Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

ADODENHAAG

Ricky schreef:

Groendijk te lief voor deze groep
Willempie is over de hill
Ernst Faber, ach, net zo licht als steyn denk ik
Boskamp? Laat die maar naast de snor gaan zitten anders kijkt er helemaal niemand meer straks

Huub? Dat is een kopie van Atteveld, dus daar heb ik ook mijn twijfels bij...

Van Basten, is die nog vrij? Die krijgt immers misschien weer op de Rit....

pffff

Goede analyse. Faber is een trainer met potentie, maar heeft hij al genoeg? Steijn is eigenlijk nog maar een speler zelf. Niet zo erg als Atteveld, maar gewoon een speler/supporter.
0
Zaterdag 10 september 2011 om 23:40 uur

<FCDH>

Wat een drama deze wedstrijd alles gaat op verhoek en daar stellen clubs zich op in die truc is niet meer bruikbaar als je word weggespeelt thuis door rkc is er iets goed mis ?met deze trainer gaat ado een zwaar seizoen te gemoed?we hebben veel kwaliteit ingeleverd
0
Zaterdag 10 september 2011 om 23:14 uur

bertje

Hoe lang laat mark dit nog door gaan,wanneer gaat hij nou eens met ten cate praten zo kan het echt niet langer verliezen van een clubje als rkc dat is voor net als top oss.
Dit word een zwaar jaar zo,zeker met deze trainer.
0
Zaterdag 10 september 2011 om 23:05 uur

los

Het leek wel of ADO met 2 man minder dan RKC speelde, zo groot waren de gaten op het veld. De verdediging was om te huilen. Was de tegenstander Twente of AZ geweest dan had je met 0-8 verloren. Ik heb weinig verstand van voetbal, dus misschien kan iemand me uitleggen waarom Steijn een vleugelspeler inbrengt en het team zonder spits (Verhoek) laat spelen. Pas na een minuut of 20 kwam Van Duinen erin. We hebben een trainer zonder visie, een onzekere bangerd die speler geen enkel vertoruwen geeft.
Mijn sombere voorspelling; we staan binnenkort 18e en Steijn`s positie wordt onhoudbaar. Helaas heeft hij een contract van 4 jaar..
0
Zaterdag 10 september 2011 om 23:02 uur

Aad

Kees schreef:

Inmiddels negen officiële wedstrijden gezien. Vier keer Europa en vijf keer competitie. Omonia thuis was zeer behoorlijk. Daarna steeds het eerste kwartier tegen PSV, Vitesse en vandaag. De Graafschap uit was ook niet bijzonder.

Dat is dus veels te weinig. Ik hoop van harte dat Steijn de boel nog op de rit krijgt. Pluspunten vandaag: Horvath, Coutinho en Ammi.

Ik begrijp de kritiek op Immers niet helemaal. Die jongen wordt werkelijk misbruikt door hem steeds van positie te laten wisselen.

VVV thuis winnen en we hebben 7 uit 7.
Het is dat ik je gezien hebt maar ik zou bijna denken dat je nog voor de start bent weggegaan want Immers was bijna een groter drama dan zijn trainer Steijn.
Bij die laatste had ik mijn twijfels maar vandaag is hij compleet door het ijs gezakt. Kum opstellen was al niet sterk maar de wissels tijdens de wedstrijd waren ronduit onbegrijpelijk.
John Verhoek viel niet zo veel te verwijten en Hörcher al helemaal niet.
Door Immers niet te wisselen liet hij hem helemaal afgaan. Mulders had nog wat lijn er in kunnen brengen maar die werd (ook) vergeten.
En dan te weten dat we nog 3,5 jaar met Steijn opgescheept zitten.
Ik herzie mijn voorspelling van een tiende plek ..............
Als Steijn niet verdwijnt wordt het nacompetitie.

Oh ja Kees: VVV winnen ??? Nou ben ik eens een keertje pessimistisch.
0
Zaterdag 10 september 2011 om 22:31 uur

Prutser 070

We hebben al een prijs binnen dit seizoen.

Uit handen van Justin Goetzee, projectmanager van de stichting Meer dan Voetbal, kregen Dick Vierling (commercieel directeur ADO Den Haag), trainer Maurice Steijn en Dik Hooimeijer (Stichting MOOI) het groene label uitgereikt. Het keurmerk van de aan de KNVB gelinkte stichting Meer dan Voetbal wordt zeer op prijs gesteld en is een teken, dat ADO Den Haag uitstekend bezig is met maatschappelijke projecten in en buiten Den Haag.
0
Vrijdag 9 september 2011 om 11:09 uur

haagse jr

Havenaar: `Voelde me direct thuis bij Japanse ploeg`

07/09/2011 153

Vorige week debuteerde Mike Havenaar (24) voor de Japanse nationale A-ploeg. Via een omweg heeft de zoon van voormalig FC Den Haag-keeper Dido Havenaar zijn belofte ingelost. `Het was als vanouds.`

In Voetbal International 36 vertelt Havenaar hoe zijn selectie voor het WK-kwalificatieduel met Noord-Korea (1-0 winst) tot stand kwam. `Het was een beetje verrassend`, aldus de spits. `Twee weken lang was ik met het team op trainingskamp in Sapporo, waarna ik afviel voor de definitieve selectie tegen Noord-Korea en Oezbekistan. Maar door de blessure van Keisuke Honda werd ik er door bondscoach Alberto Zaccheroni weer bijgehaald.`

Havenaar werd in Hirosjima geboren, een gevolg van de loopbaanplanning van vader Dido. Deze doelman kwam vanaf 1986 voor diverse Japanse clubs uit. Mike Havenaar speelt nu voor Ventforet Kofu en scoorde dit seizoen als elf keer. Met zijn lengte is hij gevaarlijk in de lucht. Zijn selectie voor de wedstrijd tegen Noord-Korea betekende een weerzien met spelers met wie hij in verschillende nationale jeugdteams speelde.

Havenaar werd door de vorige bondscoach Takeshi Okada over het hoofd gezien, maar heeft nu via een omweg alsnog de nationale A-ploeg gehaald. `Bij de Japanse ploeg voelde ik me direct thuis, het was als vanouds. Door de huidige bondscoach wordt mijn lengte als wapen gezien. Bij AC Milan werkte hij in het verleden heel gericht met Oliver Bierhoff, ook een grote spits. En voor mijn ontwikkeling is het heel mooi en ook eervol om te werken met een trainer die in de top van Europa gewerkt heeft.`


0
Woensdag 7 september 2011 om 15:07 uur

Ruudje16

Brom vorig jaar toen hij net trainer was :
Volgens mij zit er in deze groep meer kwaliteit dan tot nu toe te zien was.

Steijn enige weken geleden :
Vorige seizoen was een incident. We moeten wat lagere verwachtingen hebben.
Immers zei daarna ongeveer hetzelfde.................

Wat voelt (en werkt) nou beter ???

0
Woensdag 7 september 2011 om 11:54 uur

Advertentie

Ruudje16

Jordania: `Aanstellen Van den Brom beste besluit ooit`
05/09/2011 10:45

Merab Jordania kijkt met een zeer tevreden gevoel terug op het besluit John van den Brom aan te stellen als trainer van zijn club Vitesse.
0
Maandag 5 september 2011 om 11:00 uur

BLEISWIJK-1

Kees schreef:

Van Duinen is nog lang niet de spits voor ons. Tegen PSV raakte hij nog geen Nivea-bal, tegen Groningen was het ook niet zo bijzonder en tegen De Graafschap scoorde hij fraai. Veel meer dan 2 fraaie acties had hij in die wedstrijd ook niet.

Allemaal veels te opportunistisch om die jongen nu al in de basis op te nemen. We zijn de nummer 7 van vorig seizoen en geen speeltuin-vereniging. Liever op zeker met Verhoek die een treetje hoger in de Juup al meer dan voldoende heeft bewezen. Is ook fysiek veel sterker en met name in de lucht.

Velen gilden hier ook over Japie uit Katwijk. Is vooralsnog niet doorgebroken en speelt fijn op de zondag in de eerste klasse. Die stap naar de eredivisie is zoooo ontzettend groot. Toornstra is het definitief gelukt maar dat is dan ook een speld in de hooiberg.
Kees, ik ben het niet helemaal met je eens. Ik vond juist dat van Duinen het tegen groningen met twee ervaren verdedigers (Ivens en Kwakman) het meer dan behoorlijk deed. En daarbij was ADO opvallend zwak die dag. Maar toch viel hij mij positief op.

Over de wedstrijd tegen PSV kan je inderdaad kort zijn. Daar kreeg hij geen poot aan de grond. En werd daarom terecht gewisseld.

En over de wedstrijd tegen de Graafschap. Ik heb hele andere dingen gezien. Los van een heel fraai doelpunt, zorgde hij er ook voor dat Frankel kon vertrekken. Dit deed hij heel professioneel. Ook had hij nog een hele mooie actie samen met Vehoek. Waarbij hij jammer genoeg over schoot. En wat misschien nog wel het belangrijkste was. Hij hield constant druk op de verdedigers waardoor de Graafschap weinig kansen kreeg. In 45 minuten voetbal heeft hij toch behoorlijk wat laten zien.

Wat betreft John Verhoek ben ik het met je eens. Ik vind ook dat hij moet starten. Daarbij maakt het ook niet uit wat wij vinden. De trainer bepaald. Ik ben er van overtuigd dat Verhoek a.s. zaterdag zal starten!

Maar ik blijf een fan van Mike van Duinen en ik hoop dat hij toch regelmatig zijn minuutjes blijft pakken!!!




0
Zondag 4 september 2011 om 20:29 uur

Nu online

GGH, lernst, Ado Vakkie S, Aad, Max, FC Den Haag!, James, Erik070, derput, Edwin, Rbn079, viarijn, Ronaldo en 118 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26