Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

H@@GenEES

Haagse Roel schreef:

Was jij niet diegene die constant liep te blaffen dat je Kallen zo geweldig vond ja , ja, op zeker......zwarte cijfers schrijven .........en nu de boel lopen afbranden hier......Wordt tijd voor de Chinese invasie !!!!

Die luchtkastelen van Kallen zijn een utopie gebleken, maar goed , een beetje kritisch volger ( en die zijn er hier niet veel geweest ) had dit 6/7 jaar geleden al in de gaten


Ja hoor de stand op de ranglijst is Kallen zijn schuld natuurlijk, hij heeft die spelers gekocht, hij traint elke dag met ze, het anti Kallen gejank begint zeer trieste vormen aan te nemen, ik zou bijna zeggen dat het op obsessief gedrag begint te lijken.

Trouwens die zwarte cijfers vonden jullie nieuwe communistische vriend Wang anders ook heel belangrijk tenminste........ Als we Fontein moeten geloven, (daardoor duurde de overname langer) dus wees maar blij met drie jaar zwarte cijfers anders was er waarschijnlijk helemaal geen overname geweest, hadden jullie nog langer vanaf de zijkant kunnen schreeuwen hoe een ander ZIJN geld de club moet redden en runnen.
0
Zondag 7 december 2014 om 18:14 uur

marcellino

lasoog1 schreef:

Denk nou eens na man, als jij n naam hebt opgebouwd, voor mijn part in de verkoop van koekblikken dan stap jij toch niet over naar n producent die n kut-product levert?
Zie jij Verbeek hier komen? Nou dream on hoor.
denk jij nou eens na man, slechter als dit kan niet als wang komt kan je alleen omhoog kijken dus verbeek ook.
Maar goed net als haggenees en nog een paar denken jullie niet verder.
als er dadelijk geld vrij komt moet je ineens kijken wie er wil komen en ook wil komen spelen.van mij hoeft fraser niet weg denk dat hij beter kan dan hij nu laat zien .maar wil je stappen maken dan moet je dat ook doen met je trainer.

dit jaar gewoon er in blijven een paar maanden de club door lichten en dan knallen.
0
Zondag 7 december 2014 om 17:57 uur

slash070

Het elftal mist “body” en karakter. Er is veel te weinig duel- en stootkracht. Bovendien valt er wekelijks voetballend ook niet echt een gedachte gang erachter te ontdekken. En het kleine beetje balans, voor zover dat er is, is echt helemaal zoek als Malome op het middenveld weg is. Elk jaar om een andere trainer bléren zoals sommige weer doen is ook totaal nutteloos, dat zijn alleen maar lap middeltjes. Hopelijk krijgt Fontein dadelijk alle gelegenheid van Wang om de organisatie, scouting en jeugd op te bouwen. En kunnen er in de winterstop 2 of 3 gerichte versterkingen worden gehaald om het seizoen te redden. Verschil met die bagger uitwedstrijd vorig jaar tegen Zwolle was vandaag gewoon Hansen, niks meer of minder.
0
Zondag 7 december 2014 om 17:31 uur

<FCDH>

Langebach2 schreef:

Thuis tegen Excelsior moet er worden gewonnen nu, tegen Heerenveen zijn wij niet kansloos tegen PEC Zwolle zoals vooraf verwacht helaas wel.
Vorig jaar heeft fraser ons gered maar nu werkt zijn systeem niet meer en hij kan de spelers niet meer prikkelen maar dat mag je hier niet zeggen degraderen zou funest zijn reken er dan maar op dat wang zich terug trekt
0
Zondag 7 december 2014 om 17:23 uur

wdr

Haagsesjaak schreef:

Gefeliciteerd allemaal, 16e.
Jij ook gefeliciteerd. Ben het wel gewend.
Als supporter wil je optimistisch zijn, maar dit is toch ook precies een uitslag die je verwacht, gezien de slechte vorm en vooral uit-vorm van ADO dit seizoen. Goed spelen tegen Ajax is altijd een incident, dan kan het ineens wél, om daarna weer te verdwijnen.

Mij zul je nog niet horen roepen om het vervangen van Fraser, maar ik heb inmiddels wel het idee dat vorig jaar een incident was en hij het niet helemaal heeft als trainer. Zou er geen probleem mee hebben als de club Verbeek polst. 16e is heel slecht voor een team met het budget en de spelers van ADO. Maar ik kan me er nauwelijks druk om maken, zo gewend ben ik er de afgelopen jaren aan geraakt dat ADO in de gevarenzone staat. Ik voelde me vooral raar in het Brom jaar, omdat het zo onwerkelijk was hoe goed ADO speelde en waar het op de ranglijst stond. Bij ADO hoort teleurstellend voetbal en onder de maat presteren, dat kleeft aan onze club.

Zijn de miljoenen van Wang al binnen?
0
Zondag 7 december 2014 om 16:55 uur

tanker070

supporter-noord schreef:

Alles valt of staat met geld. Hadden we Immers, Toornstra, Beugelsdijk en Cherie nog maar, Voetballend vernuft en agressie. Wat je nu mist.
Alles valt en staat met geld? We hebben een hoger budget dan Zwolle, Cambuur etc. Het valt en staat bij een professionele organisatie en mensen met hart voor de club. Daar schort het bij ons als jaren aan. Het is een amateurclub in een groot stadion. Marketing is kut, spelersbeleid is kut, scouting is kut, directie is kut etc. etc. Hoop dat als het doorgaat met die Wang als eerste de bezem door de club gaat! Wat een schande weer dit, parodie op voetbal!
0
Zondag 7 december 2014 om 16:40 uur

b.fijman

Wang zoekt nog loempiavullers, misschien kunnen ze zich daar nog nuttig mee maken, maar niet met voetballen.
0
Zondag 7 december 2014 om 16:22 uur

marcellino

lasoog1 schreef:

Heren excuses, ik ben altijd kritisch geweest omdat de overname zo lang duurde. Nu pas begrijp ik de Chinese overheid want die hebben Wang op alle fronten psychische tests laten doen want als je in deze klerezooi 10 miljoen euro stopt mankeer je echt wat aan je kop!

Het zal wel weer de teleurstelling zijn maar wat is dit onderhand een armoedig bijeengeraapt zooitje aan t worden zeg. Niks maar dan ook echt niks wordt er goed gedaan...overdreven? Nou dacht t niet!
deze shout snap ik dus echt niet.
dacht dat jij altijd verdedigde dat we zwarte cijfers draaien. Ook hier is al vaak uitgelegd dat als ado zwarte cijfers wil draaien en dat niet komt uit sponsoring merchandising of toeschouwers aantallen dat op een andere manier moet. Nou die manier is gevonden het uitdunnen en verkopen van je beste spelers.
dus dit was te verwachten. maar er is nieuws wang komt en gaat dit elftal versterken zodat je dit jaar rond plek 12 t/m 14 eindigt.
volgend jaar gaan we bouwen.
laten we blij wezen dat we nu kunnen zien dat we een matig elftal hebben stel je voor dat het pas bekend zou worden na de winterstop kan je niemand meer halen.
pec kan je verliezen volgende week belangrijk en dan sta je gewoon op plek 14 niks mis mee.
de jongens die hier zo werden opgehemeld gerth.alberg en kristensen leuk als je zelf het spel kan maken maar als er gebikkeld moet worden komen ze alle drie te kort en dat hebben de wedstrijden wel bewezen.
0
Zondag 7 december 2014 om 16:08 uur

Advertentie

lasoog1

Heren excuses, ik ben altijd kritisch geweest omdat de overname zo lang duurde. Nu pas begrijp ik de Chinese overheid want die hebben Wang op alle fronten psychische tests laten doen want als je in deze klerezooi 10 miljoen euro stopt mankeer je echt wat aan je kop!

Het zal wel weer de teleurstelling zijn maar wat is dit onderhand een armoedig bijeengeraapt zooitje aan t worden zeg. Niks maar dan ook echt niks wordt er goed gedaan...overdreven? Nou dacht t niet!
0
Zondag 7 december 2014 om 14:51 uur

supporter-noord

fcdh17 schreef:

Jongens even eerlijk, wie had dit niet verwacht dan?
nouuu...dr waren er nog een paar die een overwinning hadden voorspeld maar dat is inderdaad dikke onzin. Je ziet al weken dat deze ploeg niks kan creeren, amper op doel schiet, corners, vrije trappen en passing belabberd is, geen inzet. De trainer is onervaren en kan het niet. Dus het word hetzelfde als altijd.
Hopelijk gaat die Wang echt goed ingrijpen in de winterstop, ik heb het nu wel zo`n beetje gehad.
0
Zondag 7 december 2014 om 14:39 uur

Nu online

troje, pwr en 135 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Morgen om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26