Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

marcellino

slain schreef:

Ricky werd uitgefloten door zijn gedrag en uitspraken!

 

Gek heh dat veel mensen dan denken :Ga dan lekker weg!

En jij denkt dat de andere voetballers roomser zijn dan de paus.

 

Weet je wat nou het probleem is dat mensen geen commetaar tolereren.

Als je je monds houd en recht zit ben je een topper.

 

zo zit het niet alleen bij den haag in elkaar maar in de hele wereld lekker slijmen met elkaar in elkaars kont kruipen.

 

Dat is de cultuur van heel de wereld.

en als je het nog niet wist.

 

mensen uit den haag zijn daar vaak een uitzondering in die zeggen wat ze denken en gelukkig maar.

 

Laat ik hier een persoon noemen meneer immers ben ik al een paar keer tegen gekomen in scheveningen de ene k*nker na de andere komy uit zijn mond is dat een voorbeeld voor ado ik dacht het niet.

 

Meneer verhoek die tot drie uur loopt te zuipen en te gokken ,maar nu hij het voor elkaar heeft is alles toe gestaan toch.

 

laten we nu eens ophouden om mensen af te branden.

 

ik kan me nog voor de geest halen datjullie verhoek zo snel mogelijk wilde dumpen,zoo ook Elia(WAAR VOETBALD HIJ OOK AL WEER EN IN WELK NATIONAAL ELFTAL)

 

is hier ook niet geroepen dat er meer haagse ratjes moesten voetballen.

 

ik denk dat we te snel zijn met mensen af te branden geef ze de tijd,en als je je ergerd aan hij iemand is kijk dan eens in de spiegel

0
Maandag 6 december 2010 om 14:40 uur

Haagse Roel

Zojuist op de vernieuwde site www.aadmansveld.nl nog maar weer eens het verhaal van Ruud gelezen......krijg toch weer een brok in m'n keel hoor..

 

Als , 7 jarig kereltje woonde ik in de Wapserveenstraat. Aad woonde toen tegenover ons ... Simon van Vliet een straat verder in de Oosterhesselenstraat .Wasstraten waren er in die tijd niet dus hij stond z'n auto met een emmertje te wassen.....met m'n vriendjes peste we Aad door te roepen dat F'noord veel beter was, hij liep ons de halve straat achterna met z'n emmer om ons te grazen te nemen...........Gouwe tijden , toen nog met van die luchthorens en mega roodgroene vlaggen iedere zondagmiddag naar het Zuiderpark............Nostalgie , tsja dat krijg als een ouwe lul begint te worden

0
Zondag 5 december 2010 om 01:16 uur

ADO supporter Leidschenveen

pollo schreef:

sterker nog! hoe gaan ze reageren op Bavaria of bier in het algemeen??? leuk hoor een WK met hoofdsponsor Bar le Duc.......

Ja precies.

Je weet dat eens in de zoveel tijd het WK naar ´onontgonnen´ gebied gaat. Maar als je je duur verdiende centjes wilt uitgeven om naar het WK te gaan in Verweggistan, dan koppel je dat graag aan een vakantie of zo. Je vliegt niet naar de andere kant van deze aardkloot voor een wedstrijdje van 2 X 3 kwartier. Maar in Quatar is volgens mij echt helemaal niks, behalve zandhazen. Zonde van je geld om daar naar toe te gaan.

0
Donderdag 2 december 2010 om 19:58 uur

DHFC070

ADODENHAAG schreef:

Dat kunnen niet veel clubs zeggen.. dat zijn nog eens prima cijfers.

-------------------

DenHaagFC schreef:
Balans ADO Den Haag:
Seizoen 2007/2008: - € 7.700.000,-
Seizoen 2008/2009: - € 3.500.000,-
Seizoen 2009/2010: - € 1.500.000,-
Seizoen 2010/2011: +/- € 0,- *
* Verwachting

-------------------

 

Nouja er zijn zat clubs die beter doen. 3 jaar achtereen dik verlies.

7.7 + 3.5 + 1.5 = 12.7 miljoen verlies in 3 jaar tijd waarvan 7,7 betaald is door vd Kallen. 12.7 - 7.7 = 5.5 miljoen verlies wat over blijft wat gaat daar dan mee gebeuren? Langlopende lening ofzoiets? Zal toch ooit eens afbetaald moeten worden.

0
Dinsdag 30 november 2010 om 20:12 uur

Karel KLaver

<FCDH> schreef:

Iemand nog de snor gezien gister? daar werd gezegd dat het bestuur van ado liever geen europees wil want daar hebben ze geen geld voor?

Er werd ook gesuggereerd dat den haag het helemaal niet zo erg vond dat ze verloren hebben van feyenoord????

 

Vage verhalen maar goed

 

Ik kan me best voorstellen dat men het op zich niet zo erg vindt dat we hebben verloren. Als er iemand wil waken voor overmoed, is het wel vdKallen, en verliezen op zijn tijd is een van de beste remedies.

 

Dat we hadden kunnen/moeten winnen, en dat vdBrom en de spelers daar ziek van zijn, is een ander verhaal.

0
Dinsdag 30 november 2010 om 12:11 uur

Advertentie

marcellino

Ooievaar schreef:

Ja hij's fijn. Jouw zwager is een modelprof, en wordt door de hele wereld verkeerd begrepen. Brom is een onbetrouwbare prutser die zijn afspraken niet nakomt. De vorige trainers ook niet trouwens.

ADO is zijn club, en hij leeft als een modelprof om de club te helpen. Indien hij onverhoopt niet meedoet, dan is hij ontzettend blij als er gewonnen wordt, al weet hij dat naar mijn smaak wel erg goed te verbergen.

 

Overigens wijt ik de nederlaag van vandaag niet aan Ricky, maar is hij absoluut niet diegene die de boel op sleeptouw neemt. Dat is geen ontrust stoken, maar een constatering. Ik had het graag anders gezien, maar het paard van de schillenboer wint nu éénmaal geen concours hipique(...)

Maar wat doe je als de parden ziek zijn en je hebt alleen het paard van de schillenboer,

 

Je praat hier zo of den haag 24 profs heeft die gelijk waardig zijn.

ik denk dat de groep 15 a 16 spelers bevat die mee kunnen draaien op het niveau waar ze nu spelen.

 

volgende week is dereijck en verhoek er niet bij.

Met verhoek mis je dan toch iemand met een goede pass en de laatste tijd goed in dode spel momenten.

 

Je kan Antonia of Ammi daar neer zetten.Maar allebij zijn deze spelers blind en gaan meer voor de aktie dan dat ze de bal voorgeven.

 

Wie stel je dan op!!!!

Ik denk dat het toch ricky word

en je hebt gelijk ricky neemt de boel niet op sleeptouw want dat zijn zijn kwaliteiten niet daar hebben we immers,toornstra en rado voor,dat is ook de taktiek die we nu volgen en deze werkt.

 

Al was het tegen feijenoord leuk om te zien dat als je tegen deze voetballers ook werk voetballers zet het opeens niet meer zo makkelijk gaat.

 

Je hebt ook kreatieve voetballers nodig en dat zijn verhoek en toornstra(in mindere maten)ricky is ook een creatieve voetballer.

 

tuurlijk hoop ik ook dat hij naar sparta gaat en dat strooman komt

Maar dat gaat niet gebeuren sterker nog ik denk dat het handelen van den haag om strooman los te kweken van sparta met het aanbieden van andere speler wel eens roet in het eten kan gooien dat ricky naar sparta gaat.

 

Want geloof mij er moet een middenvelder bij komen en als dat niet lukt is het helemaal niet zeker dat ricky weg mag.

 

v/d brom is niet gek en heeft niet voor niet uitgesproken dat hij helemaal niet wil dat hij weg gaat.

en jullie kunnen in kranten nog zoveel lezen dat hij dat wel wil maar het is gewoon niet zo.

 

Gelukkig is v/d brom een goede trainer en weet hij ook wel dat hij het niet met de 11 spelers kan blijven doen je hebt er minimaal 18 nodig en die hebben we nu nog en eens, buijs,ranckovic,ricky,ammi,pellatz,bosschaard kom je op 17 en de rest is gewoon nog niet goed genoeg.

 

0
Maandag 29 november 2010 om 10:39 uur

Haagse Roel

Zal wel weer door mijn groengele bril komen maar met stijgende verbazing hoor ik in die NOS media * dat DH is zoekgespeeld vanmiddag. Zowel in de samenvatting als in het overzicht hoorde ik dit.

 

F'noord  speelde  zoals  DH de afgelopen jaren altijd deed : opportunistisch hotse knotse voetbal , geen aanval over meerdere schijven gezien, goals niet zelf gecreerd maar met dank aan DH.

 

Ondanks dat DH niet goed speelde vond ik het veldspel nog vele malen beter dan dat van F'noord......maar goed, in onze slechte tijd wonnen wij ook wel eens zo'n potje.

Nou vooruit, kwallebal Mulder Sr zag het wel goed....... ;)

0
Zondag 28 november 2010 om 23:26 uur

jajoh

marcellino schreef:

Ook ik ben het met je eens dat het beter is dat ricky weg gaat.

 

Maar wat vele shouters hier niet begrijpen is dat je geen kampioen of goede klassering haalt met allleen de elf spelers op het veld.

 

Jongens als toornstra en immers kunen een terugslag krijgen om over blessures maar niet te spreken.

Blind staren naar wat we nu bereikt hebben is natuurlijk heel normaal maar als je vooruit kijkt heb je gewoon iedereen nodig.

 

vandaag is maar gebleken dat den haag er heel hart voor moet werken en niet moet verzaken want als we dat wel doen kunnen we van iedereen verliesen en ik denk dat we dat niet willen.
 

En over de sfeer in het elftal ten opzichte van ricky vergist ooievaar zich zeer.

Ricky ligt heel goed in de groep en de groep is volwassen genoeg om bepaalde situaties te scheiden.

 

Ook tussen v/d brom en ricky is het gewoon goed,v/d brom weet hoe ricky is en daar heeft hij ook geen moeite mee waar hij wel moeite mee heeft is dat hij tegen de pers daarover zijn mond moet houden,ook de suggestie dat hij weg moet is totale onzin,sterker nog v/d brom wel juist dat ricky blijft.

De eenige "maar"bij v/d brom is dat ricky aan moet geven dat hij graag bij ado wil blijven.

 

Je kunt mijn shout in twijfel trekken en misschien ligt rick tegen mij

maar dingen roepen die er niet zijn is onrust zaaien iets wat ooievaar ricky zelf ook betigt dus laat hij er dan ook niet aan mee doen.

Ik heb eens een tijd dit hele ricky vd Bergh soap zitten volgen en volgens mij is het allemaal heel simpel;

 

vd Bergh is teleurgesteld in de trainer maar vooral in zichzelf. Hij had zich een totaal ander scenario voorgesteld. Zijn karakter laat het niet toe dit op een rustige manier te verwerken en na een aantal weken is de bom gebarsten. vd Brom heeft een gesprek gehad en alles leek weer op orde. Maar bij vd bergh zit het zo diep dat hij toch weer de pers heeft opgezocht, daarmee bewust iets proberen te forceren qua vertrek. Hij heeft al een gesprek gehad met Sparta en een speler die het naar zijn zin heeft en wilt vechten voor een plek in de basis, gaat nooit met een club praten tijdens een seizoen.

 

vd bergh wilt zelf gewoon weg, vd Brom brengt naar buiten toe dat vd bergh niet weg hoeft maar intern is er allang een besluit genomen. Mocht vd Bergh in de winterstop niet vertrekken, dan wordt hij binnen de korstse keren op non actief gesteld, want dat weet hij 100% zeker weer zelf te veroorzaken als de transfer naar Sparta niet doorgaat.

0
Zondag 28 november 2010 om 19:41 uur

jajoh

Fransje schreef:

De actie had veel langer en op meer strategische plekken moeten gebeuren. Misschien hebben onzer supporters nu het goede voorbeeld gegeven om dit landelijk op te pakken.

 

Zondagochtend 10.00 met drank op hahaha beter had ik 'm niet verzonnen.

Weet je, je kan wel net doen alsof het allemaal verzonnen is, maar jij weet net zo goed als ik dat er altijd mafkezen zijn die lekker direct doorgaan na een feestje en geen idee hebben waar ze zijn en waar we mee bezig zijn.

 

Feit is dat, ook al zou het verzonnen zijn door de politie, iedereen in nederland leest dat er DH supporters zijn gearresteerd voor wapenbezit etc. Er zal echt wel een kern van waarheid in zitten. Dit is dezelfde groep die waarschijnlijk nu nog een sv heeft, maar binnenkort "gezellig" weer het stadion in komen. Deze gasten hebben totaal geen band met de club, zijn blijven hangen in het verleden en het gevaarlijke is dat ze binnen de kortst mogelijke tijd het voor mekaar kunnen krijgen de hele boel weer te vergallen! deze actie is daar een simpel voorbeeld van......

 

En dan te bedenken dat er met de gedachte gespeeld wordt om de clubcard af te schaffen. Geloof mij, het is dan inderdaad dat er een hoop goede on de kwade moeten lijden, maar de clubcard is voor een club als Den Haag noodzaak!

0
Zondag 28 november 2010 om 19:01 uur

kako

Jammer maar helaas. We hebben kansen genoeg gehad maar verzuimden verder uit te lopen. Ook Fey kreeg kansen maar Coutinho deed het wederom niet slecht. Ik vond het sowieso geen slechte wedstrijd van onze kant. Wat me wel opvalt zijn de altijd zwakke wissels van JvdB. Is onze bank dan zo slecht? Vicento bracht niet veel maar die heeft tijd nodig en daar kan ik mee leven maar Buijs is helemaal over the top. Weg er mee, straalt niets uit en zet geen stap te veel en loopt bij een achterstand gewoon te lachen in het veld. Dan nog 1 keer over keer Ricky, ik heb me bijna altijd buiten de discussie gehouden maar moet nu wel ( sorry Marcelino ) maar wat is die gozer slecht zeg. Overtredingen, balletjes achter de man en sjokkend als een oude l.. over het veld. Laten we er maar over ophouden, gratis wegdoen, wat een blamage, dat hij zichzelf de basis in wil hebben, onbegrijpelijk Ricky, je was hopeloos.

 

Volgende week AZ, az is in vorm maar laten we hopen op een punt, dan een puntje bij Roda en drie tegen JingleBell W 2.

 

Hebbie er toch dertig met de winterstop.

0
Zondag 28 november 2010 om 16:23 uur

Nu online

troje en 134 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
3 mei 2024 om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24