Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Vakkie-G

Het wordt wel eens tijd voor wat nieuws....

 

al een lange tijd geleden

0
Maandag 3 januari 2011 om 21:01 uur

;)

Bundesliga

Christian Kum woont al sinds zijn jonge jaren in Nederland en is zelfs in het bezit van een dubbele nationaliteit. De verdediger van ADO Den Haag droomt echter nog altijd van een terugkeer naar Duitsland.

 

Zal er belangstelling zijn?????????????/


De 25-jarige Kum werd geboren in Frankfurt, maar verhuisde al op jonge leeftijd naar Nederland. Na periodes bij DSO, Feyenoord en RVC Rijswijk speelt de verdediger sinds het seizoen 2005/06 in de hoofdmacht van ADO Den Haag.

Na zes seizoenen wordt het voor Kum wellicht tijd voor iets nieuws. Een terugkeer naar Duitsland staat bovenaan op het verlanglijstje. "Natuurlijk is het voor mij een droom om te spelen in de Bundesliga", zegt hij in Kicker. "Ik kan niet voor mezelf kiezen, maar het liefst zou ik willen uitkomen voor Eintracht Frankfurt. Dat zou een enorme stap voor me zijn."
 

0
Maandag 3 januari 2011 om 19:31 uur

Ooievaar

;) schreef:

'ADO neemt salaris Bulykin niet over en transfersom betalen we ook niet'
Zondag, 2 januari 2011 om 15:38

Hoe populair Dmitri Bulykin ook is in Den Haag en omstreken: de speler zal niet definitief worden overgenomen van Anderlecht. Het salaris van de Rus én de vraagprijs van de Belgen liggen simpelweg buiten het bereik van de Zuid-Hollanders, die na jaren van financiële tegenspoed de zaak eindelijk weer op de rit hebben. “Wij nemen het salaris van Bulykin niet over en een transfersom betalen we ook niet.”
/

Commissaris Mark van der Kallen legt in gesprek met Voetbal International uit dat zijn club zich momenteel weinig luxe kan veroorloven. “Veel clubs zijn al kapot gegaan aan spilzucht. Bij ADO laten we ons nu niet gek maken. We werken dit jaar met een salarisbudget dat veertig procent lager is dan vorig seizoen en dat bevalt prima.”

Het leidde onder meer tot het vertrek van Aleksandar Radosavljevic, die meer wilde verdienen dan ADO hem geven kon. “Tja, ik denk dat ze een verkeerde inschatting maken”, zegt Van der Kallen koeltjes. “Ik vind het juist mooi van ADO dat wij zo vroeg met spelers rond de tafel willen, maar zij denken straks elders meer te verdienen. Dat vraag ik me af in dit economische klimaat.”

Ook is het de vraag of Youssef El Akchaoui terugkeert in de Hofstad. De verdediger, op een zijspoor beland bij sc Heerenveen, wil zelf dolgraag. “Toen El Akchaoui nog bij NEC speelde, wilden we hem graag hebben. Maar toen ketste het af op de poen. Nu zijn we blijkbaar weer goed genoeg”, zegt Van der Kallen. “Wij gaan zijn salaris bij Heerenveen niet overnemen en betalen geen transfersom. Als hijzelf flinke concessies wil doen, moet hij maar bellen.”

Dat denk ik ook. Het wordt alleen tijd dat de heren spelers en hun zaakwaarnemers dat ook eens gaan inzien. En voorzover ik het kan overzien zijn ze nog steeds bij ons aan het ballen. Einde van het seizoen zal blijken dat ADO zeer gewild is. Maak ik me geen enkele zorg over.

 

Overigens: Rado en Don Kozak zijn allebei reeds behoorlijk op leeftijd en zullen dit jaar 32 worden. Dus!  Zoals mijn favoriete band -The Rolling Stones - het lang geleden al zong: Time Waits For No One(...)

0
Zondag 2 januari 2011 om 16:17 uur

Kees

krm schreef:

Oefenduels met Club Brugge en FC Basel
De selectie van ADO Den Haag vliegt op 7 januari 2011 naar het Spaanse Marbella voor een trainingskamp. Tijdens de trainingsweek aldaar worden twee oefenduels gespeeld, één daarvan tegen zusterclub Club Brugge.
Na Legia Warschau gaat ADO Den Haag voor de tweede keer in een seizoen een bondgenoot ontmoeten, want de band tussen de supportersgroepen van Club Brugge en ADO Den Haag is al jaren heel sterk.

Het duel met Club Brugge zal plaatsvinden op 10 januari. Op 12 januari treft de ploeg van John van den Brom FC Basel. Deze ploeg speelde tot voor kort in de Champions League en werd derde in de poule met Bayern München en AS Roma. Na de winterstop gaat Basel dus verder in de Europa League.

Rond die tijd ben ik meestal met het gezin daar in de omgeving. Dit jaar niet. Lekker balen dus!

 

ps Haagse Roel, ouwe oliebollenbakker. Jij mag voor mij in de plaats. Wel met een fietscombi hoor!

0
Vrijdag 31 december 2010 om 12:42 uur

ADODENHAAG

Max schreef:

Ik zal niet zeggen dat het een wereldtopper is of wordt, maar voor een jongen die net uit de jupiler league komt en weinig gekost heeft, doet ie het echt niet onaardig. Zeker als je hem vergelijkt hem met Buijs die heel wat centjes meer krijgt en op dit moment echt niet beter presteert.

Leeuwin is tenminste al een jongen die wilt en werkt en met bluf speelt.. dan heb je niet heel veel kwaliteit nodig om bij ons gewoon in de basis te spelen. (daar is de Eredivisie gewoon zwak genoeg voor, dat zal in de hoogste divisies in Engeland, Duitsland, Spanje niet kunnen) En hij is pas 21 of 22? Genoeg tijd om nog te ontwikkelen en ik vind dat hij fysiek behoorlijk sterk is en als rechtsback (hij is eigenlijk een middenvelder) heeft hij hele behoorlijke verdedigende kwaliteiten.

0
Donderdag 30 december 2010 om 20:59 uur

Kees

Onderstaande tekst shoutte ik enige tijd geleden over vriend Soltani. De scouts van AEK Athene lezen ook deze site. Op korte termijn krijgt die jongen zijn verdiende droomtransfer naar AEK.

 

En toch was de grote verdienste van Soltani dat hij bijna altijd op de juiste plaats stond waar de afvallende bal kwam of hij stelde zich perfect op dat hij in scoringspositie kwam. Dat is echt een verdienste dat maar weinig spelers hebben.
Enkel het uiteindelijke scoren was dramatisch.

0
Donderdag 30 december 2010 om 19:31 uur

marcellino

Kees schreef:

Van der Kallen

Ik heb het verhaal in de VI ook gelezen,als dat de waarheid is wat daar staat hoop ik dat den haag geen tegenslagen meer zou krijgen anders vrees ik het ergste.

 

Dat hij zich zo opsteld moet hij zelf weten maar hij maakt geen vrienden.

 

Ik heb het gevoel dat we teveel in een roze wolk leven,het gaat nu boven verwachting en spelers zijn in trek bij diverse clubs.

 

Maar het kan ook zo omdraaien welke speler wil dan nog voor den haag uitkomen als v/d kallen bepaalde spelers terecht of onterecht de les leest.

 

Zijn wij in de situatie om het gevoel van rado zo neer te sabbelen.

bepaald v/d kallen of bepaalde spelers niet liever op de bank bij een engelse club zitten.

(als je sportief bent ingesteld) ,in welke tijd denkt v/d kallen dat we leven als verhoek een half ton per jaar meer kan verdienen is hij weg en gaat hij echt niet denken van ik laat het wel schieten want ik heb het zo naar mijn zin.iedereen voetbald voor geld en gelijk hebben ze.

 

Bulykin s te duur en hij wil daar niets voor betalen heeft meneer v/d kallen wel door dat hij  een van de bepalers is dat het nu zo goed gaat.

 

nee we moeten lekker EL ahoesie of hoe hij ook heet of Daryl jan maat nemen of spelers die reserve staan in belgie.

 

leg dan wat geld neer dat je zeker weet dat je een topper in huis hebt want sportief succes kan snel over zijn en als je dalijk (wat ik niet mag hopen)toch weer gaat strijden voor plek 14 t/m 18 kan het weer heel snel over zijn.

 

nee v/d kallen is een kundig man en tot nu toe(ook wel met een geluk van het aantrekken van spelers die je normaal niet kan halen)heeft hij het waar gemaakt maar hij moet toch weten dat je met bluf geen vrienden maakt en zonder succes een kop kleiner wordt gemaakt.

 

ik hoop dat ik ongelijk heb

0
Donderdag 30 december 2010 om 18:49 uur

Johannes

Kees schreef:

Ik ben benieuwd welke waarde onze selectie op het ogenblik vertegenwoordigd?

 

Vaak is de waarde op het veld van meer belang dan de begroting. Groningen en ADO hadden vorig jaar een bijna gelijkwaardige begroting doch de spelerswaarde van het elftal van Groningen was vele malen hoger. Vraag me af op welke positie we nu qua spelerswaarde in de eredivisie staan? Wie weet het?

Ik denk dat dat vooral voor topclubs geldt Kees. Je weet dat Ribery, Robben, Schweinsteiger enz. echt wel hun miljoenen op gaan leveren. Een topclub zwemt in de spelers met extra kwaliteit, die waardevast blijven.

 

Een kleine club heeft een paar uitblinkers. Spelers die net wel of net niet goed genoeg zijn voor de top. Verhoek, Derijck, Toornstra, Immers. Op het moment vertegenwoordigt Verhoek de grootste waarde. Stel dat hij 2 miljoen waard is. In het somberste geval gebeurt er iets waardoor hij niet meer presteert na de winterstop. De waarde verdampt tot laten we zeggen krap een miljoen. Vervolgens heeft hij een slechte zaakwaarnemer die de speler opstookt en hij roept: ik speel geen minuut meer voor ADO, ik wil weg! Zie daar de transferwaarde dalen naar laten we zeggen een half miljoen. 

Driekwart van de waarde van de speler foetsie in een paar maanden tijd. Het is mogelijk! Neem Ricky vdB als voorbeeld: in potentie een aardige voetballer, maar door al het gezeik en gedoe gratis weggelopen - zelfs met wat geld erbij dus.

 

Wat altijd helpt is langer lopende contracten, spelers die begin of half twintig zijn; een goed salaris en geen gekke clausules in de contracten. Dit zijn zaken waar zo'n beperkte site als transfermarkt.de geen inzage in heeft, dus daar hoef je echt je info niet vandaan te halen.

0
Woensdag 29 december 2010 om 12:45 uur

Advertentie

JB

hjfff schreef:

Janmaat ging toch de deur uit voor ruim een miljoen??

In die tijd was het gebruikelijk bij ADO dat spelers weliswaar voor veel geld de deur uit gingen, maar dat de kopers feitelijk pas hoeven te betalen als de spelers doorverkocht worden.

Zie bijv. Bodde-Elia.

 

Dus waarschijnlijk heeft Heerenveen destijds ook maar 50.000 euro of zo overgemaakt en krijgt ADO de rest als Pasen en Pinksteren op 1 dag vallen.

0
Dinsdag 28 december 2010 om 23:16 uur

Ooievaar

Kees schreef:

Van Ooievaar lezen we sinds de Kerstdagen niets meer. Zal iemand hem voor een kalkoen hebben verwisseld ;(.

Nee Kees. Ben er nog. Maar heb het nogal druk de laatste tijd. Privé dan

Maar ADO moet zich meer gaan toeleggen op scouting en opleiding. Dat betaald zichzelf dubbel en dwars uit. Overigens ben ik zeer tevreden met de gang van zaken bij de club. 8e plek met de winterstop

0
Dinsdag 28 december 2010 om 23:14 uur

Nu online

t e, Marcie, Lellow, troje, Erik070, frans swa, Aad, Superfan, Advocado, Reneetje en 102 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
Morgen om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26