Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

pollo

heel snel maurice steijn uit zijn functie zetten, wat een verschrikkelijke coach is dat. wellicht een heel goede trainer maar als coach een ramp. hoe kan je al weken dat gesjok van die immers aankijken, schouders ter hoogte van zijn schaambeen, en maar mopperen op alles om zich heen, domme geel kaart pakken, en inderdaad dat is dan onze aanvoerder!!! schandalig!!
waarom j verhoek wisselen? was een goed aanspeelpunt, dreiging etc. op de verhoek brothers weinig aan te merken.
verder over steijn, elke wedstrijd een andere opstelling en andere tactiek. wisselbeleid: steijn durft de `vedettes` niet aan te pakken/wisselen, bang voor nog meer frictie binnen de spelersgroep. het zijn altijd dezelfde jongens die gewisseld worden, nooit verhoek, immers of toornstra, hoe slecht ze ook af en toe mogen spelen.....
het wordt een heel moeilijk jaar!
0
Zondag 11 september 2011 om 08:44 uur

pmc

Drama Steijn angsthaas en waarom heeft die Immers een beschermde status???? althans daar lijkt het op iedere trainer had hem toch gewisseld!!!!
0
Zondag 11 september 2011 om 00:37 uur

Moi

wat is er aan de hand met onze ADO?en weet de trainer waar hij meebezig is?
0
Zondag 11 september 2011 om 00:33 uur

supporter-noord

BLEISWIJK-1 schreef:

In tegenstelling tot veel andere shouters heb ik niks aan te merken op de instelling. Ik vond Immers, Toornstra en W.Verhoek, die eem slechte wedstrijd speelde, gewoon heel erg hard werken.

Wat mij wel zorgen maakt is de organisatie in het veld. Ik zag het tegen PSV en vanavond weer. Als we achter komen, gaan ze als een kip zonder kop op zoek naar de gelijkmaker. Hier kwamen bijna alle kansen van RKC uitvoort. En bovendien stoppen ze dan ook met voetballen en gaan ze alleen nog de lange bal spelen. We missen iemand......Rado, steyn etc......die het dan neer zet. Gebrek aan een leider?

Voor mij haalde vandaag alleen Coutihno, Ammi en Horvath een acceptabel niveau. Ik vond Hocher en Luksik echt dramatisch. Deze waren nog slechter dan Immers en Toornstra!

Ondanks dat RKC een betere ploeg is dan vele denken, maak ik mij wel een beetje zorgen om ons cluppie!!!

Die eerste drie die je opnoemt zijn wel onze miljoenen spelers. Miljoenen spelers ??? . Zwaar overschat is beter gezegd. Wat een afgang. Ik snap zo`n trainer niet, een voetballer in de spits zetten die alleen maar op de reserve bank heeft gezeten en uit de 1e divisie komt. Ook vreemd om weer met die Kum te beginnen terwijl Supusepa de sterren van de hemel heeft gespeeld de laatste wedstrijden. Deze trainer heeft gewoon te weinig ervaring. Het ergste vind ik nog dat ze nog niet één kans wisten te creeeren in de tweede helft. Niet dat RKC liep achter ons aan zoals het hoorde, nee, net andersom.
Wat een deceptie, wat een niveau.
0
Zondag 11 september 2011 om 00:11 uur

ADODENHAAG

Ricky schreef:

Groendijk te lief voor deze groep
Willempie is over de hill
Ernst Faber, ach, net zo licht als steyn denk ik
Boskamp? Laat die maar naast de snor gaan zitten anders kijkt er helemaal niemand meer straks

Huub? Dat is een kopie van Atteveld, dus daar heb ik ook mijn twijfels bij...

Van Basten, is die nog vrij? Die krijgt immers misschien weer op de Rit....

pffff

Goede analyse. Faber is een trainer met potentie, maar heeft hij al genoeg? Steijn is eigenlijk nog maar een speler zelf. Niet zo erg als Atteveld, maar gewoon een speler/supporter.
0
Zaterdag 10 september 2011 om 23:40 uur

Advertentie

<FCDH>

Wat een drama deze wedstrijd alles gaat op verhoek en daar stellen clubs zich op in die truc is niet meer bruikbaar als je word weggespeelt thuis door rkc is er iets goed mis ?met deze trainer gaat ado een zwaar seizoen te gemoed?we hebben veel kwaliteit ingeleverd
0
Zaterdag 10 september 2011 om 23:14 uur

bertje

Hoe lang laat mark dit nog door gaan,wanneer gaat hij nou eens met ten cate praten zo kan het echt niet langer verliezen van een clubje als rkc dat is voor net als top oss.
Dit word een zwaar jaar zo,zeker met deze trainer.
0
Zaterdag 10 september 2011 om 23:05 uur

los

Het leek wel of ADO met 2 man minder dan RKC speelde, zo groot waren de gaten op het veld. De verdediging was om te huilen. Was de tegenstander Twente of AZ geweest dan had je met 0-8 verloren. Ik heb weinig verstand van voetbal, dus misschien kan iemand me uitleggen waarom Steijn een vleugelspeler inbrengt en het team zonder spits (Verhoek) laat spelen. Pas na een minuut of 20 kwam Van Duinen erin. We hebben een trainer zonder visie, een onzekere bangerd die speler geen enkel vertoruwen geeft.
Mijn sombere voorspelling; we staan binnenkort 18e en Steijn`s positie wordt onhoudbaar. Helaas heeft hij een contract van 4 jaar..
0
Zaterdag 10 september 2011 om 23:02 uur

Aad

Kees schreef:

Inmiddels negen officiële wedstrijden gezien. Vier keer Europa en vijf keer competitie. Omonia thuis was zeer behoorlijk. Daarna steeds het eerste kwartier tegen PSV, Vitesse en vandaag. De Graafschap uit was ook niet bijzonder.

Dat is dus veels te weinig. Ik hoop van harte dat Steijn de boel nog op de rit krijgt. Pluspunten vandaag: Horvath, Coutinho en Ammi.

Ik begrijp de kritiek op Immers niet helemaal. Die jongen wordt werkelijk misbruikt door hem steeds van positie te laten wisselen.

VVV thuis winnen en we hebben 7 uit 7.
Het is dat ik je gezien hebt maar ik zou bijna denken dat je nog voor de start bent weggegaan want Immers was bijna een groter drama dan zijn trainer Steijn.
Bij die laatste had ik mijn twijfels maar vandaag is hij compleet door het ijs gezakt. Kum opstellen was al niet sterk maar de wissels tijdens de wedstrijd waren ronduit onbegrijpelijk.
John Verhoek viel niet zo veel te verwijten en Hörcher al helemaal niet.
Door Immers niet te wisselen liet hij hem helemaal afgaan. Mulders had nog wat lijn er in kunnen brengen maar die werd (ook) vergeten.
En dan te weten dat we nog 3,5 jaar met Steijn opgescheept zitten.
Ik herzie mijn voorspelling van een tiende plek ..............
Als Steijn niet verdwijnt wordt het nacompetitie.

Oh ja Kees: VVV winnen ??? Nou ben ik eens een keertje pessimistisch.
0
Zaterdag 10 september 2011 om 22:31 uur

Prutser 070

We hebben al een prijs binnen dit seizoen.

Uit handen van Justin Goetzee, projectmanager van de stichting Meer dan Voetbal, kregen Dick Vierling (commercieel directeur ADO Den Haag), trainer Maurice Steijn en Dik Hooimeijer (Stichting MOOI) het groene label uitgereikt. Het keurmerk van de aan de KNVB gelinkte stichting Meer dan Voetbal wordt zeer op prijs gesteld en is een teken, dat ADO Den Haag uitstekend bezig is met maatschappelijke projecten in en buiten Den Haag.
0
Vrijdag 9 september 2011 om 11:09 uur

Nu online

Jordy, Eeuwig Den Haag, Langebach2, GroenGeelHart070, Rob2002, Rikkie1 en 115 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25