Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

marcellino

H@@GenEES schreef:

Zet helemaal niemand weg, het plan van Fontein (er van uitgaand dat dit allemaal waar is) zegt toch meer dan genoeg? Daar staat niets in over investeren in spelers die meer kosten dan 60% van de clubwaarde (5,5 miljoen +salaris). Is gewoon te lezen op adodenhaag.nl, suc6.
Nogmaals jij weet niet hoe de toekomst eruit ziet.
Als er drie grote sponsors uit china komen kan het dus wel.
Dus gewoon afwachten jij weet het niet en ik weet het niet.
Wat we nu wel allebij weten is dat wang komt en dat is een feit
0
Donderdag 4 december 2014 om 10:11 uur

marcellino

H@@GenEES schreef:

Alsof Wang ff 5 miljoen (ex salaris) voor een buitenspeler neer gaat tellen, ik weet niet wat die gasten roken maar het moet goed spul zijn
Ik weet niet wat wang gaat doen en jij denk ik ook niet.dus om mensen hier weg te zetten of ze wat verkeerds roken of wat dan ook gaat wel heel erg ver laten we gewoon afwachten het kan alleen maar beter gaan
0
Woensdag 3 december 2014 om 22:54 uur

H@@GenEES

lasoog1 schreef:

Welk geld?
Alsof Wang ff 5 miljoen (ex salaris) voor een buitenspeler neer gaat tellen, ik weet niet wat die gasten roken maar het moet goed spul zijn
0
Woensdag 3 december 2014 om 22:45 uur

<FCDH>

Dannyy schreef:

Elia is veel interessanter dan Cas Peters
Met het geld van wang kan elia zomaar werkelijkheid worden
0
Woensdag 3 december 2014 om 22:42 uur

wdr

yesyes schreef:

Daar heb je Miss wel gelijk in maar je weet ook
Niet wat er zich afspeelt daar. Blijft natuurlijk wel een heel groot talentje
Oh ja, tuurlijk zou ik hem graag hier zien, maar neem van mij aan dat die op dit moment heel hard gaat lachen als de naam ADO wordt voorgesteld. Elia gaat ook niet komen, die verdient veel teveel en kan ook voor betere clubs tekenen.

Waar wij het van moeten hebben, is van jupiler spelers die verrassen (Kramer), buitenlandse gokjes (Hansen, Gerth), gevallen talenten (Zuiverloon) en zelf opgeleide spelers (Van Duinen). De jongens uit het miljoenencircuit willen hier niet spelen. Ze willen ook nauwelijks bij Twente spelen, niet bij AZ of Groningen, laat staan bij ADO. Als het Wang-sprookje uit komt en er komt werkelijk veel geld bij, dan kunnen we misschien naar niveau AZ klimmen. Dan willen meer jongens hier spelen, maar de grote jongens en de arrogante jongens nog altijd niet. Ik vind het persoonlijk ook leuker om goedkoop aangekochte jongens te zien verrassen, zoals Kramer, dan om gevestigde namen binnen te halen.
0
Woensdag 3 december 2014 om 21:22 uur

GroenGele

haagse-Dick schreef:

Dan moet ie naar Scheveningen gaan, in de Juup geen club uit Den Haag voor Wes!

Voor de bank is Wes goed genoeg!

Nah... Zelfs voor de bank niet... Dir seizoen is verloren voor Wes..... Gewoon goed scouten in Scandinavië en Oostblok of afvallertjes uit de ere of talenten juup. En dat is allemaal afhangend van Wang, wie er weg gaat klaar vooral wat er aan knaken zijn.
0
Woensdag 3 december 2014 om 19:30 uur

Advertentie

haagse-Dick

<FCDH> schreef:

Ik zou hem halen en ik zou ook castele halen 2 goeie buitenspelers voor ado
Ik ook maar wil Wang dat ook en Castelen zou ik niet meer halen (leeftijd)

Dan eerder Schaken vanwege zijn constante fitheid!
0
Woensdag 3 december 2014 om 19:06 uur

haagse-Dick

Kees schreef:

HOME›Nieuws›Laatste nieuws›Overig›Premieafspraken spelersgroep definitief gemaakt03 december 2014 Premieafspraken spelersgroep definitief gemaakt Door de op handen zijnde overname door het Chinese United Vansen, waren de onderhandelingen over de premies die de spelers ontvangen bij behaalde punten even stil komen te liggen. Deze week heeft de directie echter overeenstemming bereikt met de spelersgroep en zijn alle afspraken duidelijk. Normaliter zouden dit soort onderhandelingen al in de zomer zijn afgerond, dat is logischerwijs ook voor iedereen het meest wenselijk. Door de situatie rondom de aanstaande nieuwe eigenaar is dat dit seizoen dus niet gelukt.

“Met de nieuwe directie is er nu duidelijkheid gekomen en zijn we zeer blij dat er een nieuw premiestelsel is overeengekomen", aldus Robert Zwinkels die namens de spelers spreekt. Met algemene stemmen is tevens besloten dat shouter Kees ook meedeelt vanwege zijn visie op het item pindasaus. Uiteraard is ook de directie tevreden dat er een einde is gekomen aan de onduidelijkheid op dit vlak.
Eind goed al goed, na het goeie nieuws dat wang het eens is met de visie van Fontein. Dit is de basis voor een mooie overwinning op PEC......

Nu hopen dat het in de toekomst niet meer gebeurd .....
0
Woensdag 3 december 2014 om 17:43 uur

gillah

Speciaal voor de boe-stom-vi roepers: het geliefde weekblad heeft de premiecrisis mede opgelost

Directie ADO alsnog overstag inzake premiestelsel

De clubleiding van ADO Den Haag heeft vandaag alsnog een akkoord bereikt met de spelers over het premiestelsel. Vorige week werd onder aanvoering van directeur Maarten Fontein nog ingezet op een ander systeem, maar daar waren de spelers zwaar verbolgen over. Doordat alles in Voetbal International naar buiten is gekomen, ging de directie van ADO alsnog overstag.

De irritaties van de spelers werden ook gedeeld door trainer Henk Fraser. Zo waren afgelopen vrijdag spelers te laat op de training, omdat ze nog in gesprek moesten over de premies. `Natuurlijk erger ik me aan dit soort zaken`, aldus trainer Fraser. `Ik kies geen partij, heb begrip voor alle standpunten, maar het neigt wel naar amateurisme. Als trainer in mijn positie telt elke procent, daarom moet er zo snel mogelijk duidelijkheid komen.`

De spelersraad werd woensdagmiddag alsnog door de directie ingelicht dat alles akkoord is. Hoewel directeur Maarten Fontein (foto) op eigen initiatief met een ander stelsel kwam, gooit hij het nu op de aanstaande overname door het Chinese bedrijf United Vansen. `Normaliter zouden dit soort onderhandelingen al in de zomer zijn afgerond, dat is logischerwijs ook voor iedereen het meest wenselijk. Door de situatie rondom de aanstaande nieuwe eigenaar is dat dit seizoen dus niet gelukt`, zo luidt het statement op de website van de club. De spelers weten wel beter.

Vorig seizoen
Zo werden ze in de afgelopen maanden met regelmaat voorgelogen. De Chinees Chun Li – een vooruitgeschoven post van de nieuwe eigenaar Hui Wang, die overigens nog altijd niet heeft betaald – beloofde de premies te verdubbelen, maar dat kon niet worden waargemaakt. De spelers gingen er vervolgens van uit dat het stelsel van vorig seizoen zou worden gehanteerd. Aangezien ADO voor het derde jaar op rij zwarte cijfers schreef, leek dat een redelijk voorstel.

Dat werd voorgelegd aan Fontein, die het vervolgens afschoot. Waar de spelers vorig jaar wekelijks aan de hand van de plek op de ranglijst werden uitbetaald, wilde hij nu alleen nog een totaalbedrag ter beschikking stellen dat onderling moest worden verdeeld. De spelers reageerden woest, maar aan die woede is nu dus een eind gekomen.
0
Woensdag 3 december 2014 om 16:24 uur

slash070

Elk jaar hetzelfde gezeik over die premies, en natuurlijk weer een hoog "hihihaha zie je nou wel" gehalte bij de VI, daar kon je op wachten.. Vanaf volgend seizoen maar een keer regelen voordat de eerste competitie wedstrijd begint, Fontein zal het ongetwijfeld in zijn agenda genoteerd hebben, hopelijk Wang ook.

Maar zoals lasoog1 al heeft gemeld, is al opgelost:

https://twitter.com/VoetbalcomNL/status/540152951902572544
0
Woensdag 3 december 2014 om 15:46 uur

Nu online

Marcie, Robztw, JB96, Max, zuiderwijk, GroenGeelHart070, Rob2002, jordydh070, troje, vakkiel en 129 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
Morgen om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26