Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

<FCDH>

Poepon over interesse ADO: `Ik hoef niet zo nodig weg`
Gepubliceerd door Bjorn Huistede | 11-01-12 | 138 1 reacties
ADO Den Haag heeft serieuze interesse in Rydell Poepon en Vito Wormgoor, maar de Hagenaars hebben zich nog niet gemeld bij De Graafschap. Spits Poepon staat niet te springen om een transfer.

"Mijn zaakwaarnemer heeft een telefoontje gehad van ADO Den Haag, maar ze hebben zich nog niet bij De Graafschap gemeld", aldus Poepon in De Gelderlander.

"Maar ik hoef ook niet zo nodig weg. Ik kon ook naar Genclerbirligi in Turkije, maar dat zag ik niet zitten. Ik heb het bij De Graafschap nog goed naar m`n zin."

Ook verdediger Wormgoor is voorlopig nog eigendom van de Superboeren. "Ik weet dat ADO Den Haag zich bij de zaakwaarnemer van Vito Wormgoor heeft gemeld voor een overgang voor volgend seizoen", zegt trainer Andries Ulderink.

"Maar bij de club nog niet", vervolgt de oefenmeester. "Ik ga er van uit dat Wormgoor het seizoen gewoon afmaakt. Hij heeft ook pas zijn contract verlengd."


0
Woensdag 11 januari 2012 om 14:55 uur

<FCDH>

Beest schreef:

Wie zou nou een leuke haalbare en vooral betaalbare trainer zijn voor ado?
Het moet iedergeval een trainer zijn die stevig in ze schoenen staat? hahaha
0
Woensdag 11 januari 2012 om 11:36 uur

Beest

<FCDH> schreef:

Toch werd er al gezegd dat vd brom het bij ons veel beter deed dan nu bij vitesse ado speelde veel sterker
Wie zou nou een leuke haalbare en vooral betaalbare trainer zijn voor ado?
0
Woensdag 11 januari 2012 om 11:24 uur

super fc denhaag

Beest schreef:

Heereveen mischien maar dat bijelkaar geraapte zooitje van vitesse
als je daar tekent moet je gelijk een paar taalcursusjes volgen anders kan je je niet verstaanbaar maken
kijk jij ff naar de stand in de eredivisie. wil je echt hogerop heb je toch echt een andere trainer nodig. voor zijn doen doet stein het wel goed, maar het is zeker geen top trainer.
0
Woensdag 11 januari 2012 om 11:17 uur

super fc denhaag

<FCDH> schreef:

Feyenoord een verbetering? nog geen half jaar geleden waren ze op sterven na dood
jeb, maar koeman heeft het daar weer aardig op de rails weten te krijgen. zo zie je maar wat een beetje trainer al niet te weeg kan brengen. kijk maar naar vd brom.
0
Woensdag 11 januari 2012 om 11:09 uur

BLEISWIJK-1

Ik lees net een stukje over de ADO dames en jeugd in Turkije. En wat mij het meeste bezig hield was onderstaande. Echt een hele goeie zaak dat deze oud-spelers bij ADO betrokken worden!!!

Bij de groep waren een aantal verrassende gezichten zoals de oud-aanvoerder van ADO Den Haag Aleksandar Rankovic, die als stagiair meegaat om te ervaren hoe het is om trainer te zijn, en oud speler Marco Gentile die tijdens het trainingskamp zich bezig zal houden met de video analyses.
0
Dinsdag 10 januari 2012 om 14:53 uur

<FCDH>

ADO start samenwerking met Chelsea
ADO Den Haag gaat samenwerken met Chelsea. De eerste stap is het huren van verdediger Kenneth Omeruo, die de komende anderhalf jaar op huurbasis actief zal zijn bij de club van trainer Maurice Steijn.

"Dit werkt goed voor beide partijen", zegt ADO-commissaris Paul Beyersbergen in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Financieel is dit een goede overeenkomst voor ons en met Kenneth Omeruo krijgen wij een goede speler tot onze beschikking. Wij willen niet als een etalage voor Chelsea gaan fungeren, maar het huren van een jonge talentvolle speler past in onze visie."

De samenwerking kwam eigenlijk bij toeval tot stand. "Een ADO-sponsor blijkt de jeugdvriend van sportief directeur Michale Emenalo van Chelsea te zijn. Op zijn uitnodiging is hij dit seizoen bij ons in het stadion geweest en zo zijn de gesprekken op gang gekomen", aldus Beyersbergen.

ADO Den Haag, na Vitesse de tweede club in Nederland waarmee Chelsea samenwerkt, krijgt nu voor anderhalf seizoen de beschikking over Omeruo, eerder actief in de jeugdopleiding van het Belgische Standard Luik. De achttienjarige Nigeriaan, die wordt overgenomen van Sun-shine uit zijn geboorteland, was in de zomer nog op proef bij FC Twente.

Binnen 5 jaar kampioen ? wie het weet mag het zeggen?


0
Dinsdag 10 januari 2012 om 08:57 uur

Advertentie

BLEISWIJK-1

Kees schreef:

ahj215 is ingelogd dus misschien komt er wat ........
Ali zegt dat hij ook naar een andere club had gekund en dat hij onlangs nog een telefoontje had gekregen van een oud-trainer van hem. Ik weet bijna zeker dat Ton Lokhof (VVV) dat was. Zij hebben namelijk drie jaar samen bij NAC gezeten!
0
Maandag 9 januari 2012 om 22:50 uur

yesyes

ook weer goed voor het zelfvertrouwen om te verliezen met een B elftal! Hij is zo snugger die steijn , flut trainer is die nou nog niet weg ???
0
Zondag 8 januari 2012 om 16:35 uur

BLEISWIJK-1

070 schreef:

speelt die Omeruo bij de beloftes of in de jeugd van Luik?

hier (http://www.vi.nl/Teams/Team/Standard-Luik.htm) noch hier (http://standard.sudpresse.be/saison/l-equipe/noyau-a-12.htm?lng=nl) staat hij bij.

Vraag me af of het direct een versterking is.
Ik denk dat het contracteren van Nigerianen helemaal niet zo makkelijk is. Het kan zijn dat Omeruo in Belgie nog helemaal niet speelgerechtigd is. Dat kan zijn dat het ook allemaal zo lang duurt. Ik vond een stukje over twee Nigerianen bij VVV. Vanaf augustus wilde ze die gasten al hebben. Eind November waren de contracten uiteindelijk gesloten. Maar door een conditionele achterstand waren ze pas na de winterstop inzetbaar. Of te wel er ging een half seizoen overeen. Zie artikel hieronder!


KNVB-directeur helpt VVV met Nigeriaanse transfers

KNVB-directeur Henk Kesler gaat VVV helpen met de overgang van twee Nigeriaanse jeugdinternationals naar Venlo. Het duo tekende vorige maand een contract bij VVV, maar de Nigeriaanse voetbalbond weigert de spelers vrij te geven. Kesler gaat de Nigeriaanse bond aansporen om de spelers naar VVV te laten gaan.

De KNVB-directeur is de komende weken in Nigeria in verband met het wereldkampioenschap voor spelers onder de 17 jaar. Technisch directeur Mario Captein rekent nog steeds op Alex Nkume en Okechuwku Uchebo, maar zegt wel dat er de komende twee weken duidelijkheid moet komen. Het contract zou oorspronkelijk ingaan op 22 oktober. VVV heeft de procedure voor het aanvragen van een werkvergunning wel al opgestart.De twee Nigeriaanse jeugdinternationals trainden in augustus mee bij VVV-Venlo en maakten een prima indruk op VVV-trainer Jan van Dijk. Nkume en Uchebo zijn beiden lang en fysiek sterk. Captein heeft geen idee waarom de Nigeriaanse bond de spelers niet wil vrijgeven. In eerste instantie gaf de Nigeriaanse bond het argument dat het nationale elftal onder de 20 jaar langer in Egypte moest blijven in verband met het WK. Nu luidt het excuus dat de bond het te druk heeft met het WK onder 17, dat in Nigeria gehouden wordt. Als Kesler ook geen succes bereikt, verwacht Captein dat de transfers afketsen.


0
Zaterdag 7 januari 2012 om 22:30 uur

Nu online

adorob, Franky, Vak_W, Steef070 en 135 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
2-2
3 mei 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong PSV
10 mei 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 37 - 76
2 Roda JC + 37 - 75
3 Groningen + 37 - 72
4 FC Dordrecht 37 - 68
5 ADO Den Haag 37 - 63
6 Graafschap 37 - 63
7 NAC Breda 37 - 55
8 FC Emmen 37 - 54
9 MVV Maastr. 37 - 53
10 Jong AZ 37 - 53
11 Helmond Sp. 37 - 50
12 VVV-Venlo 37 - 48
13 SC Cambuur 37 - 46
14 Jong Ajax 37 - 40
15 FC Eindhoven 37 - 40
16 Jong PSV 37 - 37
17 Telstar 37 - 35
18 FC Den Bosch 37 - 33
19 TOP Oss 37 - 33
20 Jong Utrecht 37 - 25