Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Kees

K.B schreef:

Dat excuus van `we hebben kwaliteit ingeleverd en daarom is het wat minder` is gelul.
Met dit team heb je alleen in spits een probleem, met het collectief op het middenveld kun je de verdediging ondersteuunen en compenseren.
Met chery als vrij rol heeft hij een andere taak als kubik toen,maar verdedigend vindt ik chery altijd vrij sterk met af en toe een aanvallende uitschieter.
In de spits is john verhoek heel sterk aan de bal, wat minder scherp en wat minder rendement.
Dat gelul over kwaliteit heb ik nou wel gehoord, met dit team moet je 9e kunnen worden....het collectief is er gewoon nog niet, ik verwacht een verrassende wintertransfer.
Aan wie ligt het dus: trainer - spelers ??? Zeg het maar.
0
Zondag 27 november 2011 om 12:46 uur

Kees

K.B schreef:

En Danny Buijs komt weer naar huis.....in de breedte is het zwaar bagger
Waren Buijs en Pique er nog maar. Zo`n passant als een Van der Brom mocht beslissen dat hij niet met ze doorging.

Snel een TD voor de langere termijn zonder persoonlijke belangen als trainer binnenhalen. Doodziek word ik ervan. Dit wordt echt een kloteseizoen als het zo doorgaat.
0
Zondag 27 november 2011 om 12:45 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Filip Luksik terug in basis
Trainer Maurice Steijn kampt vooral in de defensie met een groot aantal afwezigen. Hij laat tegen Excelsior Filip Luksik terugkeren in de basis.
Lees het nieuwsbericht
0
Vrijdag 25 november 2011 om 18:36 uur

Ooievaar

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Helmond Sport hoopt op terugkeer Höcher
Marc Höcher staat in de belangstelling van meerdere eerstedivisieclubs. Na Willem II en Sparta, heeft nu ook zijn vorige werkgever Helmond Sport aangegeven te hopen op zijn komst.
Lees het nieuwsbericht
Ik denk dat die jongen geen zelfvertrouwen heeft, dat valt ook niet mee omdat het hele team daar niet van over loopt. Vorig seizoen had die knaap probleemloos meegedraait. Jammer, zeker gegeven het feit dat deze trainer die zelf zoekende is, het niet met hem aandurft. Maar ook voor het aanstellen van deze trainer geldt: het was een goedkope oplossing, niemand in de staf bij ADO heeft enige kennis van zaken. Zeker de RvC met Kallen himself niet. Pleidooi - het zoveelste - voor een TD dus. Een persoonlijkheid met kennis van zaken. Alleen dat kan het ego van deze ijdeltuiten en slippendragers niet aan.

Wat mij betreft sturen ze die Horvath naar Helmond, totaal mislukte derderangs aankoop, die het heel even aardig deed bij Nac, maar na de winterstop niet verder kwam dat het niveau dat hij nu heeft.

Maar ja, was natuurlijk wél een goedkope optie. Met jongens als Kum, Horvath en Luksik kan je af en toe een aardig resultaat boeken, maar zal het over het hele seizoen matig tot zwak blijken te zijn.

Steek dat geld dan in een scoutingappartaat, zeker als je jeugd ook tot de tweede garnituur behoort.

Heb je toch echt meer aan dan derderangs oosteuropese avonturiers die je alleen maar zwakker maken.

Het is dus weer het zelfde liedje met dank aan het gevoerde wanbeleid. Sprokkelen tot de winsterstop en de schade proberen beperkt te houden, en dan weer noodverbanden aanleggen, lees goedkope niet gescoute spelers halen, en dan maar hopen op een voltreffer zoals Don Kozak.

Alleen gaat dat zich wel vetalen in de afzet van de scc`s komend jaar en zeker ook de losse kaartverkoop.

Dat krijg je ervan als de leiding de supporters in de kou laat staan en niet verder komt dan gebakken lucht fabriceren, daar prikken de mensen toch echt doorheen.

Excelsior moet worden geworden, maar met deze labiele en kwaliteitsarme spelergroep is dat echt geen uitgemaakte zaak. Hoe schandalig dat ook klinkt.

0
Vrijdag 25 november 2011 om 13:17 uur

<FCDH>

Vooruitblikken met: Aad de Mos23-11-11
“Vooruitblikken met” is een rubriek waar een oud-speler, die heeft gevoetbald bij zowel ADO Den Haag als de aankomende tegenstander, wat over beide clubs vertelt en zijn mening en voorspelling geeft over de wedstrijd. In deze editie beschouwen we voor op Excelsior - ADO Den Haag en is het de beurt aan Aad de Mos.
Op 27 maart 1947 wordt Aad de Mos geboren in Den Haag. Hij woonde als enig kind met zijn ouders op de Moerweg met uitzicht op het Zuiderpark. Als kleine jongen had hij de wens om profvoetballer te worden, natuurlijk in het stadion waar hij iedere dag naar toe keek als hij voor het raam in de woonkamer stond. Op 20-jarige leeftijd krijgt hij het felbegeerde contract bij ADO. Samen met Dick Advocaat en Lex Schoenmaker staat hij in de A-selectie. In de komende jaren stapt hij over naar RVC Rijswijk, Wilhelmus Voorburg en Excelsior. Hier speelt hij totdat hij in 1973 een liesblessure oploopt die hem dwingt zijn actieve voetbalcarrière te beëindigen.

Hij maakt zijn studie aan de kweekschool (de tegenwoordige Pabo) af en wordt gymleraar op een basisschool in de Schilderswijk in Den Haag. Tot aan 1980 blijft hij aan deze school verbonden. Tijdens de jaren als leraar is hij ook trainer bij Wilhelmus, De Valkeniers en RVC Rijswijk. Bij de laatste club werd hij door het grote Ajax gescout als hoofd opleidingen. Hij werd de opvolger van Leo Beenhakker. De volgende stap bij Ajax was het trainen van het eerste elftal, waarin ook Johan Cruyff speelde. Op 11 maart 1981 wordt hij als ad interim coach aangesteld. De Mos bleef uiteindelijk drie jaar lang trainer van de Amsterdammers. En niet zonder succes. Onder "Haagse Aad" werd Ajax twee keer landskampioen en won het de beker.

Na zijn periode bij Ajax was De Mos in de periode 1986 t/m 2010 trainer bij de volgende clubs; KV Mechelen, Anderlecht, PSV, Werder Bremen, Standard Luik, Sporting Gijon, Urawa Red Diamonds, wederom KV Mechelen, Al-Hilal, bondscoach Verenigde Arabische Emiraten, Vitesse, Kavala, Sparta Rotterdam. Met KV Mechelen boekte hij wellicht het grootste succes uit zijn trainerscarrière door de Europa Cup II te winnen. Ook werd hij met diezelfde club kampioen van België. Een huzarenstukje wat ook lukte met Anderlecht.

Tegenwoordig is De Mos veel te zien als tafelgast bij Voetbal International (RTL 7), doet hij analyses voor Eredivisie Live en er wordt vaak gebruik gemaakt van zijn kennis bij verscheidene Belgische tv-stations.

Voor het eerst sinds lange tijd bent u geen trainer meer van een club. Veel spelers en kenners roemen u om uw voetbalkennis en uitstekende tactische inzicht. Staat u weer te trappelen om die kennis over te brengen bij een nieuwe club?
Ja, maar alleen bij een goed gestructureerde club in binnen- of buitenland.

Dick Advocaat, Martin Jol, Aad de Mos zijn drie trainers die zowel in Nederland als in het buitenland successen boekten. Een andere overeenkomst is dat deze drie heren allen geboren zijn in Den Haag. In de kleine wereld van oefenmeesters is het jullie toch mooi gelukt. Heeft u daar een verklaring voor? Beschikken Haagse trainers over iets speciaals? Of is het puur toeval?
Dankzij onze goede jeugdopleiding bij ADO en onze passie voor het spel hebben wij ons onderscheiden van de rest.

Aad, je bent bij veel clubs actief geweest. Is ADO Den Haag in al die jaren nog altijd jouw nummer 1 club gebleven? Ga je nog wel eens kijken?
Bij elke tv uitzending wordt mij dat gevraagd, ADO blijft mijn club. Afgelopen zondag tegen Utrecht was ik nog in de box bij Bert de Boer.

Wat voor voetballer was Aad de Mos eigenlijk? Beschikte u als voetballer ook over leiderskwaliteiten? Waarom heeft u de echte Europese top als voetballer nooit gehaald?
Leiderskwaliteiten had ik, was aanvoerder van het bekende jeugdelftal dat in 1966 het ADO jeugdtoernooi won tegen Tottenham Hotspur. Ik had een te grote concurrent in Aad Mansveld, daardoor ben ik niet doorgebroken.

Hoe kijkt u terug op uw tijd als voetballer bij ADO Den Haag?
Schitterende tijd, kom nog regelmatig in het Zuiderpark voor jeugdwedstrijden.

Wie is de beste speler waar u ooit mee heeft samengespeeld bij zowel ADO Den Haag als Excelsior?
Lex Schoenmaker bij ADO en Sjaak Roggeveen bij Excelsior.

Terug naar de actualiteit. Wat vindt u van ADO Den Haag dit seizoen? Wat zou u Maurice Steijn als tip willen meegeven?
Na het verlies van drie bepalende spelers rustig verder bouwen aan dit elftal. Niet veel veranderen aan het team van afgelopen zondag, slechts hopen, dat Wesley Verhoek snel terugkomt.

Wie vindt u op dit moment de beste speler bij ADO Den Haag?
Op dit moment Toornstra samen met Immers.

Wat heeft ADO Den Haag te duchten van de aankomende tegenstander Excelsior? Wat zijn de sterke punten van Excelsior?
Kat in het nauw is altijd gevaarlijk. 0-0 tegen AZ (halve wedstrijd) en halen punten tegen RKC en Twente. Ze zijn gevaarlijk bij counters en spelhervattingen.

Waar is volgens u Excelsior te pakken? Wat zijn de zwakke punten van de Rotterdammers?
Direct druk zetten op laatste lijn en goed doordekken op de rest van het elftal.

Kun je met zo`n klein budget als van Excelsior wel in de eredivisie blijven?
Ja, dat hebben zij verleden jaar al bewezen, budget zegt veel, maar niet alles in het voetbal (kijk naar RKC).

Tot slot wat is uw voorspelling en voor wie bent u zaterdag?
Bij dezelfde instelling als tegen Feyenoord uit, nemen ze 3 punten mee.

Aad de Mos is tegenwoordig ook te volgen via de sociale netwerken: www.aaddemos.com, zijn twitter is @aad300
0
Donderdag 24 november 2011 om 12:27 uur

haagse jr

Havenaar wekt opnieuw interesse vanuit Nederland

24/11/2011 12:13

ADO Den Haag heeft Japans international Mike Havenaar (24) in het vizier. Eerder toonde Vitesse en VVV-Venlo al interesse in de spits die dit seizoen voor zijn club Ventforet Kofu al zeventien goals in de J-League maakte.

`Hij staat zeker op de lijst bij ons`, bevestigt lid van de raad van commissarissen Paul Beijersbergen van ADO Den Haag aan VI. `Havenaar is een jongen met mogelijkheden en daar zijn we altijd in geïnteresseerd. Zijn Nederlandse achtergrond zorgt natuurlijk voor een speciaal tintje.`

De interesse van ADO Den Haag is volgens Beijersbergen nog niet concreet. `Op dit moment zoeken we naar een oplossing voor de langere termijn. John Verhoek is een prima spits maar is gehaald voor de korte termijn. Maar het aantrekken van Mike Havenaar is nog niet aan de orde. We hebben meerdere spelers op ons lijstje staan. En tevens moeten wij kijken of hij financieel haalbaar is.`

Opmerkelijk is dat de vader van Mike Havenaar, Dido Havenaar, vroeger al bij ADO Den Haag heeft gespeeld. De inmiddels 54-jarige oud-doelman is momenteel assistent-trainer van Nagoya Grampus uit Japan, dat ook uitkomt in de Japanse J-League.

www.vi.nl
0
Donderdag 24 november 2011 om 12:18 uur

Advertentie

jajoh

We eindigen dit seizoen ergens rond plaats 12/13 en dan hebben we het goed gedaan. Je ziet aan alles dat het dit jaar allemaal meer moeite kost en dat de Steyn chemie er simpelweg niet is. Hocher is een leuke voetballer, maar de wedstrijden die hij speelde kwam toch er naar voren dat hij niet snel is qua rennen en handelingssnelheid. Dus is het begrijpelijk dat hij waarschijnlijk weggaat. Elke trainer heeft zijn voorkeuren, dus ook Steyn.

Wij hebben een middelmatige ploeg die spelers heeft die nog veel moeten leren. Slimmer moeten worden... Als van duinen gaat liggen krijgt ie een pingel, als ons groeibriljantje wat meer oog voor medespelers heeft en niet vanuit elke hoek zelf schiet is er veel meer rendement etc etc. Verwacht gewoon geen wonderen!!! Middenmoot eredivisie zijn we, niet meer en niet minder.
0
Dinsdag 22 november 2011 om 18:29 uur

yesyes

ADO500 schreef:

"de vruchten" zijn de groeibriljantjes die we hebben kunnen vastleggen en het feit dat ADO weer een interessante club is voor talenten om naar toe te gaan. De zilvervloot is nog niet binnen gevaren maar we hebben wel flinke stappen gemaakt ten opzichte van twee jaar geleden. Een Wetzel kon alleen maar afdankertjes (uitzondering is Dereijck) halen waarmee we ons tenauwernood konden handhaven. Die tijd hebben we gelukkig achter ons gelaten.

We kunnen nu echt naar boven kijken. Maar velen willen te snel mede ingegeven door het prachtige vorige seizoen waarin alles meezat.
Die talentjes zijn hierheen gekomen omdat we zo;n goed seizoen draaide, nu lijkt alles weer ouderwets terug te vallen. Dit seizoen hadden we moeten doorpakken ( kan nog ), maar ik zie dat helaas niet gebeuren met zo;`n half tamme trainer voor de groep. Ik vind het zelfs een schande dat je op plek 14 staat
0
Dinsdag 22 november 2011 om 13:51 uur

ADO500

yesyes schreef:

Leuk stuk tot je laatste alinea. Waar baseer jij dat prima trainer zijn op? Als die echt zo`n prima trainer is dan gaat die het met immers in de spits proberen. Chery naar het middenveld , vicento in de basis boem beng. Nu alleen wel jammer dat w.verhoek geblesseerd is. Maar met hocher ben ik het helemaal eens, die gaat het niet redden hier.
Dat is mijn persoonlijke mening.

Steijn is tegen wil en dank al heel snel hoofdtrainer geworden en het had beter geweest als hij zich nog één of twee jaar als assistent had kunnen ontwikkelen. Maar ik ben er van overtuigd dat hij een goede trainer is waar ADO hopelijk nog veel plezier aan zal gaan beleven.

En Steijn hoeft het niet alleen te doen. Met Fräser heeft hij een ervaren assistent die volgens mij ook best een stevige vinger in de pap heeft.
0
Dinsdag 22 november 2011 om 13:50 uur

yesyes

ADO500 schreef:

Höcher haalt het niveau niet en gaat dat niet halen ook. Zijn handelingssnelheid is te laag voor de eredivisie en hij is te oud om zich op dat vlak nog snel te ontwikkelen.

De Vogel wordt niet verkocht maar mag eventueel wel verhuurd worden. Dat is een jonge speler waarvan de technische staf hoopt dat hij het niveau op termijn wel aan kan maar nu nog niet. Door de speler te verhuren kan hij zich beter ontwikkelen dan als zoveelste reserve nu bij ADO.

Wat betreft het verhaal Bousabon moet je niet alles geloven wat er in de pers wordt geschreven. Er is wel over gesproken wat de mogelijkheden zijn maar dat is n iet meer dan verkennend geweest.

Steijn mist het charisma van Van den Brom en heeft niet zo`n "gouden lul" als onze judas heeft. Maar het is een prima trainer voor ADO en het beste wat nu realiseerbaar is.
Leuk stuk tot je laatste alinea. Waar baseer jij dat prima trainer zijn op? Als die echt zo`n prima trainer is dan gaat die het met immers in de spits proberen. Chery naar het middenveld , vicento in de basis boem beng. Nu alleen wel jammer dat w.verhoek geblesseerd is. Maar met hocher ben ik het helemaal eens, die gaat het niet redden hier.
0
Dinsdag 22 november 2011 om 13:40 uur

Nu online

t e, KR96, Rooie91, DenhaagLeo, Langebach2 en 94 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25