Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

ADODENHAAG

Derrijck heeft helemaal niet aangegeven per se weg te willen. Maar die jongen heeft ambities.. logisch genoeg, geldt hetzelfde voor Buijs en Lijckx had al een contract bij NAC getekend. Jens tekent ondertussen bij. Kortom, zo slecht gaat het nu niet. Atteveld weg en we kunnen weer bouwen aan een beter team als dit jaar. We komen nog kwaliteiten tekort om echt een keer voor die 10e plek te gaan maar het is nooit te laat om te bouwen aan een team. Zeker nu er geld vrijkomt! Ik zal niet weten waarom we nu zo negatief zouden moeten zijn.

0
Vrijdag 23 april 2010 om 10:35 uur

masterjr

Nieuws Voorpagina Nieuwsquiz Archief In de wandelgangen ‘Ook Ammi en Derijck lijken ADO Den Haag te gaan verlaten’
Woensdag, 21 april 2010 om 20:58 | Wed € 50 euro gratis op wedstrijden
ADO Den Haag speelde zich afgelopen zondag veilig en kan zich gaan richten op een nieuw seizoen in de Eredivisie, maar heeft vooralsnog hoofdzakelijk te maken met een dreigende leegloop. Waar eerder al Danny Buijs en Lex Immers aanstuurden op een vertrek, hebben volgens Voetbal International ook Ahmed Ammi en Timothy Derijck hun zinnen op een nieuwe club gezet.

Ammi en Derijck zouden bij de clubleiding hebben aangegeven verder te willen kijken. Voor ADO wordt het dan ook een hels karwei om voor volgend seizoen een representatieve selectie samen te stellen. De basisspelers Pascal Bosschaart, Karim Soltani en Wesley Verhoek hebben in Den Haag een aflopend contract.

Voor de talentvolle middenvelder Jens Toornstra zijn diverse clubs in de markt. Onder meer FC Twente en AZ hebben interesse in de 21-jarige speler, terwijl Danny Buijs dicht bij een overgang naar Derby County lijkt te zijn. Karel Jansen, zaakwaarnemer van Lex Immers, heeft verder bevestigd dat er vanuit Italië belangstelling is voor de geboren Hagenaar.
 

0
Woensdag 21 april 2010 om 21:38 uur

miq72

Er dreigt een leegloop bij ADO Den Haag, zo blijkt uit de nieuwste papieren editie van Voetbal International. Nadat de Hagenezen zich afgelopen zondag veilig speelden met een klinkende zege tegen RKC Waalwijk moet het vizier nu op het volgende seizoen.

Mogelijk keert een kern van de basisspelers ADO de rug toe. Danny Buijs staat in de verregaande belangstelling van Derby County en een akkoord tussen speler en club lijkt aanstaande. Bovendien lijkt Lex Immers zijn laatste wedstrijd voor de club uit Den Haag te hebben gespeeld. Volgens zijn zaakwaarnemer, Karel Jansen, is er interesse uit Italië.

Naast Buijs en Immers hebben Ahmed Ammi en Timothy Derijck aangegeven verder te willen kijken. Verder hebben basisspelers Pascal Bosschaart, Karim Soltani en Wesley Verhoek een aflopend contract en is er voldoende interesse voor het jeugdige talent Jens Toornstra. FC Twente en AZ zouden voor de 21-jarige middenvelder op het vinkentouw zitten.

Over de invulling van het hoofdtrainerschap is eveneens onduidelijkheid bij de Residentieclub. Maurice Steijn vervangt Raymond Atteveld, die tot nader order op non-actief is gesteld, momenteel. Het clubbestuur noemde een terugkeer van Atteveld op de trainerszetel weliswaar 'onwaarschijnlijk', maar struikelt over de afkoopsom. Jan Everse wordt als mogelijke vervanger genoemd.

0
Woensdag 21 april 2010 om 20:40 uur

Hagie307

Frans schreef:

 

Laatste nieuws :

 

Onderhandelingen met Toornstra verlopen positief : het contract wordt waarschijnlijk opengebroken en met 1 jaar verlengd tot 2013.

Berry Powel komt na zijn verhuurperiode terug naar ADO zoals

het er nu naar uitziet.

Milic word afscheid van genomen, kost teveel en hierdoor meer ruimte voor (meerdere) versterkingen.

Ammi word niet zomaar zonder slag of stoot afscheid van genomen, er is tenslotte bij de overgang van N.A.C naar ADO 400.000 euro voor hem betaald en hij heeft nog een contract.......

 

Dat is redelijk positief nieuws:

 

Toornstra is een goed voetballer en als clubs hem willen hebben moeten ze een goede zak geld brengen gezien zijn contract tot 2013.

 

Milic weg drukt ook minder op de kosten en wat Milic bracht kan Powel naar mijn inzicht ook wel brengen.

 

En dan Ammi.

Die wilt graag weg, laat ze dan maar geld er voor pakken dan kan je voor dat geld misschien wel verder rond kijken voor een andere back.

0
Woensdag 21 april 2010 om 12:44 uur

Frans

 

Laatste nieuws :

 

Onderhandelingen met Toornstra verlopen positief : het contract wordt waarschijnlijk opengebroken en met 1 jaar verlengd tot 2013.

Berry Powel komt na zijn verhuurperiode terug naar ADO zoals

het er nu naar uitziet.

Milic word afscheid van genomen, kost teveel en hierdoor meer ruimte voor (meerdere) versterkingen.

Ammi word niet zomaar zonder slag of stoot afscheid van genomen, er is tenslotte bij de overgang van N.A.C naar ADO 400.000 euro voor hem betaald en hij heeft nog een contract.......

 

0
Woensdag 21 april 2010 om 12:32 uur

Advertentie

Bert

Max schreef:

Ik begin met de dag toch wel positiever te worden over Everse. Doet het bij Heerenveen goed, heeft een grote bek, maar voelt zichzelf niet groter dan de club. Staat volgens mij ook op goede voet met de snor. Al neem ik die man niet serieus, veel Nederlanders en sponsors doen dat wel.

 

Maar, en daar geef ik Ooievaar helemaal gelijk in -net als voor het grootste deel van zijn stuk-, ook van hem kan je geen wonderen verwachten als ie wordt opgescheept met zo'n smalle en onsamenhangende selectie, die ook niet overloopt van de kwaliteit, als Atteveld dit jaar.

 

Ik blijf er bij dat een club als Den Haag geen TD nodig heeft. Met een goede hoofd scouting en een goede hoofdjeugdopleiding, kan de trainer de rest doen. Weet niet of Everse daar kwaliteiten heeft. Hij heeft geen indrukwekkend cv. Behalve de ober van Zwolle geen vijanden, maar ook geen giganetwerk.

 

Een TD kan een club als de onze missen, maar eigenelijk moet er dan er voetbalverstand/-feeling bij de directie of RVC aanwezig is. En dit jaar hebben ze allemaal, van Vierling tot Jagersma, van Esser tot Van der Kallen laten zien dat dat er totaal niet in zit.

 

Trek dus snel een bobo aan die weet hoe je een club moet runnen. Doen ze dat niet, dan wordt het volgend jaar net zo'n pleuriszooitje als dit jaar.

Mocht Jan Everse komen vind ik wel dat Cor Lems er ook bij moet. Jan Everse kent de club niet en Cor Lems zou een ideaale man zijn om de verbinding tussen Jan Everse  en Ado te vormen.

 

Zou beide wel een contract voor 1 hooguit 2 jaar geven. Eerst maar eens presteren.

 

Overigens vind ik Kai van Hese steeds beter gaan voetballen. Die verdient een basisplek linksachter. Bosschaert gewoon een jaar verlengen. Derrijck openbreken dat contract anders loopt die gratis de deur uit. Kum ligt ook vast. Vacature zit op rechts.

 

Jean Paul Saijs halen keeper hebben we ook Coutinho. Dus Saijs halen zijn we achterin al klaar.

 

Morgen neem ik het middenveld door. Wordt vervolgd........

0
Dinsdag 20 april 2010 om 22:59 uur

ADO supporter Leidschenveen

Dereijck staat toch nog een jaar onder contract ? En hoe zit het met Mitchel Pique ? Wordt die ooit nog fit ? Toen hij nog speelde vond ik het een leuke speler.

0
Dinsdag 20 april 2010 om 20:20 uur

ADO supporter Leidschenveen

ADO heeft wat betreft Jens Toornstra wel een dilemma hoor. Die jongen steekt er met kop en schouders bovenuit, kijk naar de statistieken. Maar ik kan me voorstellen dat ADO het ook wel heel hard vindt gaan om een amateur contract tot twee maal toe in een jaar op te waarderen. Als buitenstaander kan je nu denken: Als Buijs bijvoorbeeld 3 ton verdient, en Toornstra is in de huidige vorm, dan verdient hij dat ook. Maar dat lijkt me nog al wat.

Als je geld wil verdienen aan Jens, MOET hij er flink wat bij krijgen. Geef je te weinig, dan kan Jens zonder probleem de deur uitlopen, ook al heeft hij nog een contract tot 2012.

Als Twente namelijk in hem geinteresseerd is, kan hij altijd bij de arbitragecommissie aanvechten dat ADO hem tegenhoudt in zijn sportieve en financiële ontwikkeling.

0
Dinsdag 20 april 2010 om 20:03 uur

<FCDH>

Drie Italiaanse clubs azen op Immers
Er is voldoende Italiaanse interesse voor Lex Immers. De speler van ADO Den Haag denkt aan een Italiaans avontuur omdat ook zijn ouders daar wonen.

De zaakwaarnemer van Lex Immers, Karel Jansen, is op zoek gegaan naar een geschikte club. Immers verklaarde tegenover Omroep West dat er een drietal clubs interesse hebben. Het gaat hierbij om Fiorentina, Atalanta Bergamo en Chievo Verona.
Officieel is er nog geen contact geweest tussen een van de clubs en ADO Den Haag. Immers heeft nog een doorlopend contract in de Residentie en ADO Den Haag zal dan ook een transfersom verlangen. (Voetbalplus.nl)
 

0
Dinsdag 20 april 2010 om 19:37 uur

Ruudje16

Kees schreef:

Op die plaats waar Pascal speelt kun je 101 worden. Je hebt het spel voor je en met zijn routine en inzicht is hij absoluut nog een jaar bruikbaar.

 

Overigens denk ik dat ADO veel en veel sterker uit deze transferperiode komt dan vorige jaren. Vele contracten lopen af en de spelers staan in de rij om voor ADO te komen spelen. Bij ons is er, vanwege het vertrek van enkele dure jongens, in tegenstelling tot bij vele andere verenigingen nog ruimte in de salarissfeer.

 

Laat de opruiming, overigens met alle respect voor de spelers, maar beginnen.

Wel in zijn contract opnemen dattie geen ballen meer opzij mag spelen.....

0
Dinsdag 20 april 2010 om 19:02 uur

Nu online

John Wright, FC Jeff, Superfan, morley, Priapus_Rex, WestlandSupport, opper, Hansiehansie, rh_vakm, troje, Sebastiaan, Rooie91, Jurriƫn, 070FCDH070 en 225 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
3 mei 2024 om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24