Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Kees

hjfff schreef:

Zwinkels(geen niveau) en Pellatz(gaat mokken ivm weinig speeldtijd) lozen. Van hun salaris en evt transfersom deze rakker vastleggen.

Verkopen? Aan wie? WIK of zo? In deze tijd worden spelers op dit niveau bijna niet meer gekocht. iedere club probeert te huren of een transfervrije speler binnen te halen. Opmerkelijk is natuurlijk ook dat zelfs een Buijs nog nergens onderdak is.

 

Maar je hebt wel gelijk met Pellatz dat ie een reuze ontevreden bankzitter is en Zwinkels is niet voldoende keeper voor het linkerrijtje. Heb altijd gedacht dat ie naar Sparta zou verkassen.

0
Maandag 13 juni 2011 om 22:19 uur

Bert

Mijn zoontje is de hele dag aan het ballen hier met o.a met het neefje van Bodde.

 

Gaf mij wel de tijd om de voortuin af te maken. Alleen ben ik nog niet zo verveeld dan die bejaarden die op tweede pinksterdag een Varen moeten halen en alleen maar in de weg lopen bij zo'n tuincentrumshoot

 

Nou de achtertuin nog wordt nog een flinke kluif en kan het seizoen weer beginnen. flag. Over zeven dagen weten we wie onze eerste tegenstander is.europe

 

0
Maandag 13 juni 2011 om 20:42 uur

michel

hier een leuk stukje van bulykin in russische krant. sorry voor de soms verkeerde vertaling

 

Dmitry Bulykin: van Europa wil niet te vertrekken

Dmitry Bulykin: uit Europa laten geen  "Den Haga Dmitry Bulykin in afgelopen seizoen was een van de beste scorers in het kampioenschap. In een interview met voetballer sprak over de eigenaardigheden van het leven in Nederland en opties voor de voortzetting carrière speelde.

Op de uitkomst van het seizoen

Dit jaar - een van de beste in mijn carrière. De beste was toen ik de topscorer in Dynamo werd en scoorde het team. Nu ging alles goed voor mij en voor de club - voor het eerst in 30 jaar, hebben wij het recht om op te treden in de Europese competitie. Alle Den Haag kwam om te voetballen wonen. We lopen in de stad als helden. Het is een heerlijk gevoel.

Over de verlenging van de loopbaan

Er is kans dat ik zou blijven bij de club, maar ze zijn minimaal. Anderlecht wil maken, en "Den Haag" is niet van plan verder te gaan dan het budget, dat was dit seizoen. Mijn agent is het omgaan met deze vraagstukken. De komende twee tot drie jaar, wil ik graag doorbrengen in Europa.

Op een baseball cap

Waarom altijd naar een baseball cap? Alleen in Den Haag in de afgelopen verschrikkelijke voetbal hype, en in zo'n hoofdtooi kent me niet zo vaak. En hoewel de straat niet een vinger wijzen en te roepen: "Boo-ly-kin, Bu-ly-kin."

Over Leo Tolstoy

Eenmaal in Nederland schoot een verhaal over ons team voor de overdracht van de Football International, zoals we hebben - "Voetbal Rusland. Ze heeft een gekke rating. En zij zeggen: voor u om te komen met een plot, gaat u zitten met een boek "Oorlog en Vrede. Open up - en er is een beroemde product van Tolstoj's ingericht in de vorm van strips. Ik was zo grappig! En het was nodig om een ​​ernstige uitdrukking op zijn gezicht te schilderen.

Bier

In Rusland, de mensen zijn boos, jaloers, al die tijd op zoek naar een reden voor conflict. En ook in Nederland alle vrolijke, begrijpen dat voetbal - een gewone man die, na een goede match kan gaan en drink een biertje met vrienden. En zie dit niet als iets crimineel. Meerdere malen hebben we het hele team werden gekozen om disco's, zitten aan dezelfde tafel met de coach, het drinken van bier. We hebben het onmogelijke. In Nederland, als iemand van het team zit, bier drinken, en het is geschikt voor fan en vraagt ​​om gefotografeerd te worden, zou hij een glas nooit verborgen onder de tafel, zoals we hebben. Slechts een voorwaarde: als dronken - achter het stuur niet zitten, bel een taxi.

Het breken van de Mode

Totdat ik hoorde geruchten dat ik dronken was, en de volgende dag ging nauwelijks op het veld. Dus: is in principe onmogelijk, omdat een dag of twee voor de wedstrijd, het team steeg naar de quarantaine. kan niet - Zelfs als je een drankje wilt. En toch, vertel me wat speler niet drinken en niet naar clubs? Iedereen doet het. Maar juist omdat ik een zondebok te hebben. In Rusland in het algemeen de spelers geleerd hebben om te drinken. In de zin dat allemaal goed op de hoogte wat de gevolgen zouden zijn als je dronken thuis. Dus als een speler rust, kan alleen worden gezien na de wedstrijd of de volgende dag uit.

Over marihuana

Gedurende het seizoen hebben we altijd tot een dopingcontrole, dus geen Nederlandse "exoten" je het probeert. Maar na de wedstrijd, de - in godsnaam. Vroeg ik, ze hebben een gemeenschappelijke noemer hebben: de opdracht om te gaan en te ontspannen. Maar ik weet zo goed.

Op de doelverdediger

Ik word wakker als dat, maar ik heb de telefoon - een paar gemiste oproepen. En hij blijft bellen. Antwoorden en zeggen tegen mij: "Je zet de doelman voor een jaar voor marihuana." Ik was niet op de hoogte van de situatie geloofden dat de verslaggevers. Wat een schok dat ik had toen ik ging naar de sportschool - en ik zag deze zelfde keeper. Ik vraag: hoe goed, in Rusland, ze schrijven dat je geplant? En hij zei: "Het was slechts een voorlopige hoorzitting, de maximale - zal jaar voorwaardelijke straf te geven."

Het feit dat in Nederland je legaal kan hebben in hun vijf struiken van marihuana voor persoonlijk gebruik. En hij had meer wilde hij om zaken te doen. Maar er was iets verknald met de papieren.

Op de Russische kampioenschap

Voetbal wordt gespeeld in Rusland en kan normaal gesproken, maar tonen de wedstrijden, zodat het horloge is niet langer een wens. Bagage in de ene richting, de bal naar de andere ... In Nederland is ieder schot op doel in drie of vier camera te zien. Ik kijk en denk: "Nou nifiga mezelf kick! Zelfs als in feite de bal in het doel gemist. Een wandeling naar het stadion in Rusland op alle eng. Het buitenland om te voetballen gezinnen wonen. Ook daar, natuurlijk zijn er schermutselingen, maar niet zoals wij doen.

Dream On

Mijn droom is om constant te gaan op het veld, scoren en het vertrouwen in coach. Natuurlijk, ik wil het doen in een buitenlandse competitie. In Europa, veel moeilijker te bewijzen hun waarde. VyuchitOb einde van het seizoen

Dit jaar - een van de beste in mijn carrière. De beste was toen ik de topscorer in Dynamo werd en scoorde het team. Nu ging alles goed voor mij en voor de club - voor het eerst in 30 jaar, hebben wij het recht om op te treden in de Europese competitie. Alle Den Haag kwam om te voetballen wonen. We lopen in de stad als helden. Het is een heerlijk gevoel.

Over de verlenging van de loopbaan

Er is kans dat ik zou blijven bij de club, maar ze zijn minimaal. Anderlecht wil maken, en "Den Haag" is niet van plan verder te gaan dan het budget, dat was dit seizoen. Mijn agent is het omgaan met deze vraagstukken. De komende twee tot drie jaar, wil ik graag doorbrengen in Europa.

 

0
Maandag 13 juni 2011 om 00:39 uur

Prutser 070

Kees schreef:

We zijn supporter van de saaiste club van Nederland. Al wekenlang geen rel, roddel, ontslagen trainers of directeuren, geen financiële lijken die uit de kast komen en ga zo maar door.

 

We moeten het zelfs over hockey hebben. Nog ff en de Libelle of Margrietjaardag vinden bij ons in het stadion plaats cheer

Het is inderdaad gewoon saai rustig, haha. Dat er zoveel in zon korte periode kan veranderen is nog steeds niet te geloven. Op het veld ging het geweldig maar buiten het veld minstens zo goed. Sinds lange tijd geen gezeik over het bestuur dat moet oprotten of een trainer die ontslagen moet worden, beschuldigingen van gokschandalen verzin het maar of we hebben het gehad in Den Haag.

0
Zondag 12 juni 2011 om 17:05 uur

Don

Scc niet op naam??

 

Alhoewel ik weet dat denhaag in het verleden het stengste toelatingsbeleid had, lijkt me nu wel de tijd rijp voor wat versoepeling.

 

Wat ik zou willen is behalve mijn scc nog 2 scc halen die ook op mijn naam staan, zodat ik elke wedstrijd 2 anderen kan meenemen.
Ik zou dan de 'verantwoordelijke' voor die 2 andere scc's blijven.

Zo kan je nog eens iemand op t laatste moment uitnodigen voor een avondje topvoetbal ;)


Ik denk dat ik weinig kans maak om ze ook daadwerkelijk te krijgen, wat jullie?? Wat mij betreft kunnen ze best een kleine proef hiermee draaien.....

0
Zondag 12 juni 2011 om 14:07 uur

BLEISWIJK-1

Kees schreef:

Exact. Als je nog wilt cashen dan moet je het komende zomer doen. Ik heb liever natuurlijk dat iedereen blijft maar bij miljoenenbedragen moet je toch er nog eens als club heel goed over nadenken.

Kees hier hebben we het toch over? Ik heb dan ook het gevoel dat ADO op dit punt voor loopt op PSV!!!

 

 

Spelersbeleid PSV op de schop
 

Het spelersbeleid bij PSV gaat de komende jaren drastisch op de schop. De financiële problemen leiden ertoe dat de club niet meer in staat zal zijn dure transfers en de bijbehorende salarissen te betalen. Daardoor komt de eigen jeugdopleiding centraal te staan in Eindhoven.

 

“PSV was altijd een kopende club, maar dat moet veranderen. Wij hebben veel geïnvesteerd in de jeugdopleiding, daar moeten we de vruchten van plukken”, zegt technisch directeur Marcel Brands in het Algemeen Dagblad.


Kleinere selectie

Een kleinere selectie is één van de punten waar de club zich op gaat richten. “We willen toe naar een selectie met achttien of negentien voetballers, aangevuld met vier of vijf talenten."

Op die manier wil Brands de spelers uit de jeugdopleiding het gevoel geven dat er een reële kans is om door te breken bij PSV. Dat was door het beleid waarbij veel ervaren spelers van buitenaf gekocht werden, lang niet het geval in de 'Lichtstad'.


Perspectief

"Je moet een jochie van twaalf jaar dat bij PSV komt, perspectief kunnen bieden. Hij moet zien dat het écht mogelijk is om het eerste te halen", zegt Brands.

De club heeft volgens de directeur voldoende talent in huis. "Het gebeurt al, met Zakaria Labyad, Género Zeefuik en Stijn Wuytens. Nu gaan jongens als Memphis Depay en Marcel Ritzmaier heel hard. Het is belangrijk dat zij een opening zien naar het eerste elftal."


Andere weg

Met het nieuwe beleid laat PSV de ambitie los om structureel te overwinteren in de Champions League. “Als je mikt op kwartfinale, kies je eerder voor een ervaren jongen. Wij slaan een andere weg in."

Torenhoge salarissen zijn dan ook verleden tijd in Eindhoven. "Alleen voor voetballers met een grote toegevoegde waarde betalen we meer dan een miljoen euro salaris. Dat doen we dus niet voor tien spelers. Dat is een duidelijk signaal.”


Creatief

Desondanks denkt Brands dat PSV nog altijd mee kan doen om het landskampioenschap. "We zullen creatief moeten zijn, maar ook realistisch. Het is ons doel om in eigen land prijzen te pakken."

"Dat kan nog altijd met ons budget. Als Balázs Dzsudzsák vertrekt, dan lukt het vast niet om iemand van hetzelfde niveau te halen. Maar we kunnen ons dan wel op andere posities in het elftal versterken."

 

0
Zaterdag 11 juni 2011 om 14:07 uur

Kees

Ooievaar schreef:

Denk dat dat wel behoorlijk meevalt met dat bod van zeven miljoen. Koeman mag het bedrag wat men vangt voor van Wolfswinkel niet helemaal herinvesteren, omdat Utrecht met behoorlijke tekorten kampt. Die hebben blijkbaar ook op te grote voet geleefd.

 

Die duikboot kan wel schreeuwen, maar voetbal is -gelukkkig - geen wiskunde. Anders zouden wij met ons budget never nooit europees voetbal kunnen halen. Die onbeschofte hork heeft een budget wat hoger is dan het onze en een club als Heracles tesamen, en toch eindigt hij onder ons alsook onder Heracles(...)

 

Behoorlijk uit de Koersk dus.stork

Van dat bod van 7 miljoen klopt inderdaad geen ruk. Was door één iemand in de wereld geholpen en had volgens diegene betrekking op Toornstra en Van der Brom.

 

Als het waar was geweest dan had ik ze voor ADO achterop mijn gammele fiets naar Utrecht willen brengen. Zo ontzettend veel geld waar je jaren mee vooruit kan als het verstandig gebruikt.

 

De komende jaren komt er een enorme omslag in de (Nederlandse) voetbalwereld qua financiën. Er wordt eindelijk terecht schoon schip gemaakt.

Op Europees niveau gaat de Uefa zich roeren en hier in Nederland wordt het ook allemaal strakker. Kijk afgelopen seizoen maar naar de Jupiler. Rond de 10 clubs met puntenaftrek en zelfs in de eredivisie is NAC één punt in mindering gebracht.

 

Net op tijd is bij ADO ook het besef gekomen om verstandiger met de financiën om te springen. Met dank aan ondermeer Van der Kallen.

 

 

0
Zaterdag 11 juni 2011 om 13:06 uur

Advertentie

Karel KLaver

Bert schreef:

Stelletje wauzen hier met Vennegoor en weet ik veel.

 

Ver over de top heen gaat never nooit komen.

 

Denk dat Bultkin blijft

Het lijkt erop dat sommige supporters behoorlijk in paniek zijn, als ze zelfs VoH een aanwinst vinden injured

 

Ik heb ff geen tijd gehad om alle shouts foor te nemen (dat gezanik met Europees voetbal -vroeger kon je gewoon op vakantie en had je bij terugkomst maar een handvol shouts door te lezen ;)...), maar:

 

Wat doen onze sponsors eigenlijk? Ik kan me namelijk zo voorstellen dat als Buly een serieuze optie is (en blijft), hij via de sponsors (commerciële contracten dus) een aardige cent kan bijverdienen, zonder dat dit de club extra geld hoeft te kosten.

0
Zaterdag 11 juni 2011 om 12:56 uur

Kees

<FCDH> schreef:

Algemeen directeur manders zei dat ado in de komende jaren naar een begroting wil van tussen de 20 a 25 miljoen dus zeg maar in de komende 10 jaren

Dat is een mooi geluid en klinkt nu wat realistischer dan in de tijd toen Jagersma dat zei. Waar heeft Manders dat gezegd, is mij ontgaan.

 

Overigens ben je verplicht om rond de 6 % van je stadionbezetting beschikbaar te stellen aan de uitsupporteres. Een scheidingswand schijnt voor logistieke problemen te zorgen met betrekking tot aan- en afvoer van de uitsupporters en thuissupporters.

0
Donderdag 9 juni 2011 om 21:16 uur

dirk

Kees schreef:

Uit de geschiedenisboekjes heb ik begrepen dat Frans Kok zelfs nog beter was. Maar als jong broekie (grin) kan ik dat niet beoordelen.

Frans Kok was in elk geval een prima verkeersagent, toen hij in de jaren vijftig bij ADO keepte. Als hij het verkeersklapbord op het Rijswijkseplein bediende, gaf hij iedereen die hij van ADO herkende altijd groen. Voor de jonkies onder ons, in die tijd waren er nauwelijks verkeerslichten.

0
Donderdag 9 juni 2011 om 11:56 uur

Nu online

Franky, Alexander, guru, tjapi01, ton en 171 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Morgen om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26