Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

BLEISWIJK-1

Toornstra: "Niet op de trainer afschuiven"

ADO Den Haag was vorig jaar de revelatie van het voetbalseizoen, tijdens de huidige jaargang gaat alles een stuk moeizamer. Jens Toornstra wil de huidige prestaties echter niet afschuiven op trainer Maurice Steijn.

John van den Brom stond vorig seizoen aan het roer in Den Haag, hij bracht de club Europees voetbal en vertrok daarna naar Vitesse. Steijn werd de opvolger van Van den Brom, maar staat na vijf duels pas op vier punten. "Ik denk niet dat je het op de trainer moet afschuiven", zegt Toornstra in gesprek met Haaglanden Voetbal.

"Er staan volgens mij nog acht of negen dezelfde spelers in de ploeg en we moeten zeker niet naar de trainer kijken, maar naar onszelf", vervolgt de middenvelder zijn verhaal. "Ik weet niet waar het aan ligt, maar één ding is duidelijk, we moeten wel de koppen bij elkaar gaan steken en gewoon weer de flow van vorig seizoen terug zien te krijgen."


0
Maandag 12 september 2011 om 22:12 uur

Johannes


We hebben drie gediplomeerde trainers lopen; het zijn alleen alle drie beginnende trainers. Wat je kunt doen om e.e.a. te corrigeren is een ervaren technisch directeur (manager) aanstellen. Een extra trainer halen is geld weggooien.
Enne... Menzo? Gokje: Vitesse zal 6 ton of meer vragen.

Dan zitten we te zeuren over Steijn die zo van de discipline is. Zie Verbeek, Van Gaal, Jans (in zekere zin), Stevens - om er even een paar te noemen die ook `streng` zijn. Het hele punt bij Steijn is gewoon dat het te vroeg lijkt te komen.
Het seizoen is nog niet om, laten we hopen dat er verbetering komt.
0
Maandag 12 september 2011 om 17:45 uur

Reswek

Zeo schreef:

Om in oplossingen te praten:

- Immers én Toornstra op de bank volgende match (die we zoiezo wel verliezen en zoals eerder vermeld door sommigen, slechter kan het toch niet) Zou dan kiezen voor Chery en Mulders als vervangers.

- gewoon een keus maken welke linksbuiten je wilt laten spelen; hoe achterlijk ben je als je al sinds begin juli aan het trainen en ballen bent en je weet 2 en een halve maand verder nog niet wie je beste linksbuiten is.

- mooie video laten maken met dramatische muziek, met niet als oogmerk goals en het voetbal, maar de blijdschap bij spelers en vooral de supporters (beelden ook van ons plein van de match tegen groningen). Het heeft geen zin om nu voetbaltechnische zaken voor te trekken als de spelers er niet met hun koppies bij zijn, dan gaat het ene oor erin en de andere eruit.

- kappen met mierenneuken en achterlijke regeltjes maken waardoor spelers meer het gevoel krijgen dat ze ietwat van hun vrijheid moeten inleveren wat zich rechtstreeks vertaald naar inzet op het veld.

- aanvoerdersband afpakken van immers en bij gebrek aan echt een goede keus, vooralsnog veilig spelen en de keeper aanvoerder maken.

- de buitenspelers niet meer ver laten inzakken alsof ze middenvelders zijn (deden ze vorig jaar bijna nooit), zodoende sta je in de omschakeling met meer man in een offensieve positie en kun je daadwerkelijk ook iets doen ipv ballen naar je eenzame spits te sturen.

- en een stukkie zelf reflectie van de coach, zodat hij niet meer zo droevig en hopeloos uit zn ogen kijkt. Al is hij nog zo hopeloos dan nog mag je dat niet laten merken noch overbrengen aan je spelers.
Een speler die langs de lijn naar zn veter staart heeft niemand wat aan, dan kan hij beter blijven zitten.
7 goede punten die je noemt en helemaal mee eens ook!

en aan wie de eer om deze punten uit te voeren???

de beldeidsbepalers? de supporters? de tereinknecht? Koos van het sfeerteam?? neee idd onze trainer ja!!!!
0
Maandag 12 september 2011 om 17:07 uur

BLEISWIJK-1

miq72 schreef:

Castillon-Zeefuik-Nijland waarom spelen die jongens niet bij ons?Nijland wilde vorig jaar in de winterstop niets liever .Waarom laten wij Pique gaan en halen we een of andere clown uit Slowakije?Waarom halen wij spelers die nog nooit in de eredivisie hebben gespeeld?

Zo kan ik nog wel een uurtje doorgaan!!Voor de zoveelste keer word er geen beleid gevoerd binnen de club.

Zoals ik al in eerdere shouts heb vermeld ,het gaat weer helemaal mis !!!
Lekker voor een dubbeltje op de 1e rang zitten .Gevolg ,we zitten straks weer met 8000 man op de tribune .Rellen ,teruglopende recettes en degradatievoetbal .We zijn weer terug bij af .JA natuurlijk ben ik weer te negatief en ben ik een kneus en zie ik het weer niet goed etcetc wat ik weer allemaal naar mijn hoofd ga krijgen .Word tijd dat we allemaal eens wakker gaan worden .Als er niet snel iets veranderd gaan we naar de klote.
Miq, je slaat door! Maar laten we het anders stellen. Wat gebeurd is is gebeurd. Wat zou er nu moeten gebeuren dan?

Een nieuwe trainer aanstellen? Welke trainer kunnen wij halen en zorgt gegarandeerd voor succes? In het verleden is het bewezen dat het ontslaan van een trainer zelden voor betere resultaten zorgt.

We moeten het bestuur en de scouting eruit gooien? Want die hebben hopeloos gefaald.

We moeten alles op alles stellen om VoH binnen te halen? Zodat we zeker weer punten gaan halen.

Of moeten we het gewoon nog even aankijken en de rust bewaren?

Ik ben benieuwd hoe jij het zou doen!!!




0
Maandag 12 september 2011 om 16:48 uur

Reswek

marcellino schreef:

oke reswek en wat maakt het elftal dan beter met cherry is dat de schakel die we missen dat zal dan wel heel erg armoedig zijn dat een jonge speler uit de jupiler even het elftal gaat dragen of beter laat voetballen.

de trainer zijn schuld,laten we blij zijn dat na zo een mooi jaar hij durft
in te stappen ben het totaal niet eens met vele shouters dat het aan steijn ligt,laat ik duidelijk zijn het is mijn trainer ook niet (is verdedegend ingesteld)maar dit probleem wordt veroorzaakt door de grote bazen bij ado en de spelers zelf.

er is geen geld ja dat weten we,maar in plaats dat we investeren op het moment dat hetoed gaat verkrachten we heel het elftal.

het ergste is nog dat spelers die iets waard waren dalijk geen stuiver meer waard zijn.

en dit alles door het bestuur.
ik zij al in mijn vorige shout goedkoop is duurkoop en daar sta ik nog steeds achter,je twee beste en bepalende voetballers zijn weg en je haalt er tweede rang spelers voor terug.

de spelers hebben zeker wel instelling en motivatie,alleen zijn zij niet dom
ten eerste weten zij ook wel dat vorig jaar moeilijk te evenaren is,daar komt nog eens bij dat iedereen in de selectie er rekening mee had gehouden bulykin zou komen.

en dat dereijck zou bijtekenen,ado had hem ook aan zijn contract kunnen houden.
daarom is het ook niet gek dat spelers als immers,toornstra en verhoek weg wilde.

verhoek had echt wel voor twente gekozen als zij hadden gekomen
en toornstra had echt wel op de tweede aanbieding van utrecht ingegaan als van summeren niet had ingegepen,en idem dito voor immers naar feijenoord.

je moet ergens geloof in hebben en dit elftal gelooft nergens meer in,
dat ze dan de eerste 20 minuten zo goed beginnen kan je misschien wel op de naam van steijn schrijven .

ja en lukt het dan niet dan zakt het weer weg naar een bedenkelijk niveau.
nogmaals er word echt niet slecht gevoetbald maar je hebt geen leiders en geen goaltjes dief,dus het zal wel vaker voor komen dat je de betere ploeg bent maar toch verliest en dat is zo frustrerend omdat je met twee gerichte aankopen gewoon weer bij de eerste 8 had meegedraaid
* Chery: brengt creativiteit en flair met zich mee, kan wel degelijk iets forceren, ik bedoel Immers en Toornstra is het al wedstrijden niet gelukt in de basis, veel slechter kan het niet gaan met Chery

* als een trainer geen invloed zou hebben op de speelwijze en instelling en motivatie, waarom kon vd Brom dit dan wel met nagenoeg dezelfde selectie ( Derijck en Bulykin top ook mijn favorieten maar zonder deze 2 kan de rest niet meer voetballen dus volgens jou? )

*je zegt de spelers hebben wel instelling en motivatie maar daarna zeg je dat ze weten dat het vorie jaar niet te evenaren zijn en dat ze verwacht hadden dat derick en buly zouden blijven, je hebt pas insteling als je dan bij jezelk denk komt maar op , ook zonder deze 2 vreten we het gras op, dat is instelling en motivatie, nee jij zegt dat ze daarom weg wilden, nou wat een motivatie zeg!??!?!!

* het elftal gelooft nergens meer in zeg je? en aan wie de opdracht dit om recht te zetten??? juist de trainer ja... trainer zijn is meer dan een paar oefeningen bedenken voor op de training en kijken naar de rondo-tjes

* niet slecht gevoetbald??? als je dit niet slecht vind heb jij denk ik naar een ander ado gekeken dan ik vanaf de 1e wedstrijd

een goaltjesdief had je echt niet geholpen de laatste weken want er worden amper grote kansen gecreeerd

de beter ploeg? wanneer dan tegen rkc? tegen de graafschap? tegen psv? tegen groningen? wanneer was je de beter ploeg dan zoals je zegt???
waren we maar de beter ploeg dan had t zeker goed gekomen ja.....
2 gerichte aankopen? ok en wie moeten dan zijn? 2 gerichte aankopen in dit ongemotiveerd, als los zand spelende team heeft ook geen zin tenzij deze Messi en Puyol zijn...........


0
Maandag 12 september 2011 om 16:29 uur

marcellino

Reswek schreef:

die doorgewinterde goaltjesdief van een VOH had afgelopen zaterdag ook niks in kunnen brengen tegen dat gepromoveerd dorpsclubje rkc

heeft gewoon met inzet,motivatie,wedstrijdinstelling, concentratie etc etc te maken
en wie daar verantwoordelijk voor zijn? de trainer voornamelijk!
en sommige spelers laten op deze manier van spelen de ploeg en de supporters in de steek

kijk tuurlijk willen die gasten ook maar op 1 of andere manier is de magie weg.... toornstra immers raken gewoon echt geen pepernoot meer, verhoek wel wat beter zaterdag maar ook niet echt flitsend meer, dat geschuif op een aantal positie`s werkt natuurlijk ook niet

denk nu na alles gezien te hebben dat uiteindelijk Vicento toch de beste keuze is voor linksvoor en LAAT die jongen gwoon STAAN.

ook ben ik van mening dat de trainer de ballen moet hebben om een immers en/of toornstra op de bank te zetten en te startten met Chery en/of mulders

maar goed, het zal allemaal best goed komen maar tis zo vervelend om weer met zo een klote gevoel aan de laatste wedstrijd terug te denken en naar twente uit zondag

we zijn wel wat gewend bij denhaag na al die drama jaren maar heb geen zin in een kut seizoen en daarom moet steijn ingrijoen voor het te laat is!!!!!

dus daarom horvath/morec achterin
chery op middenveld erbij en wellicht ook mulders(die doet weinig fout en is een harde jongen)
voorin links gewoon vicento en de 2 verhoekjes(heb wel vertrouwen in sjonnie verhoek, die komt er wel)

voor de rest doood en doooodzonde dat ze Pique zo hebben laten gaan, die mis je misschien og wel t meest (ok ok derijck en bulykin atuurlijk ook

onbegrijplijk en dan zeggen ja was de keuze van vd brom, toen vd brom weg was had hij nog geen club maja dat is weer het bestuur van denhaag

oke reswek en wat maakt het elftal dan beter met cherry is dat de schakel die we missen dat zal dan wel heel erg armoedig zijn dat een jonge speler uit de jupiler even het elftal gaat dragen of beter laat voetballen.

de trainer zijn schuld,laten we blij zijn dat na zo een mooi jaar hij durft
in te stappen ben het totaal niet eens met vele shouters dat het aan steijn ligt,laat ik duidelijk zijn het is mijn trainer ook niet (is verdedegend ingesteld)maar dit probleem wordt veroorzaakt door de grote bazen bij ado en de spelers zelf.

er is geen geld ja dat weten we,maar in plaats dat we investeren op het moment dat hetoed gaat verkrachten we heel het elftal.

het ergste is nog dat spelers die iets waard waren dalijk geen stuiver meer waard zijn.

en dit alles door het bestuur.
ik zij al in mijn vorige shout goedkoop is duurkoop en daar sta ik nog steeds achter,je twee beste en bepalende voetballers zijn weg en je haalt er tweede rang spelers voor terug.

de spelers hebben zeker wel instelling en motivatie,alleen zijn zij niet dom
ten eerste weten zij ook wel dat vorig jaar moeilijk te evenaren is,daar komt nog eens bij dat iedereen in de selectie er rekening mee had gehouden bulykin zou komen.

en dat dereijck zou bijtekenen,ado had hem ook aan zijn contract kunnen houden.
daarom is het ook niet gek dat spelers als immers,toornstra en verhoek weg wilde.

verhoek had echt wel voor twente gekozen als zij hadden gekomen
en toornstra had echt wel op de tweede aanbieding van utrecht ingegaan als van summeren niet had ingegepen,en idem dito voor immers naar feijenoord.

je moet ergens geloof in hebben en dit elftal gelooft nergens meer in,
dat ze dan de eerste 20 minuten zo goed beginnen kan je misschien wel op de naam van steijn schrijven .

ja en lukt het dan niet dan zakt het weer weg naar een bedenkelijk niveau.
nogmaals er word echt niet slecht gevoetbald maar je hebt geen leiders en geen goaltjes dief,dus het zal wel vaker voor komen dat je de betere ploeg bent maar toch verliest en dat is zo frustrerend omdat je met twee gerichte aankopen gewoon weer bij de eerste 8 had meegedraaid
0
Maandag 12 september 2011 om 15:58 uur

Advertentie

Reswek

rien1 schreef:

Misschien is er tussen ADO en Vennegoor nog wel helemaal niet eens gesproken over salaris.
Het ging volgens mij toen alleen maar over eventuele interesse, maar Vennegoor had geen haast omdat de transferdeadline bij hem toch niet van toepassing was.
Hij wilde eerst kijken of er nog buitenlandse interesse was voor hem. Maar hij zit nog steeds zonder club.
ADO heeft een behoorlijk salaris geboden aan die rus, dus dat zullen ze misschien bij Vennegoor ook wel kunnen doen.

Ik denk dat met zijn komst het hele elftal wel weer eens een boost kan krijgen. Het is doodzonde dat we na 1 seizoen weer net zo hard terug naar af zijn gegaan. Met de komst van een doorgewinterde geslepen goaltjesdief als Vennegoor zal het over de hele linie beter gaan . Op alle vlakken dus !
die doorgewinterde goaltjesdief van een VOH had afgelopen zaterdag ook niks in kunnen brengen tegen dat gepromoveerd dorpsclubje rkc

heeft gewoon met inzet,motivatie,wedstrijdinstelling, concentratie etc etc te maken
en wie daar verantwoordelijk voor zijn? de trainer voornamelijk!
en sommige spelers laten op deze manier van spelen de ploeg en de supporters in de steek

kijk tuurlijk willen die gasten ook maar op 1 of andere manier is de magie weg.... toornstra immers raken gewoon echt geen pepernoot meer, verhoek wel wat beter zaterdag maar ook niet echt flitsend meer, dat geschuif op een aantal positie`s werkt natuurlijk ook niet

denk nu na alles gezien te hebben dat uiteindelijk Vicento toch de beste keuze is voor linksvoor en LAAT die jongen gwoon STAAN.

ook ben ik van mening dat de trainer de ballen moet hebben om een immers en/of toornstra op de bank te zetten en te startten met Chery en/of mulders

maar goed, het zal allemaal best goed komen maar tis zo vervelend om weer met zo een klote gevoel aan de laatste wedstrijd terug te denken en naar twente uit zondag

we zijn wel wat gewend bij denhaag na al die drama jaren maar heb geen zin in een kut seizoen en daarom moet steijn ingrijoen voor het te laat is!!!!!

dus daarom horvath/morec achterin
chery op middenveld erbij en wellicht ook mulders(die doet weinig fout en is een harde jongen)
voorin links gewoon vicento en de 2 verhoekjes(heb wel vertrouwen in sjonnie verhoek, die komt er wel)

voor de rest doood en doooodzonde dat ze Pique zo hebben laten gaan, die mis je misschien og wel t meest (ok ok derijck en bulykin atuurlijk ook

onbegrijplijk en dan zeggen ja was de keuze van vd brom, toen vd brom weg was had hij nog geen club maja dat is weer het bestuur van denhaag

0
Maandag 12 september 2011 om 15:30 uur

BLEISWIJK-1

miq72 schreef:

Soory bubbles .maar moeten we nou positief gaan worden over 20 redelijke minuten tegen Rkc en die andere 70 kansloze minuten maar ff vergeten .Met een beetje pech had je met 0-5 verloren .
Miq, alleen vond ik dat er tegen RKC niks mis was met de instelling. Zoals jij wel aangaf. Het voetbal moet gewoon beter. Dat weten we allemaal.

Nu kunnen wij als supporter tot de winterstop maar blijven zeuren dat we een waardeloze trainer hebben, geen ervaren spits en ook al geen leider. Maar je kan het gewoon ook even de tijd geven. Misschien gaan Horvath, Morec, John Verhoek en Hocher (!) je de komende tijd nog wel verbazen!

Zondag verwacht ik niks. Maar de wedstrijden tegen Scheveningen en VVV moeten er gewoon al wat meer vastigheden in de ploeg zitten.
0
Maandag 12 september 2011 om 12:42 uur

Johannes

Ik vind dat mensen moeten stoppen met het afkraken van bijv. Immers en Luksik. Het gaat nu een soort hetze worden.

Tegen de Graafschap was het ruim voldoende, nog niet goed, maar wel drie punten waard. Tegen RKC had dat ook de uitkomst moeten zijn. Denk even terug aan dat eerste half uur. Ik heb het ADO van vorig seizoen er even doorheen zien schemeren. Goede combinaties, agressie, tempo, aanvallend spel. Die Horvath en John Verhoek speelden hun eerste wedstrijd in deze ploeg. Höcher met zijn eerste basisplaats. Alle drie deden ze het goed. De bank is nu ook weer goed bezet. Hier moet je op verder bouwen.

Waar het aan ontbreekt is leiderschap, vastigheid en vooral niet te vergeten: geluk. Er ligt een grote taak voor de technische staf. Mochten Immers en Toornstra teleurgesteld zijn dan moet er nu als de donder iemand met ze in gesprek. Geef Steijn ook ondersteuning, die jongen heeft een hoop te leren (zoals ik het inschat vooral over groepsprocessen en de mentale coaching) en als dat lukt dan hebben we gewoon een prima trainer vastliggen. Beginners maken beginnersfouten, dat is nou eenmaal zo. Hup, Lex senior, Kees Jansma voor mijn part, ervaren mannen uit de voetbalwereld: geef Maurice dat extra zetje.
Ik vind het geen gek idee om nu een technisch directeur aan te stellen (eeuwig zonde hoe dat met Wetzel afgelopen is want zo iemand had nu echt Steijn verder kunnen helpen) om zo te zorgen dat we wat... ja ja daar komt ie... stapjes gaan zetten.
0
Maandag 12 september 2011 om 10:58 uur

boere575

steijn is een leuke trainer voor het tweede maar niet voor het eerste
0
Maandag 12 september 2011 om 09:14 uur

Nu online

Jordy, Vak_W, Erik070, FC Den Haag!, KR96, Lellow en 108 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25