Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Echt waar?

’ ADO DEN HAAG bekijkt plannen fusie met Feyenoord’
Uitgegeven: 1 april 2009 09:45
Laatst gewijzigd: 1 april 2009 10:55

DEN HAAG – De raad van bestuur van ADO DEN HAAG gaat onderzoek doen naar een eventuele fusie met de financiëlnoodlijdende club Feyenoord. Mocht deze fusie doorgaan dan zal de nieuwe naam van de club FC Adonoord worden, de clubkleuren zullen Rood-Groen worden en er zal gespeeld worden in het Foreparkstadion welke uitgebreid zal worden naar 80.000 zitplaatsen. De verwachting is dat de nieuwe club met een begroting van 350 miljoen euro zal beginnen welke tevens de hoogste is van Nederland.

Stichting Feyenoord liet vrijdag weten dat Feyenoord haar positie in de provincie moet verstevigen. "Wij zullen een fusiebesluit daarom niet tegen houden", aldus de preses tegenover AD.
0
Woensdag 1 april 2009 om 11:49 uur

Ooievaar

Bij Feyenoord wordt geen contract aangeboden aan Ruben Barends, Clint van Stee en Glenn Kobussen. Die jongens schijnen z`on beetje hun hele opleiding daar te hebben gehad. Wellicht zit er wat tussen, zeker gegeven het feit dat ze daar er wel meer een handje van hebben om goede spelers of niet, of verkeerd te gebruiken.
0
Maandag 30 maart 2009 om 18:24 uur

hjfff

Halen;

- Dustley Mulder     (transfervrij RKC)   
- Serginho Greene  (transfervrij Feyenoord)
- Ferne Snoyl          (transfervrij RKC)
- Ricky vd Bergh     (transfervrij Heracles)
- Jermaine Lens      (AZ)

Weg;

- Leroy Resodihardjo  (kan helemaal niks)
- Pascal Bosschaart    (veels te duur voor tribuneklant)
- Rick Hoogendorp    (Voegt niks toe, moet 3 dagen     herstellen na 90min voetballen en ook nog eens te duur)
- Robin Faber           (Komt tekort)
- Virgilio Teixeira      (Niveautje lager afbouwen)
- Tim de Meersman   (Kan het wel aan dus verhuren)
0
Maandag 30 maart 2009 om 16:37 uur

<FCDH>

FC Den Haag is Haaglandia zat
RIJSWIJK - Haaglandia is zeer teleurgesteld in FC Den Haag dat gisteren aankondigde de samenwerking met de Rijswijkse voetbalclub per direct te beëindigen. "Ik begrijp het niet, we gaan hier werk van maken.
Haaglandia heeft juist ambitieuze plannen met de jeugdopleiding. Dit is heel erg zonde,`` zegt voorzitter John Bolman van Haaglandia.

Volgens FC Den Haag levert de samenwerking met Haaglandia te weinig op. De hoofdklasser zou op incorrecte wijze jeugdspelers benaderen van de andere amateurclubs met wie FC Den Haag ook samenwerkt. Haaglandia krijgt ook het verwijt dat ze haar talenten niet stimuleert naar FC Den Haag te gaan, maar het juist afraadt.

Technisch directeur van FC Den Haag André Wetzel: "De samenwerking met Haaglandia heeft FC Den Haag niets opgeleverd. Ik had de laatste weken juist het idee dat we werden tegengewerkt. Maar de belangrijkste reden om te stoppen met Haaglandia is dat zij samenwerken met Feyenoord en nota bene een scout van Feyenoord in dienst hebben. Doe dan niet alsof je met ons samenwerkt. Daarnaast wilde Haaglandia een bijzondere positie innemen, maar wat is Haaglandia meer dan VUC, Westlandia of HBS? Ik denk dat die clubs zelfs meer hebben."

De man in kwestie, Evert Steinvoort, hoofd opleidingen van Haaglandia is na het overleg met FCDH twee weken geleden intussen met zijn activiteiten voor Feyenoord gestopt.

Dat Steinvoort voor Feyenoord actief was, wist Bolman tot voor kort niet. "Dat was wel inderdaad een smet op het overleg onlangs met FCDH. Dat betrof nog afspraken met ons vorige bestuur.``

FC Den Haag bouwt komende jaren aan een nieuw regionaal opleidingscentrum. De club werkt nu met vijftien amateurclubs uit deze regio samen en wil dat aantal uitbreiden naar twintig. Afgelopen jaren stapten diverse jeugdspelers van Haaglandia over naar FC Den Haag. Van het eerste elftal maakte alleen Bryan Brocker de overstap. De verdediger speelt nu in jong FC Den Haag.

Bolman: "Ik vind dat Haaglandia hoort samen te werken met FC Den Haag, de enige profclub in de buurt. Heel treurig dat het zo moet lopen. Ik had vanochtend (gisterochtend, red.) nog een berichtje ingesproken op de voicemail van trainer André Wetzel over de samenwerking, met de vraag of hij me kon terugbellen. Ik sta er echt van te kijken dat ze nu er ineens mee ophouden.``

Bolman erkent wel dat Haaglandia in bepaalde opzichten te kort is geschoten. "De club heeft bestuurlijk een onrustige tijd achter de rug. Daardoor heeft de samenwerking op een laag pitje gestaan.``

Haaglandia is volgens Bolman afgelopen tijds benaderd door andere profclubs om mee samen te werken. Binnenkort heeft de club een gesprek met Feyenoord.

Bron: www.sportwereld.nl

0
Zaterdag 28 maart 2009 om 12:18 uur

HCF

Bert schreef:

Ik denk dat we niet veel van mening verschillen we gaan geen wedstrijden dood analyseren. Kan best zijn dat je gelijk hebt.


Nog wat anders gaan jullie ervoor zorgen dat die wedstrijd tegen Sparta uitverkocht is. Ik neem 99 man mee. 

Promotie maken is een cruciale wedstrijd.

tegen Feyenoord zorgen we voor een verrassing denk ik.
wat sfeer betreft
0
Donderdag 26 maart 2009 om 22:32 uur

HCF

Feyenoord,Neusjes en PSV uit speelde Den Haag ook dramatisch,dus ga er maar van uit dat het tegen AZ wederom een drama is met het laffe voetbal dat we spelen.

Nee jongens wees allemaal lekker blij hier met Wetzel,ik vind hem als trainer een drama tot op heden.
0
Donderdag 26 maart 2009 om 20:30 uur

Advertentie

den haag

Feyenoord laat Greene en Lucius vertrekken


Theo Lucius en Serginho Greene vertrekken aan het einde van het huidige seizoen bij Feyenoord. De Rotterdammers hebben besloten het tweetal geen nieuwe aanbieding voor te schotelen.


Feyenoord had tevens de mogelijkheid om een optie in het contract van Lucius te lichten, maar zag daar vanaf. "Zowel Serginho als Theo zijn spelers met het hart op de goede plaats", zegt algemeen directeur Eric Gudde op het digitale thuis van de Rotterdammers. "Ze hebben de afgelopen jaren hun waarde getoond voor de club, die mede dankzij hen een prijs won in het jubileumjaar."

"Maar nu het water ons tot de lippen staat, hun contracten aflopen én de nieuwe technische leiding heeft laten weten een andere weg in te willen slaan, kunnen we niet anders dan afscheid van hen nemen zoals we eerder ook noodgedwongen afscheid namen van Henk Timmer. We zijn Serginho en Theo zeer erkentelijk voor hun inzet voor Feyenoord tot dusver en hopen het seizoen met hen op een waardige manier af te kunnen maken."

Dat zou een goeie rechtsback wezen of een Cv..

0
Donderdag 26 maart 2009 om 16:17 uur

Kaos

trouwens

Een transfer van NEC-linksback Youssef El-Akchaoui ligt volgens het weekblad niet meer voor de hand vanwege de geëiste afkoopsom van negen ton. Feyenoord gaat de komende maanden drastisch bezuinigen om te zorgen dat de club het komende seizoen kan beginnen met een sluitende begroting. De volksclub komt bij ongewijzigd beleid in het seizoen 2009/10 circa zes miljoen euro te kort.


9 ton mwah...
we krijgen er zeker 2 van elia, wie weet nog 1 van bodde.

nieuw stadionnaam voor x aantal miljoen
zie je het al voor je

offtopic.. toch zielig dat ze dat niet kunnen betalen he
0
Woensdag 25 maart 2009 om 21:28 uur

Jacco

dennn haaag schreef:

Dat is toch helemaal nog niet zeker dat ie naar Cambuur gaat. Ze willen hem graag hebben dat wel. Waarom hij niet bij ADO blijft. Hij kost een vermogen aan salaris en is niet beter dan Zwinkels.
hoeveel kost hij dan volgens jou? iedereen denkt namelijk dat hij heel veel kost maar dat "valt mee"

Denk persoonlijk dat Waterman eerder naar Feyenoord zou gaan dan naar Cambuur
0
Woensdag 25 maart 2009 om 17:53 uur

Ruudje16

Dit weekend wij tegen AZ.
Maar............
alle concurrenten ook tegen moeilijke tegenstanders (Feyenoord, Ajax, PSV, Heerenveen)
Behalve De Graafschap tegen Vitesse maar die kunnen ons (nog) niet voorbij .

En waarom zou er tegen AZ niet gestunt kunnen worden. 
Zou extra-extra bonuspunten betekenen !!
Als we er maar niet heengaan om "niet te verliezen"....
0
Woensdag 25 maart 2009 om 15:55 uur

Nu online

DHFC070, CrazieD, carbayon, Renearmand56, Marcie, FFL en 194 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior/RKC
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26