Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Solar

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuw gerucht van remco de koning op Club Achter de Duinen:

Aad de Mos wordt de nieuwe trainer van ADO !!


Beoordeel het gerucht op betrouwbaarheid

Ik vind dit niet eens zo'n gek gerucht. VD Kallen is ook niety blind en laat Atteveld zn contract uitdienen tot het einde van het jaar. Aadje kan dan mooi instappen. Heeft ie altijd gewilt. VD weet dat ook en weet ook dat we het met Atteveld niet gaan redden naar de middemoot

0
Vrijdag 12 maart 2010 om 07:58 uur

yesyes

jajoh schreef:

de graaf?? Edwin de graaf? is nu aanvoerder bij NAC en spelen altijd goed mee in de eredivisie. Denk je nou echt dat ie terug komt? Wordt weer leuk zometeen, al die geruchten wie wel en wie niet! kan niet wachten... maar eerst maar eens even de broodnodige punten bij elkaar voetballen, anders komt er geen hond naar den haag!!!!

denk dat je dat fimpie van alberto ff moet kijken waar de graaf aan bod kwam en wel degelijk liet merken dat die een terugkeer ziet zitten. Ze contract loopt daar af en hij heeft nog niks van NAC gehoord

0
Vrijdag 5 maart 2010 om 18:34 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

ADO niet verder met Soltani
Het contract van Karim Soltani, dat komende zomer afloopt, wordt definitief niet verlengd. Dit betekent dat de club en de speler over een paar maanden afscheid nemen van elkaar.
Lees het nieuwsbericht
0
Woensdag 3 maart 2010 om 19:11 uur

tuinfc

Karim Soltani is bezig aan zijn laatste seizoen bij ADO Den Haag. De 25-jarige aanvaller heeft een aflopend contract en dit zal niet verlengd worden.

Eind vorig jaar legde de inmiddels ontslagen technisch directeur André Wetzel de Fransman een contractverlenging voor. De buitenspeler zag toen echter niets in dat voorstel en weigerde bij te tekenen. Na zijn opties bekeken te hebben, liet de speler weten alsnog geïnteresseerd te zijn in een verlenging.

'Ik heb ook gelezen dat Karim nu wel wil blijven', vertelt coach Raymond Atteveld, die na het vertrek van Wetzel verantwoordelijk is geworden voor het technisch beleid, aan Voetbal International. 'Daar kan ik weinig mee.'

'Hij wilde een paar maanden geleden verder kijken. Prima hoor. Maar op dat moment besloten wij om datzelfde te doen. We zijn best tevreden over Karim, maar we zijn niet van plan binnenkort met hem rond de tafel te gaan.'

 

Bron: vi.nl

0
Woensdag 3 maart 2010 om 11:08 uur

christian

Saeijs staat open voor terugkeer naar ADO Den Haag
Maandag, 1 maart 2010 om 14:47 | Wed € 50 euro gratis op wedstrijden
Jan-Paul Saeijs hoopt aan het einde van het seizoen terug te kunnen keren naar ADO Den Haag. De verdediger van Roda JC beschikt over een aflopend contract en vooralsnog ziet het er niet naar uit dat hij deze verbintenis gaat verlengen. Een terugkeer naar ADO ziet Saeijs meer zitten.

De verdediger speelde al 161 competitiewedstrijden voor de hofstedelingen, voordat hij halverwege het seizoen 2005/06 overstapte naar Roda. Daar begon hij goed, maar uiteindelijk werd Saeijs verhuurd aan Southampton. In de zomer keerde de verdediger weer terug en inmiddels staat de teller dit seizoen op dertien competitiewedstrijden.

Afgelopen vrijdag stond hij nog in de basis bij Roda voor het uitduel met ADO Den Haag (1-2) en na afloop vertelde de mandekker aan RTV West dat hij in de zomer graag terug zou willen keren naar de residentiestad. Saeijs liet weten dat zijn ‘hart nog altijd bij ADO Haag’ ligt en dat hij afwacht hoe de zaken zich gaan ontwikkelen.

 

0
Maandag 1 maart 2010 om 15:01 uur

Jensen

Haagse Roel schreef:

Ben het ff kwijt......weet  nog dat DH contract met Zwinkels wilde verlengen toen die geblesseerd was ..........is dat gebeurd ?? zoniet geen contractverlenging aanbieden.......

 

Een keeper die echt punten voor je pakt kunnen we toch niet betalen. Optie is om voor Coutinho te gaan ( zal geen al te hoge eisen hebben qua salaris met als stand -in Ditewig ( qua salaris zal hij ook niet al te hoog in de boom gaan zitten). Coutinho maakte in de wedtriijden die hij speelde , net zoals Barry, een betere indruk als Zwinkels.

 

 

 

 

Roel, zijn contract is verlengd. Ik weet niet voor hoelang.

Helaas.

Ben nooit een fan van hem geweest en wordt dat ook nooit.

Hij heeft o.a. de uitstraling van een natte drol.

 

Ik zou voor Levita gaan. En Ditewig als tweede man.

0
Zondag 28 februari 2010 om 19:47 uur

Advertentie

Haagse Roel

kojak1 schreef:

spelers worden bang dat ze zonder werk komen te zitten met hun hoge salaris eisen.dus rustig afwachten,er komt vanzelf iemand die graag in het groen geel wil spelen.volgende week winnen en sparta verliest staan we ineens twee plaatsen hoger.hoop alleen dat het een beetje beter weer gaat worde,want dit is geen hobby meer zo.en laten we aub geen keeper van rkc halen,want ze staan niet voor niks onderaan.wij hebben betere.coutinho,zwinkels en ditewig.mag er voor mij zo weer in trouwens.

Ben het ff kwijt......weet  nog dat DH contract met Zwinkels wilde verlengen toen die geblesseerd was ..........is dat gebeurd ?? zoniet geen contractverlenging aanbieden.......

 

Een keeper die echt punten voor je pakt kunnen we toch niet betalen. Optie is om voor Coutinho te gaan ( zal geen al te hoge eisen hebben qua salaris met als stand -in Ditewig ( qua salaris zal hij ook niet al te hoog in de boom gaan zitten). Coutinho maakte in de wedtriijden die hij speelde , net zoals Barry, een betere indruk als Zwinkels.

 

 

 

 

0
Zondag 28 februari 2010 om 17:58 uur

Haagse Roel

pascal-070 schreef:

Als je een ding niet moet doen dan is dat van dijk halen. De club heeft laatste jaren telkens de fout gemaakt oudere spelers te kopen met dure salarissen die je vervolgens niet meer doorverkoopt. Van dijk is al tegen de 30 en zal qua niveau alleen maar dalen.

Ik zou voorlopig helemaal niets doen, spelers beginnen nu al te zweten. Zie GGH tv ......Edwin de Graaf z'n contract loopt af bij NAC, heeft nog niets gehoord en gooit alweer een hengeltje uit naar DH. Bij ons precies hetzelfde met Bossie en Soltani..........

0
Zondag 28 februari 2010 om 17:40 uur

super fc denhaag

rien1 schreef:

Ik ben toch wel wat genuanceerder over Milic. Zoals een shouter hieronder al zegt. Milic heeft AZ en vooral Koeman tot wanhoop gedreven. Maar hij heeft ook wel andere goede wedstrijden gespeeld. Ondanks de boosheid gisteren had ik toch wel met hem te doen. Vooral na die lachwekkende schaar, waar het er sterk op leek dat hij zo graag beter wil spelen. Maar ADO moet verder, dus volgende week Oper, Knopper en Verhoek dan maar voorin?? Het is frustrerend dat je zo'n wapen als Milic in handen hebt waar je zoveel mee kan. Alle hoge ballen in zijn buurt horen toch voor hem te zijn, maar ik vraag me af of daar wel mee wordt getraind. Of hij kan het ondanks die honderduizenden euros gewoon niet. Misschien was het in plaats van A.Wetzel toch zijn broer B.Wetzel die Milic heeft gescout

als zijn contract afloopt moeten we die zeker niet verlengen. veels te duur voor zo weinig actie. hij heeft 2 goede wedstrijden gespeelt dat was tegen az en ajakkus. tegen wordig heeft ie 2 goeie momenten in de wedstrijd. dat is als ie het veld in komt en het veld weer afgaat.

0
Zondag 28 februari 2010 om 10:25 uur

Bert

rien1 schreef:

  Die wedstrijd had natuurlijk gewoon in 2-2 moeten eindigen. Glaszuiver doelpunt voor VVV afgekeurd. En er gebeurde wel meer waar w2 zwijmde door deze klote scheidsrechter.

 

Zal je zien dat die Calabro dalijk tegen ons weer de dag van zijn leven heeft.

 

Nou ja, aan het einde maakt 16 of 17 niet veel uit inderdaad, maar nu staan we maar 1 punt op Fietstas en (nu nog) 2 op Adelaar en co.

Ik zei het al, we hebben op papier de  "mindere" tegenstanders. 

Alleen hebben we de eerste "thuis-3-punter" al laten liggen.

Overigens ook hier in huis zien ze de bui al hangen.

Een na-competitie betekent hier in huize Rien namelijk een dwangbuis.

Waarschijlijk maak ik die nacompetitie ook niet mee lig ik aan het infuus met kalmerigsmiddelen.

 

En wat zei ik over Kessler zie je wel W2 gaat de arbitrage meekrijgen.

 

Klote milic lever je contract in flikker lekker op.

0
Zaterdag 27 februari 2010 om 23:22 uur

Nu online

Brian, Peter87, James, Franky, malle eppie, Edwin, Hmmm, kojak1, ADO73, Kees, Johannes en 156 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
18 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26