Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

johnnyroma

reactie vitesse supporter

 

 

2 miljoen is absurd, in dat geval niet doen omdat het simpelweg nergens op slaat. Als van den Brom nu afketst wordt de positie van Vitesse ten opzichte van andere trainers alleen maar zwakker omdat Vitesse moet.

Neemt niet weg dat Vitesse het amateuristisch gespeeld heeft, ten eerste door absurd lang met Ferrer te wachten zodat alle vrije coaches direct al een club hadden, ten tweede door eerste met van den Brom te gaan praten voor dat ADO uberhaupt geïnformeerd is en ten derde omdat het allemaal allang was uitgelekt voordat met ADO werd gecommuniceerd. Dan kan je er op wachten tot deze situatie ontstaat. Het is werkelijk lachwekkend hoe amateuristisch Vitesse werkt. Ze hebben net zolang gewacht tot de prijzen van trainers vijf keer over de kop zijn geslagen, moet je nagaan hoe dat nu met spelers gaat als we pas vanaf volgende week serieus bezig kunnen met het vastleggen van spelers omdat we voorlopig nog geen trainer hadden.

Ik wil nu niet dat Vitesse verder gaat zoeken, ik kan me werkelijk geen een haalbare trainer bedenken die nu nog wil komen terwijl alle clubs met de voorbereiding zijn begonnen. Houdt het dan maar bij Menzo, al vind ik dat voor een club met de ambitie als Vitesse lachwekkend. Jordania laat zijn onvermogen zien.

0
Maandag 27 juni 2011 om 01:06 uur

Haagse Roel

Oh , wat heerlijk , die Oostblokmaffioos die denkt ons ADO af te schepen met een schamele 1,5 ton.............en dan de nuchtere hollander  v.d Kallen tegenover zich treft.......2 miljoen !!!!!! svp.

:Dcheers

0
Maandag 27 juni 2011 om 00:47 uur

Frans

 

Beste shouters,

 

Dan maar vanaf het vliegveld....cop...Ben op weg naar een kolkend Den Haag volgens mij....:

Zoals ik jullie al meedeelde : het circus in de Meern is afgeblazen door Mark van der Kallen na een bod richting de half miljoen euries...van Jordania !!

Jordania is nu niet alleen woest op ADO maar ook op zijn loopjongens in Arnhem die hem hadden voorgespiegeld dat ADO al blij zou zijn met 150.000 a 200.000 euries.....pinocchio

Hij wil nu het liefst een andere trainer gaan halen....

Mark van der Kallen wacht rustig af - en wil vanaf morgen John van den Brom die nergens op reageert - graag op kantoor zien....

 

Word nu niet alleen tropisch qua temperatuur maar ook ten kantore van ADO / Jordania / Vitesse en in huize Brom....!!!

 

Groeten Frans 

0
Maandag 27 juni 2011 om 00:38 uur

ronnieg

Nou oplossing is vrij simpel...

Steijn gewoon hoofdtrainer en JOhn vd Brom mag gewoon de veldjes uitzetten en hesjes uitdelen het hele jaar....

 

Ben wel erg trots op ons cluppie...eindelijk een bestuurder die zijn poot stijf houdt...Geen mensen meer die voor een habbekrats vertrekken of ivm geldnood goedkoop weggaan....Gewoon de volle mep betalen...

 

Bulykin erbij morgen zou natuurlijk een fantastische start zijn van het nieuwe seizoen...Buijs en Pique ook en dan is de selectie rond neem ik aan?

 

En ff serieus 5 miljoen voor Verhoek...strik eromheen en lekker laten gaan...Halen we voor 1 miljoen die de ridder...win win situatie...vorig jaar was Verhoek bijna gratis naar NEC gegaan...nu 5 miljoen hoe raar kan het lopen in de voetballerij!!!

 

Iig ik zie het nieuwe seizoen wel goedkomen...we gaan gewoon weer meedoen in het linkerrijtje

 

 

0
Maandag 27 juni 2011 om 00:23 uur

Haagse Roel

Een tweede bod is inmiddels ook al gedaan maar dat zou nog heel ver af liggen van het bedrag van ruim twee miljoen euro dat ADO Den Haag in zijn gedachten heeft.
 

Bovenstaande ook van VI.nl..........wat een geweldige vent die Kallen !!!!!

0
Maandag 27 juni 2011 om 00:22 uur

Advertentie

BLEISWIJK-1

Overgang Van den Brom staat op losse schroeven
26/06/2011 23:58

 

EXCLUSIEF - Afgelopen woensdag zette John van den Brom in Marbella zijn handtekening onder een tweejarig contract bij Vitesse, met een optie voor een derde seizoen. Enige ontbindende voorwaarde was dat de Arnhemse club eruit moest komen met zijn huidige werkgever ADO Den Haag.

 

Een overeenstemming tussen beide clubs werd als formaliteit beschouwd, maar de realiteit is op dit moment geheel anders. ADO Den Haag heeft woedend gereageerd op de handelswijze van Vitesse en Van den Brom, en overweegt zelfs een arbitragezaak. Daarnaast weigert de club de trainer zomaar te laten gaan. Het eerste bod van minder dan twee ton van Vitesse werd resoluut van de hand gewezen door grootaandeelhouder Mark van der Kallen. Een tweede bod is inmiddels ook al gedaan maar dat zou nog heel ver af liggen van het bedrag van ruim twee miljoen euro dat ADO Den Haag in zijn gedachten heeft.

 

Er is dan ook een patstelling ontstaan tussen beide partijen. Vitesse weigert veel geld op tafel te leggen voor een trainer die slechts nog een contract voor één jaar heeft in Den Haag en is verbolgen over de starre houding van de Haagse club. In Arnhem kan hij een veelvoud gaan verdienen. Bij ADO Den Haag is er ergernis over de handelswijze van Vitesse. De club moest in de media en via twitter van Louis Laros, de zaakwaarnemer van John van den Brom, vernemen dat er overeenstemming was over een contract en werd pas vrijdagmiddag door Vitesse ingelicht. Dat is drie dagen voor de eerste training van ADO Den Haag. Bovendien houdt trainer John van den Brom zich al wekenlang onbereikbaar voor de leiding.

 

De gemoederen in beide kampen zijn zo hoog opgelopen dat clubeigenaar Merab Jordania de onderhandelingen al helemaal zat is en voor een andere kandidaat wil gaan. Technisch directeur Ted van Leeuwen liet zondagavond aan Voetbal International weten dat een definitieve overgang inmiddels ver weg is. 'Ik kan er weinig over kwijt, maar kan alleen zeggen dat het nog lang niet beklonken is.'

 

Van der Kallen bevestigt die woorden. Hij gaat er voorlopig dan ook gewoon van uit dat Van den Brom morgenavond in Den Haag voor de groep staat tijdens de eerste training. Dit zou zeer opvallend zijn, temeer omdat de flirt van Van den Brom zeer slecht is gevallen is bij de aanhang van ADO. (Freek Jansen & Taco van den Velde)

0
Maandag 27 juni 2011 om 00:11 uur

<FCDH>

tim_b schreef:

dan lopen wij het geld mis....pfff

Ik geloof nooit dat vitesse een miljoen geeft? dan zoeken ze een trainer met een grotere naam?

0
Zondag 26 juni 2011 om 19:48 uur

pmc

Haagse Roel schreef:

Niet te snel tevreden zijn mannen, Kallen zal dat ook snappen. Tuurlijk 5 miljoen voor Verhoek klinkt mooi......maar je moet wel het onderste uit de kan halen...........Engelse club , geld zat daar, volgens mij een Amerikaanse eigenaar ??, gewoon een tegenbod neerleggen ......als je er zo'n 7,5 ton meer uit kan poeren kan je er hier weer leuke dingen doen........;)

Zo is het ik schreef het vanmorgen al er waren er bij die blij zouden zijn met 1 miljoen voor verhoek ik vindt 6 miljoen nog te weinig.

En als  J Rep dit zegt '' Verhoek beter dan Kuyt'' denk ik toch dat hij veel meer waard is toch!?
 

0
Zondag 26 juni 2011 om 17:48 uur

Richard

pmc schreef:

Ja mensen ik heb het uit de engelse krant 5 miljoen engelse ponden dus ruim 5,6 miljoen euriers dus niets verhoek en derijck voor 6 miljoen weg.

Stiekum hoop ik op dit scenario...

 

Vitesse is akkoord gegaan met een afkoopsom van 1 miljoen euro

ADO contracteerd Buly voor 2 seizoenen met optie van nog een jaar

Verhoek naar Villa voor 5.6 miljoen

ADO contracteerd Meric en De Ridder

Derijck verlengd met 3 jaar

 

ANP 14-05-2012

 

Na de blamerende nederlaag in het eigen gelredome is J vd Brom ontslagen. De ploeg van vd Brom verloor kansloos de thuiswedstrijd van zijn ex werkgever ADO met 0-4. In de eerste helft werd het al snel 0-1 door een kop goal van Derijck na voortreffelijk voorbereiden werk van Hocher. Na de thee was het Bulykin die er 0-2 en 0-3 van maakte, terwijk in de voorlaatste minuut de Haagse turk Meric na een geweldige solo er 0-4 van maakte. Na deze onsmakelijke nederlaag zal Vitesse nacompetitie moeten gaan spelen voor lijfsbehoud. Geheel zeker is het niet of dat mag worden gedaan in het eigen Gelredome omdat de fiscus beslag heeft gelegd op de eigendommen van Jordania.

0
Zondag 26 juni 2011 om 17:47 uur

Haagse Roel

Poemba99 schreef:

Volgens mij was het 5 miljoen euro Maar goed is ook een mooie strik waard

Niet te snel tevreden zijn mannen, Kallen zal dat ook snappen. Tuurlijk 5 miljoen voor Verhoek klinkt mooi......maar je moet wel het onderste uit de kan halen...........Engelse club , geld zat daar, volgens mij een Amerikaanse eigenaar ??, gewoon een tegenbod neerleggen ......als je er zo'n 7,5 ton meer uit kan poeren kan je er hier weer leuke dingen doen........;)

0
Zondag 26 juni 2011 om 17:39 uur

Nu online

troje, oodh, AussieAdo, Ado Vakkie S, opper, adonees_015, FFL, Vak_W, zuiderwijk, Jacco, Max, haguhnees87, buurmanBrutus en 120 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25