Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Jacco

Maar goed dat clubachterdeduinen nog niet bestond toen Stanley Brard trainer was, we thuis verloren van Eindhoven met 0-5 en we bijna failliet waren.
0
Zondag 18 september 2011 om 22:35 uur

pmc

Even een aantal dingetjes Volgens mij had Immer al eerder een elfmeter moeten hebben en waarom kreeg Fer geen tweede gele kaart???
En verder had ik met verlies rekening gehouden en of dat dan met 1 - 0 is of met 5 - 2 zal mij worst zijn verder het gebruikelijke ge oh over diverse spelers en de trainer hier, als de spelers GEEN fouten zouden maken hadden we denk ik nu wel CL gespeeld toch!?
En als de meeste shouters betere spelers/trainers g=hadden geweest hadden zij wel in het veld/op de bank gezeten.
Volgende week 3 punten 4 -1
0
Zondag 18 september 2011 om 19:32 uur

rien1

marcellino schreef:

Aanval is je beste verdedeging??????

Even een voorbeeld we sturen 100 soldaten met losse floders
De aanval in even kijken hoeveel ze er dood schieten.

Aanvallen kan je beste verdedeging zijn als je de kwaliteiten voorin
Hebt om er een meer te maken dan je tegenstander

Ook in deze wedstrijd heb je de kans gehad om meer te scoren
Als je deze dan niet maakt scoort de tegenpartij wel
Vorig jaar hebben we zeker in de eerste wedstrijden ook veel goals
Tegen gehad maar scorden we meer dat is het verschil met
Vorig jaar.en waarom scoren we minder OMDAT BULYKIN ER NIET MEER IS en waarom krijgen we er veel tegen OMDAT DEREIJCK ER NIET MEER IS
En waarom draait het elftal niet meer OMDAT DEZE TWEE SPELERS
HIER EEN SLEUTEL ROL IN HADDEN.

Dus kap om de schuld bij steijn neer te leggen een blind paard
Zit toch dat je flink hebt ingeleverd
Als je bij iedere wedstrijd alleen maar gaat verdedigen verliezen we zeker! We hebben genoeg goeie spelers als Immers, Verhoek, Toornstra en Chery. Maar geen enkele speler haalt nog maar 10% van zijn niveau van vorig seizoen. Zelfs na 6(!!) wedstrijden nog niet. Het is er dus niet 1 maar werkelijk alle spelers!
Dat het moeilijker wordt zonder Derijck en die Rus heb je gelijk in, maar wie is Derijck dan wel? God? En trouwens, ook hij maakte wel eens fouten en overtredingen. En zelfs van die mate dat ze door de scheidsrechter op een kilometer afstand werden gezien. Die Horvath is wel een prima vervanger, maar kijk wat er omheen loopt met een Leeuwin die daar achterin nooit presteert.
En ja, de Rus is weg. ADO had alles op alles moeten zetten om VoH of een andere goeie spits te halen. Castilion, Zeefuik, en nog een paar. Er waren er plenty. Maar nee, we moeten zonodig weer een Jupilerspits in Frankrijk halen. Waarvan we al jaren weten dat die hier nooit en nooit slagen. Steijn is precies het tegenovergestelde van die vdBrom. Er zal heel snel iets moeten gebeuren. En als je het mij vraagt is dat het beste in de vorm van een nieuwe frisse trainer van buiten. Daarnaast was en is het wisselbeleid van meneer Steijn een complete schande. Affijn, dat heb ik al gezegd. Die Luksik natuurlijk weer van minuut 1 tot het einde der tijden laten staan. Chery (een frisse sterke goeie voetballer) voor de zoveelste keer inbrengen als we al lang en breed achter staan
0
Zondag 18 september 2011 om 19:04 uur

Kees

Tsja, waar vorig seizoen heel veel mee zat is het dit seizoen behelpen. Op de een of andere manier draait het na 10 officiële wedstrijden (nog) niet en dat geeft erg te denken.

Ligt het aan de trainer die vaak in wisselende opstellingen speelt en niet de people manager is die Van der Brom was en de spelers niet weet te "raken" om boven zichzelf uit te stijgen?

Ligt het aan het verlies van Derijck en Bulykin die in hun linie er ver boven uitstaken en hun vervangers (nog) niet datzelfde niveau bereiken.

Ligt het eraan dat het elftal niet zo heel goed is wat wij eigenlijk hopen en een plaats rondom plek 15 logisch is?

Zelf denk ik dat alledrie de punten ermee te maken hebben.
0
Zondag 18 september 2011 om 16:54 uur

<FCDH>

We staan 16e met al 4 nederlagen uit 6 wedstrijden wat een trainer die steyn joh
0
Zondag 18 september 2011 om 16:33 uur

rien1

Bleek schreef:

Bizar!!

Dat je niet vol op de aanval speelt kan ik begrijpen maar hoe verdedigend ze nou weer spelen is echt om je dood te schamen.. Ik heb de tv uitgezet.. Dit kan ik gewoon niet aan zien.. Verliezen ok maar niet op deze manier!!

WAT EEN SCHANDE!!!!
Precies het tegenovergestelde tactiek van vorig jaar. Die Steijn mot gewoon opzij voor een trainer. Een echte trainer.
0
Zondag 18 september 2011 om 14:55 uur

Advertentie

Johannes

Leidschenveen schreef:

Hoe kom je erbij dat Sigthorsson geblesseerd is? Hij speelt toch gewoon?
Zo, en goed ook. Hij was me bij AZ nooit echt opgevallen, maar da`s ook geen kleine jongen. Hij speelt overigens gewoon in de punt hoor, en De Jong hangend op rechts. Dus om te concluderen dat Dimitri derde keus is, is complete onzin. Hij gaat het wel zwaar krijgen want dat die IJslander eerste keus is lijkt me heel duidelijk.

Opstelling van ADO: Vicento in de basis. Benieuwd of Höcher dan wel op de bank zit. Het zou fijn zijn als Steijn een keer een keuze maakt voor die linkerkant en wat mij betreft is dat Höcher. Maar goed: ik ben geen trainer...
0
Zondag 18 september 2011 om 13:30 uur

Moi

Haga schreef:

Als er een geld oompje als een Jordania bij een club rondloopt, zijn dit soort resultaten veel gemakkelijker te realiseren. Het resultaat van Vitesse is voor een groot deel daar van afhankelijk. Brom is geen slechte trainer, zeker niet, maar zonder goede selectie (lees financiën) kan Brom dit ook niet.
Maar persoonlijk heb ik liever niet een eigenaar als Jordania als grote baas van onze club. Dan maar rustig verder bouwen met nu en dan, zoals nu, een moeilijke periode.
Laat Brom verder maar lekker juichen voor zijn FC. Jordania, ik ben na al z`n mooie praatjes van afgelopen seizoen wel klaar met die `meneer`.
Met zo selectie kan onze MS in een dag top trainer worden
0
Zaterdag 17 september 2011 om 23:22 uur

Haga

jajoh schreef:

Krijg toch een beetje pijn in m`n flikker en heimwee naar .... Als ik Vitesse zie spelen en Vd brom zo zie juichen. Het leven is hard, voor een den haag supporter net ff iets harder.
Als er een geld oompje als een Jordania bij een club rondloopt, zijn dit soort resultaten veel gemakkelijker te realiseren. Het resultaat van Vitesse is voor een groot deel daar van afhankelijk. Brom is geen slechte trainer, zeker niet, maar zonder goede selectie (lees financiën) kan Brom dit ook niet.
Maar persoonlijk heb ik liever niet een eigenaar als Jordania als grote baas van onze club. Dan maar rustig verder bouwen met nu en dan, zoals nu, een moeilijke periode.
Laat Brom verder maar lekker juichen voor zijn FC. Jordania, ik ben na al z`n mooie praatjes van afgelopen seizoen wel klaar met die `meneer`.
0
Zaterdag 17 september 2011 om 23:12 uur

D.H.zuid-west

oodh schreef:

Dan zal je toch echt iets van het geld van de verkopen e.d. moeten investeren. Zoals hier wel X-keer is geshout: door een TD aan te stellen en na eventueel verlies tegen VVV (4 uit 7) met een andere trainer op de proppen te komen, die heel snel het roer enigszins kan keren waardoor we nog ergens tussen plaats 10-13 gaan komen.


Een TD om mee te beginnen voor de waarborging van de toekomst, eventueel nog een ervaren trainer en we zijn weer goed op weg!
0
Zaterdag 17 september 2011 om 01:43 uur

Nu online

Tante Wil, BLEISWIJK-1, Steef070, bimboembam, grijze gek, Marcie, Rooie91, Nees, Ado Vakkie S, Baco070, Ap happie, keesvld, Kees en 110 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24