Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

<FCDH>

Bosschaart: 'Ik wil bij ADO blijven'17 februari '10 09:30 door Arnout Verzijl


In De Kuip werd nogal eens lacherig gedaan over Pascal Bosschaart. De linkspoot keert zondag met ADO terug bij zijn vroegere werkgever en de Rotterdamse fans zullen vreemd opkijken: Bosschaart verkeert in bloedvorm. In de nieuwe Pro Voetbal komt hij aan het woord.
Het is een bekende voetbalwet: hoe ouder je wordt, hoe meer je naar achteren schuift. ,,Nog een linie, dan gaat het fout", lacht de bijna 30-jarige verdediger die alle reden tot lachen heeft. Sinds trainer Atteveld hem recent centraal achterin posteerde, is Bosschaart steeds beter gaan spelen. Met als voorlopig hoogtepunt zijn optreden tegen Willem II afgelopen zaterdag. ADO won met 3-0 met een excellerende Bosschaart achterin. ,,Het ging goed. Hopelijk kunnen we met zijn allen die lijn doortrekken. Het hele elftal stond goed en als we elke week zo spelen, dan gaan we nog grote stappen maken." Bosschaart vormt samen met een andere ex-Feyenoorder, Timothy Derijck, het centrale duo. ,,Het is een positie die ik fijn vind. De trainer wil dat wij de boel dichthouden en alles goed neerzetten. Ik ben niet de snelste, maar Timothy naast me kan dat opvangen. Aanvallend en opbouwend kan ik hem aanvullen en zo helpen we elkaar. Ik probeer altijd rustig te zijn, daardoor kan ik ook rust uitstralen naar mijn medespelers. We hebben tegen Willem II de punten gepakt en daar een goed gevoel aan overgehouden. Van daaruit proberen we verder te gaan, maar Feyenoord-uit zal niet makkelijk worden."

Atteveld is geen onomstreden trainer in Den Haag, maar in Bosschaart heeft hij een trouwe discipel: ,,Iedereen zal wel zeggen 'wat een slijmbal', maar ik ben heel blij met deze trainer. Ik krijg veel vertrouwen van hem en dat is wel eens anders geweest bij andere trainers."
Bosschaart zelf was ook middelpunt van discussie en daar wil hij graag op reageren: ,,Het artikel van afgelopen week in de krant waarin met name ik genoemd werd, dat ik zwaar op de begroting zou drukken, vind ik overtrokken. Henk Jagersma (voorzitter rvc, red.) is naar me toegekomen en heeft daarover min of meer zijn excuses aangeboden. Ik ben niet degene die het zwaarst op de begroting drukt." Er wordt gesuggereerd dat de grootverdieners bij ADO vier ton zouden verdienen. Bosschaart reageert verbaasd: ,,Als dat zo is, dan wil ik wel inleveren. Dat verdien ik bij lange na niet, daar ben ik eerlijk over. Welke orde van grootte dan wel? Ik zou richting de helft gaan." Bosschaart hoopt in ieder geval op een langer verblijf. ,,Natuurlijk, ik heb het hier enorm naar mijn zin. Mijn contract loopt af en het zou leuk zijn als ik hier kan blijven. Ik heb een gezinnetje waarvan de oudste al naar school gaat. We wonen in Rotterdam. Dus dan zou ik helemaal niet weghoeven. Ik vind dit gewoon een leuke club. Of ik bereid ben om daarvoor salaris in te leveren? Er is nog nooit over verlenging gesproken. Ik denk niet dat ik hier de grootverdiener ben, dus daar hoeven ze zich geen zorgen over te maken. Als ADO me wil houden, komen we er wel uit."


 

0
Woensdag 17 februari 2010 om 09:56 uur

den haag

dit stond op de website van Viking FK ff vertaalt naar Nederland dus maak er iets van :P

- Het niveau is hoger dan ik had verwacht. Deze groep is prima, ik heb goede mensen ontmoet die me hebben geholpen. Ik hou ook van de manier waarop de Viking-speler, "hij zei na de 2-0 overwinning op de Lightning in La Manga. In eerste instantie was de Viking-doel als hij keek bedreigd door Lyn bij sommige gelegenheden, vooral na Dode bal. Daar had hij minder en minder te doen. Maar het is als hij vat de 90 minuten voetbal en enkele opleiding, dat hij wat kan verrassen, het Nederlandse voetbal achtergrond gehouden. - Ik heb een gevoel voor de Vikingen 4-3-3. Ik haat het als een team wil gewoon de bal omhoog kick, hier de spelers denken voordat ze iets doen. - Hoe om te vergelijken als Viking en ADO Den Haag (die deel uitmaken van de degradatie plaatsen in de Honor Division)? - Viking speelde echt goed voetbal. Ado zover goed, maar Ado is meer agressief. Ik zou niet aarzelen als ik een contract krijg hier, "zei de voormalige Nederlandse Onder-voetballer met twee goede benen en grote snel in het lichaam.

0
Dinsdag 16 februari 2010 om 18:49 uur

Vincent

Reswek schreef:

jij bent volgens mij niet helemaal goed he G!

Dus omdat een speler in een wedstrijd tot 2x toe geblesseerd raakt voor de club moet hij salaris inleveren of met een lagere aanbieding genoegen nemen??

 

Je praat wel over Rankovic, de speler die van de hele groep het langste bji de club zit, hij heeft alles meegemaakt de afgelopen jaren en de club altijd trouw is gebleven.

 

Ik heb laatste een praatje met hem gemaakt in de stad en hij gaf aan dat hij in het begin niet had gedacht zo lang bij Den Haag zou blijven maar hij is van deze stad en de club gaan houden(zijn woorden he) en gaf aan dat hij zijn carrierre hier wilt afsluiten en wellicht op trainer niveau verder wilt......... "Dit is mijn club"  nou dan kan hij voor mij niet meer stuk..... de meeste voetballers waren allang vertrokken uit dit drama wat al jarenlang afspeelt in de top van de club.

Ook dit gaf hij aan er is altijd wat aan de hand het is nooit rustig maar ondanks dat wilt hij nergens anders meer heen.

 

Ook wat hij heef gedaan met de play offs was gewoon prachtig en dat heb ik hem ook ff gezegd.....

 

Nee g Ranko is voor mij de nummer 1 van de groep, onverwoestbaar, 200% inzet en ervaring en maakt zelden fouten...... Ranko en FCDH -4- ever!!!!!

Goed verhaal

Maar snap G ook wel weer..

aardig zijn en goed voor de club staat los van vaak geblesseerd zijn en de financiele problemen van de club.

 

Gezien het feit dat zijn contract nog een jaar doorloopt is het op dit moment ook geen item.

 

ik dacht trouwens dat wesley het langst bij de club zat.. maar dat is een detail.. en misschien ben ik wel fout

0
Dinsdag 16 februari 2010 om 10:44 uur

Kees

Vincent schreef:

volgens mijn bron (transfermarkt.de) heeft ie een contract tot

06-2011

 

Vertrag bis: 30.06.2011

Klopt: onderstaande tekst stond vorig jaar op de officiële site.

 

Aleksandar Rankovic heeft een nieuw contract getekend bij ADO Den Haag, waardoor hij zich tot en met 30 juni 2011 aan de club heeft verbonden.

0
Maandag 15 februari 2010 om 22:19 uur

Vincent

g schreef:

Nee, ben ik zeker niet vergeten -en ik neem aan dat je onder meer doelt op zijn meedoen in de play-off finale nadat zijn vader was overleden.

 

En ik kan er naast zitten, maar ik ben er redelijk zeker van dat hij maar voor 1 jaar heeft bijgetekend. Vandaar mijn opmerking. Als hij voor twee jaar heeft getekend, heb ik niets gezegd.

volgens mijn bron (transfermarkt.de) heeft ie een contract tot

06-2011

 

Vertrag bis: 30.06.2011

0
Maandag 15 februari 2010 om 21:59 uur

Gustav

g schreef:

Vergeet Ranko niet. Die revalideert al een jaar op kosten van ADO. Ik mag toch hopen dat die met een lagere aanbieding genoegen neemt en wat terugdoet vor de club.

Ben je vergeten wat hij voor de club heeft gedaan??? En hij heeft nog een contract voor volgend seizoen, gelukkig.

0
Maandag 15 februari 2010 om 20:30 uur

miq72

oodh schreef:

Precies! Dat wordt moeilijk ballen zonder Bosschaart, Knopper, Buijs, Luijckx. Maak me daar dus wél zorgen om.

Sinds het vertrek van Wetzel (zal trouwens ook wel weer geld kosten...) heb ik geen idee wie er met voetbalverstand zich ermee bemoeit. Onze trainer vast niet, die is bezig met overleven en niet met de toekomst.

De enige waarvan zeker is dat ie weggaat van deze 4 is Luijcks !!Buijs heeft nog een contract en knopper en Bosschaert zulleen waarschijnlijk een aanbieding krijgen op een veel lager niveau of zullen misschien wel geen aanbieding meer krijgen .Met Zwinkels ,Kum ,Ammi ,derijck ,M.Pique ,v/dBergh ,Toornstra ,Immers ,Oper ,Hulst en bijv.een Vicento heb je toch nog aardig wat over .Als bovenstaande spelers zouden vertrekken en je haalt er een paar zou je naar mijn mening nog een alleraardigst elftal kunnen hebben zeker als de jonge jongens zich doorontwikkellen ,want ook in het 2e lopen er 2 of 3 die zeer zeker in aanmerking zouden kunnen komen volgend jaar .Tevens denk ik dat een andere shouter de spijker op zijn kop sloeg met de opmerking dat we eerst maar eens in de eredivisie moeten blijven .Want 1 zwaluw maakt nog geen zomer .

0
Maandag 15 februari 2010 om 17:14 uur

Bert

JP schreef:

Hele team speelde gedreven,...maar als ik echt een uitzondering mag maken,.....heb genoten van Pascal Bossie. Mag ook weer eens gezegt woorden.

Inderdaad Pascal speelde zeer gedreven. Vraag mij af of je niet gewoon zijn contract moet verlengen. Gezien onze financiële situatie weet ik ook geen beter alternatief.

0
Zondag 14 februari 2010 om 11:32 uur

Advertentie

Haagse Roel

Kees schreef:

Ik betwijfel of hij er komt. Is fysiek veels en veels te zwak en komt erg veel kracht tekort. Gelukkig heeft hij wel longen van een paard.

 

Voor de rest natuurlijk een prima voetballer met lef en een fraaie techniek. Ook zijn lange pass verwondert me.

Borrel teveel op  Kees ??  hoezo fysiek te zwak, heb hem heel wat duels op fysiek zien winnen, heeft een geweldig inzicht en techniek. Volgens mij is ie voor 2 jaar vastgelegd (weet het niet zeker hoor) maar ik zou aflopende contracten van spelers die niet (meer) voldoen gedeeltelijk investeren in een beter contract voor Jens. Die jongen heeft het in zich om , zeker voor DH begrippen, een meerwaarde te worden.

 

Heb ff op eredivisielive de interviews met Atteveld en Ricky gezien.

Ben blij dat ik RA ben blijven steunen, hij zegt de juiste dingen , je kan wel aanvallend willen voetballen maar dan moet iedereen wel in zijn taak spelen.......Ricky was daar vandaag een goed voorbeeld van. Niet alleen vooruit denken maar ook verdedigend je taak verrichten, dat deed ie prima, ballen afpakken ( Boutahar) enz.

 

Ik vond ook het commentaar van Ricky heel volwassen over het gedoe met Atteveld..........wie weet wat het allemaal brengt

0
Zondag 14 februari 2010 om 01:24 uur

Robin Straub

DenHaagFC schreef:

Toornstra wat een heerlijke voetballer !!

ben het helemaal met je eens. die gast kan me toch een partij voetballen. Die moeten we er zeker bij houden volgend jaar! dus snel contract verlengen (eventueel een contract geven als hij een jeugdspeler is) voor 3 jaar. krijgen we als hij verkocht word, toch nog een flinke bak geld.

 

Nu maar hopen dat Toornstra zelf ook nog niet weg wil, want alsie zo door blijft gaan, vrees ik dattie weg is in de zomer. (beetje hetzelfde idee als janmaat, brak ook door na de winter bij ado, en was in de zomer weg.)

0
Zondag 14 februari 2010 om 01:01 uur

Nu online

frans swa, Marcie, Superjantje, Bolskie, Franky, JB96, Gambleking070, Erik070, FFL, skrens, DHFC070, Sebastiaan, KR96, hagenees abroad, PietF, Mr.070, GroenGeelHart070, FC Den Haag!, viarijn, LemonHaze, ADO079 en 157 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Morgen om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26