Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

ADO500

yesyes schreef:

maximum? denk eerder minimum. Wetzel is natuurlijk ook niet achterlijk en was zelfs bij de gesprekken aanwezig tussen twente en HSV om een akkoord te bereiken. Neem aan dat die vlotte hannus wel een mooi percentage heeft weten te regelen

Het percentage is 5%. Ik heb dat destijds gehoord van Harm de Boer die tot enige tijd voor die transfer algemeen directeur was bij ADO Den Haag. Op zich is die 5% ook niet zo gek want de oorspronkelijke afspraak met twente was 20%. Er is bij de transfer naar HSV genoegen genomen met 15% (€ 1,2 mio). De afgesproken 5% is dus gewoon het verschil tussen die twee percentages waarbij de plus voor ADO er uiteindelijk in zit dat je die 5% nu over een (hopelijk) hoger transferbedrag ontvangt.

 

Een ander onderdeel van de afspraak tussen ADO,  Twente en HSV destijds was dat Twente niet in één keer hoefde door te betalen aan ADO. Daar is nadien nog wat gesteggel over geweest met Twente.

0
Dinsdag 12 april 2011 om 09:30 uur

JB

Kees schreef:

Jong ADO staat inmiddels met 3-2 achter.

 

Ik zie dat JB ook weer ingelogd is. Die is dus terug. Waar is Haagse Roel, MR FC Den Haag, Haagsche Hyena, Jensen en nog een aantal die ik mis.

Goedenavond.

 

Nooit echt weggeweest hoor, maar vanwege "positieve ontwikkelingen" in het privé-leven de laatste tijd vooral op "onmenselijke tijden" even de shoutbox gechecked.

 

Bovendien is er maar heel weinig waar op dit moment commentaar op gegeven kan worden bij onze club.

Alles gaat gewoon buitensporig goed.

 

Nu Rado heeft verlengd, verwacht ik binnenkort ook witte rook bij zijn (en onze) grote vriend Bulykin.

 

Derijck en Verhoek hebben ondanks alle commotie natuurlijk nog contracten tot en met volgend seizoen.

En als Verhoek inderdaad die optie tot 2013 heeft.....

 

Tja, misschien moeten we vd Kallen (en zijn team!) onderhand maar eens voordragen voor de prijs voor het beste club-management.

0
Maandag 11 april 2011 om 20:06 uur

jajoh

Ferdy schreef:

Daar mag Verhoek eens een voorbeeld aan nemen, Buys is al een paar jaar van grote waarde (dit jaar minder maar is verklaarbaar).

Verhoek speelt een topjaar maar die sterallures gaan m opbreken. Over Bossie nog maar gezwegen, krijgr altijd kritiek maar hij staat er wel als t nodig is en houdt zn waffel en accepteert alles.

 

Wesley..lees je mee?

Wesley is zichzelf momenteel onmogelijk aan het maken bij de club. Praten over of de club nog wel met hem door wilt, terwijl meneer gewoon een doorlopend contract heeft momenteel! Dus waar heeft ie het over. Als je weg wilt, zeg dan gewoon dat je hoopt dat er een grote club komt, maar ga niet net doen alsof de club hem niet wilt behouden, want de club hoeft momenteel niets te doen!!

 

erder las ik nog iemand over de successupporters. Ook dat dat inderdaad vernaderen als we minder gaan presteren, maar ja, wie wint heeft vrienden, toch? Het enige waar ik niet op zit te wachten is zo'n tweede ring waar ik menigeen hier over heb horen "praten". Bedenk jullie wel dat de vaste kern van supporters, waar ik mijzelf onder beschouw, de klos gaat worden als er een tweede ring komt. De eerste ring zal een stuk duurder worden en zal grotendeels gevuld worden met de "mooizittertjes" die er normaal nooit zijn maar nu willen laten zien dat ze de centen hebben om het te kunnen betalen. Kijk naar dat vak 410, lekker weggestopt in een hoekie ergens schuin in het stadion, of in de kuip daar moet je achter het goal zitten wil je nog enigzins kunnen vreten de rest van de week.

 

maar het belangrijkste is dat de club met man en macht moet proberen de echte haagse identiteit te behouden. Dat is namelijk iets wat makkelijk beetje bij beetje afbrokkelt als er successen behaalt worden.

 

Mijn kaartje voor AZ had ik gelukkig al op de eerste verkoopdag gehaald en we gaan met een gezellig ouderwets cluppie Alkmaar een ff bezoeken. Tijd geleden met de auto.... heb er al zin an!!

 

COME ON THE HAGUE

0
Maandag 11 april 2011 om 18:21 uur

Kees

Die stijgt met stip in mijn achting:

 

Danny Buijs: ,,Logisch dat de club niet doorwil onder dezelfde financiële condities”
11 april 2011 om 15:00
Danny Buijs is een echte prof. Tijdens wedstrijden toont hij altijd een optimale inzet. Ook is de ooit bij Alblasserdam begonnen speler een realist. Dat kwam ook naar voren toen Haaglandenvoetbal.nl na het duel met hem sprak over zijn contract.

Over het huidige seizoen zegt Buijs: ,,Ik weet dat deze trainer heel tevreden over mij is en ik heb natuurlijk een pechjaar, in die zin met blessureleed. Maar aan de andere kant, de wedstrijden die ik gespeeld heb, ben ik gelukkig van waarde geweest”. Zaterdagavond maakte Buijs – met het hoofd – nog het enige doelpunt in de wedstrijd tegen Vitesse.

,,Wat ik al zei, de trainer is tevreden over mij, dus ik wacht rustig af. Het is logisch, dat de club niet met mij onder dezelfde financiële condities door wil gaan, want zo reëel moet je ook zijn. We weten allemaal wat er de afgelopen twee jaar gebeurd is in voetballand. Dus daar moet je je ogen ook niet voor sluiten”, aldus een realistische Danny Buijs.

,,Ik wacht dus rustig af, maar het belangrijkste is nu dat we gewoon gaan proberen om die vierde plek vast te houden en dan hebben we alle tijd om met elkaar te kijken wat de toekomst gaat brengen”.

© Haaglandenvoetbal.nl (TR Media)

 

0
Maandag 11 april 2011 om 16:31 uur

BLEISWIJK-1

Kees schreef:

Ik denk dat het tegen Twente uiterlijk woensdag al is uitverkocht en tegen Groningen rond het weekend.

 

Dan toch maar weer een fotootje uit het archief:

 

http://i41.tinypic.com/2dumrdj.jpg

Dag Kees,

Wat ik begrepen heb dien je op tijd je ½ of ¼ seizoenskaart opgezegd te hebben. Anders zit je er het komende jaar ook aan vast. Aangezien niet iedereen heel actief is bij het opzeggen, zullen het aantal seizoenskaarten het komende seizoen daarom behoorlijk stijgen. Dit samen met het vastleggen van de belangrijke spelers en de goede resultaten reken ik voor het komende seizoen toch zeker op 8000 verkochte seizoenskaarten. Ik heb de discussie hier vaak gelezen, maar hoeveel seizoenskaarten willen ze nou maximaal verkopen? Zelf heb ik het idee dat ze niet verder willen gaan dan 12.000
 

0
Maandag 11 april 2011 om 15:39 uur

Advertentie

Bert

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Inmiddels is alleen nog vak F te koop online !

Vak F is niet zo populair. Daar zitten allemaal van die zenuwlijers net als ik. Die gozer een paar rijen voor mij had zijn pak shag opgegeten tijdens de wedstrijd volgens mij. Er zit ook een SCC die dat haags kwartiertje niet aankan. Gaat iedere wedstrijd een kwartier voor tijd weg. Blijft dat gewoon volhouden omdat het blijkbaar werkt hahaha.

 

We hebben mekaar wel gevonden in dat vak. 

0
Zondag 10 april 2011 om 11:04 uur

zuid tribune

- Mijn fles Prosecco is leeg

+++ We hebben ons vanavond minimaal geplaatst voor de Play Offs !!!! Voor de eerste keer in de eredivisie.

++ Dat is toch 15.000 x € 20.00 en catering en reclame toch gauw een € 500.000,-.

++ Tijd om een tweede fles Prosecco open te trekken    ;-)

 

 

 

 

0
Zondag 10 april 2011 om 04:38 uur

Rome

Aad schreef:

Wat heeft Ammi eigenlijk? Ik zag hem ineens zitten zonder dat er een bal of Vitesse-speler in de buurt was. Dat zijn dan vaak de meest klotige blessures.

Die speelde in die korte tijd dat hij speelde zo zonder Verhoek trouwens een matige pot. Helemaal niet vooruit denkend elke bal kapte hij terug en speelde hij op Coutinho. Ik denk dat hij een zege was voor ons dat niet de hele wedstrijd heeft gespeeld. Hopelijk is hij er volgende week met de terugkomst van Verhoek trouwens er weer bij.

0
Zondag 10 april 2011 om 00:02 uur

ADO supporter Leidschenveen

ADO laat Matthijs van Nieuwkerk nu echt zweten

Danny Buijs wordt bejubeld door ADO. FOTO PRO SHOTS
Het zweet moet Matthijs van Nieuwkerk langzaam uitbreken. Met vier duels voor het einde van het seizoen staat ADO stevig op de vierde plaats. De ploeg van John van den Brom versloeg vanavond Vitesse (1-0) en wipte daardoor over AZ heen. De presentator laat zijn hoofd kaalscheren als de Hagenaars bij de eerste vijf eindigen. 

Het enige doelpunt kwam van Danny Buijs, die op geven van Frantisek Kubik na 28 minuten scoorde.

Door winst met 1-0 op Vitesse kwam ADOop 54 punten uit 30 duels. Eén punt meer dan AZ dat op de ranglijst werd gepasseerd. Vitesse, aanvallend machteloos, bleef vijftiende met 32 uit 30. Volgende week speelt ADO in Alkmaar tegen AZ, de ploeg die de Hagenaars zaterdagavond op de ranglijst passeerden. Blijft ADO na 34 duels vierde, betekent dat rechtstreekse plaatsing voor de Europa League.

In de eerste helft tegen Vitesse nam ADO zaterdag de beslissende voorsprong van 1-0 door een kopbal van Danny Buijs na een verre inworp van Pascal Bosschaart en doorkoppen door Dimitri Boelikin. De treffer viel in de 28e minuut. Eerder had Nemanja Matic Vitesse op voorsprong kunnen zetten. Hij kreeg een vrije schietkans. Doelman Gino Coutinho keerde de slappe inzet.

,,We gaan Europa in'', zong de Haagse aanhang weer eens. Om de vierde plaats op de ranglijst van AZ over te nemen, moest de voorsprong wel over de tweede helft worden gebracht. Dat viel niet mee zonder geschorste spelers als Wesley Verhoek, Charlton Vicento en Lex Immers alsmede de uitgevallen Ahmed Ammi en Buijs. Kevin Visser en Roderick Gielisse moesten het mee helpen opknappen.

Na de rust drong Vitesse aan, kreeg een veldoverwicht, maar creëerde (te) weinig kansen. Schoten van Wilfried de Jong en Ismail Aissati werden gemakkelijk gestopt door Coutinho. Aan de andere kant miste Frantisek Kubik, zwaar gehinderd, van dichtbij. De wedstrijd daalde naar een bedenkelijk niveau. Vitesse ontbeerde stootkracht en ADO aan overmacht voor een wedstrijd om van te smullen. Het had nog wat kunnen zijn als Kubik kort voor tijd zijn vrije kans had benut voor 2-0, maar hij trapte weer voorlangs.
(ANP/redactie)

0
Zaterdag 9 april 2011 om 22:20 uur

BLEISWIJK-1

JoostJ schreef:

Verhoek wil weg: 'Ik ben klaar voor de volgende stap'

Vrijdag, 8 april 2011 om 09:18

ADO Den Haag wil de succesploeg van dit seizoen graag bij elkaar houden, maar Wesley Verhoek hoopt dat zijn goede vorm wordt beloond met een zomertransfer. De rechtsbuiten voelt zich klaar voor een stap hogerop en sluit een gevoelige transfer naar Ajax niet uit. “Ik zit anders in elkaar dan Lex Immers, die zegt dat hij als Hagenees nooit naar Ajax zal gaan”, zegt Verhoek.



De 24-jarige aanvaller beschikt over een contract dat tot 2012 doorloopt en wanneer ADO nog wat wil verdienen aan Verhoek, zal het de dribbelaar na dit seizoen moeten verkopen. Afgelopen zomer werd Ajax nog genoemd en Verhoek hoopt dat de Amsterdammers nog interesse hebben. “Ik wil als voetballer het hoogste halen en dat kan ook bij Ajax”, zegt hij in NUSport.

Ook een buitenlandse transfer is een optie voor Verhoek, wiens broertje John (22) in januari van FC Den Bosch naar het Franse Stade Rennes vertrok. “Mensen denken dat ik niet zonder mijn familie in Nederland kan, maar ik red me heus wel in het buitenland. Als John het kan, kan ik het ook. Ik ben klaar voor de volgende stap”, aldus Verhoek.
 

Geen energie meer insteken! Laat maar lekker vertrekken. Hij is nu al zo’n lange tijd nadrukkelijk aan het solliciteren naar een stap hogerop. Wesley kan een voorbeeld nemen aan Timothy Derijck die er misschien hetzelfde overdenkt, maar dit niet constant in de media verteld. Ik zou gewoon proberen om een goede 2 tot 3 miljoen voor hem te vangen.

Met Höcher heb je al een hele goede achter de hand. Vergis je niet in deze speler. Hij zat vroeger in jong oranje en heeft dit seizoen al meer dan tien keer gescoord. Bovendien heeft hij ook al meer dan tien keer een doelpunt voorbereid. En dat bij een club als Helmond Sport!
Ook Vicento is na de winterstop voor mij helemaal doorgebroken. Drie doelpunten gemaakt. O.a. de winnende voorzet tegen PSV gegeven en een strafschop tegen Utrecht versiert. Als hij wat rustiger wordt kan hij een hele grote worden. Zijn contract moeten ze daarom open breken en verlengen tot 2014. In tegenstelling tot Verhoek geloof ik wel dat hij dit zou doen.
En als v.d. Brom de helft van het transfergeld voor Verhoek mag gebruiken, kan hij Boerrigter en Chery halen. En misschien ook nog wel Bokila van Zulte-Waregem. Ik heb niet het idee dat we dan veel slechter worden.

Op deze manier is Twente ook alleen maar beter geworden!
 

0
Vrijdag 8 april 2011 om 10:16 uur

Nu online

Benjamin070 en 141 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Vandaag om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24