Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Kees

ADODENHAAG schreef:

Dat is jammer, maar al het damesvoebal in nederland is op amateurniveau dus behalve wat naamsbekendheid levert het ons niks op. En voor de dames zelf is het natuurlijk leuk, zeker als je ze kent.

Ben ik niet met je eens. Het voetbal is technisch wel verzorgd echter als je het vergelijkt met mannenvoetbal inderdaad veel en veel minder.

 

Je moet het de tijd gunnen en op een bepaald moment krijg je een soort niveau dat vergelijkbaar is met dameshockey. En dat is de echte wereldtop.

 

Als je dat bereikt hebt trek je bij de dames een heel ander publiek en kun je een etra-inkomstenbron genereren. Maar dat duurt nog minstens 10 jaar.

0
Donderdag 18 november 2010 om 21:48 uur

ADOnieuwegein

van de off-site:

 

Informatie m.b.t. de wedstrijd Feyenoord uit
Nadat ADO Den Haag werd geconfronteerd met het besluit van de burgemeester van Rotterdam dat op zondag 28 november aanstaande slechts maximaal 650 supporters van ADO Den Haag in vak GG welkom zijn bij de wedstrijd Feyenoord - ADO Den Haag, heeft het alles in het werk gesteld om de autoriteiten in Rotterdam op andere gedachten te brengen. Er is ook een compromisvoorstel gemaakt op basis waarvan een heroverweging gemaakt had kunnen worden.
Helaas is alles tevergeefs gebleken en heeft ADO Den Haag het besluit genomen om voor deze uitwedstrijd geen kaarten van Feyenoord voor de verkoop af te nemen en geen treincombi te regelen. Na overleg met de supportersvereniging en afgevaardigden van andere supportersgroeperingen is ook gebleken dat hieraan bij de supporters geen behoefte bestaat, gezien het besluit van de Rotterdamse autoriteiten.
ADO Den Haag blijft de mening toegedaan dat dit zeer betreurenswaardig is en houdt vast aan de mening dat er met een gezamenlijke inspanning ruim voldoende veiligheidsgaranties gegeven hadden kunnen worden als er op het voorstel van ADO Den Haag in was gegaan. Uit de reacties van supportersgroepen van Feyenoord en ADO Den Haag is op te maken dat er sprake is van een gezonde rivaliteit.

ADO Den Haag wil op de wedstrijddag supporters een alternatief bieden om in gezellige sfeer gezamenlijk naar de wedstrijd te kijken bij het Kyocera Stadion. Nadere informatie hierover volgt zo spoedig mogelijk.
 

tis nu echt definitief. Tijd voor actie???


 

0
Woensdag 17 november 2010 om 15:29 uur

Ruudje16

Max schreef:

Kunnen we aub de discussie over de islam beeindigen! Je wordt er op elke site al mee doodgegooid.

Je hoort de laatste tijd weinig over de grasmat in de Arena.

Is dat lek wel al boven ???

0
Woensdag 17 november 2010 om 09:13 uur

ADO supporter Leidschenveen

Bezittingen, schulden, eigen vermogen, voorzieningen, het zal allemaal wel, maar er is nog iets belangrijks en dat is CASH. Kijk eens naar NAC die begin dit seizoen een draai om hun oren hebben gehad omdat ze het Spelers Pensioenfonds geloof ik niet op tijd hadden betaald.

Je kan een stadion op je balans hebben staan, maar daar betaal je geen rekeningen van.

0
Dinsdag 16 november 2010 om 21:27 uur

Aad

Kees schreef:

Toch bedankt Aad. Maakt het weer wat duidelijker. Overigens koketteert ADO een beetje met het stevige verlies in de Jupiler-league als je tussen de regels doorleest.

Nou Kees, ik denk dat ze meer koketteren met het feit dat ze in een paar jaar tijd het lek boven hebben en het resultaat met meer dan 5 mio verbeterd hebben.

En er valt nog meer te besparen want ook in de ondersteuning (commercie met name) valt geld te halen. Te veel mannetjes op onduidelijke posten.

Daarnaast zullen de inkomsten ongetwijfeld beter worden wanneer de resultaten en de sfeer zo blijven en het sponsorcontract van Fit for free afloopt (iemand die weet tot hoe lang dat nog loopt).

Ik denk dat we dan mogen verwachten dat een wat kapitaalkrachtiger sponsor ons shirt mag versieren.

0
Dinsdag 16 november 2010 om 18:04 uur

Ooievaar

Kees schreef:

De jaarrekening van ADO Den Haag


De jaarrekening van NV ADO Den Haag over het seizoen 2009/2010 is afgerond. De club slaagde er in het afgelopen seizoen in het verlies van 3,2 miljoen naar 2,0 miljoen euro terug te brengen. Het proces tot gezondmaking van de club vordert gestaag.


Sinds de herstructurering in maart 2008 is er al veel bereikt. Over het seizoen 2007/2008, in de Jupiler League uitkomend, werd destijds een verlies van 7,9 miljoen euro geleden.
Wegens de financieel ernstige situatie dat seizoen, zijn er toen veel maatregelen in gang gezet. De structurele inkomsten stegen de afgelopen jaren van 7 miljoen naar 12 miljoen euro. Een verdere groei in omzet wordt voorzien, mede door de goede sportieve prestaties van dit moment en de structurele groei in populariteit in heel de regio Haaglanden. De club trekt steeds meer bezoekers uit de hele regio, het aantal toeschouwers stijgt elk jaar, en het stadion was al een paar wedstrijden geheel uitverkocht.

Het resultaat zal in het lopende seizoen verder verbeteren, aangezien de kosten verder zijn teruggebracht, ook in het spelersbudget.

Aan het eind van vorig seizoen zijn o.a. de contracten van Wesley Verhoek en Jens Toornstra meerjarig verlengd. De club zet naast een goede balans in het team, in op spelers die zich nog verder kunnen ontwikkelen.

Er werd het afgelopen jaar totaal 0,6 miljoen euro geïnvesteerd. Onder andere in het nieuwe Multifunctioneel Centrum, dat als supportershome gebruikt wordt maar ook een plek is voor sociaal maatschappelijke activiteiten van de wijk of de club. De Businessclub werd verder ingericht en in het hele stadion verschenen narrowcastingschermen. In het nu lopende seizoen zal in eigen LEDboarding langs het veld worden geïnvesteerd.

De club is verheugd dat het proces van financiële gezondmaking na twee jaar gepaard gaat met uitstekende sportieve prestaties, die invulling geven aan de ruim twee jaar geleden geformuleerde doelstellingen. Ook op het gebied van imagoverbetering en inzet voor sociaal maatschappelijke projecten zijn grote stappen gemaakt.

Wij blijven werken aan ons doel de Sleeping Giant structureel in het linkerrijtje terug te brengen.

Directie en Raad van Commissarissen ADO Den Haag
 

ps Het gaat dus niet enkel op het veld goed met de club maar zoals we reeds dachten ook op de kantoren qua visie, beleid etc.

 



 

Onotzettend goed nieuws. Het is een optelsom: nieuw stadion, de basis van alles. Niet in het minst om het imago van rellenclub - blijvend - van ons af te schudden. De band met de supporters wordt weer aangehaald, de club is ook op sociaal- maatschappelijk vlak goed bezig. Er wordt overduidelijk geluisterd naar de juiste mensen, - het aantrekken van John v.d. Brom is daar een goed voorbeeld van -

en als je dan ook nog eens hardstikke leuk voetbal speelt met dito resultaten, dan zet je het vliegwiel echt in beweging. Hierdoor meer sponsors, meer tv gelden, meer publiek, dus komt binnen afzienbare tijd de discussie op gang om het stadion uit te breiden.

 

We komen van heel heel ver, en hebben nog een lange weg te gaan, maar het bootje is los van de kade en we zijn door de branding heen. Groeien gaat met vallen en opstaan, dus we zullen best nog wel eens op de bek gaan, maar zullen wél gelijk weer opstaan, daar gaat het om.

 

Voorlopig hebben we nu - half november - tweeëntwintig punten, en dat had ik echt niet durven dromen. Indien we kampioen van het rechterrijtje zouden worden, dan hebben we het meer dan uitstekend gedaan.

 

Dat zou een mooi uitgangspunt zijn om blijvende de sprong naar het linkerrijte komend seizoen te gaan maken.

 

Qua naamsbekendheid zijn we de 4e club van het land, mooi streven, om dat niet alleen qua naamsbekendheid te realiseren.

 

Natuurlijk kan dat, met z'on stad en achterland en stadion op die locatie. Mits er geluisterd wordt naar de juiste mensen, c.q. dit blijft doen, en men niet te veel te snel wil realiseren. Want het scenario Vitesse toen met Aalbers en nu met onderknuppel van Chelski, dat is een heilloze weg. ADO is een volksclub en moet ook goeddeels gedragen worden door het volk, en niet door een louche zakenman. Dat eindigt hoe dan ook in tranen.

 

En last but not least: Zwaar in blijven zetten op opleiden en scouten, dus haal de de band met oudspelers m.n. in scandinavië aan, daar loop genoeg talent, je moet het alleen zien op te sporen.

0
Dinsdag 16 november 2010 om 13:22 uur

Ooievaar

Johannes schreef:

Ooievaar, ik weet niet of we dit al mogen schrijven, maar...

 

Wat voor gat we dan slaan t.o.v. andere subtoppers als het gaat om de playoffs EL...

Een niet te overbruggen gat, danwel een gapende kloof gaan we slaan. We zijn pas net begonnen, en dat werd hoog tijd. Haagse renaissance.

 

Toch niet z'on gekke zet geweest dat nieuwe stadion. Hier hadden we in het Zuiderpark - mijn geboorte grond - alleen maar van kunnen dromen. Soms moet je het oude vertrouwde nest verlaten - hoe moeilijk ook - en uitvliegen, om tot volle wasdom te komen.

0
Maandag 15 november 2010 om 19:31 uur

Advertentie

fcthehague

Johannes schreef:

Jij schrijft dit en ineens schiet mij good old Emiel van Eijkeren te binnen...

 

Die werd (toen hij terugkwam bij Den Haag) na een tijdje ook gepasseerd en kwam zelfs op de tribune terecht. Zat ie bij mij in het vak op zuid met z'n oude vader. Heel kritisch de wedstrijd te volgen, maar voornamelijk te zwijgen. 

 

Wie weet nog wat er gebeurde toen de trainer hem weer opstelde?

 

(Hint: ik ben erg trots op het shirt wat ik van hem heb!)

Bosschaart is ook een voorbeeld voor veel spelers. Bij Vloet speelde die in het tweede en heeft al die tijd ze mond gehouden (zelfs tegen de pers). Achteraf heeft die een interview gegeven dat die het kut vond, maar wel keihard geknokt heeft om weer bij de 1e selectie te komen.

 

Dat zie ik Ricky niet doen, want die heeft al meer negatieve interviews gegeven dan speelminuten gemaakt in een elftal. Slaat gewoon nergens op dat hij de onrust weer moet maken. Hoop ook echt dat er actie word ondernomen tegen dit zoveelste onrust interview. Wetzel werd ervoor ontslagen dus wat is Ricky meer waard dan ?

0
Maandag 15 november 2010 om 18:27 uur

rh_vakm

Mensen mensen,

 

Wat een hoop, over het algemeen, ongenuanceerde meningen over Ricky van den Bergh. Ricky is misschien niet de meest briljante voetballer die we hebben en zorgt wellicht voor een hoop reuring op zijn tijd.

Vergeet echter niet dat het een speler van ons is en mi praat je niet op zo'n manier over iemand van ons aller ADO.

 

Hij is mischien een eikel op zijn tijd, maar hij is wel onze eikel.

 

Zo, moest ik ff kwijt.

 

0
Maandag 15 november 2010 om 15:00 uur

Max

Ling begrijpt Cruijff, maar heeft geen tijd voor Ajax

AMSTERDAM - Tscheu La Ling heeft als eerste van een rijtje Ajax-iconen gereageerd op de oproep van Johan Cruijff om de Amsterdamse club te helpen bij een paleisrevolutie. De Haagse dribbelkoning van weleer heeft echter geen tijd voor Ajax. Ling is te druk met zijn Slowaakse club AS Trencin, zegt hij tegen de Amsterdamse stadszender AT5.

Ling werd door Cruijff in een adem genoemd met oud-spelers als Marc Overmars, Frank Rijkaard en Marco van Basten die zich beschikbaar zouden moeten stellen voor de ledenraad.

Ling ziet niets in een revolutie. ,,Maar ik snap Cruijff wel. De club wordt al jaren geleid door passanten. Daardoor dreigt Ajax nu af te glijden naar de situatie waarin Feyenoord zit. Iemand moet de knuppel in het hoenderhok gooien.''

 

AD.nl

0
Maandag 15 november 2010 om 14:10 uur

Nu online

troje en 124 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
3 mei 2024 om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24