Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

JoostJ

ADO Den Haag en John van den Brom zijn in gesprek over een nieuw contract voor de trainer, maar het is nog maar de vraag of de coach ook daadwerkelijk gaat bijtekenen. Van den Brom is ook in beeld bij Vitesse, de club waar hij als speler furore maakte en waar dankzij de aanwezigheid van Merab Jordania momenteel veel mogelijk is. “Als je het hebt over potentieel en ambitie, dan ligt daar een mooie uitdaging”, zegt Van den Brom. De oefenmeester benadrukt dat hij niet perse wil vertrekken uit Den Haag: "Dit is geen open sollicitatie, hoor", vertelt Van den Brom aan Voetbal International. "Maar ik denk daar wel over na. Ik vind het prachtig met goede spelers te kunnen werken, iets op te bouwen." Ted van Leeuwen, technisch directeur van Vitesse, zei eerder dit jaar dat hij rekent op de komst van Van den Brom: "Ooit wordt hij trainer van Vitesse. Dat staat in de sterren geschreven." De coach van ADO weet echter dat er in Arnhem de nodige clubmensen zijn geslachtofferd: “Was niet nodig geweest. Zonder Theo Bos is het niet beter gegaan. Krijg je de tijd en de rust om ergens aan te werken? Dat is de hamvraag. Bij ADO Den Haag heb ik een veilige situatie gecreëerd, kan ik werken op de manier die bij mij past. Ik heb het gevoel dat de mensen me serieus nemen en naar me luisteren. We vertrouwen elkaar. Moet je dat zomaar opgeven?"
0
Donderdag 9 juni 2011 om 09:18 uur

JB

Prutser 070 schreef:

Daar zou je mij niet blij mee maken, dat is echt een grabbelaar

Nee, maar de heersende opinie wat keepers betreft lijkt te

langer=beter

te zijn.

 

En dan is 1.98m natuurlijk fantaaaastisch.

 

 

Overigens, ook 1.98m, is Yves Makaba-Makambalay.

Die is 25 jaar en heeft een aflopend contract bij Swansea.

 

Als je de filmpjes op you tube van hem ziet uit zijn Chelsea en Hibernian tijd...

Hij heeft soms zelfs moeite om binnen de zestien meter te blijven als hij weer eens achter een hoge voorzet aan gaat. ;-))

 

Overigens is hij weliswaar Congolees, maar ook Belg.

En hij komt uit de opleiding van PSV, dus hij spreekt Nederlands......

0
Woensdag 8 juni 2011 om 23:12 uur

HB

Vincent schreef:

Iemand enig idee hoe laat en waar de laatste eer aan ton wordt bewezen?

kan er nergens iets over vinden.

 

Ik neem aan dat ooievaar ,als ambassadeuer van cadd, er ook heen gaat / wil?

Preciese tijd is nog niet bekent,maar gaat dinsdag plaatsvinden.

0
Woensdag 8 juni 2011 om 20:34 uur

jamesjones

Tommy schreef:

ben ik de enige die hem een beetje begint te knijpen nu.

hoezo verhoek, immers , toornstra niks over bekend?

die blijven toch gewoon en derijck is ook van grote kans dat ie blijft naar er is een kans dat ie blijft. straks vallen alle steunpilaren weg

Derijck gaat gewoon bijtekenen, ben ik van overtuigd.

En de rest is nog niet weg hoor, als je niks hoort kan er ook zijn dat er niet echt iemand zich gemeld heeft.

Alle genoemde spelers hebben zowieso nog een contract en moeten bij niet verlengen en weg willen gaan afgekocht worden.

Daar kan je echt wel iemand voor terug halen!

 

Bulykin is jammer, maar vorig jaar kwam hij ook opeens aanwaaien en wie weet dit jaar ook weer zo'n actie met 1 of andere speler.

Tot die tijd kunnen Brouwer, Mulders, Vicento en desnoods Immers in spits.

 

vd Brom gaat ook nog wel blijven, in ieder geval dit jaar.

ADO kan ook gewoon NEE zeggen, net als AZ....

0
Woensdag 8 juni 2011 om 18:59 uur

ADO supporter Leidschenveen

jamesjones schreef:

Moet zeggen dat ik het thuistenue nog wel redelijk vind. Het Errea is niet supergroot aanwezig. Wat bij Hummel op zich wel was met die vlakjes op de mouw etc.

Uitshirt valt me ook mee als ik hoorde eerst dat het zwart zou zijn had ik toch mijn twijfels, maar vind dit nog wel redelijk goed uitzien, ook grappig met die ooievaar zo erop.

Hoop dat ze snel in de fanshop liggen zodat we eens goed aan de merchandise kunnen verdienen. Als we nu weer moeten wachten op een hoofdsponsor, met de benodigde tijd om die naam op de shirts te printen, gaat er weer een hoop omzet verloren.

IJzer smeden als......  etc

0
Dinsdag 7 juni 2011 om 19:42 uur

Advertentie

Bert

Van den Bergh twee jaar naar 'prachtige club met een prima selectie'
Dinsdag, 7 juni 2011 om 07:00
Ricky van den Bergh speelt in de komende twee seizoenen voor Spakenburg. De aanvallende middenvelder zette onlangs een punt achter zijn loopbaan in het betaalde voetbal en tekende bij FC Lienden, maar vertrok daar alweer zonder ook maar één duel voor de club te spelen. Vervolgens kwam er contact met Spakenburg, dat Van den Bergh inmiddels heeft vastgelegd.

“Ik heb een prima indruk gekregen van de club toen ik ben wezen kijken bij de laatste competitiewedstrijd tegen HHC Hardenberg (5-0)”, vertelde de dertigjarige Van den Bergh. “Daarnaast heb ik een warm gevoel overgehouden aan de gesprekken die met ik met de mensen van de technische commissie van Spakenburg heb gevoerd. Ik heb de beleidsbepalers van FC Lienden laten weten dat mijn keus inmiddels op Spakenburg is gevallen.”

“Er zijn een paar persoonlijke redenen - waar ik liever niet op inga - die aan mijn besluit ten grondslag liggen om niet naar FC Lienden te gaan. Verder vind ik het mooi om weer met Hans van de Haar, waar ik de afgelopen tijd veel contact mee heb gehad, en Sebastiaan Steur te gaan spelen. Ik ben blij dat de kogel door de kerk is en ik me nu definitief kan gaan richten op Spakenburg. In mijn ogen een prachtige club met een prima selectie die ieder jaar om de prijzen meedoet.''

0
Dinsdag 7 juni 2011 om 10:52 uur

Ooievaar

olaf1982 schreef:

'Ajax wil La Ling als algemeen directeur'
Uitgegeven:  2 juni 2011 12:27
Laatst gewijzigd:  2 juni 2011 12:26
AMSTERDAM - Tscheu La Ling is een belangrijke kandidaat om Rik van den Boog op te volgen als algemeen directeur bij Ajax. De oud-speler van de Amsterdammers en eigenaar van de Slowaakse club AS Trencin bevestigt de interesse.


© ProShots
"We zijn inderdaad in gesprek", zegt de voormalige rechtsbuiten tegenover De Telegraaf. "Maar meer wil ik er niet over kwijt."
Rik van den Boog werkte dinsdag na drie jaar voor het laatst in de Amsterdam Arena, de positie van algemeen directeur is sindsdien vacant.

La Ling heeft goede resultaten behaald met Trencin, dat dit seizoen kampioen werd in de Slowaakse tweede divisie. De Hagenaar trok de club uit de schulden en hervormde de jeugdopleiding.

Die Ling krijgt nog bonje op een kerkhof, dus is het wachten op de breuk daar.

 

Ooik zonder zijn 'adviezen' ziet de toekomst er voor ons goed uit. ADO trekt weer aan. We hebben een stadionsponsor, krijgen een nieuwe -beter betalende - shirtsponsor, door het europese avontuur zal de belangstelling voor de club nog meer toenemen. Er staat heel behoorlijk materiaal, dragende spelers liggen goeddeels voor meerdere jaren vast, de begroting gaat stijgen, waar andere clubs terug moeten gaan.

 

Vorig jaar om deze tijd was ik opgelucht dat we er in zijn gebleven, nu gaan we europa in.

 

Snel deze trainer nog een paar jaar vastleggen, en wat meer de focus leggen op het versterken van de verdediging en een goede keeper halen.

 

Dan verwacht ik binnen afzienbare tijd de discusse om het stadion van een tweede ring te voorzien.

 

We zijn pas net begonnenstork

0
Donderdag 2 juni 2011 om 18:29 uur

olaf1982

Ben bang dat hij nu toch echt weg is:

 

ADO-spits Bulykin: 'We bekijken nu vijf aanbiedingen'
01/06/2011 10:50

ADO Den Haag dwong na een uitstekend seizoen Europa League-voetbal (voorronden) af. Mede verantwoordelijk voor het succes was Dmitry Bulykin die 21 keer doel trof. Maar de Russische huurling van Anderlecht speelt komend seizoen zeker niet meer in het Kyocera Stadion.

'Over een jaar ben ik transfervrij en dat is voor Anderlecht niet gunstig', weet Bulykin in een interview met SOV Sport. 'Het is voor hen beter als ze me verkopen. ADO Den Haag wil graag met me door maar die kunnen mijn salaris niet betalen. We hebben nu vijf aanbiedingen ontvangen. Nu is het bekijken welke voor mij en voor Anderlecht de beste is.'

'Terek Grozny heeft interesse getoond, maar die aanbieding was financieel niet erg lucratief. Ook Dinamo Moskou en Lokomotiv Moskou hebben een bod neergelegd dat Anderlecht en ik overwegen', vervolgt de Russische spits. 'Een aanbod uit Qatar was wel erg goed maar we bekijken eerst de mogelijkheden in Europa.'

Bulykin kijkt met genoegen terug op zijn tijd bij ADO en vooral de competitiezeges op Ajax zal hij nooit vergeten. 'Het belangrijkste voor onze fans is winnen van Ajax. Dat is voor hen zoiets als de Champions League winnen', heeft Bulykin geleerd.

'En twee keer versloegen we ze dit seizoen. De grootste straat van Den Haag was afgezet om de fans de kans te geven om ons toe te juichen. Fans hebben me zelfs tatoeages laten zien die ze hadden gemaakt als eerbetoon aan die overwinning.'

0
Woensdag 1 juni 2011 om 11:17 uur

Bert

ADO supporter Leidschenveen schreef:

San Marino is echt zo'n lokatie om met die retro camper van Vincent heen te gaan.

 

Hoe kan een club uit San Marino in vredesnaam in de tweede ronde van de EL komen ? Dat snap ik niet. Hebben ze daar in Italië een intertoto competitie of zo ? Ik volg het Italiaanse voetbal niet meer zo, maar zo'n Mickey Mouse club kan toch niet bij de eerste 6 in Italië geeindigd zijn ?

 

In de 4e ronde, de laatste voordat je naar de poulefase gaat, kom je ook clubs als Schalke en Tottenham tegen. Pfffffffffff.

We hebben drie voorrondes geen vier. Dus tegen die tijd dat we Schalke tegenkomen zitten we al in de poulefase.

 

Ik ben wel van mening dat mochten we ons daadwerkelijk plaatsen voor de poulefase we de KNVB beker maar met de reserves moeten spelen. Anders wordt het seizoen veels te zwaar.

 

Maar je waar hebben we het over zijn luxe problemen.

 

San Marino is overigens een zelfstandige staat. Met een eigen competitie. De kampioen kan tegen ons loten.

0
Dinsdag 31 mei 2011 om 22:21 uur

Franky

Tommy schreef:

dit is ook een leuke speler misschien voor ons?

Strijd om 'gratis' Overtoom in volle gang
Tom Overtoom vertrekt komende zomer bij Ajax. Het contract van de twintigjarige middenvelder in Amsterdam wordt niet verlengd. De strijd om de handtekening van Overtoom is inmiddels in volle gang.

Overtoom maakte het afgelopen seizoen deel uit van Jong Ajax. De middenvelder was het grootste deel van het seizoen bovendien aanvoerder van het beloftenteam. Tot een debuut in de hoofdmacht kwam het niet. Wel zat Overtoom, die in 2009 op huurbasis uitkwam voor HFC Haarlem, tijdens het uitduel met NAC Breda bij de wedstrijdselectie van hoofdtrainer Frank de Boer.

Het feit dat de middenvelder transfervrij mag vertrekken bij Ajax is niet onopgemerkt gebleven. Verschillende clubs uit de Eredivisie en de Belgische Jupiler League hebben inmiddels geïnformeerd naar Overtoom, weet VoetbalPrimeur. De middenvelder heeft een voorkeur voor een langer verblijf in één van de Nederlandse competities.

 


 

als hij werkelijk erg goed is en een aanwinst voor Den Haag dan zal John vd Brom hem vast kennen uit zijn tijd bij de ajax jeugd.

 

Hij weet vast wel of hij goed genoeg is!

0
Dinsdag 31 mei 2011 om 14:55 uur

Nu online

guru, Franky, Erik070, kako en 148 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Morgen om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26