Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

krm

Onderhandelingen Toornstra en ADO in impasse

18/05/2010 22:48

ADO Den Haag is er nog niet in geslaagd om met middenvelder Jens Toornstra overeenstemming te bereiken over een nieuw meerjarig contract.

Het talent dat het afgelopen seizoen doorbrak in de hoofdmacht ligt weliswaar nog twee jaar vast, maar het salaris in zijn huidige verbintenis is relatief laag. Andere clubs liggen op de loer om Toornstra weg te kapen.

De jeugdinternational zou op de lijst staan bij onder meer AZ, FC Twente en Roda JC. Commissaris Mark van der Kallen van ADO laat zich er niet door onder druk zetten. 'Het zal wel dat andere clubs op hem jagen', vertelt Van der Kallen aan Voetbal International. 'Maar wij zijn niet in de positie om rare dingen te doen.'

'Toornstra is een groot talent, maar de eisen zijn exorbitant. We hopen nog tot elkaar te komen, maar vooralsnog komen we er niet uit.'

ADO bereikte eerder al wel een akkoord met verdediger Pascal Bosschaart (30) en doelman Gino Coutinho (27), die hun aflopende contracten met één jaar verlengden. De club verwacht ook snel rond te komen met Wesley Verhoek (23). De door NEC begeerde aanvaller kan voor twee jaar bijtekenen, met een optie voor een derde seizoen.

0
Dinsdag 18 mei 2010 om 23:23 uur

friuli

Sandro Calabro speelt volgend seizoen in Zwitserland.

 

De 27-jarige Hagenaar vertrekt naar FC Sankt Gallen, dat uitkomt in de Axpo League, het hoogste niveau in Zwitserland. Calabro komt transfervrij over van VVV-Venlo.

De aanvaller heeft bij Sankt Gallen een contract tot medio 2012 getekend. Zijn eerste indrukken zijn erg positief. "Het is hier sensationeel. Het stadion is prachtig en van de club heb ik ook een erg goede indruk gekregen. Het gaat er hier enorm professioneel aan toe en ik hoop dat ik een steentje kan bijdragen aan de successen hier", verklaarde hij op het digitale thuis van zijn nieuwe club.

Calabro speelde de afgelopen seizoenen voor VVV-Venlo. Daar maakte hij 39 doelpunten in 78 wedstrijden. Daarvoor speelde hij nog voor ADO Den Haag, FC Utrecht, FC Volendam en Helmond Sport.

0
Dinsdag 18 mei 2010 om 18:19 uur

Joost

Patrick Zwaanswijk speelt volgend seizoen zo goed als zeker in Australië, zo meldt Omroep Brabant. Het contract van de verdediger bij NAC Breda wordt niet verlengd. Central Coast Mariners wordt mogelijk zijn nieuwe club.
/

Bij Central Coast Mariners krijgt Zwaanswijk te maken met trainer Graham Arnold. De oud-aanvaller speelde in zijn actieve loopbaan voor NAC en denkt dat de ervaring van de 35-jarige Zwaanswijk van pas zal komen in het nieuwe seizoen.

Zwaanswijk kon ook naar een Oost-Europese club en ADO Den Haag, maar kiest er volgens de regionale omroep voor om de A-League aan zijn conduitestaat toe te voegen. Zwaanswijk speelde vijf seizoenen voor NAC. Hij droeg eerder de tenues van FC Utrecht en het Japanse Oita

 

Ze zijn dus achter de schermen echt wel bezig...

0
Dinsdag 18 mei 2010 om 15:14 uur

Haagse Roel

Ooievaar schreef:

Dat ben ik volledig met je eens. Atteveld is slachtoffer geworden van een onzinnig verwachtingspatroon, ingegeven door 'het licht' directie en RvC. Wat natuurlijk al voor de nodige druk zorgde voordat de voorbereiding startte.

 

Selectie was door het wegvallen van Ranco, Knopper Pique minder als de jaargang daarvoor. En toen was het al niet bijzonder.

 

Buijs heeft goeddeels als een drol gespeeld, dus die heeft echt z'n verantwoordelijkheid niet gepakt. Al z'n domme kaarten staan me eigenlijk het meest bij.

 

Enigste positieve is het de doorbraak van Toornstra, maar daar moeten we komend seizoen echt geen wonderen van verwachten. Ook die jongen krijgt waarschijnlijk een terugslag.

 

Ik kijk eigenlijk niet meer naar dat programma, maar omdat Atteveld kwam heb ik gekeken. Ik vond het tenenkrommend, en die Guinee vind ik een ontzettende gluipdekûh, wat een engnek de onbetrouwbaarheid slaat van z'n valse smoel van hem af. Mr personality van de koude grond Derksen die niet meer naar het stadion durft wat een slapjanus zeg, slaat alleen maar onzin uit, dus daar heb ik weinig aan gemist  de afgelopen maanden.

 

Atteveld heeft fouten gemaakt, is handtastelijk geweest, en kan wellicht de druk ook niet aan. Valt ook absoluut niet te handhaven. Dit voor alle duidelijkheid. 

 

Maar om alle schuld louter en alleen bij hem te leggen is voor mij veel te kort door de bocht. De man had gewoon te maken met een matige selectie, die het ook nog verdomde om de mouwen op te stropen. En een stel idioten als bestuur. Wens de nieuwe trainer veel succes!!

 

Overigens heeft Atteveld niet met modder naar de club gesmeten, en dat vind ik wel zo prettig. Dat hadden die Guinee en Derksen graag gewild. Ze waren natuurlijk helemaal niet geïnteresseerd in z'n verhaal maar het betere gooi- en smijtwerk zagen deze pseudo persoonlijkheden natuurlijk wel zitten. Alles voor de kijkcijfers niet waar?

 

Dat hele programma heeft de diepgang van een surfplank.

 

Hoe dan ook, ga plat. Wens een ieder een goede nachtrust en morgen gezond weer op. Laat ik eens mild zijn.

 

JB jongen, laat je snel eens wat van je horen?

 

 

 

 

 

Ooievaar,je wordt steeds milder, zelfs Kees en Vincent lopen met je weg, moet niet gekker worden..........geef me je rekeningnummer maar stort ik ook wat voor JB......... je hebt m'n mobiel nummer.Moeten overigens wel oppassen met die bijdrages , dadelijk zit ie met champagne en kaviaar in een door shouters gefinancierde skybox ;)

 

Laat ik maar wat weer wat olie op het vuur gooien want het lijkt hier de Libelleweek in Almere wel : Al die jubel vind ik vooralsnog zwaar overdreven : Coutinho , Bossie en Verhoek hebben getekend.........de eerste twee zijn inwisselbaar voor zovelen die vrijkomen op de transfermarkt, Wesley heeft het afgelopen seizoen gewoon een nieuw contract afgedwongen, hulde dat hij blijft !!! Verder Groenendijk ????? sorry hoor, aardige jongen, ideale assitent maar totaal ongeschikt als hoofdcoach bij FCDH.  En Van As, tsja , zoals hier al eerder aangegeven, bij NAC zijn ze er niet rouwig om, nee jongens , een zwaluw ( Verhoek) maakt nog geen zomer. 

0
Dinsdag 18 mei 2010 om 00:03 uur

ADO supporter Leidschenveen

ADO en RA definitief in goed overleg uit elkaar. Ik ben benieuwd wat er is afgesproken over de afkoop van het contract.

Ik ga er zelf van uit dat het sam-sam is geworden ( RA krijgt nog een half jaar salaris mee ) en de afspraak dat RA zich gedeisd houdt in VI vanavond.

0
Maandag 17 mei 2010 om 19:18 uur

Johannes

<FCDH> schreef:

demouge is wel 30 maar hij is 100 keer beter als milic en soltani dus ik heb hem er graag bij????

We hadden al ooit een contract met hem, maar het ging toen op het laatste moment niet door omdat hij zijn medische test niet doorkwam. Is inderdaad ook met regelmaat geblesseerd geweest. De eerste seizoenshelft plus de laatste nacompetitiewedstrijd was hij echter van onschatbare waarde voor Tilburg. Interessante speler, maar zou hij nog willen?

0
Maandag 17 mei 2010 om 18:12 uur

anti-beleid

Kees schreef:

Nog niets gelezen op de officiële site over:

 

Atteveld

Verlies ADO "" amateurs"

Wedstrijd van afgelopen zaterdag

 

Zoals gister vermeld is Atteveld nog niet weg. De club en Atteveld zijn in gesprek over de afwikkeling van zijn contract.

Amateurs hebben niet verloren, maar gelijk gespeeld 2-2. Alleen de penaltieserie verloren.

 

0
Maandag 17 mei 2010 om 12:09 uur

Advertentie

<FCDH>

'ADO legt Verhoek en Bosschaart langer vast'
ADO Den Haag is verheugd over het aanblijven van Wesley Verhoek en Pascal Bosschaart. Het contract van het tweetal liep af, maar beide spelers hebben een handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis, weet het Algemeen Dagblad.


Verhoek zal tot 2012 aan de club verbonden blijven en heeft bovendien een optie voor nog een extra seizoen. Bosschaart zag zijn verbintenis met één seizoen worden verlengd en ligt tot de zomer van 2011 vast.

Eerder bereikte ADO Den Haag al een akkoord met Gino Coutinho. De doelman tekende tot 2011 bij. Bovendien hopen de Hagenaars spoedig tot een akkoord te komen met Jens Toornstra. De jongeling kan een contract tot medio 2014 tekenen.

Het aanblijven van Verhoek, Bosschaart en Coutinho is van groot belang voor de eredivisionist. Eerder werd al bekend dat Richard Knopper Csaba Horváth, Bogdan Milic, Kees Luijckx, Yuri Cornelisse, Levi Schwiebbe en Karim Soltani zullen vertrekken bij de club. Tevens lijkt Danny Buijs op weg naar het Engelse Derby County en heeft Ahmed Ammi aangegeven terug te willen keren naar Limburg.




 

0
Maandag 17 mei 2010 om 10:54 uur

Robin Straub

Kees schreef:

Opvallend: niemand reageert op de shout dat Atteveld volgens het AD er uit is.

 

Tot nu toe wordt de R.v.C. goed geadviseerd door de degene(n) met voetbalachtergrond!!! Zo ook, met alle respect, de spelers die mogen vertrekken.

ben het helemaal met je eens, tis veel beter dat ze niet met atteveld doorgaan. scheelt weer een hoop problemen met spelers voor volgend jaar denk ik.

 

en de spelers die nu mogen gaan (op horvath na) vind ik het terecht dat ze gaan. knopper heeft niks meer laten zien na zijn blessure, is misschien ook wel degene waarvan de meeste 'zullen opkijken' als ze die naam zien in het rijtje. maar de meeste wisten dat hij een aflopend contract had dus eigenlijk had je het al aan zien komen.

0
Maandag 17 mei 2010 om 10:25 uur

ADO supporter Leidschenveen

DEN HAAG - ADO Den Haag en Raymond Atteveld gaan per direct uit elkaar. De positie van de (voormalige) trainer van de club was onhoudbaar geworden. Dat meldt het AD. ADO en Atteveld gaan 'in goed overleg uit elkaar'. Hij is iets meer dan een jaar trainer geweest van ADO Den Haag en had nog een contract tot 2011.

Atteveld was vijf wedstrijden voor het einde van het afgelopen seizoen door de clubleiding 'in de luwte gezet', nadat de verhoudingen met de spelersgroep waren verslechterd. Sindsdien hield hij zich op de achtergrond bezig met technische zaken, maar vorige week was ook daar al geen sprake meer van.

Alfons Groenendijk is de belangrijkste kandidaat om trainer te worden, met Maurice Steijn als rechterhand. Voor de portefeuille van technische zaken circuleert in de Residentie de naam van Jeffrey van As, momenteel hoofd scouting bij NAC en oud-speler van ADO Den Haag.

De spelers die ADO verlaten zijn: Richard Knopper, Csaba Horváth, Bogdan Milic, Kees Luijckx, Yuri Cornelisse, Levi Schwiebbe, Karim Soltani en, zeer waarschijnlijk Danny Buijs, voor wie Derby County zich officieel gemeld heeft.

0
Maandag 17 mei 2010 om 07:24 uur

Nu online

tjapi01, Aad, TheMariner, MiG, Jk23, Rooie91, Lellow, keesvld, ADO079 en 124 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
18 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26