Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Ferdy

Kees schreef:

Steijn heeft wel ultra weinig krediet bij de supporters. Na één nederlaag lees en hoor je alweer dat het vertrouwen in hem door de supporters afneemt.

Zelf ben en was ik geen voorstander van hem als hoofdtrainer (zonder support van td of ervaren rot) maar ik vind wel als je voor hem kiest dat hij zeker gedurende een langere periode een kans moet krijgen.
Pardon, 1 verlieswedstrijd?
9 gespeeld en pas 10 punten, dat is de rauwe werkelijkheid.
Steijn verpest zn krediet door vreemde cq bizarre wissels en opstellingen te maken.
Voetballend zal Steijn best hebben moeten inleveren, daarentegen hebben we goeie aankopen gedaan.
Weinig krediet aanmehoela. de eerste 5 wedstrijden stond ik ook achter de trainer maar inmiddels is dat anders. Jammer voor Steijn maar de kritiek heeft ie aan zichzelf te danken.
Gek trouwens dat je in een eerdere shout alle shouters een veer in dr reet steekt omdat je zo gecharmeerd bent van verschillende meningen en nu de critici in een hoek plaatst.


0
Dinsdag 18 oktober 2011 om 17:50 uur

Vakkie G 079

KOEMAN WEG BIJ UTRECHT

Van onze Telesportredactie
UTRECHT - Trainer Erwin Koeman vertrekt per direct bij FC Utrecht. Rob Alfen en Jan Wouters zullen voorlopig de technische staf van Utrecht vormen.


Erwin Koeman kijkt toe.

Koeman kwam afgelopen zomer naar FC Utrecht, als opvolger van Ton du Chatinier. De trainer zag tot zijn ongenoegen bepalende spelers Dries Mertens, Kevin Strootman, Michel Vorm, Ricky van Wolfswinkel en Michael Silberbauer vertrekken uit de Galgenwaard.
De oefenmeester kwam eerder dit seizoen in botsing met de leiding van de club, omdat hij niet op de hoogte was van de transfer van Rodney Sneijder. Koeman accepteerde toen de excuses van Booy en besloot aan te blijven bij FC Utrecht.
0
Dinsdag 18 oktober 2011 om 11:45 uur

BLEISWIJK-1

Leiding ADO Den Haag blokkeert komst Boussaboun
17/10/2011 21:29

De leiding van ADO Den Haag heeft de wens van trainer Maurice Steijn om Ali Boussaboun aan te trekken naast zich neergelegd. De transfervrije spits, die eerder al vijf seizoenen voor de club uitkwam, traint sinds eind augustus mee bij de Hagenaars.

Steijn ziet in hem een welkome versterking van de selectie. `Ali doet het hartstikke goed op de training`, zegt de trainer tegen Voetbal International over de 32-jarige spits. `Hij wordt steeds fitter en is heel belangrijk in de begeleiding van de jonge jongens. Ik heb hem er graag bij.`

Het bestuur ziet de komst van Boussaboun, die eerder ook voor onder meer FC Utrecht, Feyenoord en NAC Breda speelde, niet zitten. Commissaris Paul Beyersbergen: `Wij hebben een lijn ingezet om te investeren in jonge jongens die zich nog kunnen ontwikkelen qua waarde.`

`Dat is bij Ali niet waarschijnlijk`, vervolgt de commissaris. `En als je zijn track record bekijkt, kun je niet verwachten dat hij er bij ons even vijftien tot twintig per seizoen gaat maken. Wij zien er dus geen heil in om in hem te investeren, zeker niet als hij daarna misschien de ontwikkeling van een jonge jongen als Mike van Duinen in de weg staat.`

Steijn wil de komst van Boussaboun toch nog niet definitief uitsluiten. `In de voetballerij weet je nooit. Ik heb bij het bestuur mijn verzoek neergelegd, onderbouwd met argumenten. Maar zij beslissen, dus ik moet maar afwachten.` (Geert-Jan Jacobs)
0
Maandag 17 oktober 2011 om 22:11 uur

Ferdy

Blijf me verbazen over die wissels; Chery/Luksik/Vicento.
Kies dan voor een hangende Chery of breng Mulders.
Dat Ammi voor de 36000ste keer geblesseerd raakt is echt ongelooflijk.
Maar goed, we blijven positief he, de trainer steekt zn hand in eigen boezem en heeft weer geleerd vandaag!
Steijn:Ga leren op t trainingsveld of in een oefenpartijtje tegen de amateurs!
En ja, trainen op wedstrijden waarin je met 10 man komt te staan maakt ook onderdeel van je trainingsprogramma uit!!!


0
Zondag 16 oktober 2011 om 23:36 uur

Moi

Roda JC beantwoordt bliksemstart ADO adequaat

16/10/2011 16:27

Roda JC Kerkrade voegde met dank aan de trefzekerheid van Sanharib Malki drie punten toe aan zijn totaal. ADO Den Haag keerde ondanks een bliksemstart met lege handen huiswaarts (4-1).

De start van ADO in Kerkrade was meer dan bemoedigend. Al na negen seconden had de Haagse formatie een voorsprong te pakken. Tjaronn Chery profiteerde van de fout van Jimmy Hempte, die na de aftrap van Roda JC de bal knullig verspeelde.

Maar ADO Den Haag hield toch een nare smaak over aan de eerste helft. Niet alleen maakte Sanharib Malki na een kwartier fraai de gelijkmaker voor Roda JC, maar ook zag trainer Maurice Steijn twee verdedigers voortijdig de kleedkamer opzoeken.

Ahmed Ammi ging na minder dan een half uur geblesseerd naar de kant. Tien minuten later volgde Gábor Horvath. De Hongaar moest een overtreding op de doorgebroken Malki bekopen met een rode kaart.

Met een man minder liet ADO noodgedwongen het initiatief aan Roda JC en loerde het op een uitval. De broers John en Wesley Verhoek waren vroeg in de tweede helft dicht bij een tweede Haagse treffer.

Maar de numerieke meerderheid vertaalde zich uiteindelijk toch in de score. Na een fraaie pass van Adil Ramzi bracht Mitchell Donald na ruim een uur de 2-1 op het scorebord. Malki deelde in 79ste minuut de genadeklap uit. Ruud Vormer bepaalde op aangeven van Ramzi in blessuretijd de eindstand op 4-1.

Door de overwinning maakte Roda JC een sprongetje op de ranglijst naar de elfde plaats. Dat ging onder andere ten koste van ADO Den Haag, dat de 3-0 uitzege op Feyenoord geen vervolg kon geven.

bron:vi
0
Zondag 16 oktober 2011 om 16:41 uur

Moi

Kees schreef:

Competitie is nog 24 wedstrijden lang hoor. Ik heb vaak genoeg voor Immers op de banken gestaan dus waarom die jongen zo afbranden?
afbrabden...hoezo? hij loopt met zijn ziel onder zijn oksel he.dat is toch geen mentaliteit.Hij moet als aanvoeder een voorbeeldfunctie tonen of niet soms?
Trouwens, de trainer had immenrs moeten vervangen ipv chery
0
Zondag 16 oktober 2011 om 16:30 uur

Advertentie

oodh

Kees schreef:

Haha, voor mij geldt het precies andersom. Ik ben in Den Haag geboren maar woon bijna mijn hele leve lang in Voorburg. Voetbalclub SV Voorburg ( later Forum Sport) is wel leverancier van Peter Jüngschlager, John Verhoek, Elia en Karel Bouwens. En de nieuwe talenten staan al te trappelen in de ADO en Feijenoord jeugd.

Ik dacht overigens dat Kum (geboren in Frankfurt) altijd in Zoetermeer heeft gewoond, maar ik kan het mis hebben.
Dat heb je goed. Kum is geboren in Duitsland en getogen in Zoetermeer. Heeft nooit in Den Haag gewoond. Speelde bij DSO, waar zijn vader ook trainer was in de jeugd.
0
Vrijdag 14 oktober 2011 om 15:34 uur

haagse jr

ADO Den Haag legt Boussaboun vast

Toegevoegd: donderdag 13 okt 2011, 12:41

ADO Den Haag heeft Ali Boussaboun aan de selectie toegevoegd. De 32-jarige aanvaller zat zonder club nadat zijn contract afliep bij NAC Breda.

De aanvaller, die van 1996 tot en met 2001 ook al voor ADO Den Haag speelde en daarnaast voor FC Utrecht, NAC Breda, Feyenoord, Al-Wakrah SC uit Qatar en Al-Nassr uit Saoedi Arabië uitkwam, is voor het lopende seizoen gecontracteerd met een optie tot nog een seizoen.

Ali Boussaboun hield zijn conditie op pijl bij ADO Den Haag. Maar dat resulteerde uiteindelijk in een contract. " Ali en ADO Den Haag hadden in eerste instantie niet de bedoeling om met elkaar in zee te gaan. Ali hield zijn conditie op peil en ging op zoek naar een andere club. Maar hij trainde zo goed en fanatiek dat hij een meerwaarde voor ADO Den Haag kan zijn. Ali heeft zelf zijn contract verdiend. ", aldus trainer Maurice Steijn op de website van de club.

"Hij kan nog geen hele wedstrijd aan, maar zijn basisconditie is prima. Hij ziet er ook afgetraind uit. Ali is een jongen met snelheid, kracht, techniek en een goed schot. Bovendien werkt hij altijd hard voor de ploeg. We beschikken nu over veel goede aanvallers.."

www.nos.nl
0
Vrijdag 14 oktober 2011 om 14:35 uur

Kees

Benefietfeest voor Demi Hope
Door Groen Geel Hart op 13 oktober 2011 - 205 x bekeken

Benefietfeest voor Demi Hope
(Koop nu je kaartje!)

12 november 2011. D-Day voor stichting Demi Hope! Op deze dag wordt namelijk, in de businessclub van ADO Den Haag, een benefiet-feest gehouden voor Demi Verkaart .

Demi is op 9 jarige leeftijd getroffen door een hersentumor. Ze is nu 10 jaar en heeft een zware behandeling, operatie, bestraling en chemo, achter de rug. Naar omstandigheden gaat het nu goed met haar. Demi wil graag wat betekenen voor andere kinderen die, in het Sophia kinderziekenhuis, strijden tegen de vreselijke ziekte . Daarom is zij armbanden gaan maken, die zij verkoopt via de website www.demihope.nl. Met de opbrengst hiervan worden activiteiten georganiseerd en cadeaus gekocht voor de kinderen die aan lijden. Dit om hun tijdens deze zware periode een hart onder de riem te steken .

De stichting Demi Hope heeft onlangs een bezoek gebracht aan ADO Den Haag. De gehele selectie en staf kregen een door Demi gemaakte groen-gele ADO-armband cadeau. De spelers waren onder de indruk. Wesley Verhoek werd ambassadeur van de stichting Demi Hope en trainer Maurice Steijn deed namens de spelers een toezegging om een bedrag uit de spelerspot te doneren.

Door het bezoek van Demi, aan ADO Den Haag, kreeg de stichting meer naamsbekendheid. Mensen die het bezoek van Demi aan de spelers op Groen Geel Hart TV hadden gezien waren onder de indruk geraakt van Demi en haar initiatief. Zanger Marc Lapre kwam met het idee om een feestavond te organiseren. Gina Roosa, Nancy Hoogland en www.groengeelhart.nl besloten om hem hierbij te helpen.

ADO Den Haag reageerde enthousiast op dit initiatief en stelt de businessclub ter beschikking. Ook cateraar Mirado verleent graag zijn medewerking. Het wordt een Haags feestje met een aantal bekende Haagse zangers. Ook zullen diverse bekende Hagenezen, onder andere de cast van Oh Oh Cherso inclusief DJ Tony star, acte de presence geven. De presentatie is in handen van Rob Andeweg. De opbrengst komt geheel ten goede aan de stichting Demi Hope. De stichting zal het gehele bedrag besteden voor de patiëntjes op de afdeling oncologie in het Sophia Kinderziekenhuis. Voor meer info over het feest check onderstaande flyer.






Voor meer info over kaartverkoop: Nancy Hoogland 06-55392602 of mail met Nance@caiway.nl

NB Wij zijn zeer blij met de hulp van alle sponsoren. Deze sponsoren zullen wij later, via de site, bedanken. Wilt u dit evenement ook sponsoren? Heeft u spullen, die u als prijs beschikbaar wilt stellen, voor de loterij op deze avond? Of wilt u met uw bedrijf, inclusief medewerkers, aanwezig zijn op deze avond? Dan kunt u contact opnemen met Nancy Hoogland (gegevens staan hierboven vermeld)










Spelers in dit nieuwsbericht






Reacties



Log in om een reactie te kunnen plaatsen !



Naar boven
Naar home

0
Donderdag 13 oktober 2011 om 20:16 uur

Aad

Op VI.nl

`Steeds meer mensen raken in ADO geïnteresseerd`

13/10/2011 14:21

Cees Driebergen gaat op 15 oktober aan de slag als algemeen directeur van ADO Den Haag. Hij ziet voldoende potentie bij de huidige nummer elf van de Eredivisie.

`De doelstelling is om in 2015 een stabiele club in het linkerrijtje te zijn`, zegt Driebergen die eerder een accountantskantoor en een adviesbureau opzette. `In mijn omgeving merk ik dat een groeiend aantal mensen in ADO geïnteresseerd is.`

`De vrije stoeltjes en business-seats moeten we bezet zien te krijgen`, vervolgt Driebergen. `Een gezonde financiële huishouding is ook een prioriteit. We zitten in Categorie 2 van de KNVB en hebben nog een zwak vermogen. Daar moet aan worden gewerkt.`

`Ieder bedrijf heeft een butler nodig`, besluit Driebergen. `Ik zal me vooral richten op organisatie en commercie. Ik ben niet aangesteld voor mijn verstand van voetbal, daar heeft de trainer voor gestudeerd.`
0
Donderdag 13 oktober 2011 om 14:39 uur

Nu online

malle eppie, Gambleking070, Thehague070, Rooie91 en 143 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24