Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

JoostJ

Boussaboun helpt ADO Den Haag tot eind 201101-12-11
De huidige blessures binnen de selectie van ADO Den Haag heeft de technische leiding ertoe gezet om Ali Boussaboun te vragen tot het einde van dit kalenderjaar voor de club uit te komen. Boussaboun traint al maanden mee, kent alle spelers goed en stemde direct in om ADO Den Haag te helpen nu zowel Wesley als John Verhoek en Charlton Vicento geblesseerd zijn. Trainer Maurice Steijn kan hierdoor komend weekend al gebruik maken van de ervaring van de aanvallend ingestelde Boussaboun.
De 32-jarige Boussaboun speelde van 1996 tot 2001 al voor ADO Den Haag, alvorens hij voor FC Groningen, NAC Breda (2003-2005 en 2010-2011), Feyenoord, FC Utrecht (2006-2007 en 2008-2009), Al-Wakrah SC (Qatar) en Al Nassr (Emiraten) uitkwam. Hij is speelgerechtigd voor het duel met NAC Breda op zaterdag 3 december en kan verder spelen in de duels met Heracles Almelo en Ajax. Boussaboun keert hiermee terug in zijn geboortestad en ook bij de club waar hij debuteerde. ADO Den Haag is erg blij met deze oplossing die Boussaboun biedt.
0
Donderdag 1 december 2011 om 16:45 uur

Prutser 070

pmc schreef:

Volgens mij moest pique weg van vd brom en Luksik gekocht worden
Oftewel een trainer die een kort lopend contract heeft dat zelfs afgekocht kan worden zoals is gebeurd is goed gekeurd door ons breed verankerde beleid.

Lijkt mij duidelijk dat ze uberhaupt geen lange termijn beleid hebben of dat het flinke te kort komingen heeft. Want voor zover wij weten zijn inderdaad alle aankopen geweest van John van den Brom en godzijdank gokte hij goed met Bulykin en Kubik maar toen John bij ons binnen kwam had hij alleen ervaring in de Jupiler League als trainer maar hij heeft wel onze selectie samengesteld. Of kwamen die spelers van AGOVV toevallig allemaal van onze lange termijn beleid. Je verwacht toch dat de club een lijst heeft liggen met namen. Op het moment dat John kwam nam hij een aantal van zijn oude team mee.
0
Donderdag 1 december 2011 om 15:08 uur

Bubbles

pmc schreef:

`We denken dat hij qua karakter niet binnen de huidige organisatie past`, vervolgt Beyersbergen. `En ook wij weten dat zijn laatste klussen in Nederland niet positief zijn verlopen. We zoeken ook helemaal geen zware zelfstandige technisch directeur, maar meer een uitvoerder. Iemand die op de achtergrond kan en wil werken. De rol die Peter Hofstede in het verleden ook heeft gehad bij ADO. Het technisch beleid ligt nu breed verankerd en dat gaan we niet weer bij één man onderbrengen.` (Geert-Jan Jakobs)
sorry pmc maar een en al gebakken lucht dat verhaal..

We denken dat hij qua karakter niet binnen de huidige organisatie past op basis van wat baseert hij dit hij zegt eigenlijk dat hij het zelf ook niet weet "we denken dat hij...".

En ook wij weten dat zijn laatste klussen in Nederland niet positief zijn verlopen ook zo`n inkopper als trainer ja maar als TD??? Hij heb voldoende kennis van zaken loopt langer mee in de voetballerij dan heel die RvC bij ons..

We zoeken ook helemaal geen zware zelfstandige technisch directeur nee Beijersbergen je zoek er een die zun muil hou en overal ja en amen tegen zeg..

Het technisch beleid ligt nu breed verankerd en dat gaan we niet weer bij één man onderbrengen. In wie en wat dan?? Steijn, Beijersbergen... nou ok dan misschien Lex Schoenmaker erbij dan...indrukwekkend lijstje wat betreft ervaring. Let wel ik heb alle respect voor Lex Schoenmaker en die schat ik overigens het hoogst in.

Kortom naar mijn mening slap gelul en gebakken lucht dat is wat beijersbergen nu verkoop!

0
Donderdag 1 december 2011 om 12:41 uur

K.B

Ik zag het al voor me.
De Mos en Vd Kallen op technish en financieel gebied.
Aadriaanse tekent voor een leuk salaris 2 jaar bij ado.
Jonge spelers worden gescout, spelers als Verhoek en Immers of Toornstra worden verkocht.
Dan kan je bouwen, niet met dit 2e rangs beleid die uit armoede steijn aanstelt als trainer, al doet hij het redelijk, buiten wat tegenvallende resultaten om.
0
Donderdag 1 december 2011 om 11:47 uur

Kees

oodh schreef:

Sterker nog: Volgens Beijersbergen is het technisch beleid al diep verankerd in de club. Wat een achterlijke opmerking. Ben het geheel met Ooievaar eens: dit wordt helemaal niks. Behalve dat de goede man wel heel goedkoop zal zijn.
Het technisch beleid is zo diep verankerd dat we het met zijn allen niet meer kunnen vinden.
Buijs, Pique ten onrechte de laan uitgestuurd, een trainer die Boussabon wil terughalen en een scoutingsapparaat dat eveneens onvindbaar is.

Laten we die functie dan maar hier op de box verloten. Een getal onder de 100, raad maar. Je moet wel aan de functie-eisen voldoen dat je vooral geen tegengas moet geven, geen verstand van voetbal moet hebben en moet kunnen luisteren naar de "zwaargewichten" die er nu op voetbalgebied aanwezig zijn en naar het schijnt wel verstand van de materie hebben.


ps Daar heeft die Ooievaar toch een heel goed punt meegescoord.
0
Donderdag 1 december 2011 om 11:23 uur

Kees

BLEISWIJK-1 schreef:

Maurice Steyn - Aad de Mos - Cees Driebergen

Ik trek zijn kennis niet in twijfel, maar Aadje gaat het echt niet worden. Hij vind zich zelf te groot, denkt te groot, is te duur en gewoon te oud!

Volgens mij wordt het gewoon een beginnende en goedkope technisch manager. Iemand met verstand van de Jupiler League en het regionale amateur voetbal. Ik denk aan: Marco Boogers, Mohammed Allach of Jeffrey van As!!!


Hij vindt zichzelf helemaal niet te groot en gooit notabene zelf een visje uit.

In zijn linkervinger heeft Aad de Mos nog meer kennis van het regionale amateurvoetbal dan de drie die jij opnoemt.

Zo ook is zijn netwerk in het regionale amateurvoetbal veel en veel groter dan van wie dan ook. Veel van die "ouwe" knakkers uit zijn amateurtijd bekleden nu leidende functies in het amateurvoetbal of zijn nog trainer.

Allach is net bij de KNVB in dienst.
Van As net een nieuwe functie bij NAC.
Boogers doet het bij een kleine club (Dordt) op het moment en niet met ons vergelijkbaar.
Overigens vind ik ze alledrie wel prima alternatieven. Dat wel.

ps Voor de goede orde. Als jij zo doorgaat krijg je problemen met de ballotagecommissie om mogelijk lid te worden van de Aad de Mosfanclub. Er zijn nog vele wachtenden voor je

0
Woensdag 30 november 2011 om 18:02 uur

Advertentie

Kees

Francisco schreef:

laatste echte succes dus 20 jaar geleden. Dan nog bij een club die bijna altijd wel kampioen in die periode.
Maar dat was als trainer als TD zou ik het niet weten. Mijn gevoel zegt: wel veel praatjes en een dochter die spelers begeleidt dwz weer een familie(vrienden)band binnen halen??
Aad de Mos is een en al voetbal, uit elke porie in zijn lichaam. Ben zeer vaak op de zaterdagavond in Mechelen (achter de kazerne) geweest om KV te zien. Met het beperkte materiaal maakte hij tezamen met Cordier er een topploeg van die Ajax ook nog ff in de europacup finale versloeg.

Zelfs toen hij trainer van Ajax was stond ie bij RVC op het veld te prikken om het tweede van RVC door te laten gaan.

En verstand van voetbal had hij ook al heel snel aangezien hij mij vroeg om bij Wilhelmus in de A-regionaal te komen voetballen. Een echte kenner dus

Overigens moet jij hem ook goed kennen gezien je verleden.

0
Dinsdag 29 november 2011 om 20:07 uur

Francisco

Kees schreef:

Jij wordt het tweede lid van de fanclub?

Erelijst1981/82 Kampioenschap (Ajax) (als assistent van Kurt Linder)
1982/83 Kampioenschap (Ajax)
1982/83 Beker (Ajax)
1984/85 Kampioenschap (Ajax)*
1986/87 Bekerwinnaar (KV Mechelen)
1987/88 Europa Cup II (KV Mechelen)
1987/88 Kampioenschap (KV Mechelen)
1988/89 Europese Supercup (KV Mechelen)
1990/91 Kampioenschap (Anderlecht)
2002/03 Bekerwinnaar (Al-Hilal)
laatste echte succes dus 20 jaar geleden. Dan nog bij een club die bijna altijd wel kampioen in die periode.
Maar dat was als trainer als TD zou ik het niet weten. Mijn gevoel zegt: wel veel praatjes en een dochter die spelers begeleidt dwz weer een familie(vrienden)band binnen halen??
0
Dinsdag 29 november 2011 om 19:20 uur

BLEISWIJK-1

Kees schreef:

Voordeel van de twijfel? Hij heeft meer kennis van zaken dan de gehele trainersstaf en het scoutingsapparaat bij elkaar. PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
Kees, je moet een eigen fanclub beginnen. Aadje staat maar om 1 ding bekend. En dat is dat hij rijk geworden is door ontslagen te worden!

Maar omdat dit meestal als trainer was, geef ik hem het voordeel van de twijfel als TD. GRRRRRRRRRRR.................
0
Dinsdag 29 november 2011 om 16:34 uur

BLEISWIJK-1

oodh schreef:

Waarom zou de RvC opeens bedenken dat we een TD nodig hebben? Hebben altijd gezegd dat dit niet nodig is. Zal dus wel bij een gerucht blijven. Bovendien kost het weer geld. Dat dit op lange termijn geld zou opleveren... daar geloven ze zo niet in. Maar ja, van scouten hebben ze ook nog nooit gehoord. Weinig voetbalverstand helaas.
En zo lang ze in Amsterdam blijven roepen dat het niet werkt om een TD met een A (trainers)diploma boven een hoofdtrainer met eveneens een A (trainers)diploma te plaatsen. Zal het nog minder snel gebeuren.

Ik moet er trouwens echt niet aan denken dat Aadje bij ons trainer zou worden! Als TD of iets anders achter de schermen, wil ik hem wel het voordeel van de twijfel geven!!!
0
Dinsdag 29 november 2011 om 15:49 uur

Nu online

haagse jr, Heino, Twa, Steef070, Tante Wil en 121 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25