Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Bert

marcellino schreef:

dan zal ik je een nieuwtje vertellen toornstra zo goed als zeker weg.

vier clubs hebben intresse.

 

en met het financieele plaatje van den haag weet je dan genoeg

Hij heeft een doorlopend contract dan gaan ze heus wel hoog in de boom zitten.

 

Of denk jj dat VD Kallen een gaatje in zijn hoofd heeft.

 

Dan praten we wel over Janmaat achtige bedragen. Nou mooi toch met het vertrek van de dure krachten erbij zie ik het weer wat positiever in.

 

En nogmaals er komen zat spelers vrij. Aad de Mos of iets minder ambiteus Jan Everse moeten daar dan een eenheid van smeden.

 

maar eerst handhaven en dat gaat nog wel een hele klus worden!!!!!

0
Dinsdag 30 maart 2010 om 18:48 uur

marcellino

Ricky schreef:

WHAT THE FUCK PERSCONFERENTIE?????????????????????
 

 

 

ik denk dat bepaalde spelers hun contract hebben ingeleverd.

0
Dinsdag 30 maart 2010 om 18:15 uur

<FCDH>

Massaontslag in het betaald voetbal
di 30 mrt 2010,

Ontslagbrief Pantelic en Rommedahl
Marko Pantelic en Dennis Rommedahl...

Greene in wachtkamer
Technisch directeur Marc van Hintum van Vitesse doet vandaag...

Leegloop bij Willem II
Bij Willem II – dat serieus moet vrezen voor...

NAC hoopt toch op Zwaanswijk
NAC Breda praat in april verder met...

Bezem door Jong Utrecht
Bij FC Utrecht gaat de bezem vooral door...

Twingly blog zoekenJouw blog hier

Massaontslag in het betaald voetbal Van onze Telesportredactie
ROTTERDAM - Bij de clubs in het betaald voetbal gaan deze dagen stapels ontslagbrieven de deur uit. Hoewel bij sommige clubs de laatste gesprekken nog moeten plaatsvinden, leert een rondgang dat alleen al de 18 eredivisieclubs met zeker 100 spelers niet door willen. Althans, tegen de huidige voorwaarden.



Marko Pantelic (archiefbeeld) Foto: REUTERS Met groeiende verbazing las spelersmakelaar Sigi Lens de laatste dagen de sportpagina's: Ajax stuurt Pantelic en Rommedahl een ontslagbrief, Feyenoord zegt zeker zeven spelers de wacht aan, Willem II ten minste acht en bij Heracles Almelo vertrekt zelfs een compleet elftal. "Volgens mij gebeurde dat in voorgaande jaren toch minder", aldus Lens. "En het was in elk geval minder in het nieuws."

De noodzaak om te bezuinigen is echter groter dan ooit. "Wij roepen al lang dat de spelerssalarissen omlaag moeten. Op initiatief van FC Groningen zijn de clubs bij elkaar gekomen en hebben gediscussieerd over hoe we dat konden realiseren", zegt Groningen-directeur Hans Nijland.

Eén van de manieren is voor spelers die beschikken over een contract dat aan het einde van dit seizoen afloopt - en dat minimaal één keer is verlengd - formeel ontslag aan te vragen. Gebeurt dat niet voor 1 april, wordt zo'n contract namelijk automatisch tegen dezelfde voorwaarden met een jaar verlengd. Voor 1 april is gekozen om spelers genoeg tijd te geven op zoek te gaan naar een nieuwe club. Dat veel clubs tot 31 maart wachten voor zij de brieven (aangetekend) versturen, is volgens Ad Dieben van spelersvakbond VVCS om "een stukje onrust te voorkomen". Een ontslagbrief betekent echter niet altijd afscheid van de betreffende speler. Zo plaatste NEC de spelers Rein Baart, Arek Radomski, Mitchell Burgzorg, Joey Brock, Bastian Weiseren en Patrick Pothuizen gisteren 'in de wachtkamer'; zij krijgen een brief, maar als NEC zich handhaaft in de eredivisie kunnen zij wellicht alsnog bijtekenen. Ongetwijfeld tegen andere voorwaarden, dat dan weer wel.

Uitzonderingen zijn er ook. De selectie van regerend landskampioen AZ telde slechts twee aflopende contracten en die werden inmiddels allebei verlengd. Bij Vitesse doet technisch directeur Marc van Hintum vandaag slechts één ontslagbrief op de bus: naar Onur Kaya. Ook SC Heerenveen hoeft volgens directeur Yme Kuiper bijna niemand aan te schrijven. "Omdat we nauwelijks aflopende, verlengde contracten hebben. Desondanks is het wel het voornemen om de selectie flink - een plek of vijf, zes - in te krimpen. We kijken nu hoe dat zijn beslag krijgt."

 

0
Dinsdag 30 maart 2010 om 16:23 uur

friuli

Die 7 splers neem ik sowieso niet serieus:

-AMMI wil naar limburg

-Buijs wil naar engeland

-immers boos omdat atteveld hem op de bank zet.

-V.d Bergh nog steeds geen vrienden met atteveld wegens incident eerder dit jaar.

-Knopper vind dat hij te weinig vertrouwen krijgt voor vaste basis plaats

-Verhoek verbaast mij omdat atteveld hem toch veel heeft laten spelen.(contract liep toch al af)

0
Maandag 29 maart 2010 om 18:38 uur

<FCDH>

Mogelijk zeven spelers weg bij ADO Den Haag
vandaag 17:39

DEN HAAG - Het aanblijven van Raymond Atteveld als trainer heeft grote gevolgen voor de ADO-selectie van komend seizoen. Zeven bepalende spelers hebben van het bestuur geëist dat zij mogen vertrekken, als Atteveld ook volgend seizoen aanblijft.

Het gaat om Buijs, Ammi, Verhoek, Knopper, Van den Bergh, Immers en Derijck. Deze spelers hebben aangegeven komend seizoen niet meer onder Atteveld te willen werken. ADO Den Haag zal meewerken aan hun vertrek, ook als hun contract nog niet is afgelopen.

Knopper en Verhoek vertrekken sowieso, hun contract loopt af aan het eind van het seizoen
 

BESTUUR BEDANKT NU RAKEN WE 7 SPELERS KWIJT VOLGEND JAAR.....

0
Maandag 29 maart 2010 om 17:58 uur

jajoh

Afkoopsom houdt Raymond Atteveld 'nog in het zadel'
Door Alain op 29 maart 2010 - 184 x bekeken

Trainer Raymond Atteveld blijft vooralsnog als trainer/coach verbonden aan ADO Den Haag. Dat is de uitkomst van het urenlange overleg dat er vandaag op het trainingscomplex in het oude Zuiderpark-stadion heeft plaatsgevonden.

Tekst: Rob Blankenstein

Tijdens dat gesprek met de voltallige selectie, onder meer in de aanwezigheid van algemeen directeur Dick Vierling, is de spelersgroep onder druk van de RvC (Raad van Commissarissen) maar onder protest akkoord gegaan met het aanblijven van Raymond Atteveld.

Tijdens een stemming onder de spelers bleken liefst zeventien spelers van de selectie niet meer met Atteveld door te willen gaan. In het contract van de trainer/coach, dat doorloopt tot 1 juli 2011, staat een afkoopsom van 200.000 euro, indien de Haagse BVO eerder afscheid wil nemen van de geboren Amsterdammer.

Dat is ook de grote bottleneck, waarvoor de RvC zich geplaatst ziet. Het moet al een kleine 150.000 euro aan de ontslagen oud technische directeur André Wetzel ovemaken ten gevolge van de uitspraak van de arbitragecommissie.

Maurice Steijn, de huidig trainer van Jong ADO Den Haag, zal dichter op de A-selectie worden gezet om wat taken over te nemen.

Commentaar

Het is nu nog slechts een kwestie van tijd, dat het compromis dat er nu uitgerold is - en wat onder protest door de spelersgroep is geaccepteerd (of eigenlijk niet is geaccepteerd!) definitief uiteen zal spatten.

Het nu nog verleende uitstel van executie kan wel eens (hoe ironisch !) komende paaszondag alsnog zijn beslag krijgen als Scheveninger en oud-ADO speler Martin Jol met Ajax op bezoek komt en ADO een ruime nederlaag toebrengt.

Het is dan wel te hopen, dat de supporters van ADO Den Haag zich beheersen en hun gezonde verstand gebruiken en niet zoals destijds bij trainer Frans Adelaar het veld bestormen.

Bron: Haaglandenvoetbal.nl

0
Maandag 29 maart 2010 om 16:25 uur

Advertentie

Kees

Johannes schreef:

Ach jezus, alsjeblieft niet... de Kromme..?!?

Denk het wel.

 

Van Hanegem heeft altijd aangegeven een zwak voor clubs als NAC en ADO te hebben.

 

Vriend Jagersma vindt de naam Van Hanegem uiterst interessant. Stel je voor dat hij tezamen met hem op de foto mag.

 

Van Hanegem heeft de kans om waardig afscheid te nemen.

 

Er komt een contract voor het lopende seizoen met de mogelijkheid tot verlengen. Beide kunnen dan nog elke kant op.

 

Schoenmaker als bliksemafleider naar de supporters toe.

 

En last but not least; Marianne kan shoppen in de Hoogstraat.

0
Zondag 28 maart 2010 om 22:15 uur

Midden-Oost

Bert schreef:

Milic zijn contract is ook opzegbaar, Fabio vertrekt denk ik, Bosschaert, Waterman is al weg, Buijs zal wel weg gaan, Powell hoeft niet terug te komen, Luikx gaat natuurlijk weg, Verhoek denk ik ook geen contractverlening, Knopper wil ook weg en Cornelisse heeft dacht ik ook aflopend contract.

 

Dat zijn 10 man die weggaan niks aan te doen. Degradatie staat niet leuk op hun CV. Zeker niet als het de tweede keer is.

 

Ik verwacht dat wij ons handhaven.

 

Wel moeten wij als handhaving bekend is zo snel mogelijk de technische staf op orde brengen. Ik pleit toch voor Aad de Mos TD? De man heeft een enorm netwerk samen met dochter Tessa.

 

Bij Go Ahead lopen een paar talentvolle spelers. Tim Vincken zou een optie kunnen zijn. Op proef? Said Boutahar lijk mij ook een interessante speler. 

Klopt Bert, als het contract van Miliç in de zomer niet gelicht wordt, mag hij gratis weg. We zitten dus niet aan hem vast tot 2012. Stel dat ze zijn contract wel lichten dan kost dat 2 ton + 5 ton aan salaris per jaar. Ik zie dit niet gebeuren, resumé : Miliç is ook weg.

0
Zondag 28 maart 2010 om 12:25 uur

Vincent

<FCDH> schreef:

ATTEVELD ONTSLAGEN????

 

Volgens adofans volgt er een gesprek met 7 spelers de rvc en vd kallen waarschijnlijk de de prestaties en ook over atteveld....

Dan hoop ik dat die 7 spelers de ballen hebben om kosteloos hun contract in te leveren als ze het niet zien zitten in de speelwijze vd trainer.

 

Vooral naar jezelf blijven kijken in zo'n gesprek jongens.. spiegel nodig?

Vraag je tijdens dat gesprek dan ook af waarom jij het verschil niet kon maken en wat jij had kunnen doen om het op een hoger nivo te krijgen

heb je echt met de trainer gesproken of alleen met met elkaar over de trainer?

 

0
Zondag 28 maart 2010 om 12:24 uur

Vincent

g schreef:

't Is toch te triest voor woorden dat we het op dit niveau überhaupt moeten hebben over een trainer die onze voetballers leert samenspelen.

 

Geen wonder dat het voetbal in Nederland naar de klote gaat, als zelfs dat er al niet meer bij de basis wordt ingestampt.

En waar maak je uit op dat atteveld dat niet heeft geleerd?

 

Blijkbaar hebben we met zijn alle bedacht dat als de prestaties slecht zijn de trainer hiervoor verantwoordelijk is.?

Hoe zit het dan met de eigen verantwoording?

 

- Als we 24 selectie-spelers hebben is het niet zo moeilijk om er 7 te vinden die het niet eens zijn met de gekozen opstelling van de trainer en de speelwijze.

- Als de richtlijn is dat je max 2 kg boven je streefgewicht mag zitten is het den ik wel de taak vd trainer om hier op te letten.

 

en wees realistisch:

Contract besprekingen zijn uitgesteld, aflopende contracten en het blijft voor vele maar gewoon werk, waarom zou je dan een tandje bij zetten? wat is het gemeenschappelijke doel?

 

zie het als een reorganisatie bij een bedrijf:

hardstikke fijn dat het bedrijf daarna gezond verder kan, maar als jij bij de afvallers zit zal dat je verder ook een zorg zijn.

 

 

0
Zondag 28 maart 2010 om 12:09 uur

Nu online

James, Bleek, Superjantje, Haagse Haas, Lellow, Rooie91, lulijzer, hagenees abroad, ADO079, morley, supporter-noord, Mr.070, TheMariner, pitbull, Vakkie-G, Jacco, Bastiano, StefanNL, Langebach2, keesvld, Edje, RickZ, rien1, Kees, Eeuwig Den Haag, 10, kojak1, Rob2002, fcdh-denhaag, Marcie en 175 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24