Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Max

Haguecityfirm schreef:

Bij HBS is/was hij hoofdtrainer Max.

En zijn ze niet verdritig om zijn vertrek.

Ik weet dat hij hoofdtrainer is. Maar waarom verlengen ze zijn contract dan eerst?

0
Zondag 18 april 2010 om 21:37 uur

marcellino

Vincent schreef:

ooievaar:

Selectief lezen is ook een kunst. Ik heb het over de Verhoek na de winterstop, maar dat komt blijkbaar niet in je kraam van pas. Spelers kunnen ook beter gaan presteren in de loop van het seizoen en hij is daar een voorbeeld van.

 

Maar als je een speler al voor de winterstop hebt afgeserveerd weet je zeker dat hij in de 2e helft niet meer goed (voor ado) zal spelen toch?

Ook voor de winterstop was verhoek de minst slechte van onze aanval:_))

 

vincent ik moet ooievaar volkomen gelijk geven.

Ik denk dat jij er gewoon te ver van af staat niets mis mee maar daarom blijven we  mijlen uit elkaar wat den haag betreft.

 

Ook ik vond en vind verhoek niet slecht en doet het zeker beter als vorig seizoen.

maar we mogen toch wel concluderen dat de spelers die weg mogen of weg willen ineens beter gaan voetballen.

 

en ik denk dat dit genoeg zegt hoe ze over den haag denken.

 

 

je moet het met je voetbal laten zien of je het waard ben om een contract verlenging te krijgen.

dat er geen geld is dat geven ze aan als reden ,maar is er dan wel geld voor toornstra!!!

Ja dus en waarom omdat deze jongen bewijst een versterking te zijn en dat kunnen we over verhoek al heeft hij zich verbetert waarschijnliijk nog niet zeggen anders had hij een nieuwe aanbieding wel gehad

0
Zaterdag 17 april 2010 om 18:44 uur

Vincent

ooievaar.

 

Ik zal niet je hele tekst quote.. maar wilde wel duidelijk zeggen dat ik je met mijn reactie niet belachelijk wilde maken.

 

Ik ken je mening en standpunten maar al te goed. Deze wekelijks herhalen vind ik een beetje overdone.

 

Als we het contract van toornstra willen openbreken is dat natuurlijk om meer geld voor hem te vangen als hij straks weggaat.

Ja dat is hedendaags voetbal. en dat kalle daar iets van in zijn zak terug steekt lijkt me ook niet meer dan logisch.

 

zolang er meer uitgaat dan binnenkomt zal hij van ado niet rijk worden. alle nevenactiviteiten heb ik geen zicht op en boeit me verder ook niet.. gebruik maken van de mogelijkheden, slimme  handelsgeest etc etc.

 

uitgaan van de goede bedoelingen (daarbij in het midden laten of dat voldoende is om een club te runnen buiten beschouwing gelaten) van mensen ipv overal achter elke deur een vijand zien maakt het leven een stuk makkelijker.

Zeker als je er verder geen invloed op hebt en het alleen maar kunt aanschouwen.

zie je morgen misschien nog..

 

 

 

0
Zaterdag 17 april 2010 om 12:12 uur

Vincent

Bert schreef:

Hij lijkt mij daar anders heel geschikt voor. En nee ik maak geen grapje. Heeft meer gevoel in zijn rechterteen voor onze club dan heel die RVC bijelkaar.

hoop dat je wel een grapje maak.

ooievaar is een aardige goser daar ligt het niet aan, maar raaskalt een beetje om zich heen de laatste tijd.

 

verhoek had wat hem betreft in december al kunnen vertrekken:

quote 13 december:

Met jongens in de voorhoede als Verhoek, blind paard met een dramatische voorzet die werkelijk geen enkele keer z'n man voorbij komt

en vandaag verbaast hij zich weer dat deze jongen geen contract verlenging heeft gekregen.. kijk dan heb je er kijk op toch?

 

Zonder mark vd kalle was er geen ado meer geweest, maar dat schijnen we al weer vergeten te zijn?

 

Als je er vanuit gaat dat iedereen gewoon zijn stinkende best doet kun je voor jezelf misschien iets makkelijker accepteren dat ze een steekje laten vallen... of denk je echt dat ze het allemaal express doen met een vooropgezet plan?

 

wat zijn de alternatieven? die hoor ik nauwelijks

fijne zaterdag.. zie jullie morgen? ben 12:30 oid in suphome

0
Zaterdag 17 april 2010 om 11:10 uur

Ooievaar

Bert schreef:

Het is heel simpel iedereen mag weg met uitzondering van Verhoek en Toornstra. Die twee moet je een goed contract aanbieden.

Erg dubieus dat Verhoek geen contractverlening krijgt aangeboden, die jongen doet het heel behoorlijk. Levert veel bruikbare voorzetten af, dus daar ligt het niet aan.

 

Maar hij ligt natuurlijk niet lekker bij Kallen, omdat hij zich ook heeft uitgesproken tegen Atteveld. Mensen als v.d. Kallen die zijn omhooggevallen hebben lange tenen en veel te grote ego's, zijn rancuneus en dulden absoluut geen tegenspraak. Daarom omringen dit soort types zich ook het lieftst met allerlei hielenlikkers als Jagersma en die cricketlul.

 

Dus vrees ik dat Verhoek dient af te vloeien. Hij had als één van de weinigen wèl recht van spreken, hij werkt tenminste erg hard en draait zeker na de winterstop een behoorlijk seizoen.

 

Meneer v.d. Kallen maakt zich uiteraard druk om het contract van Toornstra open te breken en te verlengen. Ik heb niet de illusie dat hij dat doet om aan klantenbinding te doen. Nee zo naief ben ik ook weer niet. Het gaat er hem om dat hij zo veel mogelijk kan beuren, want dat geld gaat allemaal in de diepe zakken van meneer v.d. Kallen. Wedden?

 

Die v.d. Kallen is een wolf in schaapskleren die schijt heeft aan de supporters. Die is alleen geïnteresseerd in zijn eigen imago en z'n portemonnee. Anders zouden we lekker in de middenmoot staan denk je ook niet?

 

Atteveld draagt zeker schuld hoe hij met de spelers is omgegaan, laat daar geen twijfel over betstaan. Maar hem de schuld geven van de totale malaise is bezopen.

 

Als straks De Elf weer in de stinkende pot gaat roeren, dan komt er een hoop drek boven. Zullen we er snel achterkomen wat voor zooitje het is, hoe amateuristich de club wordt aangestuurd, wat voor vriendjespolitiek er heerst, hoeveel overhead in dit geval veel te veel niets presterend personeel ten laste er van de club rondloopt, wat er dus mede de oorzaak van is dat we wederom op een miljoenentekort afstevenen - in alle geledingen- gebrek aan know how,  en last but not least dat Mark v.d. Kallen gewoon ordinair z'n zakken vult ten koste van de club en de gemeente lees: de haagse belastingbetaler.

 

De gemeente heeft er ruim vijftig miljoen!!!! ingestopt en wat zien we er voor terug. Een derderangs elftal met een waardeloze slabbedewatsky mentaliteit, die nog de moed heeft ook om de trainer de schuld van hun eigen onvermogen te geven. Dat menigeen krom moet liggen om aan een kaartje te komen daar hebben ze compleet schijt aan. Kijk, dat is nog eens hart voor de club en je supporters hebben(...)

 

Vind het nog al kolderiek dat menigeen zich druk maakt of Atteveld al dan of niet dingen doet voor de club. Zeker de spelers op een enkeling na, hebben totaal geen recht van spreken. En een heleboel supporters laten zich zand in de ogen strooien.

 

Het echte probleem zit'm in de top van de club, en alle lijnen lopen naar Mark v.d. Kallen met z'n onbekwame hielenlikkers en plucheplakkers. Het zou toch prettig zijn als dat probleem eens benoemd- en opgelost werd. Dan kunnen we pas echt stappen maken.

0
Zaterdag 17 april 2010 om 01:30 uur

Advertentie

Bert

Aad schreef:

Heb je Roda gezien? Daar gaan er geloof ik een stuk of 12 de straat op. O.a. Saeijs en De Jong.

Het is heel simpel iedereen mag weg met uitzondering van Verhoek en Toornstra. Die twee moet je een goed contract aanbieden.

0
Vrijdag 16 april 2010 om 21:24 uur

Ooievaar

Max schreef:

Zou trouwens blij zijn als Bijs is vertrokken. Verdienen we er nog wat aan. Motivatie is gedaald tot nul komma nul. Loopt geen meter te veel. Was ook een van de slechtste afgelopen woensdag.

Buijs is een typische waterdrager, voegt weinig toe afgelopen seizoen zijn alleen al zijn gele kaarten me opgevallen. Grootverdiener, dus snel afvoeren. Voor Immers gewoon de hoofdprijs vragen, had toch zijn contract verlengd? Aardige jongen, af en toe prima maar zeker niet onvervangbaar.

 

Geldt voor een heleboel jongens. Ook Knopper, Bossschaert, Ammi, Zwinkels, Kum, Milic, Soltani, v.d. Bergh lekker afvoeren. Kost een hoop, af en toe goed maar overall zwaar onder de maat.

 

Verhoek en Toornstra verlengen, de rest is inwisselbaar en maak je geen stappen mee. Maar ik maak me weinig illusies want er is niemand met verstand van zaken om spelers te halen.

 

Dan ben je afhankelijk van wat je krijgt aangeboden zoals derde rangs puin als Niedzielan.

 

0
Vrijdag 16 april 2010 om 18:18 uur

Max

Haguecityfirm schreef:

Frappant is dat Atteveld gesprekken heeft gevoerd met de zaakwaarnemers van diversen van onze spelers.

De gesprekken zullen niet bevredigend zijn geweest,en de zaakwaarnemers de spelers gelijk in de etalage hebben gezet.

Anders kan ik het niet verklaren,dat er opeens zoveel belangstelling is voor onze spelers.

Toeval ? 

Buijs en Immers hebben een doorlopend contract, denk niet dat ze met de club rond de tafel moeten.

Die zaakwaarnemen van Toornstra is natuurlijk niet gek. Als je aan het onderhandelen bent, helpt het natuurlijk als er kapers op de kust zijn.

0
Vrijdag 16 april 2010 om 18:07 uur

marcellino

anti-beleid schreef:

Hij heeft GEEN! profcontract. Voor een appel en een ei kan Toornstra nu naar een eredivisieclub in de subtop. Door het zogenaamd openbreken kan ADO meer voor hem vragen.

Toornstra heeft gewoon een contract tot 2012.

dus hij gaat niet weg voor een appel en een ei.

 

Maar den haag kenende verkopen ze hem voor 2012 en dat noemen we stapjes maken!!!!

 

Ik ben zelf hagenees maar ik schaam mij er soms voor.

nu weer advocaad die nog niks gepresteerd heeft bij de rode duivels alle medewerking heeft gehad en voor het grote geld kiest in rusland(heb je geen eer gevoel)

en dan aad de mos ook z'n weggooier zit nu bij sparta heeft uitgesproken dat hij graag langer wil blijven maar flirt nu met belgie.

En om over Jol maar te zweigen.

 

nee bij ons draait alles om het geld en totaal niet om het eer gevoel en dat is typisch haags

en daarom word het ook nooit wat bij den haag allemaal ego's die alleen maar aan hun zelf denken

0
Vrijdag 16 april 2010 om 16:09 uur

Johannes

anti-beleid schreef:

Hij heeft GEEN! profcontract. Voor een appel en een ei kan Toornstra nu naar een eredivisieclub in de subtop. Door het zogenaamd openbreken kan ADO meer voor hem vragen.

Vervelende onruststoker.

 

Haaglanden Voetbal:

 

ADO Den Haag biedt Jens Toornstra contract aan

vrijdag 11 december 2009, 13:21 uur

Jens Toornstra, die vorig week tegen Roda JC zijn debuut maakte bij ADO Den Haag, kan bij de Haagse BVO een profcontract ondertekenen voor de periode van tweeëneenhalf jaar. Hij zal dan deel uitmaken van de A-selectie, meldt het AD

 

Sportweek:

"Jens Toornsta (foto, liggend) kan vier maanden na zijn contractverlenging alweer op een verbetering van zijn lopende verbintenis rekenen, zo meldt Voetbal International. De 21-jarige middenvelder tekende in december een contract dat hem tot 2012 aan de club bindt, maar de Hagenaars blijven zich verbazen over de ontwikkeling van Toornstra. ‘Dat willen we belonen. We zijn in onderhandeling over een nieuw, meerjarig contract.’"

0
Vrijdag 16 april 2010 om 14:59 uur

Nu online

BOSMENSEN, Jurriƫn, James, Anne van Schuurman, rien1, Kees, Thehague070, FFL, Eeuwig Den Haag, Aad, BLEISWIJK-1, Dhfcdh en 127 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24