Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Ooievaar

Ooievaar schreef:

Ik verdien niet aan de club beste man, wellicht zou je dat ook eens in ogenschouw willen nemen. Het opgezwollen ego van patsters die de club naar de filistijnen aan het helpen zijn daad laat het totaal siberisch.

Waarom denk je dat Mercedes niet binnen moch komen. Nou?
Pardon. daad laat het totaal siberisch. Moet zijn laat me totaal siberisch. En een trainer die zegt dat hij nog steeds naar boven kijkt spreekt de waarheid. Om het simpele gegeven dat z`on beetje alles en iedereen al boven ons staat(...) Wat dus prima aangeeft dat hij maar weer snel hulpje moet worden overigens.

Hoeft iemand als Gert Jan Verbeek niet te zeggen. Daar in Alkmaar is nou een uitstekend voorbeeld van hoe het nou wel moet.
0
Zaterdag 3 december 2011 om 12:22 uur

Bleek

Haagse Roel schreef:

He Bert , hulde voor je voortschrijdend inzicht. Heb ook een SCC , mij zie je voorlopig niet. maakt mij geen ene ruk uit wat de hele goegemeente er van vindt. Geen zin om naar een ongeinspireerd , onsamenhangend zooitje te gaan kijken. Ik verwachtte geen zelfde seizoen als afgelopen jaar maar dit slaat werkelijk nergens op.....wanbeleid ten top !!!

Na de 20 min die ik van de wedstrijd tegen Scheveningen had gezien hebben ze mij ook niet meer gezien..

Geen beleid, geen goede spelers ach ik ben het allemaal inmiddels wel gewend en geef er niks om. Het enige wat ik wil zien is de mouwen opstropen en aanvallen! Liever dan een keer tegen een kansloze nederlaag aan lopen en wel zwart van het veld af komen dan kunnen ze van mij nog een applaus krijgen.

Na 20 min scheveningen uit toen Steijn voor de 3e keer aangaf dat ze in moesten zakken om geen ruimte achter de verdediging weg te geven ben ik geen wedstrijd meer geweest.

We hebben gewoon nog een hele goede selectie! Natuurlijk missen we Derijck en Bulykin. Echter zonder Buly en met Immers in de spits speelde we vorig seizoen onze beste wedstrijden. Het missen van deze 2 jongens heeft uiteindelijk zeker invloed op de prestaties van dit jaar. Maar wat er nu voor verschrikkelijk spel wordt gespeeld is totaal onnodig met de spelers die we hebben. Ik ben er van overtuigd dat je met dit materiaal makkelijk tussen plek 10 en 12 moet eindigen. Met STeijn aan het roer wordt het degradatievoetbal. DIt is echt de slechtste trainer die wij ooit gehad hebben. De beste man heeft geen uitstraling, is niet in staat een goede opstelling te formeren, zijn wisselbeleid is om te huilen, hij neemt alle spelers hun vertrouwen af, is tactisch dramatisch en heeft in de technische staf alleen maar jaknikkers om hem heen verzameld.

0
Zaterdag 3 december 2011 om 09:05 uur

pmc

Bert schreef:

Ze hebben dus vanwege gedragingen in April een SV gekregen.

Dit is mijn technische staf

TD: Co Adriaanse
Hoofd scouting: Cor Lems
Hoofd jeugdopleiding: Maro Gentile en Ricky Hoogendorp.
Trainer: Maurice Steijn


trainer ach laten we dan maar gelijk voor Hiddink gaan en Co TD zozo welke sponsor gaat er bij komen misschien een leuk idee om van Gaal voor die joden neusen weg te kapen????is in 020 ook gelijk een probleem opgelost
0
Vrijdag 2 december 2011 om 23:32 uur

Bert

Vincent schreef:

beetje omgekeerde wereld bert.

Als je je niet misdraag lijkt het me sterk dat je een sv krijg.
je kan ado ook bedanken dat je nog 6 maanden hebt mogen komen.

dus tegen de kerst mag je je eigen misdragen omdat je anders zo zielig bent? mooi verhaal weer haha :-))

ps ben morgen naar basketbalwedstrijd in alkmaar met dochter en zeer waarschijnlijk niet snel genoeg heen en weer om nog naar wedstrijd te kunnen.. zie je andere keer.
Ze hebben dus vanwege gedragingen in April een SV gekregen.

Dit is mijn technische staf

TD: Co Adriaanse
Hoofd scouting: Cor Lems
Hoofd jeugdopleiding: Maro Gentile en Ricky Hoogendorp.
Trainer: Maurice Steijn


0
Vrijdag 2 december 2011 om 23:24 uur

Richard

pmc schreef:

Kees lees hier nog eens even, zo was het nog geen 4 jaar geleden.

http://www.adofans.nl/article/01850/_Bankroet_ADO_Den_Haag_lijkt_onafwendbaar_.htm

Peter lees hier nog eens even, zo was het nog geen half jaar geleden.
Zo raar kan het lopen als er beleid word gevoerd door een stelletje ballen gehakt, die denken dat ze het wiel hebben uitgevonden. Succes zou het wezen als men zou doorpakken, en zeker met een begroting die dit jaar hoger is als het succesjaar. En dan komen met een scooterdief, dat is klantenbinding...

In het seizoen 2010-2011 werd John van den Brom, die aanvallende voetbal propageert, aangesteld als trainer. Onder zijn leiding beleefde ADO Den Haag de beste eerste competitiehelft sinds 1972, met als hoogtepunt de 0-1 overwinning in Amsterdam op aartsrivaal Ajax. Na de winterstop zette de club de goede reeks voort met onder andere een 0-1 zege bij PSV, de eerste overwinning voor ADO Den Haag op PSV in Eindhoven sinds 16 oktober 1971 (PSV - FC Den Haag 0-1).[1] Op 20 maart 2011 werd er een nieuw record in de boeken geschreven door ook de tweede competitiewedstrijd tegen Ajax te winnen. Een dubbele overwinning op Ajax was nog nooit eerder voorgekomen. Het goede spel sloeg aan in de Haagse regio, waardoor het stadion negen keer op rij werd uitverkocht, een unicum. De club bereikte de play-offs die het winnend afsloot waardoor het zich plaatste voor de Europa League. Na 23 jaar begint ADO het nieuwe seizoen 2011/12 met een wedstrijd in de Europa League tegen de Litouwse club FK Tauras Tauragė. In Kaunas weet ADO de wedstrijd met 2-3 te winnen, Mede door twee doelpunten van Lex Immers, die de Russische goalgetter Dmitri Boelykin moet doen vergeten. In de thuis wedstrijd wist de club eenvoudig het karwei met 2-0 af te maken, waardoor ADO zich wist te plaatsen voor de derde kwalificatieronde van de Europa League. In de derde ronde moest ADO spelen tegen de Cypriotische club Omonia Nicosia. Op Cypres verloor ADO met 3-0, thuis wisten de Hagenezen nog met 1-0 te winnen, maar dat was niet voldoende voor de volgende ronde.

0
Vrijdag 2 december 2011 om 18:48 uur

Edwin

yesyes schreef:

Lachwekkend als die echt visser centraal achterin zet. Als dat zo is dan hoop ik dat we met 0-5 op ons bek gaan. En die steijn heel gauw plaats maakt voor wel een goede coach.
OK, dus dan een andere coach... en met welke spelers gaat die het allemaal beter doen?

Steijn doet niet alles goed, maar het elftal speelt ook te vaak als een natte krant. `Laat je trainer maar in de steek....` komt regelmatig voor.
0
Vrijdag 2 december 2011 om 13:29 uur

Advertentie

BLEISWIJK-1

Kees schreef:

Je hebt gelijk gehad met De Mos. Mijn complimenten maar ik kan me niet voorstellen dat je blij bent met een enkel uitvoerende manager op het technische vlak.
Nee, natuurlijk niet! Ik zie ook liever Kees Jansma als Algemeen directeur, met daaronder Aad de Mos, Dick Advocaat en Martin Jol op het technische vlak. Maar je moet ook een beetje reëel blijven. Daar is momenteel de organisatie niet op afgestemd. Ik zie het niet voor me dat Aad luistert naar Cees Driebergen en/of Maurice Steyn. Aad wordt behalve Technisch manager dan gelijk Algemeen directeur en trainer. Zo is hij ook wel weer!

Kees, het is zoals PMC het aangeeft. We hebben de laatste jaren zoveel shit over ons heen gekregen. Geef ze even de kans. Ondanks dat de prestaties nog enigszins tegenvallen is het voor Haagse begrippen nog wel lekker rustig. En na incidenten als gokken op wedstrijden, grote schulden en opruiende spelers/trainers is het nu belangrijk de rust te bewaren.

Als ik toch een voorspelling mag doen. Ik denk dat Martin Jol in de toekomst de eerste grote Haagse naam wordt die bij ADO aan de slag gaat. Bron, mijn gevoel!!!
0
Donderdag 1 december 2011 om 19:13 uur

JoostJ

Boussaboun helpt ADO Den Haag tot eind 201101-12-11
De huidige blessures binnen de selectie van ADO Den Haag heeft de technische leiding ertoe gezet om Ali Boussaboun te vragen tot het einde van dit kalenderjaar voor de club uit te komen. Boussaboun traint al maanden mee, kent alle spelers goed en stemde direct in om ADO Den Haag te helpen nu zowel Wesley als John Verhoek en Charlton Vicento geblesseerd zijn. Trainer Maurice Steijn kan hierdoor komend weekend al gebruik maken van de ervaring van de aanvallend ingestelde Boussaboun.
De 32-jarige Boussaboun speelde van 1996 tot 2001 al voor ADO Den Haag, alvorens hij voor FC Groningen, NAC Breda (2003-2005 en 2010-2011), Feyenoord, FC Utrecht (2006-2007 en 2008-2009), Al-Wakrah SC (Qatar) en Al Nassr (Emiraten) uitkwam. Hij is speelgerechtigd voor het duel met NAC Breda op zaterdag 3 december en kan verder spelen in de duels met Heracles Almelo en Ajax. Boussaboun keert hiermee terug in zijn geboortestad en ook bij de club waar hij debuteerde. ADO Den Haag is erg blij met deze oplossing die Boussaboun biedt.
0
Donderdag 1 december 2011 om 16:45 uur

Prutser 070

pmc schreef:

Volgens mij moest pique weg van vd brom en Luksik gekocht worden
Oftewel een trainer die een kort lopend contract heeft dat zelfs afgekocht kan worden zoals is gebeurd is goed gekeurd door ons breed verankerde beleid.

Lijkt mij duidelijk dat ze uberhaupt geen lange termijn beleid hebben of dat het flinke te kort komingen heeft. Want voor zover wij weten zijn inderdaad alle aankopen geweest van John van den Brom en godzijdank gokte hij goed met Bulykin en Kubik maar toen John bij ons binnen kwam had hij alleen ervaring in de Jupiler League als trainer maar hij heeft wel onze selectie samengesteld. Of kwamen die spelers van AGOVV toevallig allemaal van onze lange termijn beleid. Je verwacht toch dat de club een lijst heeft liggen met namen. Op het moment dat John kwam nam hij een aantal van zijn oude team mee.
0
Donderdag 1 december 2011 om 15:08 uur

Bubbles

pmc schreef:

`We denken dat hij qua karakter niet binnen de huidige organisatie past`, vervolgt Beyersbergen. `En ook wij weten dat zijn laatste klussen in Nederland niet positief zijn verlopen. We zoeken ook helemaal geen zware zelfstandige technisch directeur, maar meer een uitvoerder. Iemand die op de achtergrond kan en wil werken. De rol die Peter Hofstede in het verleden ook heeft gehad bij ADO. Het technisch beleid ligt nu breed verankerd en dat gaan we niet weer bij één man onderbrengen.` (Geert-Jan Jakobs)
sorry pmc maar een en al gebakken lucht dat verhaal..

We denken dat hij qua karakter niet binnen de huidige organisatie past op basis van wat baseert hij dit hij zegt eigenlijk dat hij het zelf ook niet weet "we denken dat hij...".

En ook wij weten dat zijn laatste klussen in Nederland niet positief zijn verlopen ook zo`n inkopper als trainer ja maar als TD??? Hij heb voldoende kennis van zaken loopt langer mee in de voetballerij dan heel die RvC bij ons..

We zoeken ook helemaal geen zware zelfstandige technisch directeur nee Beijersbergen je zoek er een die zun muil hou en overal ja en amen tegen zeg..

Het technisch beleid ligt nu breed verankerd en dat gaan we niet weer bij één man onderbrengen. In wie en wat dan?? Steijn, Beijersbergen... nou ok dan misschien Lex Schoenmaker erbij dan...indrukwekkend lijstje wat betreft ervaring. Let wel ik heb alle respect voor Lex Schoenmaker en die schat ik overigens het hoogst in.

Kortom naar mijn mening slap gelul en gebakken lucht dat is wat beijersbergen nu verkoop!

0
Donderdag 1 december 2011 om 12:41 uur

Nu online

Marcie, poemba, Baco070, Gambleking070, ton, Law, Ranthehague, carbayon, troje, ADO079 en 138 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25