Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Bert

Het wordt weer eens tijd dat onze Frans weer eens wat van zich laat horen.

0
Zaterdag 21 mei 2011 om 13:00 uur

Kees

BLEISWIJK-1 schreef:

Ik ben het niet met je eens. Die tweede goal. Daar had hij bij moeten zitten. Bij die eerste moet gewoon de voorzet eruit gehaald worden.

Dat was ook de rede dat Roda JC de tweede helft niet echt gevaarlijk werd. De buitenspelers van Roda werden telkens onder druk gezet als ze aan de bal kwamen. Hierdoor kwamen er voor Roda maar heel weinig bruikbare voorzetten door.

 

Ik vond Leeuwin gisteren niet zijn beste wedstrijd spelen, maar ben wel een grote fan van hem. Hij staat nooit langer dan drie weken op dezelfde plek maar haalt elke week toch weer een voldoende. En dat voor een speler waar ik vorig jaar nog nooit van gehoord had. Ik hoop dan ook dat zijn contract open gebroken wordt!  

Voorzet eruit halen? Die bal werd 1 meter vanaf de middenlijn gegeven en was lange tijd onderweg. Was gewoon een lange diepe bal.

0
Vrijdag 20 mei 2011 om 16:33 uur

Bubbles

Kees schreef:

Als je de trainerscarriere van Van der Brom bestudeerd dan is die heeeeeeeeeeeel weloverwogen gepland. Vitesse, indien met een begroting van enkele tientallen miljoenen, is voor hem een logische vervolgstap voor een topclub a la PSV of Twente.

 

Echter Van der Brom blijft meestal twee of drie jaar bij een club hangen en dat zie ik nu ook wel gebeuren. Hij is nu de kroonprins tezamen met Pastoor onder de trainers maar je kunt, zoals jij ook schrijft, snel, heel snel weer afgebrand worden.

Onze Sjon naar Vitesse.... wat mij betreft no focking way dattie dat doet die schiettent met een vage georgier aan het stuur...

 

Als Sjon zijn carriere nauwkeurig pland dan sla je dat over ondanks zijn Vitesse verleden... tenzij die in twee jaar 10 miljoen ga verdienen of zo.

 

Hoop echt dat we hem voor lange tijd kunnen vasthouden.

0
Vrijdag 20 mei 2011 om 13:26 uur

Kees

oodh schreef:

Ik begrijp niet zo goed waarom iedereen Vicento nu zo goed vond. Hij had er zomaar drie kunnen maken maar hielp ze helaas allemaal om zeep. Ook speelde hij regelmatig het niet goed uit waardoor een goede kans verkeken was. Maar goed, hij is nog jong en wel heel snel.

Iedereen was goed in de eerste helft maar toch vooral Bulykin. Ook Ammi vond ik een sterke pot spelen in de eerste helft. Derijck erg sterk in vooral de tweede helft.

Wat me echter nog het meest verbaasde was die overtreding van Bulykin. 4-1 voor, vlak voor rust en dan zoiets op hun helft en dus een volkomen ongevaarlijke situatie. Daar snap je toch niets van. De man dupeerde daarmee wel de hele ploeg met als resultaat dat het 4-2 is geworden. Prachtige wedstrijd, perfecte inzet, maar dan toch een beetje een wrange nasmaak.  

Tuurlijk had Vicento vaker kunnen scoren maar er stond vandaag wel een vleugelspits die bij tijd en wijlen twee man aan zich bond. Zijn agressie was vandaag top in de goede zin van het woord terwijl het in het verleden meer op de tegenspeler was gericht.

Hij scoorde met het hoofd en was bij het doelpunt van Bulykin betrokken. Zo'n Vicento zie ik graag iedere wedstrijd. En hij voetbalt enorm doelgericht en durft de actie te maken.

0
Vrijdag 20 mei 2011 om 00:45 uur

andy

Kees schreef:

Dit heeft niets met vertrouwen of zin te maken. Het (Nederlands) betaald voetbalpubliek is enkel gericht op het competitie-element.

 

Alle clubs hebben hier tijdens de play offs en beker last van. Kijk de toeschouwersaantallen van de laatste jaren er maar op na ( uitzonderingen daargelaten).

 

Ook in andere (grote) voetballanden komt dit voor en heeft dus niets met de ADO aanhang te maken.

 

Tsja, wat de oorzaak is? Misschien financieel, verzadiging, tv etcetera.

Wat dacht je van de dag en tijdstip... heel vaak toen het uitverkocht was zaten er veel gezinnen met kinderen ook. tja die gaan niet op een donderdagavond om 20:45 met de kids naar ado, als die de volgende dag naar school moeten.

 

De knvb is in mijnziens hiervan de schuldige met deze tijd op deze dag.

 

maar ja wat doe je eraan he. luisteren doen ze toch niet daar in zeist.

0
Donderdag 19 mei 2011 om 17:11 uur

dirk

miq72 schreef:

Ik zelf zou het een schande vinden als er vanavond minder als 10000 man in het stadion zijn .Het is 20 jaar geleden dat we europees voetbal speelden en dit elftal verdient een vol stadion .Een echte supporter is er vanavond hoe dan ook bij en geloof ik kan dat zeggen .Heb gisteren via bloedonderzoek vernomen dat mijn ernstige ziekte weer  de kop opsteekt .Wist ik eigenlijk al want ben al een paar dagen zo ziek als een hond .Moet vanavond ook nog anderhalf uur heen en terug reizen ,maar al zou ik er bij neervallen wat niet geheel ondenkbeeldig is .Niemand houd mij tegen om naar mijn cluppie te gaan vanavond .LAs je niet kan  ,kan je niet .Redenen als patat ipv een prak of dat het te laat eword vind ik echter lariekoek .

Ken je niet, maar ik wens je heel veel sterkte in de komende tijd

0
Donderdag 19 mei 2011 om 14:44 uur

Yo

JB schreef:

Net een keer of 50 gestemd.

 

Handig zo'n control+[ "back-button".

Staat (in Firefox) de hele pagina nog ingevuld, hoef je alleen nog maar een keer op "verzenden" te drukken.

En nog een keer. En nog een keer. .............En nog een keer.

bal

 

angel

 

flag

Heeft geen zin, werkt met uniek ip-adres. Zonde van je tijd....
0
Woensdag 18 mei 2011 om 23:58 uur

<FCDH>

KERKRADE - Anouar Hadouir moet het eerste duel in de play-offs met ADO Den Haag aan zich voorbij laten gaan. De spelmaker van Roda JC heeft te veel last van een kniekwetsuur, zo meldt L1. De medische staf verwacht dat Hadouir wel op tijd fit is voor de return zondag in Kerkrade. Mads Junker is geschorst.

 

0
Woensdag 18 mei 2011 om 15:02 uur

Advertentie

<FCDH>

Kaarten voor Swansea op Wembley
Swansea City heeft de finale van de play-offs gehaald. Deze wedstrijd op het historische Wembley gaat om één plaats in de Premier League.
Door onze mooie link met Swansea zijn er voor de ADO Den Haag supporters 400 kaarten voor deze wedstrijd ter beschikking. Kaarten kosten 60 euro inclusief een speciaal Wembley Shirt.

Men kan kaarten aanvragen via swansea@wanadoo.nl, u kunt overigens gewoon in het Nederlands mailen naar dit adres. De kaarten moeten logischerwijs wel van te voren worden betaald op de Oude Haagweg 20 in Den Haag.

De wedstrijd word gespeeld op maandag 30 mei, om 15.00 uur lokale tijd, tegen Reading.

Swansea heeft in de halve finale eerst 0-0 gespeeld uit tegen Nottingham Forest en de thuis wedstrijd afgelopen maandag met 3-1 gewonnen.
Reading speelde thuis tegen Cardiff City met 0-0 gelijk en won uit met 0-3, waardoor ook deze club de finale haalde.

Gedurende het seizoen won Swansea twee maal van Reading, dus dat mentale voordeel heeft de ploeg van oude bekenden Ferrie Bodde, Dorus de Vries en Ferrie Bodde. En de 40.000 aanhangers die naar Wembley zullen afreizen zullen voor nog meer steun in de rug zorgen!

 

0
Woensdag 18 mei 2011 om 10:59 uur

ADOnieuwegein

ADODENHAAG schreef:

Reading? Daar zal Swansea goed mee weg komen. Cardiff heeft een veel beter team en Reading is sinds de degradatie heel erg afgezakt. Zal zeker leuk zijn voor Swansea en Bodde...

Swansea heeft dit seizoen 2 x gewonnen van Reading. Beide met 1-0. Ik heb zowel gisteren de wedstrijd van Reading gezien, als dinsdag de pot van Swansea City.

 

Nou ik denk dat Swansea de grootste kans maakt om te winnen. Zit veel meer voetbal in, goed spelend en aanvallend team. En dan zeg jij dat Cardiff beter zou zijn dan Reading?? Die wedstrijd van gisteren ging nergens over. Alleen maar hoge ballen en bijna geen normaal uitgespeelde aanval. Swansea City daarin tegen probeert alles op een voetballende manier op te lossen.

 

Word leuk maandag 30 mei op Wembley. Wedstrijd begint 16.00 uur Ned-tijd. Swansea City heeft ruim 39000!!!! kaarten gekregen!

 

Dat zijn nog eens uitwedstrijden;)

0
Woensdag 18 mei 2011 om 08:00 uur

Nu online

BigMac, Bolskie, haguhnees87, Edje, Eeuwig Den Haag, Vakkie-G, 10 en 209 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24