Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Drama

De scheidsrechter de schuld geven is natuurlijk makkelijk

een spits die niet kan voetballen heeft er natuurlijk niks mee te maken
en een trainer die niet kan/durft te wisselen
heeft er ook vrij weinig mee te maken natuurlijk????

0
Donderdag 27 oktober 2011 om 08:19 uur

Kees

wo 26 okt 2011, 21:31
Steijn wilde Van den Brom foppen ARNHEM - Vitesse werd woensdag in het bekertoernooi verrast door de basisformatie van ADO Den Haag (2-1). Op het uitgedeelde opstellingsformulier stond de naam van Christian Supusepa, maar hij speelde helemaal niet. In plaats daarvan verscheen Charlton Vicento binnen de lijnen. Een foefje, zo bekende ADO-trainer Maurice Steijn na afloop. „We wilden Vitesse verrassen.”

John van den Brom, coach van Vitesse, had de wijziging inderdaad niet zien aankomen. „We moesten even schakelen”, zo bekende hij. „Maar doordat wij zo aanvallend startten, scoorden we wel binnen 5 minuten.”
0
Woensdag 26 oktober 2011 om 21:39 uur

Rome

070 schreef:

supusepa en mulders erin, Steijn snapt het echt niet
Op de wissel is niet zo heel veel af te dingen, het gaat meer om het moment waarop. Je ziet bij vdB, die wisselt en zijn team neemt de overhand, daar moet je als trainer op reageren.
0
Woensdag 26 oktober 2011 om 20:34 uur

Ron001

slain schreef:

Zijn we weer een paar dagen van dat anti-steijn-gelul af,totdat we een wedstrijd verliezen.
Als een trainer wint heeft hij gelijk?? Toch..

Ik sta niet negatief of positief tegen onze trailer, wel vind ik hem een beetje Morinio trekkjes vertonen!!!!
(Hij is immers in de leer geweest!!)

Maar ik vind onze wes op het laatst weer dollende !! Loopt op dat moment tegen zich zelf en indirect de ploeg te spelen!!!!
Ik ben geen trainer maar zal tegen hem zeggen, blijf op rechts buiten lopen en verdedig gewoon mee bij bal verlies dan komt het wel goed....

En waarom blijft er bij hoekschoppen tegen nou niet 1 speler (spits)
hangen rond de midde lijn om daar bij uitvededigen toch nog druk te zetten zodat de ballen niet even hard terug komen!!! (Doet momenteel alle clubs valt mij op!)

Nou nu tegen Vitesse KNALLEN MET DIE BALLEEN!!!!!!
0
Maandag 24 oktober 2011 om 01:01 uur

<FCDH>

Trainers ADO krijgen urenlang advies van Van Gaal

© anp
Trainer Maurice Steijn en diens assistent Wilfred van Leeuwen van ADO Den Haag hadden eergisteren een onderhoud met Louis van Gaal. Het drietal sprak elkaar enkele uren in het Atlantic Hotel in Den Haag.

`Wilfred heeft onder Louis stage gelopen bij Bayern München`, Steijn in het AD. Ze hebben contact gehouden. Louis had aangeboden met ons kennis uit te wisselen. Hij wilde ons graag helpen, we hebben bijvoorbeeld gepraat over waar je als beginnend hoofdtrainer tegen aan kan lopen.`

`Ik kende Louis niet persoonlijk, maar het was een aangenaam gesprek. Heel inspirerend en leerzaam om te weten hoe hij denkt en hoe hij bepaalde zaken heeft aangepakt. Je bent altijd bezig met vakkennis te vergaren en bij een ervaren trainer als Van Gaal leg ik graag mijn oor te luister.`
0
Zaterdag 22 oktober 2011 om 15:46 uur

langepino

Ferdy schreef:

PMiq doelt op die pass van Bulykin hoor.
Anyway, ik kijk ook naar 020 europees en prima allemaal. Voor het algemeen nut van t NL voetbal mogen ze ver komen maar specifiek richting 020 mogen ze degraderen wat mij betreft. I have a dream.
Het zal dan wel kinderachtig zijn or whatever maar ik ga dus echt niet op de banken staan als dat vullis een succes boekt.
Qua Ned elftal; geen ene mallemoer aan! Ja, Zweden-NL was prachtig en dan niet omdat Nederland zo goed is maar om de strijdlust van die Zweden. Als je de rest van t NL elftal leuk vindt dan moet je eens Karpov tegen Kasparov WK 1993 kijken, D`at was een geweldige schaakpartij. Doe mij maar t NL onder v. Basten een paar jaar geleden. Smullen!

Zaterdag zien we ADO. Ik hoop dat ze deze week op een Knackebrot-dieet zitten!
het nederlands elftal was zeker smullen onder van Basten! alleen jammer dat Hiddink trainer van Rusland was!
0
Woensdag 19 oktober 2011 om 19:08 uur

Ferdy

yesyes schreef:

Mensen die voor hem kiezen hebben een hele grote plaat voor hun kop. Enige reden dat hij nog een beetje over eind blijft is omdat er toch genoeg kwaliteit rondloopt in dit elftal. Het is jammer voor hem maar hij wordt straks door iedereen uitgescheten en dat verdient die niet of hij moet net zo verstandig worden als erwin koeman
Klopt best wat je zegt, trainers nemen spelers in bescherming, wellicht moet de club Steijn in bescherming nemen.
Ik lees ook dat t de schuld van Kallen zou zijn omdat ie niet de 5 ton, verdiend met Judas,opnieuw gebruikt voor het aantrekken van een trainer. Aan de andere kant mogen zoal Bleiswijk1 schrijft Immers en Toornstra ook weleens een ongenadig harde schop voor hun kont krijgen. Steijn zal dit niet doen, niet uit ervaring en niet als mens.
Het is geen Atteveld en het is geen vdBrom maar zweeft er ergens tussen in.
Andersom als je zondag tegen Roda gewonnen had dan was t een jubelstemming geweest en eerlijk gezegd zou ik ook mee jubelen. Anderzijds kan Steijn de druk (zie de wissels) niet aan. De oplossing zal in t midden liggen maar voetbal is en blijft een " waan van de dag" spelletje.
Hopelijk knallen ze er zaterdag thuis weer echt eens op en pak je drie punten. Deze wedstrijd kan weleens allesbepalend worden voor de rest van het seizoen.

Iets anders en hoopgevend; vanavond naar onze grote vrienden van 020 gekeken, als ik dat spelletje zie met een begroting van + 60 miljoen dan denk ik dat we t zo slecht nog niet doen. Voetballend (ADO in goede doen) zit er veel en veel meer potentie in dan dat bijeen geraapte zooitje. Afgezien van de positivo`s,van Halst en die andere nono`s bij Studio Sport die 020 zo fantastisch vinden kijk ik uit naar de moeder aller wedstrijden en zie ADO zomaar 3 punten pakken. In dat soort wedstrijden staat ADO er wel. daar hoeft een coach niks op te peppen.
Resumerend;Steijn; voetbal hoef je ze niet te leren, schop onder dr kont en klaar maken voor elke wedstrijd en niet alleen tegen 010 en 020!



0
Woensdag 19 oktober 2011 om 00:53 uur

Advertentie

yesyes

Ferdy schreef:

Met je eens..gedeeltelijk.
Wisselbeleid, wat een drama is heeft niets te maken met 1 september maar is al zo sinds Omonia. Supporters denken rechtlijnig en hebben niks met dat. Feit blijft dat de resultaten teleurstellend zijn en natuurlijk omdat Immers en Toornstra als een krant voetballen maar zeker ook door de foute basisopstelling en wissels van Steijn. Sinds 2 weken stond t team als een huis en als ik dan de belachelijke wissels zie (FraserAdvies.nl) dan vraag ik me af of dit allemaal wel klopt. Ik gun Steijn alle geluk vd wereld maar ik wordt steeds kritischer.
PS Een beginnende trainer kan je je niet veroorloven. Daarvoor is onze alltime ranking gewoon te slecht, en ja, er is best geld voor een trainer.
Begrijp ook niet dat mensen dat nu pas inzien. Dit kon je al vanaf het begin zien aankomen. Vd kallen had moeten ingrijpen en een veel betere trainer moeten aantrekken. Na het succes vorig jaar had je opzeker een beetje trainer met naam kunnen aantrekken. Nu zal dat een heel stuk moeilijker zijn. Je zal niet degraderen maar je blijft wel hangen in de groei en dat is gewoon heel erg zonde op dit moment. Baal nog steeds dat vd brom naar vitesse ging, echt echt echt jammer want daar is al die ellende mee begonnen
0
Dinsdag 18 oktober 2011 om 23:17 uur

Ferdy

BLEISWIJK-1 schreef:

Ferdy, toch zit er wel een waarheid in dat je hem op de lange termijn moet beoordelen!

Ik zelf vind dat je hem pas kan beoordelen vanaf het sluiten van de afgelopen transferwindow. Laten we zeggen vanaf 1 september. Als je kijkt naar het resultaat vanaf toen, dan hebben we 6 punten uit 5 wedstrijden. Gezien de doelstelling, plek 8 tm 12, is dit te weinig. Maar als we zondag winnen klopt het gewoon weer. En we moeten gewoon niet vergeten dat het een beginnende trainer is. Hij mag fouten maken!!!
Met je eens..gedeeltelijk.
Wisselbeleid, wat een drama is heeft niets te maken met 1 september maar is al zo sinds Omonia. Supporters denken rechtlijnig en hebben niks met dat. Feit blijft dat de resultaten teleurstellend zijn en natuurlijk omdat Immers en Toornstra als een krant voetballen maar zeker ook door de foute basisopstelling en wissels van Steijn. Sinds 2 weken stond t team als een huis en als ik dan de belachelijke wissels zie (FraserAdvies.nl) dan vraag ik me af of dit allemaal wel klopt. Ik gun Steijn alle geluk vd wereld maar ik wordt steeds kritischer.
PS Een beginnende trainer kan je je niet veroorloven. Daarvoor is onze alltime ranking gewoon te slecht, en ja, er is best geld voor een trainer.
0
Dinsdag 18 oktober 2011 om 18:22 uur

BLEISWIJK-1

Ferdy schreef:

Pardon, 1 verlieswedstrijd?
9 gespeeld en pas 10 punten, dat is de rauwe werkelijkheid.
Steijn verpest zn krediet door vreemde cq bizarre wissels en opstellingen te maken.
Voetballend zal Steijn best hebben moeten inleveren, daarentegen hebben we goeie aankopen gedaan.
Weinig krediet aanmehoela. de eerste 5 wedstrijden stond ik ook achter de trainer maar inmiddels is dat anders. Jammer voor Steijn maar de kritiek heeft ie aan zichzelf te danken.
Gek trouwens dat je in een eerdere shout alle shouters een veer in dr reet steekt omdat je zo gecharmeerd bent van verschillende meningen en nu de critici in een hoek plaatst.


Ferdy, toch zit er wel een waarheid in dat je hem op de lange termijn moet beoordelen!

Ik zelf vind dat je hem pas kan beoordelen vanaf het sluiten van de afgelopen transferwindow. Laten we zeggen vanaf 1 september. Als je kijkt naar het resultaat vanaf toen, dan hebben we 6 punten uit 5 wedstrijden. Gezien de doelstelling, plek 8 tm 12, is dit te weinig. Maar als we zondag winnen klopt het gewoon weer. En we moeten gewoon niet vergeten dat het een beginnende trainer is. Hij mag fouten maken!!!
0
Dinsdag 18 oktober 2011 om 18:07 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 134 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24