Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Tommy

Bubbles schreef:

Zou ik zeer onverstandig vinden van Mark als hij het zo insteekt lees stukje van Don hieronder...

Toch is het jammer dat het nu een soap is geworden en dat is de schuld van van de brom.

Als die gewoon had gezegd als jullie rond zijn met ado dan hoor ik het wel en dan kijken we hoe het loopt dan was het nu niet zo'm circus.

 

Stel dat vd kallen zegt ik wil een miljoen en jordania zegt nou in geen miljoen jaar en kapt ermee.

Dan zit vd brom gewoon bij den haag komend seizoen. wij willen het niet, hij wil het niet.

0
Zondag 26 juni 2011 om 16:45 uur

DenHaagFC

Op dit moment is er geen enkele contact tussen Vitesse en ADO Den Haag. Van Der Kraan moet aan Jordania toestemming vragen om een nieuw bod te doen. Als Jordania ` nee ` zegt is John van der Brom gewoon volgend seizoen gewoon hoofdrainer van ADO Den Haag. Volgens mijn bronnen is Mark van der Kallen zo woedend op John van der Brom dat hij er alles aan doet om de transfer naar Vitesse te cancellen. ADO Den Haag vraagt meer dan 1 miljoen euro voor John van der Brom. En het is maar de vraag of Jordania dat ` wil ` betalen. Want hij kan het natuurlijk wel betalen. Mark van der Kallen wil dat John van der Brom morgen de eerste training geeft. Maar het zal wel een arbitrage zaak worden.
0
Zondag 26 juni 2011 om 16:37 uur

pmc

Volgens die krant is hij WANHOPIG op zoek naar een Engelse club laat ik dat nu net niet geloven, hij wil wel maar niet wanhopig hij weet dat hij er toch wel gaat komen.

Ene 2,5 miljoen pont nee dat denk ik niet is net 2,8 miljoen euro

0
Zondag 26 juni 2011 om 10:57 uur

TVT

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Wesley Verhoek to Aston Villa?
Aston Villa may make a move for 24 year old winger Wesley Verhoek. The ADO Den Haag star is being lined up as a replacement for Ashley Young, who made a move to Man Utd last week.

The 6 foot 2 star is desperate to make a move to the Premiership, and Aston Villa scouts have already recommended the Dutchman to Alex McLeish.

The player will be allowed to leave Den Haag for £2.5 million.

West Brom are also believed to be monitoring Verhoek.

 

http://www.eyefootball.com/news/9813/Wesley-Verhoek-to-Aston-Villa?/

 

Het genoemde transfer bedrag verandert ook met de dag op al die websites.

 

De trainer, McLeish, wil Verhoek heel graag hebbe, dat wou hij bij zijn vorige club ook al. En dus niet de scouts.

Geen idee wat de wisselkoers is van pond en euro maar geloof dat het iets van 1,3 is tegenwoordig. Dat zou dan 3,25 miljoen euro zijn.

0
Zondag 26 juni 2011 om 10:56 uur

rendang

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Geen nieuws over Judas........ Tik tak tik tak

Nee nog effe afwachten maar een goede prijs of aan zijn contract houden. Wat mij betreft een miljoen. Het gaat hier om het principe we moeten ons niet in de maling laten nemmen door Johnny cash en die Georgisch mongool. Go Mark nu kan je laten zien wat je waard bent

0
Zondag 26 juni 2011 om 09:45 uur

pmc

Prutser 070 schreef:

Gerucht gaat dat het eerste bod slechts 1,5 ton was, maar is nergens officieel te vinden.

Als ze mij zo graag willen hebben en die jordanowitz heeft maar 1,5 ton voor mijn afkoop over zou ik mij  toch zwaar beledigt voelen, en die 50 miljoen die hij wil investeren in twijvel trekken.

Ik denk dat eigenlijk die VDB ook meer waard is, ok, hij heeft een goed seisoen gehad hier in Den Haag, maar is hij dan ook gelijk een groot trainer????

Ik heb begrepen dat hij eigenlijk de 4de keus is!!!!!!!!!!!!!!!

0
Zaterdag 25 juni 2011 om 13:11 uur

pmc

Aad schreef:

Kees je hebt over: Grootinvesteerder.

 

De praktijk is echter dat die maffiabaas een andere avonturier uitkocht voor een paar miljoen, wat lopende rekeningen betaalde en vervolgens bij zijn vriendjes vandaan wat spelers HUURDE.

Geen cent investering in spelers dus. En dat gaat weer gebeuren.

Hij loodst wat van de nu gehuurde spelers, huurt weer een nieuw koppeltje en van den Brom (die is opgenaaid met prachtige verhaaltjes) mag proberen van los zand een kasteel te bouwen.

Ik durf te wedden dat die knakenpooier (dank Ooievaar voor dit prachtige woord) weer niet al teveel gaat uitgeven aan transfersommen.

Die jordanowitz wil 50 miljoen inversterenroflolhet zullen er wel 5 worden maar die VDB pinocchiogelooft die 50.

Ook bij fietstas zal hij zijn contract niet uitdienen.

 

Ik kom nu al ruim 44 jaar bij ADO en het is al die tijd het zelfde, gaat het goed is de helft weer pleitte ik ben het dus wel gewent maar deze keer ben ik er wel dood ziek van ik had die pinocchiotoch best wel hoog zitten.

 

En het gaat er mij niets eens om dat hij weg gaat maar wel het tijdstip en de manier waar op hij het doet plus het feit dat er nog spelers zijn gehaald op zijn voorspraak.

 

0
Zaterdag 25 juni 2011 om 12:12 uur

Advertentie

Aad

Kees schreef:

Exact, om de supporters te vriend te houden. Dat schreef ik een jaar geleden ook al nadat Theo Bos eruit vloog. Het heeft alleen wat langer geduurd.

 

Als groot investeerder leg je het lot van een investering van tien- en tientallen miljoenen toch niet in handen van een beginnend trainer. Van den Brom mag de weg plaveien voor een grote naam die het zo dadelijk mag afmaken.

 

Ik weet niet of het verstandig is om Maurice Steijn nu al voor de leeuwen te gooien. ADO wil duidelijk ook voor de lange termijn met Steijn door gezien zijn vierjarig contract. Steijn kan bijna onmogelijk de prestatie van Van den Brom evenaren. Het afbreukrisico voor die jongen is dus erg groot.

 

Indertijd waren de spelers blij met Steijn toen Atteveld eruit moest. Logisch, want in hun optiek was de gedachte alles beter dan Atteveld. Wel houdt Steijn dezelfde filosofie als Atteveld erop na. Waren zijn eigen woorden in een tv-interview. 

Kees je hebt over: Grootinvesteerder.

 

De praktijk is echter dat die maffiabaas een andere avonturier uitkocht voor een paar miljoen, wat lopende rekeningen betaalde en vervolgens bij zijn vriendjes vandaan wat spelers HUURDE.

Geen cent investering in spelers dus. En dat gaat weer gebeuren.

Hij loodst wat van de nu gehuurde spelers, huurt weer een nieuw koppeltje en van den Brom (die is opgenaaid met prachtige verhaaltjes) mag proberen van los zand een kasteel te bouwen.

Ik durf te wedden dat die knakenpooier (dank Ooievaar voor dit prachtige woord) weer niet al teveel gaat uitgeven aan transfersommen.

0
Zaterdag 25 juni 2011 om 11:58 uur

Tommy

Leidschenveen schreef:

Ik denk dat vd Brom alleen maar aangetrokken is door Vitesse om de supporters een beetje te vriend te houden. Er is natuurlijk afgelopen seizoen al heel veel gemor geweest daar. De grote trainer die men daar eigenlijk wil is nog even niet beschikbaar (van Gaal bv) en men stelt vd Brom, die natuurlijk goed ligt bij de supporters, tijdelijk aan als tussenpaus. Daarom komen ze nu ook met een laag bod. Het mag eigenlijk niet teveel kosten allemaal. Als ze in vd Brom echt hun droomkandidaat zouden zien hadden ze meteen een fors bedrag op tafel gelegd.

 

Ik dacht echt dat vd Brom een slimme man was, maar hij blijkt toch niet zo snugger. Anders trap je hier niet in. Een paar jaar bij A*#x werken doet niet aleen iets met je mentaliteit maar tast blijkbaar ook je hersenen aan.

het is winterstop en den haag staat op een keurige 7e plaats vitesse heeft de 55 miljoen verspeelt aan spelers die niet met elkaar in 1 team kunnen spelen en staat kleurloos 13e.

In de vi staat een verhaal van Jordania die zwaar telleurgestelt verteld dat ie veel meer van het nederlandse voetbal had verwacht.

Hij verteld dat louis van gaal tijdens een gesprek heeft aangegeven dat het toch wel weer begint te kriebelen en dat ie een nieuwe uitdaging zoekt.

Jordania zegt dat elke functie binnen vitesse beschikbaar is voor zijn idool.

Louis besluit nog 1 keer een kunstje te willen doen in nederland en zegt na lang aandringen ja ik wordt je trainer.

John van de Brom krijgt een dag later te horen dat het toch niet is geworden wat ze ervan gedacht hadden en kan vertrekken.

In den haag gaat de vlag uit Johnny staat huilent de pers te wordt en bied zijn excuus aan aan de haagse fans.

Die hier niet op reageren en lachend een spandoek van Steyn laten zien die nu onze held is

0
Zaterdag 25 juni 2011 om 10:59 uur

Tommy

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Zojuist in Teleneus verschenen, is al een beetje oud nieuws, maar er staat iig een bedrag bij. Ik zeg doen !! ADO heeft genoeg vervanging op zijn plek, voor Wingman Wes een mooie uitdaging en we hebben 5 mio in de pocket.

 

za 25 jun 2011, 08:21
'Verhoek moet Young vervangen' Van onze Telesportredactie
Wesley Verhoek Birmingham -  De nieuwe Aston Villa-trainer Alex McLeish ziet in Wesley Verhoek de opvolger voor de naar Manchester United vertrokken Ashley Young. McLeish heeft de ADO Den Haag-aanvaller volgens TalkSport al meerdere keren laten scouten.


De Engelse radiozender stelt dat Verhoek vijf miljoen euro moet kosten.

 

 

 

voor 5 miljoen kan je een hoop doen.

als je ziet dat die luksik maar een paar ton kosten. en idd we hebben genoeg opties voor op de flanken.

 

0
Zaterdag 25 juni 2011 om 09:14 uur

Nu online

Aad, GroenGeelHart070, ADO73, poemba, JB96 en 134 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24