Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Wang eens met visie Fontein
Wang Hui, de aanstaande nieuwe eigenaar van ADO Den Haag, kan zich vinden in de visie van Maarten Fontein over de toekomst van de club.
Lees het nieuwsbericht
0
Woensdag 3 december 2014 om 15:33 uur

dirk

gillah schreef:

Is nou niet juist het idee van een winstpremie dat je die alleen krijgt bij winst? Met andere woorden, op het moment dat er prestaties worden geleverd?
Tja, er bestaat ook nog zoiets als een basiscontract. En los van enige jeugdspelers die het vermoedelijk met een niet al te hoog basissalaris moeten doen, heb ik met de meeste spelers bij ADO Den Haag financieel geen medelijden. Met de jeugdspelers trouwens ook niet, want die worden juist door zo`n jeugdcontract in de gelegenheid gesteld om hun ambitie na te jagen om uit te groeien tot een volwaardige prof.
Het punt is dat het gezanik over de winstpremies deels voortvloeit uit het feit dat de overname door United Vansen als sinds medio juni boven de markt hangt.
Wie onderhandelt met wie en namens wie, dat zal ook voor de spelers menigmaal de vraag zijn geweest. Waren Van der Kallen en Beijersbergen als beoogde afzwaaiers in de afgelopen maanden de aangewezen personen om namens ADO over winstpremies voor het hele seizoen (2014/2015) te praten? Was dat Rob Meppelink die amper serieus wordt genomen? Was het Chu Li die als een ongeleid projectiel de spelersdelegatie premies schijnt te hebben voorgeschoteld, die hij in qualitate qua niet kon verantwoorden? Of was het toch verstandiger geweest te wachten met de onderhandelingen totdat er daadwerkelijk duidelijkheid was over al het dan niet doorgaan over de beoogde overname (inclusief de nog steeds niet gedane storting van 8 miljoen door Wang op de rekening van Van der Kallen). Van der K. heeft zelf voldoende deadlines richting China gesteld met als uiterste houdbaarheidsdatum 31 december. De onderhandelingen over de premies hadden wat mij betreft dus opgeschort kunnen worden tot 2 januari met daarbij de toezegging richting spelers dat bij een na die datum te sluiten overeenkomst uiteraard ook met terugwerkende kracht de premies van eerder behaalde overwinningen zullen worden gerespecteerd.
Nog steeds weiger ik intussen te geloven dat het streven naar een overwinning staat of valt bij het al dan niet ontvangen van een vette winstpremie. Als dat wel zo is, is het betaalde voetbal anno nu echt doodziek. Misschien is het naïviteit van een oude man, maar ik ga er nog altijd van uit dat ook de voetballers van nu ooit met voetballen zijn begonnen omdat ze die sport zo leuk vonden.
0
Woensdag 3 december 2014 om 15:02 uur

<FCDH>

Beoogd nieuwe eigenaar ADO Den Haag wil directeur Maarten Fontein langer binden
Maarten Fontein te gast in Radio West Sport (foto: Laurens Lindhout)
02-12-2014 | 160
Share on facebook Share on twitter Share on email More Sharing Services
0
DEN HAAG – De beoogd eigenaar van ADO Den Haag, de Chinees Hui Wang van United Vansen Sports, wil langer door met algemeen directeur Maarten Fontein. Dat schrijft de huidige interim-directeur in een open brief op de website van ADO Den Haag. Het huidige contract van Fontein loopt aan het einde van dit jaar.
‘Ik ben reeds geruime tijd met de nieuwe eigenaar in gesprek met betrekking tot de toekomst en de nieuwe eigenaar heeft de wens geuit dat ik CEO blijf van ADO Den Haag en heeft zich gecommitteerd aan de visie zoals ik die heb gepresenteerd’, schrijft Fontein op de website van ADO Den Haag. Verder meldt hij de overname ‘in een afrondende fase zit’ en verwacht hij dat ‘de feitelijke overdracht van de aandelen binnen zeer afzienbare tijd zal plaatsvinden’.

Samen 1 ADO Den Haag

Fontein laat zich verder uit over de nieuwe visie en slogan van de club: Samen 1 ADO Den Haag. ‘ADO Den Haag is een voetbalclub, die attractief voetbal speelt van en voor iedereen die zich betrokken voelt bij ADO Den Haag, gebaseerd op passie, strijd en oefening, gepaard met Haagse bluf en humor’, zegt Fontein. ‘Iedere betrokkene bij ADO Den Haag moet zich lid voelen, of het de vrolijke schoonmaker is, of de vrijwilliger, of het personeelslid of onze gastvrouwen of de supporter of onze businessleden of onze voetballers en voetbalsters.’
0
Dinsdag 2 december 2014 om 19:00 uur

slash070

Zo, een directeur die precies verwoordt waar alle supporters sinds mensenheugenis naar snakken. Wang zal Fontein alle middelen moeten geven en voorwaarden moeten scheppen om dit mogelijk te maken,want dan het kan echt!


https://www.youtube.com/watch?v=GfPg5LjGYz8
0
Dinsdag 2 december 2014 om 18:06 uur

FFL

Goed verhaal van Fontein.

Ik begrijp dat nu zeker is dat hij na 1 januari blijft omdat Wang c.s. zich hebben gecommitteerd aan zijn visie, zoals hij eerder verlangde.

Ben wel erg benieuwd naar de transferwindow, hoeveel geld er is en of we dan al in kwaliteit voor het 1ste elftal stappen gaan maken.

0
Dinsdag 2 december 2014 om 17:08 uur

Dennis72

Laten we het gezellig houden

Wang komt er aan met mooie plannen en we gaan klimmen
0
Dinsdag 2 december 2014 om 10:52 uur

Dannyy

haagse-Dick schreef:

Ortiz is een goeie speler maar geen EU salaris
Maakt niet uit, budget zat. En Lasse Vibe word gevolgd door Arsenal en Lille, maar hopelijk heeft Wang goed meegelezen opde shoutbox.
0
Dinsdag 2 december 2014 om 10:19 uur

haagse-Dick

friuli schreef:

Dat is overdreven maar 5 miljoen zou hij zomaar kunnen opleveren als hij zo door blijft spelen zoals gister tegen Twente.
Wat was ook al weer de deal, 20 of 25% van het transferbedrag?

In ieder geval heeft Wang al een deel terug van zijn geld dan!
0
Maandag 1 december 2014 om 20:17 uur

Advertentie

janjazz37

haagse-Dick schreef:

Maar er is ook over "geleidelijkheid" gesproken!

We gaan niet ineens alles direct omgooien, het wordt rustig bouwen aan een stabiele club die in de toekomst gaat strijden voor Europees voetbal! En misschien al volgend jaar, wie weet.

En over de visie waar jij het over hebt. Volgens mij heeft Fontein pas in een interview aangegeven dat zijn aanblijven afhangt van de visie van Wang.

Hier een artikel van Fontein en de mogelijke visie van Wang

Maar voor de rest is er idd gesproken over top 6 en Europees en dat is ook niet met dit elftal te doen!
Fontein benoemt voorwaarden en investeringen.
Laat ik nou denken dat "voorwaarden" ook zijn eigen eurotjes betreft.
Niks mis mee natuurlijk, maar ADO heeft nog nooit zo`n zwaargewicht aan `t roer gehad. En dat tikt aan............
Maar Wang zal bepalen.
Enne - als Fontein blijft, heb je m.i. geen Commercieel Directeur meer nodig.
TD acht ik wel wenselijk.
0
Maandag 1 december 2014 om 16:48 uur

haagse-Dick

marcellino schreef:

dat je dan toch ook een visie hebt en wat je wil bereiken en dat heeft Ado ook.
er is duidelijk gesproken over bij de eerste 6 en Europees en dat ga je met dit elftal niet bewerkstelligen en hoe bereik je dat wel om een plan van aanpak en een visie te hebben en ik neem aan dat wang en fontein niet de visie hebben om met dit elftal door te gaan en zeker 4 gerichte versterkingen er bij haalt en het is nou eenmaal zo dat je as daar de sleutel van is.
Maar er is ook over "geleidelijkheid" gesproken!

We gaan niet ineens alles direct omgooien, het wordt rustig bouwen aan een stabiele club die in de toekomst gaat strijden voor Europees voetbal! En misschien al volgend jaar, wie weet.

En over de visie waar jij het over hebt. Volgens mij heeft Fontein pas in een interview aangegeven dat zijn aanblijven afhangt van de visie van Wang.

Hier een artikel van Fontein en de mogelijke visie van Wang

Maar voor de rest is er idd gesproken over top 6 en Europees en dat is ook niet met dit elftal te doen!
0
Maandag 1 december 2014 om 15:59 uur

Nu online

t e, Franky, Erik070, Aad, Tante Wil, purnie&pino, Ftuur, haagse jr en 151 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Morgen om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26