Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

BLEISWIJK-1

marcellino schreef:

ben het helemaal met je eens dereijck en bulykin zijn je twee belangrijkste voetballers en die dreigen we kwijt te raken.

 

en dan kan je spelers halen voor de toekomst maar dat is geen zekerheid.

komt ook nog eens bij dat ze gewoon weg de ervaring missen die een dereijck en bulykin wel hebben.

 

hoe goed spelers als toornsta,kubik,verhoek en immers het ook doen door hun jeugdige en onervarenheid kun je gewoon op deze spelers niet bouwen.

 

als je deze twee spelers niet kan behouden zijn we nog lang niet waar we naar toe willen (elk jaar bij de beste 8)

 

Jongens, julie slaan helemaal door. Het bestuur heeft het dit jaar hartstikke goed gedaan!
-Ze hebben John v.d. Brom aangesteld.
-Ze hebben goed ingekocht. Kan je niet alleen aan de trainers ophangen. Het moet financieel ook mogelijk gemaakt worden.
-Het bestuur heeft het optionele jaar in het contract van Verhoek opgenomen.
-Ze hebben Immers en Rado voor langere tijd hun contract laten verlengen.
-Met uitzondering van Kubik blijft op dit moment iedereen nog aan boord.
-En als je het stukje van Rado in de voetbal international leest. Dan trek ik de conclusie dat Bulykin ook wel zal blijven. Of Anderlecht moet een onmogelijk bedrag gaan vragen.
-Met Hocher, De vogel en Chery erbij worden we alleen maar sterker. Sowieso in de breedte.
En zo kunnen we wel doorgaan…...
 

0
Woensdag 20 april 2011 om 21:31 uur

Aad

UEFA van start met invoering Financial Fair Play
Uitgegeven: 20 april 2011 12:09
Laatst gewijzigd: 20 april 2011 13:08


AMSTERDAM - De Europese voetbalbond gaat vanaf komend seizoen gefaseerd testen met het nieuwe Financial Fair Play-systeem, dat de excessen in de voetbalwereld aan banden moet leggen.
© NU.nl

Dat stelt de nieuwe voorzitter van het Club Financial Control Panel, Jean-Luc Dehaene, in weekblad HP/De Tijd. De voormalige Belgische premier gaat met zijn panel in opdracht van de UEFA de licenties van Europese voetbalclubs controleren.

"We gaan van start met een voorbereidende fase van twee seizoenen", verklaart Dehaene. "We doen een representatieve steekproef onder grote en kleine clubs die Europees voetbal spelen. Zij moeten meerdere keren per jaar door accountants gecontroleerde cijfers naar de UEFA sturen."

Regels

De UEFA is sinds het aantreden van de nieuwe voorzitter Michel Platini voornemens om een aantal regels en sancties in te voeren om ervoor te zorgen dat de financiële misstanden in het Europese voetbal worden aangepakt.

Zo mogen clubs niet langer schulden hebben aan andere clubs of aan de fiscus. Daarnaast mogen de uitgaven aan transfers en salarissen niet hoger zijn dan de inkomsten van een club en mag de maximale schuld over een periode van drie jaar niet meer bedragen dan vijf miljoen euro.

Als clubs in overtreding blijken, kan uitsluiting van Europees voetbal het gevolg zijn. "Als clubs de regels overtreden gaat dat gevolgen hebben", waarschuwt Dehaene, "maar daarbij hoeven we niet meteen te grijpen naar de atoombom van Europese uitsluiting."

Speelverbod

Zo wordt er ook gekeken naar mildere opties. "Je kunt er ook aan denken dat nieuw gekochte spelers niet mogen spelen als blijkt dat clubs hun eigenlijk niet konden betalen."

In het interview, dat werd uitgevoerd door FTM, benadrukt Dehaene dat de regels voor alle clubs zullen gelden, dus ook voor topclubs als Manchester United, Real Madrid en FC Barcelona, die momenteel gebukt gaan onder een grote schuldenlast.

 

Dit gaat volgens mij vele grote clubs met overvolle reservebanken en torenhoge schulden treffen.

Hoe dan ook ADO is door haar financiële beleid een voorbeeld voor heel wat europese clubs.

0
Woensdag 20 april 2011 om 13:23 uur

Karel KLaver

<FCDH> schreef:

Ze wachten wel erg lang straks gaan ze naar een ander toe? feyenoord wil nu ook al kubik terwijl ze geen cent te makken hebben wel gek dat hun wel die 7 ton kunnen betalen met zoveel schuld???

Er zijn bij Feyenoord twee dingen aan de hand. De eerste is dat ze doorlopend in paniek verkeren omdat het al jaren kut gaat in Rotterdam, en een kat in nood maakt rare sprongen.

 

Daarnaast heeft Feyenoord er op de een of andere manier een handje van om externe finaciers te vinden. Dat het geen garantie voor succes is, blijkt wel, want de club staat nog steeds wankel, maar ze hebben de fantasie niet om het anders te proberen.

 

Hetzelfde geldt voor PSV en Ajax. Iedereen blijft daar maar geloven dat ze (europese) topploegen zijn, terwijl al jarenlang het tegendeel wordt bewezen. Nederland is niet groot genoeg om zo hooghartig te zijn. In de tijd dat Ajax zijn meest regelamatige successen boekte, was het een doorvoerhuis van talenten -dankzij een fantastische jeugdopleiding en buitenlands geld voor de jongens die aan de deur klopten (en die met Oranje jaar in jaar uit indruk maakten)

 

Je zou als voetballand trots moeten zijn op zo'n rol -in plaats van krampachtig te blijven proberen om bij de grote jongens te komen.

0
Woensdag 20 april 2011 om 11:54 uur

Mr. FC DEN HAAG

Kees schreef:

Hoi Have no fear MR FC Den Haagis here. In die trent startte je toch altijd?

 

Allereerst fijn dat je weer terug bent en ik hoop dat je privé-omstandigheden niet al te naar van aard zijn. Er is al ellende genoeg als je het hier op de box leest onder de shouters. Vele shouters zijn hier al jaren en jaren actief waarvan ik van sommige niet eens de naam boven de shout behoef te lezen en ik weet al van wiie hij afkomstig is.

 

ADO Den Haag heeft altijd iets meer kennis van het spelletje dan de gemiddelde shouter zonder wie dan ook tekort te doen, FCDH is altijd alert, Ooievaar grappig en zinnig, jij haalt altijd je "oorlogsverleden"erbij en lees ik graag, Vincent de moralist, Bert die van kakkerlakken houdt, Aad met zijn collega's en JB voor de diepgang. En 101 anderen shouters waarvan ik de bijdrages altijd graag lees. En Kees die altijd pessimistisch is maar voor vrijdag een goed gevoel heeft.

Last but not least die Rijswijkse Max die het voor iedereen toch mogelijk maakt. Nog ff en ik word sentimenteel en krijg van Gustav op me flikker. 

Wat krijgen we nou Kees ik voel iets warms over mij wang vloeien

(en nee het is niet wat julle misschien denken...)

echte mannen huilen niet maar je hebt misschien wel je beste bijdrage geleverd want je hebt mij echt ontroerd en geraakt!

Dit is ook een hele andere kant van jou, ik dacht namelijk dat Ooievaar hier de mooiste stukjes schreef (op mij na dan.... ;-D

grapje Ooievaar. Ere wie ere toekomt.)

Nee het gaat prima met mij maar er zijn de afgelopen tijd vervelende dingen gebeurt die ik liever niet in dit forum aan de grote klok hangt, ligt juridisch nogal gevoelig en als jij dit leest dan leest het ADO bestuur en/of informant ook mee!

Leuk dat je trouwens de oude garde erbij haalt je vergeet trouwens onze Kojak en Haagse Lydia, heeft iemand onlangs nog iets van hun vernomen, ik ben er wel nieuwsgierig naar.

0
Dinsdag 19 april 2011 om 22:03 uur

ADODENHAAG

Mr. FC DEN HAAG schreef:

Precies! Ik vind het trouwens ook tegenvallen met de kijkers aantallen, als je nagaat dat we de derde stad van Nederland zijn wat betreft inwoners. We draaien bijzonder goed dit seizoen, dan mag er gerust wel een mannetje of 30.000 in het stadion gepropt worden.... ofniet?

Waar zijn al die voetballiefhebbers gebleven....???

De fans komt op zn tijd maar de laatste wedstrijd zat het bomvol toch? Ivm veiligheidsmaatregelen mag je er niet meer in proppen dan die 15000 stoeltjes die er zijn, vroeger kon dat nog wel maar nu niet meer. Ik denk dat zeker 22000 fans ADO - Twente zouden willen bijwonen.

0
Dinsdag 19 april 2011 om 12:53 uur

Mr. FC DEN HAAG

Door prive omstandigheden heb ik de laatste tijd hier helaas niet al te veel kunnen neerzetten, (voor sommige een zegen....) maar dat zal ik proberen weer goed te maken. Ook heb ik jullie de afgelopen tijd best wel gemist (sommige ietsje meer dan andere) toch ben ik wel blij met de huidige stand van zaken.
Ondanks de afgelopen nederlaag tegen die kaasboeren waar ik behoorlijk op dreef was en veel stoom heb afgeblazen.
Kan ik nu weer alles in perspectief zien en er zijn belangrijker zaken in de wereld dan een wedstrijd te verliezen.
Men wilt natuurlijk het beste voor zijn club en soms is het geluk ver te zoeken, energie niveau op 0 maar dat maakt het er niet minder om, want dit echte HAAGSE team heeft tot nu toe fantastisch gepresteerd. Misschien wel boven zijn eigen kunnen!
Laten we met zijn alle hier een positieve flow geven, zodat onze Groen/Gele Brigade nog 3 keer in de reguliere competitie kan vlammen en hopelijk ontlopen we dan de play-offs....
Ook mijn complimenten aan alle shouters op deze site, het is de afgelopen periode hier uitstekend toeven geweest.
Ruzies zijn geloof ik op 1 vinger te tellen en zo hoort het ook, men hoeft niet met zijn alle door 1 deur, maar kan wel respect opbrengen voor zijn of haar mening.
Natuurlijk begrijp ik dat sommige mij hier liever zien vertrekken,
maar dat zou niet fair zijn tegenover mezelf.
Zo genoeg over mijzelf geluld laten we het weer met zijn alle hebben over die prachtige tijdsperiode waar onze club FC/ADO DEN HAAG zich momenteel in bevindt. Het is toch wat de 5e positie op de ranglijst aan het begin van het voetbalseizoen had ik je hier ter plekke voor gek versleten, maar nu gloort er weer hoop op oude tijden die weleens in een sprookje kunnen eindigen!
Met zijn alle achter dit team wat er ook gebeurt "support our team"
dus zing, vecht en bejubelt ons eigen FC/ADO DEN HAAG naar de overwinning!!!
Mogen dromen geen bedrog zijn, maar een deinende zee van Groen/Gele oasis die geen fata morgana blijkt te zijn, echter een schier van on uitputtelijke krachten.
FORZA FC/ADO DEN HAAG!!! FORZA FC/ADO DEN HAAG!!!

PS: Hierbij wil ik mijn oprechte deelneming/condoleance doen aan Haagse Roel! Heel veel sterkte in het verwerken van dit grote persoonlijke verlies, ik neem aan dat ik namens alle shouters spreek en als ik iets voor je kan betekenen dan verneem ik dat graag van jou persoonlijk!
Ook wil ik mijn oprechte deelneming/condoleance doen aan Bert!
Heel veel sterkte in het verwerken van dit grote persoonlijke verlies.

0
Dinsdag 19 april 2011 om 07:19 uur

Mr. FC DEN HAAG

Door prive omstandigheden heb ik de laatste tijd hier helaas niet al te veel kunnen neerzetten, (voor sommige een zegen....) maar dat zal ik proberen weer goed te maken. Ook heb ik jullie de afgelopen tijd best wel gemist (sommige ietsje meer dan andere) toch ben ik wel blij met de huidige stand van zaken.

Ondanks de afgelopen nederlaag tegen die kaasboeren waar ik behoorlijk op dreef was en veel stoom heb afgeblazen.

Kan ik nu weer alles in perspectief zien en er zijn belangrijker zaken in de wereld dan een wedstrijd te verliezen.

Men wilt natuurlijk het beste voor zijn club en soms is het geluk ver Door prive omstandigheden heb ik de laatste tijd hier helaas niet al te veel kunnen neerzetten, (voor sommige een zegen....) maar dat zal ik proberen weer goed te maken. Ook heb ik jullie de afgelopen tijd best wel gemist (sommige ietsje meer dan andere) toch ben ik wel blij met de huidige stand van zaken.
Ondanks de afgelopen nederlaag tegen die kaasboeren waar ik behoorlijk op dreef was en veel stoom heb afgeblazen.
Kan ik nu weer alles in perspectief zien en er zijn belangrijker zaken in de wereld dan een wedstrijd te verliezen.
Men wilt natuurlijk het beste voor zijn club en soms is het geluk ver te zoeken, energie niveau op 0 maar dat maakt het er niet minder om, want dit echte HAAGSE team heeft tot nu toe fantastisch gepresteerd. Misschien wel boven zijn eigen kunnen!
Laten we met zijn alle hier een positieve flow geven, zodat onze Groen/Gele Brigade nog 3 keer in de reguliere competitie kan vlammen en hopelijk ontlopen we dan de play-offs....
Ook mijn complimenten aan alle shouters op deze site, het is de afgelopen periode hier uitstekend toeven geweest.
Ruzies zijn geloof ik op 1 vinger te tellen en zo hoort het ook, men hoeft niet met zijn alle door 1 deur, maar kan wel respect opbrengen voor zijn of haar mening.
Natuurlijk begrijp ik dat sommige mij hier liever zien vertrekken,
maar dat zou niet fair zijn tegenover mezelf.
Zo genoeg over mijzelf geluld laten we het weer met zijn alle hebben over die prachtige tijdsperiode waar onze club FC/ADO DEN HAAG zich momenteel in bevindt. Het is toch wat de 5e positie op de ranglijst aan het begin van het voetbalseizoen had ik je hier ter plekke voor gek versleten, maar nu gloort er weer hoop op oude tijden die weleens in een sprookje kunnen eindigen!
Met zijn alle achter dit team wat er ook gebeurt "support our team"
dus zing, vecht en bejubelt ons eigen FC/ADO DEN HAAG naar de overwinning!!!
Mogen dromen geen bedrog zijn, maar een deinende zee van Groen/Gele oasis die geen fata morgana blijkt te zijn, echter een schier van onuitputtelijk krachten.

 

FORZA FC/ADO DEN HAAG!!! FORZA FC/ADO DEN HAAG!!!

0
Dinsdag 19 april 2011 om 07:02 uur

Advertentie

Kees

Gustav schreef:

Zo zijn wij toch ook gepromoveerd, soms zit het mee en soms tegen.

Dat schreef ik enige tijd geleden ook dat dat ook belachelijk was (al had ik er, hoe hypocriet ook, voor een keer geen problemen mee).

 

Van mij mogen al die play offs verdwijnen.

0
Maandag 18 april 2011 om 13:45 uur

Karel KLaver

De shoutbox is ook al niet meer wat het geweest is. Een jaar geleden werden we doodgegooid met shouts als we hadden verloren -en nu moet ik langzaam lezen omdat ik anders teveel tijd over houd voor andere dingen ;)

 

Ik hoop dat Verhoek zijn onvrede snel weer kan bedwingen -hij is erg belangrijk voor dit team. Ik heb het idee dat hij als voetballer (technish) behoorlijk is gegroeid, maar dat hij mentaal nog wel een paar stapjes moet maken.

 

Piqué was gisteren een van de besten bij ons. Hij heeft zichzelf eerder uit de basis gespeeld, maar als hij zo blijft presteren als gisteren, speelt hij zichzelf er vast wel weer in. Sorry Kees -ik heb niets tegen Pascal (sterker nog, ben best een fan van hem), maar een Piqué in goede doen heeft tegenwoordig toch mijn voorkeur op die plek.

 

Kum moet nu eindelijk eens leren dat het niet altijd voetballend hoeft te worden opgelost -als er iemand schuldig was aan de 2-0, was hij het. En Kubik lijkt zich erbij te hebben neergelegd dat hij volgend jaar niet meer bij ons speelt (ook al wil hij dat volgens mij zelf wel heel graag). De flair raakt er steeds meer af bij hem -en er gebeurde beduidend meer op het veld toen Vicento het overnam.

 

Twee slechte wedstrijden op rij -ik vrees dat het vrijdag niet veel beter zal zijn. Niet omdat ik twijfel aan de inzet, maar omdat het een vrijdagavond wedstrijd is. Die zijn maar heel zelden van acceptabel niveau.

 

Neemt niet weg dat ik er gewoon weer ben. De laatste keer dat mijn cluppie zo hoog stond, was 36 jaar geleden (zeg ik uit mijn hoofd). Dat plezier ga ik echt niet laten vergallen door een verliespartij tegen een betere tegenstander.

0
Zondag 17 april 2011 om 13:23 uur

<FCDH>

Toornstra: "Verlengen was misschien niet zo slim"
Jens Toornstra ontwikkelt zich razendsnel. Oranje lonkt al voorzichtig en het lijkt niet lang te duren voordat de middenvelder de overstap maakt naar een topclub. ADO Den Haag kan in dat geval een mooie transfersom verlangen.

Toornstra verlengde onlangs zijn contract tot medio 2013, met voor de club een eenzijdige optie om daar nog een jaar aan toe te voegen. "Dat laatste was misschien niet zo slim, maar op dat moment was ik al dolblij dat ik voor zo lang kon tekenen", zegt het 22-jarige talent in Voetbal International.

"Ik had de zekerheid dat ik voorlopig als profvoetballer actief zou zijn. Dat was ook lange tijd de insteek. Ik kwam van de amateurs en had in het begin echt niet het gevoel dat ik wel even een lange carrière zou neerzetten. Alles wat ik mee kon pakken, was al mooi."

FC Twente is naar verluidt één van de clubs die belangstelling heeft. "Er zitten veel scouts op de tribune bij ADO en er zijn genoeg geruchten. Maar zelf kan ik daar niet veel mee. Ik heb nog een meerjarig contract in Den Haag. Mocht een club me willen hebben, dan moeten ze er dus eerst met ADO uit zien te komen, voordat mijn mening van belang is."

"Vroeger was Feyenoord mijn favoriete club. Maar het was niet zo dat ik overdreven veel met voetbal bezig was. Dennis Bergkamp was mijn favoriete voetballer, maar ik had geen posters of zo van hem. Ik volgde het voetbal van een afstandje", besluit Toornstra.

 

0
Zondag 17 april 2011 om 13:20 uur

Nu online

Aad, Tante Wil, S.upporter, Erik070, Eeuwig Den Haag en 149 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24