Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Kaos

marcellino schreef:

waarschijnlijk hebben bepaalde shouters zich er al bij neer gelegd dat we in de eerste divisie gaan spelen want als je 6 spelers hierin wil laten komen.

begrijp je het echt niet ze staan onderin hebben het moeilijkste progamma gaan volgens mij ook na competitie spelen(want doen ze dat niet dan zijn wij toch echt de l*l) en je gaat hier roepen dat ze een kwalitatief beter elftal hebben.

nou meeuwis mag komen maar de rest mag echt weg blijven.

wetzel heeft het niet aangedurfd om hier er voor te gaan en tuurlijk moeten de spelers het uitvoeren maar als je als trainer dan ziet dat het niet wordt uitgevoerd moet je ingrijpen en dat doe je dan niet als je achter staat maar op het moment dat je de wedstrijd uit handen geeft.omdat meneer powel eigenlijk mee speelde met de tegenstander.
over programmas gesproken

komen ze voor de laatste 6 wedstrijden

Heracles Almelo
04/04/09 Sc Heerenveen (thuis)
12/04/09 Feyenoord (uit)
17/04/09 Nac Breda (thuis)
25/04/09 Psv (thuis)
03/05/09 Vitesse (uit)
10/05/09 Fc Utrecht (thuis)

Ado Den Haag
04/04/09 Az (uit)
11/04/09 Sparta Rotterdam (thuis)
19/04/09 Willem Ii (uit)
26/04/09 Feyenoord (thuis)
03/05/09 Sc Heerenveen (uit)
10/05/09 Vitesse (thuis)

Sparta Rotterdam
04/04/09 Psv (thuis)
11/04/09 Ado Den Haag (uit)
19/04/09 Fc Volendam (uit)
24/04/09 De Graafschap (thuis)
03/05/09 Ajax (thuis)
10/05/09 Nec (uit)

Roda Jc
05/04/09 Ajax (thuis)
11/04/09 Fc Twente (uit)
18/04/09 Nec (uit)
25/04/09 Fc Volendam (thuis)
03/05/09 Willem Ii (thuis)
10/05/09 Feyenoord (uit)

De Graafschap
05/04/09 Vitesse (uit)
11/04/09 Nec (thuis)
18/04/09 Fc Groningen (thuis)
24/04/09 Sparta Rotterdam (uit)
03/05/09 Nac Breda (uit)
10/05/09 Fc Volendam (thuis)

Fc Volendam
05/04/09 Feyenoord (thuis)
12/04/09 Sc Heerenveen (uit)
19/04/09 Sparta Rotterdam (thuis)
25/04/09 Roda Jc (uit)
03/05/09 Fc Groningen (thuis)
10/05/09 De Graafschap (uit)
0
Zondag 22 maart 2009 om 15:03 uur

ADO supporter Leidschenveen

Op VI wordt vandaag een vraag gesteld aan Johan Derksen over Danny Buijs in het dagelijkse vragenuurtje ´Beste Johan´.
Luister rond 1:17. Derksen vindt Buijs niet goed genoeg voor Feyenoord, maar wel geschikt voor ADO of Groningen.

0
Vrijdag 20 maart 2009 om 20:43 uur

<FCDH>

Van der Gun: `Liever Ajakes en ADO dan Feyenoord`
Gepubliceerd op 20-03 om 13:10 door Hidde Herfkens

Cedric van der Gun mag dan misschien wel naar Feyenoord verkassen, het zal nooit de favoriete club van de Hagenaar worden. Ajakes en ADO Den Haag genieten zijn voorkeur.

`Ik heb in de jeugd van Ajakes gespeeld en ben opgegroeid in Den Haag, dan zitten die clubs automatisch meer in je hart dan welke club dan ook. Ook meer dan Feyenoord inderdaad`, zegt Van der Gun.

Over een vertrek bij FC Utrecht laat de aanvaller nog niets los. `Utrecht heeft me de mogelijkheid gegeven om op te bloeien, aan de andere kant zijn ze pas hun best voor me gaan doen toen ik in vorm kwam. Stel dat ik straks weer geblesseerd raak? Kan ik dan wel op de club rekenen?`

Van der Gun is dit seizoen een van de smaakmakers bij Utrecht. Trainer Ton du Chatinier wil hem dan ook graag behouden.

wetzel ga ook ff om de tafel met vd gun dit zegt ie niet vooer niets?
0
Vrijdag 20 maart 2009 om 17:23 uur

Brian

Wetzel bezorgd om uitspraken van Van Veldhoven
Geschreven op vrijdag, 20 maart om 16:54


ADO Den Haag-trainer André Wetzel maakt zich ernstig zorgen over de uitlatingen van Harm van Veldhoven, hoofdcoach van de aankomende tegenstander Roda JC. “ADO Den Haag mag niet de dupe worden van de uitspraken van de trainer van Roda JC. Met zijn uitspraken zet hij de KNVB onder druk”, aldus de Hagenaar in AD/Sportwereld. Van Veldhoven openbaarde vorige week een complottheorie van de KNVB, waarin de 46-jarige oefenmeester aangaf dat volgens hem zijn huidige werkgever structureel wordt tegengewerkt door het scheidsrechterskorps. “Ik heb sinds de gesprekken over een fusie het gevoel dat we eruit moeten. Ik zie al weken rare dingen gebeuren”, zo liet de tot Belg genaturaliseerde Nederlander toen weten.

Daarmee zette de keuzeheer van de Limburgers het treffen tussen de twee ploegen uit de onderste regionen van de Eredivisie logischerwijs onder hoogspanning. “Ik heb dit twee keer eerder meegemaakt in mijn loopbaan. Roda JC moet winnen, anders wordt het zo`n beetje oorlog daar. Daarom reken ik op de KNVB”, zo verklaarde een bezorgde Wetzel.

“We mogen niet verliezen, maar gaan voor de winst. Dan zetten we een grote stap richting handhaving”, zo ging de trainer van de Domstedelingen verder. Christian Kum is geschorst voor het duel van aanstaande zondag. Hij wordt vervangen door Csaba Horváth. ADO staat momenteel dertiende en heeft vijf punten meer dan Roda.

Volgend seizoen
Wetzel liet verder weten dat hij Ricky van den Bergh beschouwt als een ‘interessante speler’. “Wel op leeftijd, maar hij is transfervrij en zijn voetbalkwaliteiten staan buiten kijf", aldus de 57-jarige hoofdverantwoordelijke van ADO. Wel heeft Wetzel moeite met het imago van Van den Bergh. “Maar daarin heeft Ricky ook stapjes gemaakt.”

Ook gaf Wetzel openheid van zake omtrent het contract van Danny Buijs. De Hagenaars betaalden in de winterstop een transfersom voor de van Feyenoord gehuurde middenvelder. Wanneer zich aan het eind van het seizoen een club meldt voor Buijs, dan moet die club het door ADO betaalde bedrag betalen. Gebeurt dat niet, dan blijft Buijs nog een jaar in Den Haag.

0
Vrijdag 20 maart 2009 om 17:12 uur

Kaos

Volgend seizoen
Wetzel liet verder weten dat hij Ricky van den Bergh beschouwt als een ‘interessante speler’. “Wel op leeftijd, maar hij is transfervrij en zijn voetbalkwaliteiten staan buiten kijf", aldus de 57-jarige hoofdverantwoordelijke van ADO. Wel heeft Wetzel moeite met het imago van Van den Bergh. “Maar daarin heeft Ricky ook stapjes gemaakt.”

Ook gaf Wetzel openheid van zake omtrent het contract van Danny Buijs. De Hagenaars betaalden in de winterstop een transfersom voor de van Feyenoord gehuurde middenvelder. Wanneer zich aan het eind van het seizoen een club meldt voor Buijs, dan moet die club het door ADO betaalde bedrag betalen. Gebeurt dat niet, dan blijft Buijs nog een jaar in Den Haag.
0
Vrijdag 20 maart 2009 om 17:02 uur

Advertentie

dennn haaag

Kaos schreef:

joh, waar heb je dat vandaan
http://www.voetbalcentraal.nl/nieuws/29637/van-der-gun:-liever-ajax-en-ado-dan-feyenoord
0
Vrijdag 20 maart 2009 om 14:36 uur

ADO voor altijd

V.d Gun geeft aan dat hij liever naar Ajax of Ado gaat dan naar feyenoord. Van mij mag hij komen.
0
Vrijdag 20 maart 2009 om 13:44 uur

<FCDH>

Tja schreef:

Je gaat echt steeds meer onzin blaten. Knopper o.a. bij Ajax gevoetbald, Buijs bij Feyenoord, Ricky bij degradatieclubs. Als hij een completere voetballer was geweest dan hadden clubs uit de subtop voor hem in de rij gestaan. Hij moet bedelen om bij ons te mogen voetballen. Echt triest. Jij blaatte ook al over FC Utrecht terwijl het ging om Kevin v.d Bergh. Ga zo door met onzin blaten. Je komt daar ver mee.
harry vd laan en rick hoogendorp scoorden in hun loopbaan ook aan de lopende band maar nooit bij een echte topclub geweest zegt niks ja vd laan heel ff bij feyenoord maar dat zegt dus niks het waren goeie spitsen
0
Vrijdag 20 maart 2009 om 08:28 uur

Hai

Piet Schrijvers heeft onder de schaduw van de voorselectie van het Nederlands Elftal en Nederland B ook de voorlopige groep van het beloftenelftal bekend gemaakt. Die ploeg oefent op 27 maart in Wijchen tegen Eredivisionist NEC. Vrijdag 20 maart wordt de definitieve samenstelling van de groep bekendgemaakt.

De voorlopige selectie luidt als volgt:
Doel: Tim Krul (Newcastle United), Mustafa Amezrine (De Graafschap), Nicholas Skverer (NEC).

Verdediging: John Goossens (NEC), Kai van Hese (ADO Den Haag), Tom Hiariej (FC Groningen), Eelco Horsten (PSV), Daryl Janmaat (sc Heerenveen), Darryl Lachman (FC Groningen), Norichio Nieveld (Feyenoord), Christian Supusepa (Ajax), Olivier ter Horst (PSV), Rens van Eijden (Willem II), Vito Wormgoor (FC Utrecht).

Middenveld: Vurnon Anita (Ajax), Erik Falkenburg (Sparta Rotterdam), Donny Gorter (NAC Breda), Barry Maguire (FC Utrecht), Shkodran Metaj (FC Groningen), Jeffrey Sarpong (Ajax), Ruud Vormer (Roda JC).

Aanval: Oussama Assaidi (De Graafschap), Alexander Büttner (Vitesse), Bas Dost (Heracles Almelo), Marvin Emnes (Middlesbrough), Xander Houtkoop (sc Heerenveen), Joshua John (Sparta Rotterdam), Stefan Nijland (PSV), Niels Vorthoren (Willem II).

VAN HESE IN ORANJE VAN HESE IN ORANJE !!
0
Vrijdag 20 maart 2009 om 07:56 uur

Tja

marcellino schreef:

mensen moeten besseffen dat spelers met bepaalde kwaliteiten niet voor het oprapen zijn.

bij ricky weet je als je hem binnen hebt hij pas weg gaat wanneer den haag hem zat is.

en dat kan je van veel spelers van den haag niet zeggen.


de vergelijking met buijs en knopperd gaat ook niet op.
knopperd heeft kwaliteiten die jammer genoeg zondag pas weer werden getoond.inzicht.balgevoeligheid en scorend vermogen maar hij mist snelheid en vechtvoetbal.

buijs werklust,vechtlust en passie maar inzicht,pass en scorend vermogen nihil verder een speler die zijn kaarten genoeg gaat pakken.

begrijp mij niet verkeerd liever heb ik dat knopperd en buijs blijven.

maar we mogen toch stellen dat ricky een completere voetballer is als de twee hier boven genoemd
inzicht,pass,scorend vermogen,vechtlust en passie

iemand die hier dan roept dat ze hem liever niet zien komen begrijp ik totaal niet.

en nogmaals ricky wou graag komen maar moest telkens plaats nemen in de wachtkamer.
op een gegeven moment moet je voor je zelf ook knopen doorhakken.
had hij dat niet gedaan had hij nu nog voor kranenburgh gevoetbald.
Je gaat echt steeds meer onzin blaten. Knopper o.a. bij Ajax gevoetbald, Buijs bij Feyenoord, Ricky bij degradatieclubs. Als hij een completere voetballer was geweest dan hadden clubs uit de subtop voor hem in de rij gestaan. Hij moet bedelen om bij ons te mogen voetballen. Echt triest. Jij blaatte ook al over FC Utrecht terwijl het ging om Kevin v.d Bergh. Ga zo door met onzin blaten. Je komt daar ver mee.
0
Donderdag 19 maart 2009 om 22:48 uur

Nu online

Vak_W, Franky, guru, Bollie74, slash070, ton, skrens en 200 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25