Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Bert

BLEISWIJK-1 schreef:

Derijck: `Niet naar PSV gekomen voor zo weinig speeltijd`
Vrijdag 4 november 2011 16:30

Afgelopen zomer werd Timothy Derijck nog overgenomen door PSV van ADO Den Haag, maar tot op heden is het avontuur van de Belg niet zoals hij vooraf had gehoopt. De verdediger zit de laatste tijd vaker op de bank dan dat hij speelt. Iets wat hem dwars lijkt te zitten.

De afgelopen weken kregen zowel Marcelo als Wilfred Bouma de voorkeur als centrale verdediger, waardoor Derijck buiten de boot viel. Gisteren in het duel met Hapoel Tel Aviv mocht hij dan eindelijk weer eens spelen, maar toch was hij over deze prestatie niet echt te spreken. "Ik speelde een ongelukkige wedstrijd. Bij de tweede tegengoal stond ik verkeerd. Mijn tegenstander draaide weg en ik kon niks meer doen", aldus de verdediger tegen Sporza.

Twintig minuten voor het einde van de wedstrijd werd hij dan ook gewisseld. Blij is ie er niet meer, maar hij wil knokken voor meer speeltijd: "Het zou makkelijker zijn als ik eens enkele wedstrijden zou kunnen spelen. Toen ik naar PSV kwam, had ik niet verwacht dat ik zo weinig zou spelen. Maar goed, ik moet me bewijzen en klaar zijn als de coach me nodig heeft. Ik weet wat hij verwacht."


Wat zal Timothy kosten als we hem terug willen?
Fred Rutte is een kut trainer. Komt uit de KNJB school.

Loopt te marchanderen als een idioot.

Kijk dat zie ik dan weer wel. Komt waarschijnmlijk omdAt ik er wat verder vanaf sta.
0
Vrijdag 4 november 2011 om 23:25 uur

Rome

Kees schreef:

Een hele zak vol Begische frieten met een dikke klodder mayo.

Gefaald bij Feijenoord, niet gered bij PSV en dan terughalen??? Ik dacht het niet he. Die raak je daarna niet meer aan de straatstenen kwijt. Enkel clubs die onder ons staan willen hem dan nog hebben. Tegenwoordig wordt er gekocht om te verkopen en de rest leid jezelf op of huur je voor enige tijd.

Mag samen met Van der Brom, Bulykin en Kees Luijckx gaan klaverjassen. AD was toch niet goed genoeg voor de heren. Pffffffffff.

Op dat soort klantjes wachten we toch hopenlijk niet meer?
Om van den Brom te noemen slaat nergens op.. Je kan veel van van den Brom zeggen, maar het is wel gewoon een hele goede trainer die nu ook gewoon met Vitesse 4de staat.

Ik had van den Brom graag nog bij ADO gehad.
0
Vrijdag 4 november 2011 om 17:59 uur

pmc

Hans de Zeeuw, oud jeugd trainer ado Den Haag, overleden
0
Dinsdag 1 november 2011 om 19:18 uur

Ooievaar

Vorig seizoen ging het de goede kant op. Dit jaar duidelijk niet. Tenzij het ambitienivo dermate laag ligt dat we het normaal dienen te vinden dat we anoniem meehobbelen in het rechterrijtje, en heel af en toe worden verblijdt met een dagsucces zoals Feyenoord uit, maar daarna gewoon forse nederlagen slikken tegen Roda en Heerenveen, en daar tussen door met slecht spel winnen van een armzalig Nec.

Diegenen die alle prachtig mooi vinden, moeten de ogen niet sluiten voor de realiteit, dat zijn geen azijnzijkers of gefrustreerde figuren, maar supporters die na vele vele jaren eens een leuk presterend ADO willen zien, en niet als hoogste doel hebben om niet wederom te degraderen.

Het rechterrijtje is gewoon veel te laag voor z`on club met z`on stadion.

Uiteraard zijn er positiieve dingen te melden. Publieke belangstelling, Chery, rust op de tribunes, maar t.o.v. vorig jaar kan ik helaas niet concluderen dat er wordt doorgepakt. Het zit hem echt niet alleen maar in budget, kijk naar een club als Heracles.

Bij ADO zitten te weinig mensen met kennis van zaken, op allerlei vlak.
Wat wil men eigenlijk bij- en met ADO? volgend jaar weer om plek 13 spelen? Dat is toch veel te weinig voor de derde stad van het land, eens in de zoveel jaar per ongeluk europees spelen.

Het 1e, 2e en de jeugd, het is allemaal behoorlijk magertjes. Daarvoor leg ik niet de schuld bij een beginnend trainer, maar wel bijdiegenen die hem z`on beetje helemaal alleen de technische kar laten trekken.

Is geen kwestie van afbranden, maar bij ADO moet een andere wind gaan waaien, is helemaal niet mis mee met een beetje ambitie.
Daar lenen stad, regio en stadion zich uitstekend voor.



0
Dinsdag 1 november 2011 om 18:51 uur

Kees

miq72 schreef:

Prima dat je het niet met me eens bent maar ik weet echt wel waar ik allemaal voor ben uitgemaakt .Ik ben er in ieder geval net als vele anderen voorlopig wel klaar mee.
Kom op Miq, velen waaronder ik waarderen je voetbalkennis als oud-trainer. Tsja, de ene reageert hier op de box wat primairder dan de ander. Heb ik in al die jaren ook aan moeten wennen.

Overigens heb ik je gister, zei het heel voorzichtig, enigzins gelijk gegeven m.b.t. Horvath.
0
Maandag 31 oktober 2011 om 22:45 uur

Bert

EINDHOVEN - Jong PSV heeft de thuiswedstrijd tegen de beloften van ADO Den Haag verloren. De formatie van trainer Marco Roelofsen ging met 0-1 onderuit.

In de eerste helft kreeg centrale verdediger Imad Najah een rode kaart. Vlak daarvoor had spits Mike van Duinen al gescoord voor ADO.

Roelofsen was over de eerste helft niet tevreden. "Na die rode kaart hebben we goed gespeeld, maar maken we de kansen niet af. We krijgen er zeker vier, vijf. Na zo`n rode kaart probeer je vanuit een gesloten organisatie nog iets af te dwingen en dat werkte. Jammer dat we dan uiteindelijk niet scoren."

Bij Jong PSV speelden Funso Ojo en Rabiu Ibrahim uit de eerste selectie mee. Ook middenvelder Ritzmaier en aanvaller Locadia maakten deel uit van het team.


0
Maandag 31 oktober 2011 om 22:36 uur

Ooievaar

pmc schreef:

Het was,
Futloos,
Simpel,
Apatisch,
arrogant,
Kortom als of ze al wisten dat ze gingen verliezen.

En waarom 8 minuten voor tijd pas een dubbele wissel?????
we mogen heel blij zijn dat Exselsior van RKC wint!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Geef niet de schuld daarvan aan een onervaren trainer die met een uitgeholde selectie met waterdragers die denken dat ze vedette zijn, v maar genadeloos door de mand vallen, maar spreek diegene aan die daarvoor verantwoordelijk is. Bij Mark v.d. Kallen moet je dus zijn.

De club onstijgt niet het niveau van pak`m beet De Graafschap. Rechterrijtje dus, het 2e gaat als aan streep omlaag richting 2e divisie, waar de A1 zich reeds bevindt.

Al diel lulverhalen over vijf of vijftig jaren plannen neem ik met een hele kalimijn.

11 gespeeld 13. Wat had je dan gedacht dan? En dat zonder alle leiders binnen, die rus en die belg, en buiten het veld, Brom?

Bij Steijn moet je dus duidelijk niet zijn.

0
Zondag 30 oktober 2011 om 00:50 uur

Advertentie

K.B

pmc schreef:

Ik heb me zitten ergeren aan die arrogante asso kop van die judas
Denk aan je hart joh, hij is nu trainer van Vitesse en niet van Den Haag.....wij hebben Steijn, altijd lachen met die interviews met Steijn.
0
Vrijdag 28 oktober 2011 om 12:00 uur

<FCDH>

Wisseltruc ADO was incorrect

De massale schoenenwissel van ADO Den Haag was misschien wel het opvallendste moment tijdens het bekerduel van woensdag tussen Vitesse en ADO. Terwijl Jens Toornstra zich op het veld liet behandelen aan een `blessure`, maakten vijf van zijn teamgenoten van het moment gebruik om van schoeisel te wisselen.

Een paar minuten ervoor werden de wisselspelers al naar de Haagse kleedkamer gestuurd om het materiaal te gaan halen.

`Ik ben nog steeds van mening dat de spelers zo niet van schoenen mogen veranderen, maar daar zal ik wel naastzitten`, vertelde Vitesse-trainer John van den Brom na afloop van het duel.

Ook andere betrokkenen vroegen zich in de catacombe van het Gelredome hardop af of de opvallende schoenenwissel wel plaats had mogen vinden. Navraag bij de KNVB leert dat het inderdaad anders had gemoeten. De regels schrijven namelijk voor dat een wisseling van materiaal buiten de lijnen plaats moet vinden. `Pas op het moment dat de scheidsrechter een seintje geeft, mogen ze eigenlijk weer meedoen`, aldus een woordvoerder van de KNVB in het AD.
(Redactie)

Waar maakt die gek ze eigen druk om die judas
0
Vrijdag 28 oktober 2011 om 07:35 uur

BLEISWIJK-1

Aad schreef:

Welke bijdrage heeft Vicento gisteren geleverd??? Geen dus!!!

En dus was het volkomen onzin om Supusepa uit de opstelling te laten. Die had ook op de geschikte momenten naar het middenveld kunnen doorschuiven en had gezorgd voor een betere bewaking van de linkerkant waarvan tenslotte beide doelpunten van Vitesse kwamen.
Laat dan een centrumverdediger een linie naar voren opschuiven om die Bony op te vangen.

Nee, opnieuw geen sterke tactische beurt van Steijn hoe de studiocritici daar ook over dachten. Ook de momenten van wisselen alweer niet sterk.

Hoe idioot die vd Brom zich gisteren ook gedroeg: hij had het allemaal iets beter in de smiezen.
Slaat nergens op! Denk je nou echt dat van der Struik rechtsachter blijft voetballen als Supusepa in de basis staat. Als je met Supusepa had gevoetbald was de rol van Chery ook heel anders geweest. En laat dit nou net de speler zijn die de eerste helft de beste speler van het veld was!

Aad, gelukkig ben jij de trainer niet. Je hebt wel gelijk met Vicento. Die heeft gisteren niks laten zien. Maar zo valt Horvath mij eigenlijk ook tegen. Die heb ik de afgelopen wedstrijden ook maar weinig dingen goed zien doen.

Door de opstelling en de wisselbeurten hebben we gisteren niet verloren. Zowel de trainer(s) als de spelers hebben het goed gedaan.

En vd.Brom heeft het beter gedaan? Hij heeft zelf aangegeven dat wij het beste van het spel hadden. Wie ben jij dan om te zeggen dat Steyn het weer niet handig heeft gedaan!!!
0
Donderdag 27 oktober 2011 om 09:27 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 143 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24