Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

GroenGele

Beest schreef:

je heb gelijk ben ik bang

een grote trainer is npdig eentje waar de spelers tegen opkijken

Das leuk een aardig !!! maar die komen niet naar Den Haag
omdat Den Haag niet zoveel centen betaald... dus jah... dan maar doen met een trainer diet niet vooruit durft te spelen.... zijn motto is: BETER 10 MAN ACHTERUN, DAM 1 IN DE SPITS !!!!wat gister gebeurde kan echt niet !!!!
0
Zondag 11 september 2011 om 13:25 uur

Beest

fcdenhaag75 schreef:

DRAMATISCH!!!!KAPOT SCHAMEN JA!!!!ZO wordt het natuurlijk helemaal niks ziet een blinde nog wel moet gewoon wat veranderen en ik denk dat Steijn er geen reet van kan!!!!!
je heb gelijk ben ik bang

een grote trainer is npdig eentje waar de spelers tegen opkijken
0
Zondag 11 september 2011 om 13:06 uur

Moi

We hebben beste leuke spelers he. Met Coutinho ,Ammi, Radosavljevic, Toornstra, Immer,Leeuwin en W. Verhoek, kunnen we elke wedstrijd punten pakken.
De vraag is: hebben we de juiste trainer om deze jonge spelers op de juiste manier te motiveren voor een match. De trainer houdt zich meer bezig met zijn stropdas dan de spelers tijdens de wedstrijd te coachen.
0
Zondag 11 september 2011 om 12:55 uur

Beest

ach ach ach dat kinderachtige gedoe

jongens ik heb gister een ploeg gezien die supersterk begon en
geen centimeter ruimte weggaf en na dat gelukstreffertje
er niet meer uitkwam moet eerlijk zeggen dat ik me
mayeloos heb geirriteerd aan luksik die heb geen kut klaargespeeld
maar er zit wel potentie in het komt er alleen niet
uit en dat is toch steijn zn pakkie an
denk dat als je een grote naam als trainer heb de jongens
weer als een speer gaan

steijn verdient een kans maar moet niet ten koste gaan van de club
midden noord is alleen zo stil omdat er niks uitkomt
en de tweede helft gister was toch echt een aanfluiting
0
Zondag 11 september 2011 om 12:16 uur

Kees

In mijn beleving ligt het niet aan de voetbalkwaliteiten van deze selectie. Voetbal, gelijk aan fietsen, verleer je immers niet.

Opvallend is dat er niemand de ploeg over een dood punt kan helpen, zowel in alswel buiten het veld. Deze selectie mist een natuurlijk leiderschap. Een natuurlijk leiderschap dwing je niet af. Dat heb je, of dat heb je niet.

De aanstelling van Maurice Steijn, ondanks dat hij wrs. een uitstekend trainer is, komt op een psychologisch foutief moment. Vergelijk het met je eigen werk. Werk je in teamverband en wordt er iemand uit jouw team aangesteld als manager dan heeft hij toch een levernsgroot probleem. Hij of zij zal zich geforceerd proberen waar te maken en dient zich in eenmaal boven de groep te plaatsen en impopulaire beslissingen te nemen.

De voetballerij is bij uitstek een macho-cultuur waarbij het nodige uitgeprobeerd wordt en grenzen verkent. Steijn heeft de ondankbare taak, waar hij overigens zelf voor gekozen heeft, om als assistent nu het stokje van hoofdtrainer over te nemen. Een dergelijke manoevre is bijna gedoemd te mislukken en komt ook zelden voor in de voetballerij.

Van der Brom had een natuurlijk overwicht en kon zonder geforceerd leiderschap de spelers voor zich winnen. Je zag en hoorde zelfs dat hij vrij veel toeliet zonder dat er misbruik van gemaakt werd.

Daarnaast heb ik een flauw vermoeden dat onze steekhouders niet geheel gelukkig zijn met de aanstelling van Steijn. Er zal ongetwijfeld de vraag zijn of zij nog van hem kunnen leren. Dat was bij Van der Brom natuurlijk wel het geval.
0
Zondag 11 september 2011 om 11:29 uur

Ooievaar

Mr. FC DEN HAAG schreef:

Graag verneem ik jullie reakties hierop en net zoals jullie onze Frans hebben weggeloodst. Mij en ik denk dat ik ook namens Ooievaar mag spreken, laten ons niet gek maken door die pubertjes hier op deze site!
Aangezien wij al een tijdje zeggen hoe slecht dit huidige beleid is, maar daar komen jullie terzijnde tijd nog wel achter, als het helaas te laat is!!!
Dat mag je zeker, overigens laat het mij volkomen koud wat een ander van mij vindt.

Mark v.d. Kallen wil voor een dubbeltje zonder kennis van zaken op de eerste rang zitten. Met allaen maar papagaaien om zich heen.

Maar 15e worden moet maar het devies zijn.

Zolang de hele club afhankelijk is van de BV v.d. Kallen is onkunde, desinteresse maar bovenal eigenbelang wat de boventoon voert.

Kunnen die figuren die verblindt zijn wel op mij boos worden, maar ik had graag mensen met kennis van zaken binnen de club gehad.
Niet een zakenman die er voor eigen gewin zit.

De trainer is trouwens niet de hoofdschuldige.
0
Zondag 11 september 2011 om 11:26 uur

Mr. FC DEN HAAG

pajam schreef:

its in the eye of the beholder

Ik zie de glas als halfvol, terwijl jij en de andere negatievelingen de glas halfleeg zien.
Sterker nog, het gedeelte wat nog wel in de `tap ziet` wordt zo klein mogelijk gemaakt, om de drama des te dramatischer te maken.

Ik zie nog steeds punten waar we op verder kunnen bouwen, terwijl de negatievelingen enkel weer spijkers op laag water zoeken.

Ja, we hebben thuis nog niet gewonnen, nog niet eens gescoord, maar vergeet niet dat we pas sinds een weekje, misschien 2, een complete selectie hebben.

Ja, we zijn zwakker dan het vorige seizoen, maar degene die weer een 8e plek verwachten zijn dan ook niet reeel.
Ja, Steijn maakt fouten, maar mag hij dan ook iets langer de kans dan 5 wedstrijden (en zeker een competitie start met de rumoer op de transfermarkt zoals hij meemaakte)?

ik geloof er nog in, terwijl de negatievelingen zoeken naar dikke stokken om mee te slaan.

dus NEE, we zeggen niet hetzelfde.
Ik persoonlijk zoek geen stokken om mee te slaan, maar wie heeft Maurice Steijn tot hoofdcoach benoemd, terwijl je met hem echt geen oorlog kunt winnen, laat staan een slagveld! Dat is fout nr.1, fout nr.2 wie haalt het in zijn hoofd om Immers tot aanvoerder te benoemen, dit broekie kijkt al zo wazig uit zijn ogen (blowtje teveel misschien?) daarbij is zijn "top" niveau aardig naar beneden gekelderd! Om over andere medespelers maar te zwijgen, diegene die iets extra`s zouden moeten leveren, laten het momenteel mooi afweten. Dan fout nr.3 ons scoutingsapparaat laat veel te wensen over, hebben we die dan wel? Jawel, maar van een zeer amateuristisch bedenkelijk niveau, laat ik RKC spelers Sno en Castillion hiebij maar noemen en hun trainer Ruud Brood. Foutje bedankt, goede zaken gedaan Mark? Nu komt de aap uit de mouw, wat betreft Bulykin waren we heel close met een deal (Business to Business ADO Den Haag) maar wie laat het weer afweten....
0
Zondag 11 september 2011 om 11:22 uur

Advertentie

marcellino

liefhebber schreef:

Toch na een goed uurtje je frustratie weggeschreven? Kop op man! In grote lijnen ben ik het met je eens, maar geef deze groep nog wat tijd. Denk dat de grootste fouten toch echt door steun worden gemaakt. Hele seizoen nog niet 1 keer met zelfde team gespeeld. Hij is te licht en weet spelers niet te prikkelen. Angst is een slechte raadgever. Helaas!!
Jongens een trainer is een passant
En laten we in godsnaam hem niet de schuld geven
Hij had liever ook bulykin, kubik en dereijck er
Nog bij gehad.

Hij kan er ook weinig aan doen dat verschillende
Spelers meer met hun hoofd bij
Een transfer waren dan dat ze met
ADO bezig waren,

We moeten gewoon eerlijk zijn er is geen
Geld om spelers te halen en als er dan wel iets
Is wordt het gewoon niet goed uit gegeven
Waarom twee verdedigers erbij waarom bij elkaar 8 middenvelders
Waarom drie spelers die op de linker flank
Kunnen spelen.
Had het geld bij elkaar gelegd en je had
Twee zeer goede spelers kunnen halen
Wat een directe versterking voor je team
Had geweest.

Spelers als immers en verhoek doen het
Leuk als een elftal draait maar zijn dramatisch
Als het tegen zit.

Dit zelfde geldt voor de supporters van
ADO , als dit de voorbode is hoe supporters zich
Gaan gedragen geef ik het nog vier wedstrijden
En hebben we de eerste gestaakte wedstrijd
Te pakken.

Zijn er wel kundige mensen die een berekening maken
Bij een goed draaiend elftal of een slecht draaiend
Elftal en alle gevolgen daar van,

0
Zondag 11 september 2011 om 10:22 uur

jajoh

Ik kan zelf niet naar de open/familiedag (ook zo`n kutactie in een pretpark!) maar wil degene die wel gaan Vd kallen echt ff influisteren dat we een ervaren trainer met ballen nodig hebben? En immers ff influisteren dat ie nog steeds bij ons speelt en de transfer window ducht is.

Zal denk ik een heeeeeeeeeele gezellige dag worden na de wanprestatie van gisteren.
0
Zondag 11 september 2011 om 09:06 uur

jajoh

Tot de winterstop winnen we misschien per ongeluk nog 1 of 2 wedstrijdjes. En in de winterstop wordt steyn teruggezet naar assistent en komt er een andere trainer. Zo gaat het worden denk ik dus het wordt nog ff pijn lijden voor ons. Spelers hebben duidelijkheid nodig en steyn kan ze die niet geven. J verhoek eruit gehaald, immers spits in. 20 minuten later van duinen erin en immers weer naar middenveld???? Supesepa speelde zeer verdienstelijk de laatste wedstrijden, waarom hem eruit laten? Laat kum maar een keer uit de basis! Drama 1e klas... Leeuwin heeft opeens 0 vertrouwen meer in zichzelf, ook dat is steyn aan te rekenen. Nee dit is heel triest allemaal en jammer genoeg zal niemand binnen de club dit hardop durven te zeggen, maar er zijn een hoop inschattingsfouten gemaakt de afgelopen maanden.

Mijn groen gele hart huilt.......
0
Zondag 11 september 2011 om 08:51 uur

Nu online

tjapi01, yesyes, purnie&pino, Vakkie-G en 124 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25