Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Aad

Bubbles schreef:

Wat calimero gehalte! Als de club weer eens onnodig in een negatief daglicht gesteld wordt dan voel ik me op de pik getrapt ja is daar wat mis mee dan.... bij mij zit het groen geel tot op de laatste vezel in me lijf ja calimero gehalte tssssssssss

Toch even reageren ....

 

Behalve Vicento zet niemand ons in een kwaad daglicht. Wel wordt er, zoals de laatste tijd meer het geval was, wat overdreven aandacht aan de misstap van een ADO-speler besteed.

 

Blijft echter dat Vicento zich als een verwende, domme puber gedroeg. Hij liep al minuten naar een rode kaart te solliciteren naar een rode kaart en omdat de bank te traag reageerde kreeg hij hem ook.

En hij stak weldegelijk zijn middelvinger op.

 

Vervolgens stond onze persvoorlichtster mee feest te vieren (mag overigens) en vergat Vicento te vertellen dat hij moest bedanken voor een interview. Tenzij de leiding van ADO dacht: "Na alje domme acties: schwalbes, rode kaarten, etc. moet je maar eens flink op je bek gaan. Daar leer je van."


Was dan niet zo'n goede gedachte want we liggen weer onder een vergrootglas en in zo'n positie moet je je als speler, bestuur en supporter koest houden.

0
Dinsdag 5 april 2011 om 10:56 uur

Bubbles

tering VI!

 

Gewoon permanent interviews weigeren met dat spul van de teleneus, ad, VI en scherp reageren via de officiele site van de FC Den Haag als er weer eens geraaskald wordt over de club.

GVD dat tering VI vanavond niks over het resultaat van de wedstrijd alleen maar zeiken over charly en de spelersbonussen...ON-GE-LO-VE-LIJK!! Het wordt GVD ook tijd dat de club daar nu eens stelling neemt daar tegen hoor! Die figuren weten nu al drie weken op rij een feesie voor mij te bederven. 

0
Maandag 4 april 2011 om 22:06 uur

Teeg070

GEACHTE DE HEER VD KALLEN

ik zou er nu alles aan doen om DERIJCK binnen hele korte tijd vast te leggen voor nog 2 of 3 jaar want anders is hij na dit seizoen opzeker weg dus vd kallen doe er wat geld bij en leg hem vast want als hij blijft dan blijven er meer spelers want die zijn dan veel makkelijker over de streep te trekken .derijck hoort bij ons en moet en gaat met ons europa in .

 

  vriendelijke groet teeg

0
Maandag 4 april 2011 om 16:40 uur

yesyes

ADODENHAAG schreef:

Kum is centraal ook wat sterker. Maar als Bosschaart naast hem staat vallen zijn foutjes nauwelijks op.

Ik vind hem echt zwak en dat al een hele tijd, zowel centraal als linksback.

 

tegen vitesse:

 

------------------coutinho-----------------------

--leeuwin--derijck---bosschaart----pique-----

--------------------rado--------------------------

------------buijs------------toornstra-----------

----ammi-----------bulykin--------kubik--------

 

ik zeg gewoon doen

0
Maandag 4 april 2011 om 14:38 uur

Ruudje16

Knappe winst ADO Den Haag op bezoek bij Utrecht
03/04/2011 14:39

ADO Den Haag heeft het duel der subtoppers gewonnen. De Hagenaars trokken op bezoek bij FC Utrecht in een aantrekkelijke wedstrijd aan het langste einde (2-3).

De middag begon nog zo mooi voor Utrecht. Hoewel de wedstrijd aanvankelijk lange tijd in evenwicht was, pakte de ploeg van trainer Ton Du Chatinier na een halfuur spelen de voorsprong. Een lange bal van Jakob Lensky werd door de kopsterke Frank Demouge prima klaargelegd voor Edouard Duplan. De Fransman schoot de val vervolgens van dichtbij langs doelman Gino Coutinho: 1-0.

ADO toonde echter veerkracht en trok de stand nog in de eerste helft gelijk. Jens Toornstra brak door over rechts en sleepte de bal prima voor het doel. Daar kon spits Charlton Vicento van dichtbij binnen tikken: 1-1.

In de tweede helft trok ADO, dat het zonder de geschorsten trainer John van den Brom en middenvelder Lex Immers moest zien te stellen, de wedstrijd naar zich toe. Eerst kopte Aleksandar Radosavljevic geheel vrijstaand een prima voorzet van Wesley Verhoek binnen en enkele minuten later tilde Dmitri Bulykin de score vanaf elf meter naar 1-3, nadat Tim Cornelisse zich in het strafschopgebied had vergrepen aan Vicento.

Toch werd het nog even spannend in de Galgenwaard. Een kwartier voor tijd kon Vicento met een tweede gele kaart inrukken en niet veel later zorgde Kevin Strootman met een harde knal voor de aansluitingstreffer. Daar bleef het echter bij.

ADO staat met de overwinning steviger op de vijfde plaats. De ploeg heeft 51 punten uit 29 duels. Utrecht blijft staan op plaats acht met 41 punten.

 

0
Zondag 3 april 2011 om 23:06 uur

BLEISWIJK

Haegsche Nees schreef:

Zoals te verwachten is nu het zo lang goed blijft gaan bij ADO gaan de media zich tegen alles wat met ADO te maken heeft keren. Dat is altijd al zo geweest. Hier kun je je helemaal gek door laten maken maar dat kost veel negatieve energie. Veel beter is het om er boven te gaan staan. Gewoon de rijen te sluiten, zowel supporters als spelers en er verder geen aandacht aan geven. Laat maar lullen dat zooitje. Positief achter de club blijven staan en vooral zorgen dat ons feestje niet verpest gaat worden door externe invloeden. Geweldig gewonnen van AJAX en 3 mooie punten bij elkaar gebikkeld in de Galgenwaard. Ook gewoon echte klasse. Geweldig mannen !!  Ook tegen Vitesse gaat er weer een mooi konijn uit de hoed van v.d. Brom komen. Let maar op !!

Ik ben het helemaal met je eens. Laat ze maar lekker gaan. Het gaat allemaal nergens meer over. Ik vind dat de spelers het perfecte voorbeeld hebben gegeven. Gewoon dicht bij elkaar blijven en knokken voor Europees voetbal. In mijn ogen moet je dan ook niet aan de slag gaan met het opzeggen van abonnementen, maar gewoon zorgen dat je er zaterdag en de komende wedstrijden bij bent. Steek je energie in de spelers, trainers en de club. Let op mijn woorden. Er komt een tijd dat het AD en de Telegraaf spijt hebben dat ze niet aan een goede relatie met ADO hebben gewerkt!

0
Zondag 3 april 2011 om 21:10 uur

Rome

rien1 schreef:

En reken maar dat het onderwerp ''Vicento'' de hele week weer in de media blijft hangen.

En ondanks dat iedereen weet dat de voorwaardelijke straf niets met vandaag te maken heeft, zullen ze daar in die Amsterdamse en Hilversumse haatbunkers opzeker het akkefietje in het supportershome er met de oren bij trekken.  

En wij hebben het hier er ook heel de tijd over.
Als wij nou beginnen met het gewoon over voetbal en het vertoonde spel te hebben.. Laat al die randzaken randzaken wezen.. 

0
Zondag 3 april 2011 om 20:22 uur

Kees

ADO supporter Leidschenveen schreef:

@Max, waarom kan ik niet stemmen op de spelers vandaag ?

Max is op lente-reces. De tijd van de wedstrijd tegen Utrecht staat ook nog op 14.30 uur. Die arme jongen heeft door alle successen van ADO ook veel meer werk aan de site. En dadelijk ook nog die play offs.

0
Zondag 3 april 2011 om 18:37 uur

Advertentie

Ferdy

Kees schreef:

Het AD heeft ook een groot artikel aan Immers gewijd met een bewust uit zijn verband gerukte foto.

 

Ik heb zojuist ruim 5 minuten met de sportredactie van het AD gesproken, mijn onvrede over de hetze geuit en meegedeeld dat ik mijn abonnement morgen opzeg. De brief ligt al klaar.

 

Men verontschuldigde zich wel en gaf aan dat de internetredactie een andere betreft en zou wel direct het artikel opnieuw in ogenschouw nemen. Ik heb nog duidelijk aangegeven dat het wel onder de noemer AD gebeurt en daar was men het mee eens. WALGELIJK.

Artikel ook al weg bij t AD.

Het wordt nu toch echt eens tijd om actie richting kranten te ondernemen!

 

Kees..wat is dat nummer van de redactie, altijd leuk om ze eens te bellen ;)

0
Zondag 3 april 2011 om 17:51 uur

Edsje

Zo, we zijn nu ongeveer twee weken na D-day,

 

Ikzelf ontving in twee weken heel veel SMS-jes met daarin de strekking dat ADO een ordinaire club is en blijft en dat er in Nederland maar 1 club is met klasse en stijl.....

 

Aan hen draag ik deze (tussen)balans op...

 

Het verlies in Moskou en Den Haag heeft meer paniek veroorzaakt in 020 dan de lekkende kerncentrale in Japan....

 

El Salvador (of wordt het: El Splijtzwam) grijpt zijn kans en gooit een bommetje onder het bestuur....

 

Er wordt ordinair gerollebold en geruzied op de parkeerplaats van de Arena en de Toekomst....

 

Voormalig 020-spelers worden afgedankt en naar alle kanten van de wereld verbannen (Almere, Kaapstad)

 

ADO haalt inmiddels weer positief het nieuws met interviews en een presentator met potentieel haaruitvalrisico

 

In VI doet een zekere Taco van der V. nog een ingewikkelde poging om de huur van onze russische held als een paniekaankoop te betitelen.... 

 

Alle Ajaxieden zijn verdeeld in twee kampen (oeps, mag ik dat zeggen? Ja, dat mag ik zeggen....), 1 voor en 1 tegen "El Salvador"

 

Snor en (On)Fri(t)s Barend verlaten het pad der onafhankelijke en neutrale journalistiek en kiezen openlijk partij. Ze verklaren hun liefde aan El Salvador...

 

Tijd voor een kleine voorspelling: 

 

Ajax wordt vijfde, El Salvador houdt na 3 weken de eer aan zichzelf, Snorrie en Barend geven hem een Judaskus, heel 020 blijft verslagen en in verwarring achter....

 

Pfff....

 

Wat een nederlaag in Den Haag allemaal niet kan bewerkstelligen....

0
Donderdag 31 maart 2011 om 00:25 uur

Nu online

ADOZoetermeer, 070FCDH070, Aad, Ronaldo, Lellow, hetrodegevaar, Franky, DHFC070, Edwin Post, JvDH, ADO079, Brian, frans swa en 156 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Morgen om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26