Welkom in de shoutbox, gast

Kaos

Den Haag For Life schreef:

Vitesse speelt wel ergens voor. Namelijk om een plek in de play offs voor europees voetbal.
idd, zie nu net dat ook nummer negen zeker is

maar dan nog als utrecht voorstaat ruim en feyenoord moet je die standen omroepen dat kan die vitesse spelers alleen maar demotiveren
0
Vrijdag 8 mei 2009 om 13:46 uur

hahahah

lees nou eens goed!!!!!!!!!!!! Voordat je weer zo`n domme opmerking maakt.

Hij heeft het wel verkeerd daar niet van, want vitesse heeft niks met feyenoord meer te maken maar met Utrecht en NAC en als NAC en Utrecht 2 a 3-0 voor staan dan heeft vitesse idd nergens meer voor te spelen omdat ze dan de 9de plaats niet kunnen halen
0

Kaos

wim schreef:

bij mij is het iets minder geworden,aangezien we er niet meer rechtstreeks eruit kunnen.

dus eventueel een 2e kans
idd, en ik heb er gewoon een positef gevoel over..

Als feyenoord nu 2 a 3 -0 voorstaat ofsow gewoon omreoepen dan horen die spelers dat natuurlijk ook.
en speelt vitesse practisch voor niks..
0
Vrijdag 8 mei 2009 om 13:12 uur

Bert

rien1 schreef:

Jaja, goed goed, ik kom eraan! Rond 12.30u.
Ik zorg dat ik die tijd bij het beeld van Aadsje sta.
Die agenda laat ik thuis hoor. Bij gelijkspel voor ons hebben we een kilometertje of 150/200 verderop wat medewerking nodig. Die 2 daar in Doetinchem moeten elkaar dan dus in evenwicht houden. Ik ga er dan wel voor het gemak vanuit dat Roda natuurlijk niet wint in Rotjeknor.  Met meer dan 2-0
Ok gozer zie je, Als het goed is komt Vincent ook.

Feyenoord-Roda weet ik niet Thomason doet geloof ik niet mee
0
Donderdag 7 mei 2009 om 22:20 uur

Aad

Ruben1 schreef:

Is niet zo raar hoor. Heeft er vanaf het begin af aan geen geheim van gemaakt het liefst naar het buitenland te gaan.

Met toezingen bereik je "slechts" dat je die beslissing lastiger maakt, maar een prof voetballer van zijn kaliber en leeftijd zal altijd voor een goed betaald avontuur in het buitenland kiezen.
Ik heb al eens eerder geschreven dat ik van een Feyenoord-supporter hoorde dat Buijs het bij ADO absoluut niet naar zijn zin had.
Hij zou problemen hebben met de mentaliteit van een x aantal spelers binnen de selectie en de sfeer binnen de club.
Let wel: Niet met de houding van het publiek.
Hij heeft wel de ambitie voor het buitenland maar beseft goed dat dat niet bij een top-club zal zijn.
Dit aldus de F`noord-supporter.

Als het niet waar is lieg ik met permissie.
0
Donderdag 7 mei 2009 om 09:23 uur

Danny

M schreef:

Wat doet Derijck daar je hebt Buijs en Rankovic toch? Milic vind ik nog zwak maar behalve Cara is er niets anders. Horvath moet er gewoon inblijven.
Ik denk eerder Cornelisse en Buijs centraal en Immers en Soltani op de flanken.
Derijck stond ook op die positie in de 2e helft feyenoord en hele wedstrijd hereveen en deed dat uitstekend. Rankovic achter met meer ervaring is ook beter!
0
Woensdag 6 mei 2009 om 21:16 uur

Petertje

Mocht Roda JC komende zondag in De Kuip tegen Feyenoord degraderen uit de eredivisie, dan zal in Kerkrade lang en woedend worden nagesproken over de 33e speelronde. De winnende goal van Willem II\`er Niels Vorthoren, in de 92e minuut (0-1), werd niet alleen gescoord in buitenspelpositie, maar \`goedgekeurd\` door een assistent, die volgens ingewijden niet langs de lijn had mogen staan. Een week daarvoor was Wilco Lobbert tijdens ADO Den Haag-Feyenoord (2-3) ook al opzichtig in de fout gegaan door bij 0-0 een glaszuiver doelpunt van ADO-speler Richard Knopper ten onrechte wegens buitenspel ongeldig te verklaren.

Als de KNVB nu niet mensen gaan schorsen..  komen ze niet geloofwaardig over (voor zover ze dat al kwamen)

0
Dinsdag 5 mei 2009 om 15:06 uur

dennn haaag

Assistent-scheidsrechter blunderde voor de tweede keer bij Roda JC - Willem II

In Kerkrade is men echter nog altijd niet uitgesproken over de wedstrijd van afgelopen zondag tegen Willem II. Invaller Niels Vorthoren maakte in de blessuretijd de winnende treffer namens de Tilburgers: 0-1. Uit de tv-beelden bleek echter dat de aanvallende middenvelder dit in buitenspelpositie deed. Assistent-scheidsrechter Wilco Lobbert vlagde echter niet, waardoor Roda met een kater achterbleef.

Saillant detail is dat Lobbert een week eerder in de wedstrijd ADO Den Haag - Feyenoord ook al in de fout ging bij een cruciaal moment. Lobbert keurde bij een 0-0 stand een zuiver doelpunt van ADO-speler Richard Knopper af. Feyenoord won het duel uiteindelijk met 2-3.

Beste Wilco misschien is het tijd om een andere hobby te zoeken. Dit is onacceptabel. Dit zijn 2 momenten waar het niet om centimeters gaat maar om meters.
0
Dinsdag 5 mei 2009 om 10:54 uur

fcdh sassem

hypocrieten schreef:

Oh wat vond iedereen hier dat Wetzel VVV leuk liet voetballen en nu ineens bekritiseren omdat spelers van ADO al enkele jaren een zooitje van maken. Een 2-0 of een 3-0 weggeven was onder Wetzel zeer zeker niet gebeurd en heeft Atteveld ook al domme wissels achter zijn naam staan.
spreek voor je zelf met hypocrieten. Ik heb wetzel altijd een slechte trainer en een slechte technisch directeur gevonden. Over Atteveld heb ik ook mijn bedenkingen gezien zijn wissels tegen Feyenoord (buys eraf), hoogendorp in de basis, verhoek in laten vallen etc. Tillema laten staan terwijl hij helemaal weggespeeld werd in de eerste helft en hierdoor 2 doelpunten kwamen. Zijn opstelling tegen Heerenveen vond ik wel erg sterk en gedurfd. Atteveld krijgt nog het voordeel van de twijffel maar veel slechter als Wetzel kan het niet.
0
Dinsdag 5 mei 2009 om 10:20 uur

Overzicht

28/10/2008 20:00 ADO Den Haag - PSV 0-2 Bakkal scoort 90ste minuut nadat Den Haag een gelijkspel verdient had.

09/11/2008 16:30 ADO Den Haag - sc Heerenveen 0-1 86ste minuut scoort kalou na een niet echt boeiende wedstrijd.

15/11/2008 18:45 ADO Den Haag - Willem II 0-1 90+4 scoort Demouge terwijl er voor Den Haag duidelijk meer in zat.

23/11/2008 12:30 Feyenoord - ADO Den Haag 3-1 Den Haag komt na 10 minuten op voorsprong, maar geeft `t binnen vijf minuten weer uit handen. (Wat dit seizoen vaker voorkomt.)

29/11/2008 19:45 ADO Den Haag - FC Twente 1-2 Den Haag komt 76ste minuut onverdiend op gelijke hoogte, maar geeft `t weer in de slotfase en binnen vijf minuten uit handen.

17/01/2009 19:45 ADO Den Haag - Heracles 2-2 Den Haag Domineerd 75minuten lang maar krijgt in de 79ste minuut alsnog de gelijkmaker om de oren en mag van geluk spreken dat het daarna 2-2 blijft.

31/01/2009 18:45 ADO Den Haag - FC Groningen 0-1 Den Haag verdiende minimaal een gelijkspel misschien wel meer, maar krijgt in 76ste minuut alsnog een score tegen.

04/04/2009 19:45 AZ - ADO Den Haag 4-1 Den Haag komt knap op 0-1 voorsprong, maar geeft het na rust binnen een mum van tijd weg.

11/04/2009 19:45 ADO Den Haag - Sparta 1-2 Den Haag lijkt een verdiende overwinning te pakken met een 1-0 voorsprong en sparta met tien man, maar zoals altijd gaat het weer mis in de slotfase 86ste en 90+3 minuut.

19/04/2009 14:30 Willem II - ADO Den Haag 3-3 Den Haag leek op een simpele overwinning af te gaan met een 0-3 voorsprong na 70 minuten, maar na een onterechte penalty (duidelijk buiten de zestien) wist Willem 2 binnen zeven minuut terug te komen naar een gelijkspel en mocht Den Haag nog blij zijn dat het geen 4-3 werd.

26/04/2009 12:30 ADO Den Haag - Feyenoord 2-3 Na ruim een uur spelen kwam Den Haag op misschien wel een verdiende voorsprong. Ook in deze wedstrijd konden ze het niet lang vol houden twee minuten later was weer gelijk en nadat feyenoord op een voorsprong was gekomen dachten wij eindelijk in de 81ste minuut het geluk aan onze zeide te hebben, maar ook hier ging het weer eens mis en een minuut later was het alweer 2-3.

03/05/2009 14:30 sc Heerenveen - ADO Den Haag 2-2 en ja ook in de wedstrijd hadden we een 0-2 voorsprong die in de 79ste en 87ste minuut werd weggeven.

Dit zag ik ergens in een shout op HCF staan. Persoonlijk vind ik dat de wedstrijd in Utrecht er ook wel bij gekund had. Waar we echt sterk speelde tot het moment van de onterechte rode kaart.
Haagsebluf is nu online Kwalijk bericht rapporteren Bedankt gegeven Groan Met citaat reageren Op meerdere berichten reageren Snel reageren op dit bericht