Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

dirk

oodh schreef:

Volgens mij heb ik het niet over Frank de Boer of Fred Rutten. Een hedendaagse trainer/coach zijn, is veel meer dan een
voetbal-/veldtrainer. Omgaan met de media hoort daar dus zeker wél bij. Je bent wel het visitekaartje van je club!

Na een prachtige wedstrijd is opeens ons elftal weer geweldig en is Steijn een prima trainer en komt hij ook nog eens goed over... Over opportunisme gesproken.
Ter vergelijking met Steijn heb ik alleen maar willen kenbaar maken dat De Boer en Rutten ook niet de over de gave van het woord beschikken. Hun presentatie laat zich ook vergelijken als een zak hooi, terwijl zij als topcoaches worden beschouwd..
Dat heeft niks met opportunisme ten aan zien van Steijn te maken. Wat mij de afgelopen weken heeft gestoord is dat Steijn door deze en gene volledig is afgebrand, terwijl hij als beginnend trainer door het vertrek van Van den Brom meteen aan de bak kon. Bovendien had hij nog te maken met spelers die meer aan een transfer dachten dan aan het belang van ADO Den Haag. Natuurlijk heeft Steijn fouten gemaakt, maar die kan ik me van Van den Brom ook herinneren. Alleen had die dikwijls de mazzel aan zijn kont hangen. Zo ook afgelopen zaterdag vlak voor tijd tegen Heerenveen..
0
Maandag 3 oktober 2011 om 15:35 uur

oodh

dirk schreef:

Nee dan Frank de Boer en Fred Rutten, die laten tijdens tv-interviews pas blijken van hun flux de bouche. Echte spraakwatervallen, persoonlijkheden uit één stuk. De een lijkt op een klanken uitstotende aardappel, de ander op Slis de Slisser. Schei toch uit. Het gaat er toch niet om hoe een trainer/coach omgaat met een camera en hoe die zich aan de buitenwereld verkoopt, het gaat er bovenal om of die zijn ploeg aan het voetballen krijgt. En na een, toegegeven, aarzelend begin heeft het er de schijn van dat Steijn doorkrijgt wat er van hem verlangd wordt.
Volgens mij heb ik het niet over Frank de Boer of Fred Rutten. Een hedendaagse trainer/coach zijn, is veel meer dan een
voetbal-/veldtrainer. Omgaan met de media hoort daar dus zeker wél bij. Je bent wel het visitekaartje van je club!

Na een prachtige wedstrijd is opeens ons elftal weer geweldig en is Steijn een prima trainer en komt hij ook nog eens goed over... Over opportunisme gesproken.
0
Maandag 3 oktober 2011 om 15:13 uur

<FCDH>

Immers: ‘Was Feyenoord zo slecht of waren wij zo goed?’
ADO Den Haag-speler Lex Immers een dijk van een wedstrijd op het middenveld tegen Feyenoord. Saillant detail is dat hij in de transferperiode nog bijna was verhuisd naar de Rotterdammers. Uiteindelijk hikte de club op tegen de hoge transfervergoeding die ADO verlangde. “Ik speel het liefst bij de club die wint.”

“Natuurlijk is Feyenoord een grote club, dat zal wel zo blijven. Het is jammer dat het toen niet doorging, maar ik sluit een overgang in de toekomst niet uit”, zei hij na afloop tegen persbureau ANP. “Ik sta hier als een blij man, de ADO-fans hebben De Kuip stil gekregen, prachtig.” Hij wilde de zege niet alleen wijden aan het zwakke Feyenoord. “Waren zij zo slecht of wij zo goed? Wij hebben als blok geopereerd en lieten ze geen ruimte.”

De trainer van Immers, Maurice Steijn had er een andere kijk op. Hij had de afgelopen weken gezien dat Feyenoord ‘een beetje in de euforie’ was door de goede resultaten van de afgelopen tijd. “Ik was er de hele week al van overtuigd dat er hier wat te halen viel”, zo zei hij. “We hebben op elke positie minimaal dezelfde kwaliteiten als Feyenoord, en ook nog meer ervaring. Het was een prima wedstrijd en we hebben verdiend gewonnen.”

0
Maandag 3 oktober 2011 om 10:29 uur

<FCDH>

Nieuw ADO bloeit op: `Het is gewenning`
Nee, echt druk had Gino Coutinho het zondag niet in De Kuip. De doelman van ADO Den Haag stapte met andere verwachtingen het veld op, maar zag hoe zijn ploeg Feyenoord voor schut zette (0-3).

Wout Stravers
ROTTERDAM

ADO Den Haag kwam negentig minuten lang amper in de problemen. Feyenoord deelde sporadisch speldenprikjes uit en zag de bezoekers via de omschakeling domineren. "De ploeg heeft het fantastisch gedaan", vertelt Coutinho in gesprek met VoetbalPrimeur. "Winnen in de Kuip is niet voor veel ploegen weggelegd."

ADO kon tot zondag nog geen grote indruk maken. Het vertrek van trainer John van den Brom en sterkhouders Timothy Derijck en Dmitri Bulykin woog zwaar in het Haagse Forepark. Zondag leek ADO echter weer op het ADO van vorig seizoen. Coutinho daarover: "Het is ook een beetje gewenning. We zijn aardig wat spelers kwijtgeraakt. Nu moesten we elkaar weer een beetje leren kennen."

De sterke defensie van ADO was een wapen tegen de Rotterdammers. "Wat mijn moeilijkste redding was?", herhaalt de doelman de vraag. Een aarzeling volgt. "Ik weet het niet echt, maar het was geen rustige middag. Ik had continu wel mensen voor het doel, maar enorm grote kansen had Feyenoord niet." Coutinho wilde niemand tot `man van de wedstrijd` benoemen. "Dat was Team ADO."


0
Maandag 3 oktober 2011 om 10:26 uur

Johannes

Net nog maar een keer de samenvatting bekeken, en dan is het toch wel echt leuk om te zien dat je met Immers, Verhoek, Verhoek, en later nog Elbers en Van Duinen gewoon een heel Haags gezicht hebt. Dan ook nog een Haagse trainer... Uniek in de Eredivisie, mogen we best trots op zijn!
0
Maandag 3 oktober 2011 om 09:37 uur

ME-DH

Bleek schreef:

Ik ben nog steeds geen fan van Steijn maar kan niet anders dan eerlijk toegeven dat de laatste 2 westrijden prima zijn verlopen mede door zijn toedoen.

Laat er geen misverstand over bestaan dat ik hoop dat hij me blijft verbazen maar echt vetrouwen heb ik daar niet in.

Let wel dit is mijn mening en daarmee probeer ik niks of niemand kapot te schrijven..

Als iedereen nou gewoon inhoudelijk op een mening ingaat als je het ergens niet mee eens bent, lijkt mij hetgene waar een shoutbox voor bedoeld is, en niet om te gaan schelden als men zich op zn teentjes getrapt voelt. Als hier geen verschillende meningen geopperd worden is er geen ruk aan. De reden waarom steijn cherry trouwens niet eerder opstelde is simpelweg dat de technische staf vond dat hij er nog niet klaar voor was, t heeft in ieder geval geen kwaad gedaan dat hij de eerste wedstrijden op de bank zat toch, vanaf t moment dat hij speelde was hij er duidelijk klaar voor, dus misschien is hij precies op het goede moment gebracht. en heeft steijn dat goed gezien ... wissels zijn misschien niet te begrijpen voor buitenstaanders maar alleen dan kan je zien hoe iemand in een echte wedstrijd draait. Wij kunnen daar denk ik niet over oordelen. Weet ook dat de jongens gewoon blij met hem zijn. En nogmaals ik ben niet speciaal een fan maar pieken op t juiste moment is wat een goede trainer doet. Nou ja al met al gaat t om t resultaat en leef je van wedstrijd tot wedstrijd. En wat er vanmiddag is gebeurd is gewoon lekker!
0
Zondag 2 oktober 2011 om 20:41 uur

Advertentie

Ferdy

Moi schreef:

en nu de vraag:
zijn ADO spelers wel of geen eredivisie vaardig?
haha, vaardig of waardig, we staan 11-e!

Bizar dat we met Steijn geen eerste staan! Slechte trainer, waardeloos team!

Toch? Critici die nu een time-out nemen!
0
Zondag 2 oktober 2011 om 20:15 uur

<FCDH>

dirk schreef:

Omdat onder anderen jij na voorgaande wedstrijden hier zo goed wist te vertellen wat voor weggooier Steijn wel niet was.
Ik hoop dat jij nog zo shout als we straks een keer 6 keer verliezen achter elkaar? alsof jij dacht dat we met 0-3 gingen winnen daar? ik blijf erbij steyn is te licht als trainer maar ik ben wel blij dat ze vandaag hebben gewonnen hopelijk zetten ze het door
0
Zondag 2 oktober 2011 om 18:56 uur

Ferdy

kako schreef:

Ferdy wil dus dat niemand kritiek mag uiten, het was toch ook zwaar kut de afgelopen 12 wedstrijden en Steijn had toch ook geen wissel verstand. De criticasters schreeuwden om Luksik eruit en Supusepa erin en met Cherry spelen!! Natuurlijk zijn de critici ook blij, maar als je niet negatief mag zijn ook goed, hoop dat jullie het met de positivo`s leuk krijgen hier. Schreef al eerder, daarom zal het hier wel rustiger worden op de site, veel oudgediende zie je hier al niet meer. Succes Ferdy ook met je stichting.
Ach, wie ben ik, kritiek is prima maar t kapot sabelen van een trainer of een team trek ik me aan. Negatief of opbouwend zit een wereld van verschil tussen.
Ook ik ben zwaar kritisch t.o.v. team en trainer maar wees wel zo dapper om je ongelijk toe te geven en comment naar ADO positief. Leuk dat je de stichting er in betrekt. Ik doe even niets voor de stichting. Prive heb ik andere beslommeringen helaas.

En over de stichting; niets is goed blijkbaar, De saamhorigheid is ver te zoeken onder de supps, afbranden en tegenwerken.
Samen komen we er wel!
0
Zondag 2 oktober 2011 om 18:28 uur

Moi

Broertjes Verhoek leiden ADO langs Feyenoord

02/10/2011 16:24

Feyenoord leed een even beschamende als terechte nederlaag tegen ADO Den Haag. De broertjes Verhoek wezen de gasten voor rust de weg, Tjaronn Chery zorgde voor de eindstand.

De 0-3 nederlaag was de eerste thuisnederlaag van de Rotterdammers sinds 2 april 2011 (Feyenoord-AZ 0-1). Bovendien was het het grootste thuisverlies sinds de 0-4 tegen FC Groningen op 8 april 2007. Feyenoord blijft na de tweede competitienederlaag op rij vijfde, ADO Den Haag bracht het puntentotaal op tien.

Feyenoord (met Bruno Marins Indi als vervanger van de geblesseerde Kaj Ramsteijn en met Jerson Cabral terug in de basis) begon nog wel voortvarend, maar de ADO-defensie hield simpel stand. Een afgrijselijke blunder van Dani Fernández leverde ADO Den Haag een voorsprong op. De Spaanse rechtsachter zag bij een veel te zachte terugspeelbal John Verhoek over het hoofd. De spits schoof de bal beheerst onder doelman Erwin Mulder door. In de blessuretijd stelde Verhoek zijn broer Wesley in staat de tweede Haagse goal te maken. In de korte hoek passeerde de buitenspeler sluitpost Mulder.

Tussen de twee Haagse treffers door was Karim El Ahmadi namens Feyenoord het dichtst bij een doelpunt. De middenvelder raakte de onderkant van de lat en schoot net voorlangs. Nog voordat de ploeg van trainer Ronald Koeman serieus over een inhaalrace na konden denken, besliste ADO de wedstrijd al. Vanaf de rechterflank gaf Lex Immers de bal strak voor op de helemaal vrijstaande Tjaronn Chery. Feyenoord maakte na de 0-3 geen moment duidelijk nog terug te willen keren in de wedstrijd. ADO Den Haag hield eenvoudig stand en loerde op nog een succesvolle tegenstoot.
0
Zondag 2 oktober 2011 om 16:48 uur

Nu online

GroenGeelHart070 en 143 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24