Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Kees

Wesley Verhoek mogelijk zondag tegen Ajax bij wedstrijdselectie16 december 2011 om 13:37
Wesley Verhoek deed vrijdag volop met de groep mee tijdens de training van ADO Den Haag. De kans is aanwezig dat trainer Maurice Steijn de buitenspeler alsnog opneemt in de wedstrijdselectie voor het duel tegen Ajax.

Wesley Verhoek zelf hoopt er zondag in de ArenA bij te zijn. ,,Ik voel mij fit, heb alles mee kunnen doen zonder problemen. Het is natuurlijk aan de trainer of ik er wel of niet bij kan zijn”, liet hij Haaglandenvoetbal weten.

Trainer Maurice Steijn hield zich na de training nog op de vlakte bij de vraag of Wesley Verhoek mogelijk bij de groep zit. ,,Het zou zomaar kunnen”, reageerde Steijn. ,,Ik maak de opstelling zaterdag of misschien wel pas zondag bekend.”



Steijn mist in ieder geval Jens Toornstra, Ahmed Ammi en Góran Hórvath. Zij zijn geschorst. Verder is Aleksandar Radosavljevic niet inzetbaar. Hij is nog herstellende van de blinedarmoperatie van vorige week.



Later vanmiddag een uitgebreid interview met trainer Maurice Steijn.

0
Vrijdag 16 december 2011 om 13:42 uur

ADODENHAAG

Ferdy schreef:

Even offtopic maar Fulham dus flink genaaid door Twente met dat B-elftal.
Jol haalt de kerst niet.
Als die mafkees maar niet naar ons komt.. zeker niet als trainer.
0
Woensdag 14 december 2011 om 23:44 uur

CrazieD

Willem II vangt weer bot bij ADO Den Haag inzake Marc Höcher

Willem iI heeft zich nog altijd niet weten te verzekeren van de diensten van Marc Höcher (27)


De vleugelaanvaller van ADO Den Haag lijkt zelf graag de overstap naar Tiiburg te willen maken, maar de clubs komen er vooralsnogniet uit.
 
Nadat ADO anderhalve week geleden een eerste bod afwees, werd deze week ook een tweede bod van tafel geveegd. Technisch directeur Marc van Hintum van Willem II baalt van de situatie. "Het klopt dat ons tweede bod is afgewezen. We willen Höcher graag huren maar komen er vooralsnog niet uit met ADO Den Haag. Ik ga deze week met trainer Jurgen Streppel de situatie bespreken. Ik wil er snel een definitieve klap op geven. Het is ja of nee. Vergeet niet dat het bijna januari is. Als Höcher niet komt, wil ik door kunnen schakelen naar andere opties."
0
Woensdag 14 december 2011 om 15:07 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Maar 4 punten minder dan in 2010
ADO Den Haag heeft onder trainer Maurice Steijn na 16 wedstrijden slechts vier punten minder dan vorig seizoen, het succesjaar onder John van den Brom.
Lees het nieuwsbericht
0
Dinsdag 13 december 2011 om 12:03 uur

BLEISWIJK-1

Kees schreef:

Het beleid is inderdaad prima en men laat zich door het succes van vorig seizoen terecht niet gek maken. Er is één keer , een tweetal jaren geleden, een volledig fout interview aan VI gegeven door Jagersma en Van der Kallen waarin er in die tijd ook allerlei beloftes van structureel linkjerrijtje, tweede ring etc. min of meer werden gedaan. Van dat interview heeft men enorm geleerd (door schade en schande wordt men wijs) en sindsdien is het voor ADO begrippen rustig in de tent.

Zaken zoals catering, voorlichting, web-site etc. kunnen inderdaad nog beter maar zijn in mijn optiek van ondergeschikt belang aan het technisch apparaat.

Al met al gaat het sinds enkele jaren hartstikke goed met de club (toeschouwersaantallen,positieve uitstraling, beter betalende sponsoren, ADO-kidsclub van drieduizend leden, betere prestaties en onder andere waardevermeerdering van de selectie van rond de tiien miljoen/10.000.000 euro). Vele redenen dus om terecht trots te zijn op de club.

Echter waar vele shouters zich, incluis mijn persoontje, zorgen over maken is dat de ontwikkeling van de technische staf niet in de pas loopt met de ontwikkeling van de club in vele facetten. Uiteindelijk
moet op het veld en in de dug out de club ook meegroeien.
Kees, een goede shout! Veel beter dan eerder vanochtend. Dat Tano niet speelt bij Dordrecht heeft volgens mij alleen maar te maken met zijn belastbaarheid. Ik heb al meerdere keren gezien dat hij een goede beoordeling kreeg in de VI en de volgende wedstrijd gewoon niet speelde. Dat is anders dan hoe jij het verwoord. Inmiddels staat Beugelsdijk ook gewoon weer in het centrum van de verdediging te spelen. En dat Gielisse rechtsback staat is ook niet vreemd, want bij ADO werd hij daar ook wel eens uitgeprobeerd. En wat Dordrecht betreft kan ik zo we doorgaan.......

Ik blijf erbij dat het aankoop / verkoop / verhuurbeleid bij ADO A-selectie niet zo slecht geregeld is. Maar toch zou ik ook wel een technische man willen zien. Al is het alleen maar vanwege de continuiteit als een trainer vertrekt. Bovendien was het de afgelopen jaren makkelijk. Je haalde transvervrije spelers. Nu we stapjes maken en werkelijk richting het linker rijtje gaan zal dit toch gaan veranderen. Om betere spelers aan te trekken zal je inderdaad andere samenwerkingsverbanden (Chelsea!) aan moeten gaan en werkelijke transfersommen moeten gaan uitgeven. Hiervoor heb je veel meer dan zakelijke kennis nodig. Daarom is de technische uitbreiding noodzakelijk. Zelf ben ik echter geen voorstander van een TD / TM die op zondag of maandagavond op TV over voetbal komt praten. Laat het maar iemand zij die op de achtergrond werkt.

Voor de rest een prima shout!!!
0
Maandag 12 december 2011 om 12:41 uur

Ooievaar

Johannes schreef:

Het bestuur is dan ook hard op zoek naar een technische man.
Tot die tijd halen ze advies uit de voetbalwereld, beginnend dicht bij huis - denk aan Lex en zijn kameraden. Steijn gaat zelfs met Van Gaal om tafel bij gelegenheid.
Qua scouting is er van alles in beweging. Er is een internationale scout vastgelegd, er is het samenwerkingsverband met tal van grote amateurclubs in de regio en bij Dordrecht wordt de Jupiler liga in de gaten gehouden voor ons met voorlopig Tano als eerste resultaat.

Het heeft helemaal niks te maken met de resultaten in de competitie. Het heeft te maken met het zeiken om het zeiken van bepaalde mensen. Nog even wachten en dan staat straks dat idiote verhaal over MErcedes er weer bij en dan kan men weer gillen dat ook de commercie niet deugt enz. enz. enz.

Even ter vergelijking: een jaar of 15 geleden moesten we concurreren met Den Bosch, MVV, RKC, Willem II en Sparta om de bovenste plekken in de 1e divisie of de onderste plekken in de Ere. Kijk even in wat voor stadion wij nu zitten, kijk naar onze selectie en vooral naar onze begroting. Kijk dan hoe `goed` het met die andere clubs gaat nu. Kleinere verouderde stadions en heel veel gehuurde spelers in de selecties.
Ze trekken straks een technisch manager/directeur aan en ze gaan gewoon door met het voeren van degelijk, solide beleid. Ondertussen kunnen wij als supporters gaan wennen aan het leven in de middenmoot en straks het linkerrijtje.
Het bestuur is niet op zoek naar een technisch zwaargewicht maar naar een klusjesman, en onderknuppel dus. Zeker niet iemand die het technisch beleid gaat bepalen.

Wie heeft dat stadion eigenlijk neergezet. De alom bewierookte Mark v.d. Kallen of de gemeente Den Haag? Het is natuurlijk wel een stuk makkerlijker instappen als de randvoorwaarden perfect geregeld zijn.
Scheelt nog al een slok op een borrel, het Zuiderpark wat sterk verpauperd was of een spiksplinter nieuw stadion op een AAAlocatie met omliggende gronden. En dat allemaal uit liefde voor de club. Goh(...)

Die internationale scout van jou staat zeker met pech langs de weg)...)

Je opmerking over Bulykin is onder de maat, zonder hem waren we van ons levensdagen geen 7e geworden. En Tano dan? dat is blijkbaar wel een succesverhaal. We staan nu inderdaad 9e maar wel met een selectie die aanmerkelijk zwakker is geworden en met een levensgroot risico dat dadelijk onze beste spelers worden verkocht. Die schaduwlijst heb ik niet zo veel vertrouwen in.

Den Bosch, RKC, Willem II en MVV lieten zich allemaal in met zakenlieden die de club naar de knoppen hielpen, omdat zij zichzelf als het middelpunt der aarde beschouwden.

Overigens zijn al die clubs afkomstig uit veel kleinere steden dan Den Haag. Sparta daarentegen maakte de klassieke fout door in een buurt te blijven zitten die nu overwegend wordt bevolkt door allochtonen die dus helemaal niets met Sparta hebben, maar ook daar is natuurlijk jarenlang wanbeleid gevoerd. Vroeger had Sparta het kasteel, het huidige stadionnetje is een ondekomen van een topklasser.

Waarom spiegel je ons niet aan Heerenveen, FC Groningen, FC Twente, AZ of Heracles? Die clubs worden allemaal zeer goed geleid, hebben een uistekend scoutingapparaat en dito jeugdopleiding en sponsors staan daar in de rij om binnen te komen. Toeval? nee, die clubs worden geleid door mensen met verstand van zaken en liefde voor de club.

Kenners dus, die geen inmenning dulden. Maar dat laat het ego van Mark v.d. Kallen en zijn slippendragers niet toe. Er is er hier ééntje die het presteert om zich af te vragen wat de meerwaarde is van Aad de Mos t.o.v. Paul Beyersbergen een absolute nulliteiet op voetbalgebied, ook al serveert hij op een genante wijze duizend voetbal autoriteiten af.

Om De Mos af te serveren op de inderdaad clowneske wijze hoe hij Sparta trachtte te redden van degradatie is niet fair. Temeer niet omdat hij er een paar wedstrijden voor de nc kwam.

Nee, ik heb het over het netwerk van De Mos hij kent alles en iedereen en iedereen kent hem. Hij zou dus wel degelijk een goede TD kunnen zijn. Dus absoluut niet als trainer.

Ik laat me niet verblinden door een 9e plek. de club wordt tot op de dag van vandaag onthutsend slecht geleid, en dat gaat zich wreken.

Overigens ben ik pro ADO en jij anti Ooievaar - niet dat dit enig indruk op me maakt - maar dat zegt alles over jou en niets over mij.
0
Maandag 12 december 2011 om 12:21 uur

Ferdy

Gezeik allemaal, WE staan 9-e en een straatlengte voor op de nummer 16. Kritiek is allemaal prima en we moeten kritisch blijven maar geniet nou van t moment!
Wie had gedacht dat je met dit team 9e op dit moment zou staan werd voor gek verklaard. Een beginnend trainer, een hele hoop blessureleed en een elftal wat op 3300 plaatsen gewijzigd is.
Als je nou een echte fan bent dan stop eens met kijken naar vorig jaar.
Vorig jaar was misschien exceptioneel maar we staan geen centimeter slechter op de ranglijst, de tekorten worden steeds lager en er is rust in de tent!
Blijkbaar is t nooit goed bij sommigen. Je zou ze in je bedrijf als werknemer hebben...





0
Zondag 11 december 2011 om 17:24 uur

Advertentie

frans swa

ik heb vrijdag trouwens voor t eerst de naam van de trainer horen zingen!
0
Zondag 11 december 2011 om 14:53 uur

pmc

marcellino schreef:

ja pmc is ook zo.
maar niet iedereen is het zelfde.

de een vind dit belangrijk de ander dat,zo wordt hier ook wel eens het hebben en houden vertelt hoeveel leedt iemand wel niet hebt.
tsja dan denk ik ook moet dat nou op deze shout bel elkaar op of mail elkaar.

Ik wil ook niet zeggen dat ik het met een aantal dingen niet met je eens ben, ik denk dat het, naar omstandigheden, redelijk goed gaat.
Zet gewoon alles op een rijtje, ADO is op sterven na dood ze kunnen niet eens meer naar de uitwedstrijden van de JP, we komen via een rare nacompetitie terug in de eredivisie, vd Kallen stapt bij ADO in, het eerste jaar overleven we in de laatste wedstrijd. ik meen tegen vitesse, het jaar er op zijn we pas 2 of 3 wedstrijden voor het einde veilig, dan komt er een nieuwe trainer,vd Brom, die werd ook al direct afgebrand de eerste twee wedstrijden werden ook verloren dan haalt hij ook nog eens een Rus binnen die niet eens bij Anderlecht in de selectie stond NU had zowel vd Brom als Die Rus een standbeeld kunnen krijgen kortom ik wordt een beetje moe van dat hele negatieve gedoe.
Verder is het zeer verachtelijk dat mensen directie leden betichten van zakkenvullen, kom dan wel met bewijzen en er is zelfs een directie lid hier uitgemaakt voor, vuile vieze vette patat boer, tegen dit soort mensen wil ik allen zeggen, wordt lekker supporter van PGS/VOGEL of zo iets.
0
Zondag 11 december 2011 om 13:03 uur

Ooievaar

Kees schreef:

Dank je.

Stel je voor dat al die punten die jij opnoemt, en waar bijna iedereen het mee eens is (incluis ik) gerealiseerd zouden worden. Waar staan we dan als club? Er is nog zoveel mogelijk en zoveel groeipotentie.

Ik vind dat de huidige directie en R.v.C. het aardig voor mekaar hebben en dat we enorme stappen als club hebben gemaakt. Nu dient er echter per onderdeel , populair gezegd, doorgepakt te worden. En laten we beginnen met het technische beleid.
Steijn overtreft mijn verwachtingen (gelukkig) maar moet wel een sterke vent boven zich hebben die hem verder wegwijs maakt en een grote stem heeft in het aantrekken van spelers.

De Mos valt helaas definitief af. Wie zou de uitvoerende technisch manager dan worden. Overigens ben ik niet gelukkig met die functie. Liever een TD gezien.
Ik heb geen aandelen Aad de Mos maar zou het zonder meer voor ons een hele goede optie vinden. Maar zoals gezegd zijn er best meer opties dus Adrie Koster zou ik ook een hele geschikte kandidaat vinden.

Beschaafde man, kundig, bezeten van voetbal, hele harde werker en kent de belgische markt. Dus Adrie Koster zou ik zeker polsen. Zou die ook mooi Maurice Steijn uit de wind kunnen houden.

Mensen als Peter Bosz, Ernie Brandts of Jan van Halst zou ik ook heel graag in onze organisatie zien.

Voorts zou ik me als RvC heel goed laten adviseren door jongens als Advocaat, Kees Jansma, en zou ik Foppe De Haan en onze oud trainer Piet de Visser eens om raad vragen hoe je het beste de souting op kan zetten.

Dienen onze huidige RvC leden wel bereid te zijn om hun ego opzij te zetten.
0
Zaterdag 10 december 2011 om 19:16 uur

Nu online

LeoH, ADO73, Aad, fcdh-denhaag, wijstaanboven, Erik070, grijze gek, Marcie, t e, hetrodegevaar, kipf, kojak1, Sebastiaan, frans swa, RemcoOnX, Wallace en 90 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25