Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

070

BLEISWIJK-1 schreef:

Ondanks dat Chery een goede wedstrijd speelde, deel ik niet de mening dat hij i.p.v. Toornstra of Immers op het middenveld moet spelen. Chery is heel doelgericht. Soms zelfs egoistisch. Dit geeft niet, maar het moet wel dicht bij het goal van de tegenstander gebeuren. Laat Chery daarom maar lekker voorin spelen.

Ondanks dat Lex in de 2e helft wat ongelukkige acties had, was ik toch wel te spreken over hem. Hij had gedurende de wedstrijd een paar intelligente paasjes. En hij werkte bovendien erg hard. Ik vond dat Jens ook al weer een behoorlijk niveau haalde. Laat het middenveld daarom maar lekker staan.

En nog even over die afstandschoten van Chery. Hij kan dit inderdaad goed. Maar gisteren gingen de meeste wel ruim over of ruim naast!

Ik ben trouwens wel benieuwd wat Chery in een volle kuip kan brengen!!!
als nummer 10 kun je dichter bij het doel spelen dan als linksbuiten hoor

Maar goed, de overwinning stemt mild gelukkig. Genoeg positieve dingen gezien. Ben erg benieuwd hoe Morec zich ontwikkelt. Ammi-Horvath-Morec-Supusepa lijkt mij de beste achterhoede.

Over de spitspositie blijf ik niet erg tevreden. En ook niet over een trainer die thuis tegen een degradant opdracht geeft om `de wedstrijd gecontroleerd uit te spelen`. Pseudo-professionalisme is dat. Je speelt thuis, moet aan klantenbinding doen, aan het zelfvertrouwen van je team werken, en aan je doelsaldo. Hoe doe je dat? Door op jacht te gaan naar 5-0. Als je nu 2-0 voorstond tegen Feyenoord, dan snap ik het wel. Maar nu...
0
Maandag 26 september 2011 om 09:25 uur

Beest

Prutser 070 schreef:

Als je de resultaten bekijkt krijg ik nou niet het idee dat ze doping gebruiken bij Roda.
Nee maar hij leek wel degelijk uit zn dak

zo heb je ook een trainer kan ff niet op zn naam komen maar als je hem ziet in een interview met zn grote ogen zet je er ook je vraagtekens bij
0
Maandag 26 september 2011 om 08:42 uur

070

Jacco schreef:

Beste Rien1 de super supporter.....was het misschien aan jouw geniale aandacht ontsnapt dat Supusepa geblesseerd is aan zijn lies..... waarschijnlijk niet want jij zal wel vinden dat die KUT trainer hem er toch in moeten zetten ipv die peperlul ??

Maar dat is nou precies het probleem hier bij de negatieve, dingen roepen vanuit het onderbuik gevoel, je niet baseren op feiten maar je eigen mening wel als zodanig presenteren!

SUPPORT OUR TEAM?
als we ons dan toch op feiten willen baseren en niet op onderbuikgevoelens:

1. Supusepa speelde thuis tegen Vitesse een prima pot, welke trainer zette hem er vervolgens zonder reden naast tegen Groningen? Steijn.

2. Supusepa speelde uit bij Graafschap een prima pot, welke trainer zette hem er vervolgens naast tegen RKC? Steijn

3. Pas NA RKC raakte Supusepa geblesseerd.

Wel eerlijk zijn he?

0
Vrijdag 23 september 2011 om 17:47 uur

Tiberya

Ferdy schreef:

Denk t ook, maar wat is t alternatief?
Uiteindelijk moeten die gasten op t veld t waarmaken.
mee eens

je kan de beste trainer in de wereld hebben
maar als die gasten op het veld het niet waarmaken
kan je daar als trainer ook niet echt veel aan doen
0
Vrijdag 23 september 2011 om 17:24 uur

Kees

Ferdy schreef:

www.adojournaal.nl
Interview met Steijn, Cherry en Luksik

Cherry denkt in de basis te staan!!
Steijn; Enkele wijzigingen in t team.

"Steijn; Enkele wijzigingen in t team."

Dom, dom en nogeens dom. De klassieke fout van een beginnend trainer en het begin van het einde.
0
Vrijdag 23 september 2011 om 16:38 uur

Jacco

rien1 schreef:

De tegengoals vliegen je om de oren.
Maar het aantal tegengoals met Supusepa als CV is tot nu toe exact 0. Dan zou je zeggen dat Supi natuurlijk weer de kans krijgt. Samen met Horvath achter, Ammi rechts en dan Kum weer naar links.

Maar nee hoor, daaar komt natuurlijk niks van in!!
Ome Harry de harige Haarband staat namelijk doodgewoon weer in de opstelling voor zaterdag.

Geen Supusepa, geen Morec, en natuurlijk al helemaaaaaaaaal geen Chery...Die jongen kan er natuurlijk ook helemaal niks van......

En dan zie ik hier 150x "vertrouwen" staan.... Maar goed, positief blijven, anders ben je geen echte supporter. :shoot:
Beste Rien1 de super supporter.....was het misschien aan jouw geniale aandacht ontsnapt dat Supusepa geblesseerd is aan zijn lies..... waarschijnlijk niet want jij zal wel vinden dat die KUT trainer hem er toch in moeten zetten ipv die peperlul ??

Maar dat is nou precies het probleem hier bij de negatieve, dingen roepen vanuit het onderbuik gevoel, je niet baseren op feiten maar je eigen mening wel als zodanig presenteren!

SUPPORT OUR TEAM?
0
Vrijdag 23 september 2011 om 15:26 uur

Vakkie G 079

ik gok dat steijn eruit word geflikkert, er een nieuwe trainer komt, toornstra/immers/verhoek een inleving krijgen, en we net aan playoffs europa spelen!
0
Vrijdag 23 september 2011 om 12:01 uur

Haagse_Aad

Lijkt erop alsof ADO precies de goeie tegenstander krijgt zaterdag...
Daar loopt het ook voor geen meter..
Hopen dat ADO weer goed begint zoals wel vaker afgelopen wedstrijden en er dan ook eentje inprikt.. denk dat het dan best weleens een mooie avond kan worden!

De Boeck: "Hoofd koel houden tegen ADO"
VVV-Venlo verloor afgelopen week twee keer van sc Heerenveen, trainer Glen de Boeck was vooral ontevreden over de instelling van zijn ploeg. De oefenmeester hoopt dat zijn ploeg tegen ADO Den Haag `een reactie geeft`.

"Ik was zwaar ontgoocheld. Een slechte wedstrijd kan iedereen spelen, dat kan gebeuren. Maar het laatste wat mag wegvallen is de wedstrijdmentaliteit", zegt De Boeck in gesprek met Eredivisie Live over de wedstrijd tegen sc Heerenveen. "Die mentaliteit was totaal niet aanwezig, daar had ik het best moeilijk mee. Maar je kan het niet meer veranderen, je moet naar de volgende wedstrijd."

ADO Den Haag is de volgende tegenstander, de nummer zestien staat slechts een punt boven VVV. "Het is zeker thuis een geduchte tegenstander, met het publiek erachter. Ik verwacht dat ze ons vanaf de eerste minuut zullen opjagen. Het is aan ons om het hoofd koel te houden en het voetbal te brengen dat we dit jaar al eerder gebracht hebben."

De Boeck vond dat zijn spelers vooral de aanwezige supporters in de steek hebben gelaten, tegen ADO Den Haag hoopt hij op herstel. "Voor de supporters hebben we te weinig gebracht, dat mag op dit niveau niet gebeuren. Mentaliteit moet altijd hetzelfde zijn. Maar alleen de toekomst is te veranderen, dus ik hoop op een reactie van de groep. Al vanaf de warming-up, die moet top zijn. Daarna moeten ze er vanaf het eerste fluitsignaal staan."


0
Vrijdag 23 september 2011 om 09:59 uur

Advertentie

Gast

pmc schreef:

Dat moet dat 1968 geweest zijn in 78 was hij trainer bij??? ergens in Belgie
Zijn trainerscarrière begon in 1959 bij Rapid Wien. Na een landstitel in 1960 en bekerwinst in 1961 vertrok hij in 1962 naar ADO Den Haag, waar hij in 1968 de KNVB beker won. Daarna ging hij naar Feyenoord, waarmee hij in 1971 landskampioen werd en in 1970 de Europacup I (tegen Celtic FC) en de Wereldbeker (tegen Estudiantes) won. Na een korte periode bij Betis Sevilla trainde Happel van 1974 tot 1978 Club Brugge, waarmee hij meerdere Belgische titels won, en 2 Europese finales haalde (allebei tegen Liverpool). Nadat hij in 1979 RC Harelbeke aan het behoud in de Belgische Tweede Klasse hielp, ging hij tussen 1979 en 1981 aan de slag bij Standard Luik, waarmee hij de Belgische beker won.

In 1978 was hij bondscoach van het Nederlands Elftal, dat op het WK in Argentinië tweede werd. Naar verluidt bestond zijn wedstrijdbespreking voor de finale uit de zin: "Meine Herren, zwei Punkte."

In Duitsland trainde Happel tussen 1981 en 1987 Hamburger SV (2 landstitels, 1 beker, 1 Europacup 1 en 1 UEFA Cup-finale).

In 1987 werd hij trainer van FC Swarovski Tirol. Landskampioen in 1989 en 1990, bekerwinnaar in 1989. In 1992 werd hij nog bondscoach van Oostenrijk.

Na zijn dood werd het Praterstadion in Wenen omgedoopt tot het Ernst Happelstadion. Op 23 januari 2005 is in de Rotterdamse Kuip door zijn zoon een borstbeeld onthuld.
0
Donderdag 22 september 2011 om 21:22 uur

Jacco

BLEISWIJK-1 schreef:

UPDATE 7:

Denkt dat ADO 12e of hoger gaat eindigen!

Heeft hier vetrouwen in: Whappo, BLEISWIJK-1, Ferdy, pmc, Sound, ADODENHAAG, 070, Kees, Prutser 070, Q0172, Thijs, Haagskwartiertje, ADO LAAK, Leidschenveen, Vincent, <FCDH>

Heeft hier geen vertrouwen in: Miq72, Ooievaar, Haagse_Aad, HB, Aad, Andy, Bleek, kako, Marcellino (onder protest!)

Wie durft een uitspraak te doen?
Waarom ik positief ben, we hebben tot nu toe Twente en Groningen uit verloren wat niet opmerkelijk is. PSV thuis verloren wat ook geen schande is. Vitesse thuis gelijk, had meer kunnen zijn maar op zich ook niet slecht. Graafschap uit gewonnen die we vorig jaar verloren hebben.

Alleen RKC thuis is slecht (qua resultaat en qua spel het laatste uur)!

Feyenoord doet het super op dit moment, echter die hebben RKC, Excelsior, Roda JC, NAC, Heereveen en Heracles gehad.

Als we rond de winterstop er nog zo voor staan dan zal ik zeker mijn mening herzien, dan heb je iedereen gehad en heb je pas een goed beeld!
En dat er nu nog ruimte is voor verbetering zie ik ook echt wel, maar vind het niet nodig om spelers, trainer en vd kallen nu al tot op het bod te beledigen en af te branden!
0
Donderdag 22 september 2011 om 20:15 uur

Nu online

opper, Joo070, Erik070, skrens, rh_vakm, yesyes en 141 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24