Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Jensen

JB schreef:

Zo, na een tijdje (4795 shouts) pauze genomen te hebben weer terug hier.

Zat privé in te zwaar weer om hier ook nog over te ADO te gaan vitten.

Privé is de lucht een klein beetje opgeklaard, tenminste: ik heb besloten me er niet onder te laten krijgen.

 

En hier begint de leukste tijd weer: geruchten, speculeren, elkaar op berichten wijzen in obscure Engelse lokale krantjes dat Bodde misschien wel weer verkocht gaat worden enz. enz.

 

Blij dat ik weer ben.

En dat ADO er nog steeds is.

Zowel als club als in de eredivisie.

 

Lees hier de laatste paar bladzijden met shouts de nodige zinnige dingen.

Met Waterman, Luijckx, Knopper, Soltani, Cornelisse, Horvath en nog zo wat namen lijkt het grootste deel van de salarisbezuiniging al gerealiseerd.

 

Hoop in ieder geval dat Verhoek, ondanks de tegenstrijdige berichten, blijft. Was wat mij betreft een van de beteren het afgelopen seizoen.

 

Van het verhaal dat ADO door zou willen met Ditewig snap ik niet veel. Eerst was het verhaal of Coutinho of Ditewig.

Dan moet je natuurlijk altijd voor Coutinho gaan!

Laten ze Van Wijngen nu dan gaan en schuift Tom Boks door als 4e keeper?

 

Everse als trainer? Ik weet het niet, heb niet zo'n hele hoge pet van hem op. Heeft Zwolle al die jaren in de middenmoot van de Jupiler weten te houden en opvallende spelers zijn er in al die tijd ook niet uit die hoek gekomen.

Maar ja, verder loopt er ook niet veel rond.

Ernie Brands misschien, die zit volgens mij nog steeds zonder club en heeft het bij NAC heel goed gedaan.

Zolang het maar geen Frans A. of Mark W. wordt.

 

Wat mij betreft was de wedstrijd tegen Heracles een gemiste kans. Was daar al met de voorbereiding voor volgens seizoen begonnen:

                           Coutinho

     L. Pique    Dereijck     Bosschaart    Kum

     Koksal             Toornstra          vd Bergh

     Verhoek        Milic/Ignacio          Vicento

 

Had Hulst en nog 2 jongens uit het tweede in laten vallen (of op de plekken van Bosschaart en vd Bergh laten spelen), zodat ze al vast en beetje eredivisie sfeer konden proeven.

En verloren is er nu ook.

 

Nou ja, het zal wel weer erg druk gaan worden hier de komende maanden. ;-))

 

En vergeet niet:

Dit seizoen waren we 1 wedstrijd eerder veilig dan vorig seizoen. Dus vooruitgang is er wel degelijk geboekt.

 

Welkom weer JB. Ik hoop voor je dat je snel weer de oude bent.

 

Goed nieuws. De club wil het contract met Jens met twee jaar verlengen. En hij wil blijven, dus dat komt goed.

Hoop wel dat hij dan tussentijds niet voor een appel en een ei kan vetrekken.

 

Ik zie het wel zitten met Evers. Volgeens de verhalen en publicaties is hij een trainer die verzorgd, aanvallend voetbal voorstaat. Tactisch goed is en spelers beter maakt.

Brandts heeft het wel aardig gedaan bij NAC wat punten betreft. Maar voetbal dat wij voorstaan, zie boven, heeft hij niet laten zien. En zijn contract werd ook niet verlengd.

0
Dinsdag 4 mei 2010 om 20:20 uur

Johannes

the mouse schreef:

idd als die gasten weg zijn,

scheelt het de club al gauw 1 tot 1,5 miljoen.

daar kan je leuke transfervrije spelers voor halen tegen een redelijk salaris, en denk ik dat jeniet eens achteruit hoeft te gaan in kwaliteit!

gezien het aantal spelers dat transfervrij word.

 

ik zie het wel met een positief oog tegemoet.

 

wat betreft de maatregelen die DH neemt ten aanzien van de begroting,

meestal moet je een stap terug doen om vervolgens weer stappen vooruit te maken.

dus daar ben ik ook positief over.

ze doen iig hun best om de club gezond te houden!

 

Je zit heel redelijk met je schatting hoor! Tel daarbij op Soltani, Cornelisse, Waterman, Luijckx... Met de eerder genoemde 4 erbij zit je wel tussen de 1,5 en 2 miljoen aan bezuiniging. Er moeten wel vervangers komen uiteraard. We krijgen Powel terug voor Milic; Vicento en Hulst voor Cornelisse en Soltani; die vierde keeper hebben we niet nodig; voor Luijckx vul ik stiekem toch Rankovic in.

 

Knopper speelt al een hele tijd weinig; Bosschaart zou ik zeker een verlenging aanbieden als hij het ook voor de helft wil doen. Voor Buijs moet een vervanger gehaald worden, maar daar krijgen we als het goed is ook nog wat geld voor want zijn contract loopt door.

 

Al met al ziet het er helemaal niet zo slecht uit. Veel routine vertrekt, daar kun je verjongen maar je moet er misschien toch ook wat routine voor terughalen - hoewel je met Bosschaart, Rankovic, vd Bergh en Powel nog behoorlijk wat routine in de as hebt staan. Een nieuwe trainer kan het verder helemaal zelf vormgeven; weliswaar met weinig geld, maar toch een eigen team neerzetten. Best aantrekkelijk.

 

Als we nou Ooievaar zover kunnen krijgen om zijn verhaal een keer serieus bij het supportersoverleg met de club te laten doen... Bezuinigen moet het liefst in de organisatie, daar zijn we het over eens.

0
Dinsdag 4 mei 2010 om 11:38 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

ADO wellicht verder met Ditewig
ADO Den Haag heeft de intentie uitgesproken om verder te gaan met Barry Ditewig. De goalie kwam afgelopen zomer naar de hofstad en heeft een aflopend contract.
Lees het nieuwsbericht
0
Maandag 3 mei 2010 om 10:11 uur

morley

gelukkig zit het er op. het was weer doffe ellende, ik heb nog nooit zo weinig gebruik gemaakt van m'n scc. was er op een gegeven moment echt helemaal klaar mee. de hoogtepuntjes bestonden eigenlijk vooral uit het niet accepteren van de aan hem voorgelegde aanbieding door soltani en het gelukkig niet binnenhalen van aad de mos. hoe triest....

 

en eigenlijk is het op sportief vlak al 5 jaar slecht. het laatste seizoen dat het leuk was, was wat mij betreft met grujic, van der gun, saeijs, van der leegte & co.

 

ben weinig hoopvol over volgend seizoen; er is geen geld en geen beleid. en het beetje geld dat we hebben zulllen we wel moeten spenderen aan het afkopen van het contract van atteveld. hoewel het me ook helemaal niets zou verbazen als hij volgend seizoen 'gewoon' weer trainer is....

0
Zondag 2 mei 2010 om 21:12 uur

Bert

Zijler hakt knoop door en wil niet langer door bij Willem II

Sergio Zijler is aan zijn laatste seizoen bij Willem II bezig. Dat heeft de aanvaller, wiens contract aan het eind van dit seizoen afloopt, zelf besloten. Dat meldt het Brabants Dagblad. Eerder maakte de Tilburgse club duidelijk dat beide partijen nog onderhandelden over een langere contractuele samenwerking

De opties in de contracten van Paul Quasten, Marciano Bruma en Boy Deul worden niet gelicht, terwijl de aflopende contracten van Christophe Gregoire, Daan van Dinter, Ariën Pietersma en Ronnie Reiniers niet worden verlengd. Jens Janse besloot zelf om te vertrekken. Met Maikel Aerts onderhandelt men nog.

Said Boutahar twijfelt over een langer verblijf bij Willem II. De middenvelder liet eerder weten dat hij zijn aflopende contract niet wilde verlengen, maar was daar nu niet meer zo zeker van. Willem II, dat in de komende weken aan de nacompetitie meedoet, heeft wel formeel ontslag moeten aanvragen.

 

Blijven we wakker bij Ado? Halen die Boutahar.

0
Vrijdag 30 april 2010 om 18:34 uur

gonz2

Appie Happie schreef:

Eens. Vooral het Jol verhaal. Ik heb liever mensen die echt komen dan zeggen dat ze wel wat willen doen voor de club.


Jol geeft Wetzel ruim baan
10 april '08 01:12 door Jan-Hermen de Bruijn

EXCLUSIEF - Martin Jol piekert er voorlopig niet meer over om de technische leiding van ADO Den Haag op zich te nemen. De voormalige manager heeft enkele dagen 'het gedoe' rond de Haagse club met afgrijzen aangekeken en besloten zich niet in het strijdgewoel te mengen: "Nu duidelijk is dat Van der Kallen André Wetzel een contract heeft aangeboden, is voor mij de kous af. Ik ga toch zeker geen collega het leven zuur maken?"

Terugkijkend op een aantal hectische dagen zegt Jol: "Ik stond er echt voor open en had er de afgelopen dagen ook een goed gevoel bij. Zeker na het gesprek dat ik vorige week zondag heb gehad met (inmiddels ex-) directeur John Arzbach. Ik wilde graag wat voor de club doen, net zoals Dick Advocaat. Écht, bij mij waren er alleen maar goede intenties. Maar nu duidelijk wordt dat de Raad van Commissarissen van ADO zich zó verplicht voelt haar belofte aan André Wetzel gestand te doen, houdt het natuurlijk op. Ik heb absoluut geen zin om een collega af te vallen."

Martin Jol heeft zich de afgelopen dagen wel mateloos gestoord aan de spelletjes die rond ADO Den Haag worden gespeeld: "Volgens mij heeft lang niet iedereen het belang van de club voor ogen gehad. En er was ook op alle fronten onduidelijkheid, niemand was op iets aanspreekbaar. Ik zat afgelopen zondag nog te praten met Pierre Heijnen, de voorzitter van de Raad van Commissarissen. Die zegt tegen me 'als je nu zegt dat je het doet, dan mag je je gang gaan'. Vraag ik aan hem: maar zijn jullie niet rond met Wetzel? 'Oh, ja', zegt-ie dan. Kijk, dat bedoel ik."

 

http://www.elfvoetbal.nl/nieuws/23545_jol-geeft-wetzel-ruim-baan

0
Woensdag 28 april 2010 om 16:08 uur

haagskwartiertje

 

 

'Verhoek en Bosschaart kunnen bij ADO blijven'
Pascal Bosschaart en Wesley Verhoek mogen hopen op een langer verblijf in Den Haag. Voetbal International schrijft dat het tweetal in aanmerking komt voor een nieuw contract.

Volgens het weekblad is ADO Den Haag van plan het tweetal een nieuw contract voor te schotelen. Bosschaart en Verhoek zijn beiden in het bezit van een aflopende verbintenis, maar behoren tot de basiself van de Hagenaren.

Verhoek voerde eerder dit seizoen al onderhandelingen met de inmiddels vertrokken technisch directeur André Wetzel. Het bestuur vond de aanbieding die Wetzel Verhoek deed echter niet passend. Binnenkort komt ADO met een nieuw voorstel.

Tevens zal de club om tafel gaan met Gino Coutinho en Barry Ditewig. Beide doelmannen hebben een aflopend contract. De verwachting is dat één van de twee keepers een nieuw contract aangeboden krijgt.
 

0
Woensdag 28 april 2010 om 13:26 uur

g

gonz2 schreef:

Tuurlijk.

De mensen die het probleem aankaarten zijn het probleem.

Voorlopig speelt jouw club al drie jaar in de eredivisie door dit soort mensen.

We hebben AW juist veel te lang de credits gegeven en hadden achteraf gezien zijn wanpresteren veel eerder onder de aandacht moeten brengen maar hebben dat niet gedaan om geen onrust te veroorzaken.

Gelukkig heb je hier veel steun aan mensen die ook lullen over zaken waar ze niets vanaf weten.

Waarom is AW volledig uitgekotst door ADO DH? Alleen maar omdat de HCF wat over hem zei?

Doe toch niet zo dom.

Voor alle duidelijkheid: ik ben geen grote AW fan en geen familie van hem.

 

Maar:

AW was de enige trainer die in het vrijwel gezonken schip ADO Den Haag wilde en durfde stappen. De HCF kon niets anders doen dan blijven roepen om Jol, die ACHTERAF ineens aanhaf heeeeel graag bij ons aan de slag was gegaan (want het blijft toch je club (sic))...toen hij dus al een vet Ajax-contract op zak had.

 

AW heeft goede dingen gedaan (ja, hij heeft bijgedragen aan de imagoverbetering, zijn 'paniekaankoop' Dietwig heeft meer punten opgeleverd dan RA's paniekaankoop Adries Oper, hij heeft een aantal prima spelers gehaald (w.o. Derijck, Buijs), hij heeft minder goede dingen gedaan (w.o. het halen van Milic en RvdB); en hij is zich op zijn ego gaan voorstaan omdat de Rvc zich met zijn werk is gaan bemoeien. Dat laatste is een beetje een 'kip en ei' verhaal, maar het blijft een feit dat beide partijen daarin fouten/blunders hebben begaan. Al die tijd heeft de HCF geen enkele keer de indruk gewekt 'neutraal' te zijn in dit verhaal.

0
Woensdag 28 april 2010 om 10:18 uur

Advertentie

Haguecityfirm

Bert schreef:

Weet jij zeker dat deze informatie klopt? Ik hoor andere verhalen.

Of hebben ze een leegstaande skybox erbij gehuurd.

 

Verhaal komt uit de eerste hand bron is 100% BETROUWBAAR .

Ze hebben een skybox overgenomen van een opzegger.

 

Kan hier geen nemen bij vermelden uiteraard.

Tussentijds kan je altijd je skybox door verhuren. Maar contract loopt voor 3 jaar.

0
Maandag 26 april 2010 om 00:57 uur

DeHaagseHyena

Aad schreef:

Blijven ja, gelukkig wel. Maar ik lees niets over openbreken en verlengen. Zoals het nu lijkt stapt hij in 2012 op zonder dat we ene euro vangen. En zelfs als hij 2011 gaat zal de vergoeding minimaal zijn.

Tot 2012 staat hij nu vast.....ze gaan zijn contract in de zomer waarschijnlijk voor 1 jaar verlengen.....en in de winterstop nog een jaar voor een lekker transferbedrag aan het eind van dit seizoen.

0
Vrijdag 23 april 2010 om 13:57 uur

Nu online

Bleek, ADO079, hagenees abroad, Rooie91, 070FCDH070, James, FC Jeff, Langebach2, Superjantje, Haagse Haas, guru, lulijzer, supporter-noord, Lellow, morley, adonees_015, TheMariner, Mr.070, pitbull, Vakkie-G, Jacco, Bastiano, StefanNL, keesvld, Edje en 167 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo FC Eindhoven
1-1
20 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Stadion Galgenwaard, Utrecht

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 Graafschap 36 - 62
6 ADO Den Haag 35 - 59
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 MVV Maastr. 36 - 50
10 FC Emmen 35 - 48
11 Helmond Sp. 35 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 35 - 24