Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Vincent

g schreef:

't Is toch te triest voor woorden dat we het op dit niveau überhaupt moeten hebben over een trainer die onze voetballers leert samenspelen.

 

Geen wonder dat het voetbal in Nederland naar de klote gaat, als zelfs dat er al niet meer bij de basis wordt ingestampt.

En waar maak je uit op dat atteveld dat niet heeft geleerd?

 

Blijkbaar hebben we met zijn alle bedacht dat als de prestaties slecht zijn de trainer hiervoor verantwoordelijk is.?

Hoe zit het dan met de eigen verantwoording?

 

- Als we 24 selectie-spelers hebben is het niet zo moeilijk om er 7 te vinden die het niet eens zijn met de gekozen opstelling van de trainer en de speelwijze.

- Als de richtlijn is dat je max 2 kg boven je streefgewicht mag zitten is het den ik wel de taak vd trainer om hier op te letten.

 

en wees realistisch:

Contract besprekingen zijn uitgesteld, aflopende contracten en het blijft voor vele maar gewoon werk, waarom zou je dan een tandje bij zetten? wat is het gemeenschappelijke doel?

 

zie het als een reorganisatie bij een bedrijf:

hardstikke fijn dat het bedrijf daarna gezond verder kan, maar als jij bij de afvallers zit zal dat je verder ook een zorg zijn.

 

 

0
Zondag 28 maart 2010 om 12:09 uur

Bert

super fc denhaag schreef:

wat volgens mij een grote fout is, is dat van de meeste spelers bij ons het contract afloopt. die spelers weten gewoon dat ze volgend seizoen waarschijnlijk ergens anders voetballen. zijn ze nog wel gemotiveert om bij ons te spelen?? en dan wel een milic vastleggen voor 5 jaar geloof ik. kost bijna 4 ton per jaar en raakt geen pepernoot. ik zeg dat het gewoon aan het kut beleid ligt. verkeerde scouting en nog veel meer. als torenstra die net een paar maanden prof voetballer is, nu 1 van de beste in onze ploeg is. dat zegt toch ook al heel wat.

Milic zijn contract is ook opzegbaar, Fabio vertrekt denk ik, Bosschaert, Waterman is al weg, Buijs zal wel weg gaan, Powell hoeft niet terug te komen, Luikx gaat natuurlijk weg, Verhoek denk ik ook geen contractverlening, Knopper wil ook weg en Cornelisse heeft dacht ik ook aflopend contract.

 

Dat zijn 10 man die weggaan niks aan te doen. Degradatie staat niet leuk op hun CV. Zeker niet als het de tweede keer is.

 

Ik verwacht dat wij ons handhaven.

 

Wel moeten wij als handhaving bekend is zo snel mogelijk de technische staf op orde brengen. Ik pleit toch voor Aad de Mos TD? De man heeft een enorm netwerk samen met dochter Tessa.

 

Bij Go Ahead lopen een paar talentvolle spelers. Tim Vincken zou een optie kunnen zijn. Op proef? Said Boutahar lijk mij ook een interessante speler. 

0
Zondag 28 maart 2010 om 10:40 uur

super fc denhaag

adowest schreef:

Midden-Oost schrijft:
Helemaal mee eens. Buys kan altijd zo'n lekker pisballetje ingooien, voor de rest ook uien. Wie zouden we eigenlijk wel missen ?? Natuurlijk pure armoede en schandalig naar alles wat op de tribune staat om met deze backs de eredivisie in te gaan.

Bedoel eigenlijk te zeggen (schrijven) dat het een ware schande is dat we voor het geld dat uitgegeven wordt aan Oper in de winterstop 2 redelijke (dus niet eens geweldige) backs hadden kunnen halen die ons in veilige haven hadden gespeeld...............

 

wat volgens mij een grote fout is, is dat van de meeste spelers bij ons het contract afloopt. die spelers weten gewoon dat ze volgend seizoen waarschijnlijk ergens anders voetballen. zijn ze nog wel gemotiveert om bij ons te spelen?? en dan wel een milic vastleggen voor 5 jaar geloof ik. kost bijna 4 ton per jaar en raakt geen pepernoot. ik zeg dat het gewoon aan het kut beleid ligt. verkeerde scouting en nog veel meer. als torenstra die net een paar maanden prof voetballer is, nu 1 van de beste in onze ploeg is. dat zegt toch ook al heel wat.

0
Zondag 28 maart 2010 om 09:50 uur

Robin Straub

atteveld eruit!!

 

lexie maakt het seizoen af (en mensen die zeggen dat we al 2 keer met hem gedegradeerd zijn moeten gaan kijken onder welke omstandigheden lex dat toen moest doen)

 

en volgend seizoen aad de mos voor de groep gooien!! is een echt hagenees en is ook echt met ADO bezig. heeft een half jarig contract getekend in Griekenland dus is in de zomer weer op vrije voeten!

0
Zaterdag 27 maart 2010 om 23:18 uur

Ricky

Moi schreef:

wie moet eruit  Atteveld of het bestuur?

Ik ga voor het bestuur. Atteveld  kost de club behoorlijk wat geld.

Hoezo veel geld.....

Je gaat me toch niet vertellen dat ie nog een 3-jarig contract heeft?

 

Einde dit seizoen toch?

 

In het eerste geval zou ik hem td maken (ivm kosten bij ontslag) en kootwijk en steijn het af laten maken.

 

Die gaan veel beter om met de spelers. (hoop ik)

 

Lex is geen optie, daar zijn we al twee keer mee gedegradeerd als het goed heb.

 

Dat er wat moet gebeuren lijkt me meer dan logisch....

0
Zaterdag 27 maart 2010 om 21:53 uur

M&M

Het enige dat Den Haag niet moet doen is Atteveld ontslaan...kost de club weer een vermogen... lekker ander baantje geven. Laat hem in Siberië maar op zoek gaan naar nieuw talent...levert hij vanzelf zijn contract wel in.

 

Of Atteveld er nu bij is of niet.....hoop gewoon dat we dit jaar overleven. Stond gisteren in Breda ook op de tribune, maar de meeste van onze supporters vrezen toch voor in ieder geval nacompetitie...en zoals ik de wedstrijd gisteren zag kan ik me er alleen bij aansluiten (al hoop ik nog steeds op een ontsnapping).

0
Zaterdag 27 maart 2010 om 15:17 uur

Advertentie

Midden-Oost

ADOFLEVO schreef:

Ja wie weet! Dit bestuur wat er zit voert mis management.

Laat een trainer zitten die niet presteert. laat Wetzel gaan. Haalt geen enkele sponser binnen. Geen horeca in stadion, alles staat na twee jaar nog leeg, en inderdaad uit de opbrengsten vanuit de NC op vakantie gaan haha.

Het  begint allemaal met prestaties. Stel dsat wij een Heracles-jaatje nu zopuden hebben dan zou idd het stadion elke week vol zitten, hadden we een grote stadionsponsor en was alle kantoren in het stadion uitverkocht. Geen enkele sponsor of bedrijf wil zich associeren met een zielige nr 16.

 

VDK is een 2e JvR : de club redden en dan achterover leunen en niet doorpakken. VDK had na het vorige seizoen moeten beseffen dat deze selectie het niet red. AW had al aangegeven dat vorig seizoen een overlevingsjaar zou worden. VDK had moeten doorpakken. Nu verliest hij al zijn geld bij degradatie.

 

VDK is een harde zakenman ? Wie weet trekt hij de stekker eruit en neemt hij zijn verlies. Ik hoor hem nog zeggen dat hij in het uiterste geval 3 miljoen kan verliezen.

 

Met deze mannen in het bestuur, deze trainer en een 1/2 selectie die geen contract meer krijgt, moeten we het allerergste vrezen.

 

NC is al 99% zeker, belangrijk is nu om 16e te worden geen 17e. Ik heb gisteren al het NC programma geshout en dat zou moeten kunnen met een frisse kop voor de groep.

0
Zaterdag 27 maart 2010 om 09:54 uur

marcellino

supporter-noord schreef:

Deze ploeg wint inderdaad ook niet van RKC en NEC. Durf ik ook nog wel te stellen. Creeren werkelijk helemaal niks. Alleen nog ( alweer ) een geplaatst schot in het begin van de 2e helft van Ricky. En dan die Zwinkels, hahahaha, ik moet er gewoon om lachen. Weer zo'n domme fout van die trainer om hem te laten staan, een keeper hopeloos uit vorm. Zelden zo'n armoe gezien. 

Nacompetitie is echt een feit.   

Ik ben het niet helemaal eens dat de nacompetitie een feit is.

we moeten tegen rkc en nec en daar moet je de punten pakken,ik doe niet aan voorspellingen en waag mij ook er niet aan.

 

Het probleem is dat den haag te statisch is angst voetbal speelt en het teveel voetballend op wil lossen.

 

ik begrijp nog steeds niet waarom carraciolo of powel niet terug is gehaald en dat we wel een speler gaan halen die nog een blesuren heeft.(oper)

 

verder veel mij op dat omdat we teveel wilde voetballen we ook nog eens elk duel verloren en dat ik meer spelers van den haag zag rollen over de grond dan die van NAC.

 

Je moet in deze fase een over mijn lijk mentaliteit hebben.

En met spelers als luicks(die volgend jaar weg is)buijs(die weg wil)

Knopperd(die teleurgesteld is in den haag)Ammi(die zijn contract niet verleng)Dereijck(die sterk twijfelt of hij wel wil blijven)

En met de wetenschap dat spelers weg mogen als ze degraderen zegt het denk ik genoeg.

 

Met de spelers die we hebben mogen we toch wel concluderen dat ze het niet hebben waar gemaakt,sterker nog het seizoen of ze er nu uit gaan of in blijven is al een drama.

 

Laten we in ieder geval hopen dat ze zich nog twee keer kunnen opladen want anders ben ik bang dat het einde van den haag in het forepark heel dicht bij is.

 

 

0
Vrijdag 26 maart 2010 om 22:48 uur

Bert

Haguecityfirm schreef:

We zouden gaarne iets positiefs op de site willen zetten,iemand iets positiefs?

Dat Milic zijn contract opzegbaar is vind ik wel positief. Moeten ze dat uiteraard wel doen. 

0
Vrijdag 26 maart 2010 om 21:11 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Ammi verlaat ADO Den Haag
Ahmed Ammi vertrekt na afloop van dit seizoen bij ADO Den Haag. De verdediger wil zijn aflopende contract niet verlengen, dat heeft hij aan Omroep West laten weten.
Lees het nieuwsbericht
0
Vrijdag 26 maart 2010 om 10:13 uur

Nu online

langnek, troje en 142 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
3 mei 2024 om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24