Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

BLEISWIJK-1

Max schreef:

Volgens mij is dat gewoon de denklijn van de snor. Die ziet ene verband tussen interesse in Boymans en het vertrek van Bulykin.

 

En volgens mij vindt ie het lekker bekken om wekelijks te roepen dat alles en iedereen DH gaat verlaten.

Binnen nu en twee weken wordt het duidelijk of ADO Bulykin kan behouden. Tot die tijd houden ze het lijntje Boymans open. Dit is gewoon verstandig. Je moet nooit op 1 paard wedden!

 

Bulykin is gewoon eerste keus. Daarom moet je de opmerkingen van Johan Derksen ook niet te letterlijk nemen. Volgens hem is de hoop op Dimitry al opgegeven.

 

Ik kan me trouwens ook niet voorstellen dat ze nog steeds geïnteresseerd zijn in Nijland. Je hebt voor de linkerspitspositie nu Vicento, De Vogel en Hocher. Lijkt me een beetje veel worden.
 

 

0
Dinsdag 17 mei 2011 om 09:26 uur

rien1

ADOFLEVO schreef:

Roda JC Kerkrade speelt in de eerste ronde van de play- offs aanstaande donderdag 19 mei om 20.45 uur in Den Haag tegen ADO Den Haag. Drie dagen later, op zondag 22 mei, speelt Roda JC Kerkrade om 12.30 uur thuis tegen ADO Den Haag.

Seizoenkaarthouders kunnen op vertoon van hun seizoenkaart gratis de wedstrijd tegen ADO Den Haag bezoeken.  ( zo kan het ook)

 

Vanmiddag midden in 020 onze kaartjes gekocht voor ado-roda. Ik gok op 10.000 manstork

Mij persoonlijk maakt het geen fuck uit, ik ga toch wel. Maar er zijn veel supporters waar het niet zo makkelijk gaat. Die hebben daarbij ook de 4 laatste verlieswedstrijden in het geheugen. Tel daarbij op dat de wedstrijd tegen Roda op een (voor velen) geweldige k*t tijd(20.45u) is, en de kids allang op 2 oren liggen en je kan uitrekenen hoe ''vol'' het stadion zal zijn.

 

Kan men gaan blerren dat je achter de club moet staan en dat je je knip moet trekken (gelijk effe voor ronde 2),  maar zo werkt het gewoon niet. De prijzen hadden als eerste al gelijk veel aantrekkelijker moeten zijn. Nu gok ik op een kleine 7.000 toeschouwers. Al hoop ik werkelijk dat ik ongelijk heb.   

 

0
Maandag 16 mei 2011 om 21:16 uur

Bert

De KNVB heeft wel weer onmogelijke aanvangstijden vastgesteld 20.45 uur a.s. donderdag en om 12.30 uur mogen we beginnen in Limburg. Dan moet je gotver 7.30 uur uur op zondag de deur uit wil je nog op tijd zijn.tired

 

 

0
Maandag 16 mei 2011 om 18:11 uur

willem

ik denk dat ik ook maar is wat vrienden mee neem want ben hier in het dorp de enigste die voor ado is dus wordt tijd dat er meer bij komen want alleen naar uitwedstrijden is ook niks denk ik:P

0
Maandag 16 mei 2011 om 16:40 uur

<FCDH>

Als het stadion alweer bijna vol zit? is ado wel met hele grote sprongen vooruit gegaan de laaste tijd?;))

0
Maandag 16 mei 2011 om 15:06 uur

Max

Misschien nog even voor de duidelijkheid: De voorspelling voor het klassement geldt voor 90 minuten. Goals in de extra tijd tellen hier niet voor mee.

0
Zondag 15 mei 2011 om 23:32 uur

Kees

BZHT schreef:

WTF waren dat trouwens voor shirts bij Heerenveen???? Ik kon het bijna niet geloven. Hebben ze daar al eerder mee gespeeld? Is me dan niet eerder opgevallen.

Dat zijn de hele oude shirts van Heerenveen uit de tijd van Abe Lenstra en worden de uitshirts voor komend seizoen.. Er is daar bij de supporters heel veel commotie over. Die willen dat niet.

0
Zondag 15 mei 2011 om 21:41 uur

Advertentie

DenHaagFC

Beste supporters,

 

Kunnen wij niet alles aangrijpen om de titelwinst van Aj*x te overschaduwen. Kunnen wij nu niet Richerd de Mos in roepen? 50.000 man op het museumplein die JODEN, JODEN, JODEN schreeuwen.

 

Zelfs de spelerselectie en de trainer Frank de Boer deden mee.

 

Waar is nu het CIDI, waar is nu de KNVB, waar is nu alle media?

 

WIJ KUNNEN DIT NIET ZOMAAR LATEN GAAN.

 

TIJD VOOR ACTIE!

 

ps. Max maak er een headline van op het CADD

0
Zondag 15 mei 2011 om 21:28 uur

Adowoman

Kees schreef:

Niks diep gezonken. Vroeger hadden we series van zo'n zes a zeven wedstrijden die we op rij verloren. Jammer maar niet meer dan dat.

 

Laten we rustig, heel rustig, de vereniging laten groeien. Het verwachtingspatroon wordt anders veels te hoog. Was je dit jaar vierde geworden had het volgend jaar enkel minder kunnen zijn en waren velen teleurgesteld en mogelijk afgehaakt.

Mooi gezegd. We hebben een aantal fantastische wedstrijden gehad met onze club, prachtige combinaties en mooie doelpunten. Ik denk, en zo ben ik ook, dat we vergeten waar we vandaan kwamen zoals de jaren voor dit jaar. Strijdend om degradatie, strijden om behoud eredivisie, randverschijnselen bij de club...

Ik was al in het Zuiderpark toen ik 12 was (rond de tijd van Karel Bouwens en Ron de Roode en Bram Rontberg etc etc) en buiten het ongeslagen kampioen worden in de jaren 80 hebben we ook vele rotjaren gekend.

 

Dit is het eerste jaar wat zo mooi gegaan is op een enkele wedstrijd na en ja nu hebben we 4 wedstrijden verloren en was het de laatste wedstrijden niet veel maar ik ben trots op mijn ado die zo teruggevochten heeft, qua club, qua team, qua naamsbekendheid (eerst was het beruchtheid), qua suppoters. Velen weten Ado weer te vinden en we hebben een goeie ambiance in het Kyocera stadion...

 

Ik ga naar de play offs en moedig ze aan en ook al halen ze het niet, een dikke pluim hoe ze dit jaar deze club weer op de kaart hebben weten te brengen.

Slechte wedstrijd vandaag, ja! Maar mijn hart is haags en ado zit in mijn bloed en ik blijf ze steunen en aanmoedigen!

 

Adowoman

0
Zondag 15 mei 2011 om 16:52 uur

Kees

Maandag 27 juni is de eerste training.

 

Zaterdag 2 juli de eerste oefenwedstrijd uit in het kader van het 100 jarig bestaan van Graaf Willem Vac. Overigens verloren we de laatste wedstrijd tegen Graaf Willem in het jaar .............. 1918.

 

 

 

Seizoen 2010-2011
  100-jarig Graaf Willem speelt jubileumwedstrijd tegen ADO 1 
Jubileum - 18 maart 2011
Achter de schermen werd er al geruime tijd hard aan gewerkt. Geen middel is onbenut gelaten. De spanning werd bijna ondragelijk in de eindfase van de onderhandelingen, maar het bestuur van Graaf Willem heeft alles in de strijd geworpen en de deal van het jaar gesloten!

Op zaterdag 2 juli aanstaande speelt het eerste thuis op de Roggewoning tegen het eerste van ADO Den Haag!

Het belooft een mooie en spectaculaire wedstrijd te worden, waarin het eerste alles op alles zal zetten om het seizoen in eigen huis af te sluiten met een mooi resultaat. De voorbereidingen voor de wedstrijd zijn reeds in volle gang. Ook voor ADO is het naar verluidt een heel speciale wedstrijd, want ADO heeft wat goed te maken. De laatste keer dat de beide teams tegen elkaar speelden, verloor ADO namelijk van Graaf Willem. Dat was weliswaar in 1918, toen de euro nog de gulden was en Graaf Willem nog niet was gefuseerd met VAC. Maar toch... De komende weken houden we jullie via onder andere het clubblad en de website op de hoogte van alle wetenswaardigheden over de wedstrijd.

Maar voor nu geldt alvast: stel die vakantie uit met een dag, bezoek opa en oma op zondag in plaats van zaterdag en haal vrijdagavond de boodschappen. Want zaterdagmiddag 2 juli 2011 wordt een heel bijzondere en vooral ook gezellige feestdag waar je bij moet zijn: want het kan zomaar weer 93 jaar duren voordat ADO weer verliest van Graaf Willem!

De Jubileumcommissie

0
Zaterdag 14 mei 2011 om 23:21 uur

Nu online

Pepmans, kojak1, oodh, yesyes, Erik070, Marcie, Franky en 115 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24