Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

jajoh

Hoop Niet dat visser het liefelingetje can de trainer is, want visser verkiezen boven rado is een regelrechte schande. Visser spelled een baggerwedstrijd, Niet normaal. Maar goed, hopen dat n toko snel de kans krijgt.......
0
Zaterdag 21 januari 2012 om 08:37 uur

Kees

BLEISWIJK-1 schreef:

`Gratis` Morávek voorkomt Duits avontuur Immers

Lex Immers was tot enkele weken terug serieus in beeld bij FC Augsburg. Dat meldt het Duitse Bild dinsdag. De middenvelder van ADO Den Haag stond hoog op het lijstje van de Bundesliga-club.

Rob Reekers, assistent van hoofdtrainer Jos Luhukay, bekeek Immers van dichtbij. Hij gaf de clubleiding een positief advies betreffende het aantrekken van de 25-jarige aanvoerder van ADO Den Haag. De komst van Jan Morávek, hij wordt gehuurd van Schalke 04, zette een streep door de transfer van Immers.

Schalke 04 bood wisselspeler Morávek, een vergelijkbare speler als Immers, praktisch gratis aan bij Augsburg. De promovendus koos eieren voor zijn geld. In plaats van het doorlopende contract van Immers in Den Haag af te kopen, besloot Augsburg voor de goedkope Morávek te gaan.

Poh, dat was een heel mooie club voor Lex geweest. Goed beleid, een directie die een toekomstvisie uitstraalt en niet direct afscheid van een trainer neemt. Wel het serieuze gevaar om volgend jaar in de tweede Bundesliga te spelen. Daar speel je wel regelmatig voor meer dan 30.000 toeschouwers en is het geld ook nog erg goed. Maar sportief toch een flinke stap terug in vergelijk met ADO.

Lex Immers is altijd eerlijk geweest dat het geld erg belangrijk voor hem is. Klinkt tenminste beter dan veel andere spelers die zogenaamd enkel het voor de sportieve verbetering doen.

Ik gun Lex het absoluut. Tenslotte heeft hij zich sterk ontwikkeld en staat mede aan de basis aan het succes van de laatste jaren.
0
Dinsdag 17 januari 2012 om 13:04 uur

Reswek

mensen hou nou eens op over Hocher, dat de trainer het niet ziet en bla bla Vicento en weet ik veel wat

we hebben toch allemaal kunnen zien dat Hocher het gewoon niet trok, hij heeft een aantal kansen gehad in wedstrijden maar liet gewoon te weinig zien, in het systeem wat Ado speelt komt hij gewoon niet tot zijn recht

Hij kan in de JL wel een sterspeler zijn maar dat waren Platvoet en Caracciolo ook en daar zeurde ook niemand over toen die weer weg moesten

Vicento heeft zoveel meer potentie dan Hocher en we moeten ook niet vergeten dat Hocher geen talent meer is , dat was hij 7 jaar geleden in zijn Heracles tijd
0
Dinsdag 17 januari 2012 om 09:23 uur

langnek

helemaal met bert eens,vincento had daar heen gemoeten,groeit bij ado niet door.
hocher veel belangrijker en veel meer ervaring,plus een prachtige techniek en een geweldig schot,maar jammer dat deze trainer dat niet wil zien.

ado - roda 3-1

en ja,laat me maar weer.
0
Dinsdag 17 januari 2012 om 00:55 uur

oodh

super fc denhaag schreef:

hij scoort een goaltje in de eerste divisie, hij speelt geen cl.
Nee maar hij heeft inzicht en een goede trap. Helaas heeft onze trainer meer met ja knikkers en hardlopers.
0
Maandag 16 januari 2012 om 22:37 uur

Kees

Aad schreef:

Kijk, die mening deel ik. Ik vind ook dat er geld vrij gemaakt zou moeten worden voor een TD. De aankoop / werving van spelers lijkt nu wel schieten met hagel.
Hopen dat er eentje tussen zit die de kar kan trekken en goud waard wordt. Lijkt op een god-zegene-de-greep-beleid.

Niet echt een beleid met een technische visie. Van de hele rits spelers die gekomen zijn vinden de meesten Cherry de enige die kan slagen (zelfs van hem moet ik het nog zien). Als argument tegen kun je aanvoeren dat een aantal van deze spelers niet eens een kans heeft gehad. Met kans bedoel ik minimaal 3 basisplaatsen.

Meijers en Wormgoor zeggen mij niets maar ook Huntelaar leek oorspronkelijk niet echt een wereldvoetballer.

Wil je echt betere spelers hebben dan zal je geld moeten investeren en niet zo`n klein beetje ook. Ik wacht met spanning op de shouters die met een idee komen hoe dat geld binnen te brengen.

Over de scouting kan ik niets zeggen. Wanneer ik de diverse namen zie zeggen die mij niets maar dat betekent nog niet dat ze geen verstand van voetbal hebben.
Rustig aan Aad, vooral rustig aan met betrekking tot een technisch directeur en zijn takenpakket.

Tuurlijk is de aankoop en verwerving van nieuwe spelers een belangrijk item voor hem. Echter het allerbelangrijkste is nog altijd het inventariseren wat we zelf aan materiaal voor de korte en lange termijn in huis hebben.

Zoals je nu op de diverse sites kunt teruglezen was ook Ammi al zo goed als verdwenen. Dat betekent dat een soepkip a la Van der Brom, die als trainer sowieso een passant is/was, er voor gezorgd heeft dat spelers die dit seizoen nog een meerwaarde waren geweest a la Buijs, Pique en in mindere mate Bosschaart en Rankovic zijn verdwenen. Enkel en alleen omdat er geen klik was met die soepkip en eerdergenoemde spelers ondermeer te mondig waren. Daarvoor in de plaats zijn er nu mindere goden en onnodig een transfersom betaald voor Horvath en Luksik. Ook het huren van Morëc was niet nodig geweest.

Een technisch directeur is in mijn ogen van essentieel belang voor de korte en lange termijnvisie. Jammer dat Van der Kallen daarop wil bezuinigen. Ongetwijfeld zullen hij en Beijersbergen de contractonderhandelingen goed laten verlopen maar in mijn beleving is dat slechts een onderdeel van het gehele takenpakket van zo`n td.
0
Vrijdag 13 januari 2012 om 20:33 uur

BLEISWIJK-1

Rydell Poepon staat open voor vertrek ADO

Rydell Poepon wil De Graafschap verlaten voor ADO Den Haag. “Ik sta open voor een vertrek. Of dat nu tussentijds is of niet, dan zien we wel”, zegt de topscorer in Turkije.

Poepon is duidelijk nu er concreet interesse is voor hem “Ik weet dat ze serieus belangstelling hebben. De Graafschap wil mij niet kwijt, maar ik zie ADO als een stap vooruit. Ze hebben toch UEFA-Cup gespeeld en staan in de middenmoot.”

Woensdag gaf trainer Ulderink nog aan dat Poepon en ook Vito Wormgoor, die eveneens op het lijstje staat van ADO, niet tussentijds willen vertrekken.

Bron: Omroep Gelderland

0
Vrijdag 13 januari 2012 om 18:23 uur

Advertentie

DJ

Voor diegene die zich afvroegen waarom Rado en Jens werden gewisseld;

Jurgen monitort de spelers tijdens de wedstrijd met de computer en hun de hartslagmeter die ze om hebben. Daarop was te zien dat Rado heel hoog zat in zijn hartslag. Maar dat komt omdat hij een tijdje niet gespeeld heeft, dus die hebben we toen gewisseld. En Jens Toornstra had deze week wat last van zijn knie en die hebben we daarom ook gewisseld.

Aldus onze trainer.
0
Donderdag 12 januari 2012 om 00:05 uur

Vak B

Ulderink: "We zullen ADO te woord staan"


ADO Den Haag is concreet geïnteresseerd in Rydell Poepon en Vito Wormgoor. De Graafschap-trainer Andries Ulderink heeft toegegeven dat de Haagse eredivisionist zich gemeld heeft.

"We zullen ADO te woord staan in een eerste gesprek waarbij het gaat om eventuele transfers in de zomer", zegt Ulderink aan Omroep Gelderland. Volgens de trainer wil het tweetal niet zomaar vertrekken. "Maar als ADO met grote bedragen zal komen, kan het heel lastig worden."

Ulderink ontkent dat beide spelers al in januari overstappen naar Den Haag. "Dat zou speculeren zijn op iets wat niet van toepassing is. Alles heeft zijn prijs natuurlijk, maar de jongens hebben zelf ook heel professioneel gezegd dat een vertrek op dit moment eigenlijk onbespreekbaar is."

Wormgoor verlengde zijn contract bij De Graafschap onlangs nog met vier jaar. "Daar hebben we heel goed over gesproken. Daarom hebben zowel Rydell als Vito ook duidelijk aangegeven De Graafschap niet zomaar te willen verlaten."
0
Woensdag 11 januari 2012 om 21:21 uur

Jimme

Ooievaar schreef:

Kan ik die jongen met de beste wil van de wereld niet kwalijk nemen. Zo groot is de stap van De Graafschap naar ADO nou ook niet bepaald.
De Graafschap speelt om plek 15 en wij om plek 11 als het niet tegen zit. Dus(...)

De interesse in Wormgoor wordt ik op mijn beurt niet enthousiast van.
Met dat soort jongens maak je natuurlijk geen enkele progressie. Zie ik liever Beugelsdijk terugkomen. Anders heeft het project Dordrecht ook geen enkele zin.

Dus snel een TD aanstellen, en zwaar inzetten op jeugd en scouting. Kan je een jongen als Poepon - zal toch wel weer te duur zijn - zelf opvissen.

Of het nou v.d. Brom, Bulykin of het samenwerkingsverband met Chelsea is, het is louter toeval er zit geen enkele vorm van beleid achter.
Is het dan nooit goed? Tuurlijk kunnen er dingen beter , maar dan kan bij Real en Barca ook.
Bekijk alles voor een keertje van de positieve kant.

We hebben interesse in spelers van clubs die voor ons een versterking zouden kunnen zijn, we hebben vorig jaar europees voetbal gehaald dus we weten hoe het is en dat het dus daadwerkelijk kan met een paar gokjes , moet je je is voorstellen hoe het zou kunnen lopen als we van die gokjes , zekerheidjes kunnen maken? Voor mij is het een prachtig toekomstbeeld.

We kunnen spelers huren van een club die meerdere malen de PL hebben gewonnen en over honderden talenten beschikken.

We kunnen onze eigen jeugd/ talenten rijpen op een hoger niveau dan het niveau van de beloftes , de jupiler league.

We hebben vorig jaar 6 ton voor vd Brom( 1e jaar als eredvisie trainer) gekregen ,vroeger moesten we ze de laan uit schoppen en moesten we ze betalen om weg te gaan.

In mijn betoog zit niet echt een structuur maar het zijn gewoon paar punten waar je over na zou kunnen denken en beseffen dat het bij verre van slecht gaat en dat we naar mijn mening zowel op het veld als met ons zogenaamde slechte beleid pas op 60 % van ons kunnen zitten.

Laten we na de winterstop ons team maar extra hard aanmoedigen en hopen op een herhaling van vorig jaar!
0
Woensdag 11 januari 2012 om 19:15 uur

Nu online

Thehague070, Dhfcdh, Justin, Baco070, FC Jeff, MichelAdamsMatje, haagse jr, Heino en 99 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25