Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Bleek

Vincent schreef:

leer van een koe vind ik persoonlijk iets anders dan bont van een bedreigde diersoort..maar goed..

 

sentiment gaat boven principes blijkbaar.veel plezier ermee

 

bij v&d koop je ze trouwens voor 18.-- (zonder verzendkosten)

het geweten van de box is een beetje narrig de laatste tijd. Zou het te goed gaan met de club en de supporters dat hij hier niet meer de moraalridder kan uithangen. Ach ja moraal, principes, sentiment. Volgens mij ben je of voor of tegen het doden van dieren bedreigd of niet.. Zondag weer hopen op drie punten, of niet vincent?
0
Zaterdag 27 november 2010 om 15:39 uur

ADO supporter Leidschenveen

Leuk voor de competitie bovenin, maar als we serieus aan play-offs denken, had ik liever gehad dat NAC verloren had. Onbegrijpelijk hoe je in een week tijd zo anders kan voetballen. Afgelopen zondag leek het helemaal nergens op, en gisteren gewoon winnen met 4-2 van PSV.

0
Zaterdag 27 november 2010 om 09:00 uur

Kees

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Je brgrijp wel wat ik bedoel Kees, als we vooruit/naar boven willen kijken, zullen er toch gecalculeerde risico´s genomen moeten worden.

 

Twee jaar geleden had je je niet voor kunnen stellen dat de stadioncapaciteit van 15.000 straks een belemmering kan vormen voor verdere groei.

Als je al wilt uitbreiden, zit het WK Hockey sowieso in de weg in 2014, maar de infrastructuur in het Forepark is ook niet geweldig om er nog 10.000 toeschouwers bij te krijgen.

Tuurlijk begrijp ik je. Het is verdraaide moeilijk voor ze om of pas op de plaats te maken of om door te pakken. Waar doe je wijs aan in deze tijd?

 

De infrastructuur is sowieso een drama en wie dat verzonnen heeft is echt niet lekker.

0
Donderdag 25 november 2010 om 20:08 uur

ADO supporter Leidschenveen

The Hague Jazz in het Kyocera Stadion

Het The Hague Jazz festival heeft de afgelopen weken belangrijke beslissingen genomen. De zesde editie van het festival zal plaatsvinden op een andere locatie. The Hague Jazz 2011 wordt georganiseerd in en rondom het Kyocera Stadion Den Haag. Naast deze verhuizing zal het festival ook uitbreiden met een extra festivaldag en een The Hague Jazz ‘Rocks’ avond.

Verhuizing
De verhuizing naar het Kyocera Stadion heeft verschillende beweegredenen. Het World Forum Den Haag (festivallocatie van de afgelopen vijf jaar) biedt inmiddels onvoldoende ruimte door de snelle groei van het festival. Ruud Wijkniet, festivaldirecteur: ‘Afgelopen editie kwam de beloopbaarheid van het festivalterrein in het gedrang en dat past niet bij ons. Het festivalterrein en de zalen moeten toegankelijk zijn voor iedereen’. Ook qua data voor de festivaldagen kwamen de organisaties er niet uit in verband met een aantal reeds geplande evenementen in het World Forum Den Haag.

De nieuwe samenwerking tussen het The Hague Jazz festival en het Kyocera Stadion brengt veel enthousiasme met zich mee. Dick Vierling, commercieel directeur ADO Den Haag: 'Wij zijn als ADO Den Haag enorm trots dat een festival als The Hague Jazz naar ons eigen Kyocera Stadion komt. Een mooie Haagse combinatie heeft elkaar gevonden in deze. Wij willen ons stadion steeds meer multifunctioneel gaan gebruiken, dat gebeurt ook al veel voor meetings en beurzen, en dit is voor ons stadion weer een prachtige nieuwe stap.' Ruud Wijkniet, festivaldirecteur: ‘Ik ben verheugd over onze nieuwe festivallocatie. We hebben vijf prachtige edities achter de rug en nu is het tijd om het festival op een andere locatie te laten doorgroeien. Het Kyocera stadion biedt ons alle mogelijkheden om het festival neer te zetten zoals we het voor de komende jaren in gedachten hebben. Uiteraard met behoud van de essentiële elementen waar The Hague Jazz om wordt geprezen zoals sfeer, ambiance en programmering. Daar ben ik van overtuigd. Ook over de bereikbaarheid van het stadion ben ik erg tevreden. Het is voor onze bezoeker zeer gemakkelijk om het stadion te bereiken, zowel met het openbaar vervoer als met de auto’.

Uitbreiding festivaldagen
Naast het veranderen van locatie wordt er een derde dag toegevoegd aan het festival. Het festival zal komende editie plaatsvinden van vrijdag 17 t/m zondag 19 juni. De uitbreiding van het aantal festivaldagen geeft meer ruimte voor een gevarieerd programma waarin meer aandacht besteed kan worden aan de verschillende muziekstijlen, kunst en experiment. Van de vertrouwde podia zullen er acht mee verhuizen, inclusief de zaalnamen en de programma- invulling. Tevens zal er een zaal worden toegevoegd met een bezoekerscapaciteit van 5.000. Ondanks de veranderingen zal er aan de bezoekersaantallen weinig veranderen. De organisatie wil nog steeds maximaal 12.500 bezoekers per festivaldag trekken.

Naast de toevoeging van de derde festivaldag organiseert The Hague Jazz komende editie ook
The Hague Jazz ‘Rocks’ (15 juni 2011), waarbij het muziekgenre “Rock” centraal staat. Hiermee wil het festival aangeven dat The Hague Jazz niet alleen een jazzfestival is, maar een muziekfestival. De Warming Up (16 juni) blijft behouden, maar wel in een kleinere vorm. Het Special Concert (14 juni) en de workshops/masterclasses (gehele week) blijven behouden in de vorm zoals deze reeds bekend zijn.


 

0
Donderdag 25 november 2010 om 18:23 uur

MTB

Bulykin blijft het liefst bij ADO Den Haag
Dimitry Bulykin hoopt op een definitieve transfer naar ADO Den Haag. De sterke spits, die al negen keer scoorde in elf wedstrijden, speelt momenteel op huurbasis in de Residentie.

Bulykin staat nog altijd onder contract bij Anderlecht. "Maar trainer Ariël Jacobs geloofde niet in mij", blikt Bulykin in Het Nieuwsblad terug op zijn tijd in België. "Dat was zijn goed recht. Ik zie dit dan ook niet als een revanche, ik neem hem niks kwalijk."

Desondanks zou de Russische spits nadenken over een terugkeer naar Anderlecht. "Als ik een eerlijke kans zou krijgen, zou ik erover nadenken. Anderlecht speelt toch bijna altijd voor de titel en doet vaak mee aan de Champions League."

Een definitief contract in Den Haag heeft echter zijn voorkeur. "Alles bij elkaar zou ik toch het liefst hier blijven. Ik speel altijd en ik scoor vlot. Waarom dan veranderen? Iedereen speelt de bal in mijn richting. Ze hebben gewoon heel veel vertrouwen in me. En zeggen dat ik voorlopig maar aan 75 procent van mijn mogelijkheden zit."

voetbalprimeur

0
Donderdag 25 november 2010 om 14:32 uur

marcellino

ADODENHAAG schreef:

Ricky is 30 en wordt alleen maar slechter.

 

Ten 2e ik vind ADO inderdaad een topclub... sorry voor mijn arrogantie. En ten 3e zie ik liever een jonge frisse Visser dan een 30-er die zich niet eens altijd 100% inzet.

Sorry maar nu kan ik er totaal geen touw meer aan vast knopen.

 

Den haag een topclub!!!!!!

emotioneel kan ik je begrijpen maar als je dit echt meent hebben we toch een andere mening over wat een topclub is.

 

ricky is inderdaad 30 maar als jij zegt dat je dan liever een jonge frisse speler ziet voetballen kan ik een eind met je mee gaan maar succes en doorgroeien hangt met geluk aan elkaar,als je dus een onervaren speler  laat spelen is de kans dat de weegschal de negatieve kant opgaat zeer aanwezig.

 

Ik neem aan dat je dit succes een lange tijd wil meemaken ,en daar heb je bepaalde spelers bij nodig en ook types als ricky.

Ik snap dan ook niet dat je denkt dat je met jeugd spelers de stap kan maken op lange termijn wel maar nu moet je zeker constant blijven presteren om in alle vlakken toe te slaan(sponsors,toeschouwers en aantrekkingskracht voor andere spelers)

0
Woensdag 24 november 2010 om 20:29 uur

marcellino

Kees schreef:

Goeie shout en ik onderschrijf hem volledig. Klopt het dat Ricky gister al met Peter Bonthuis van Sparta heeft gesproken. Hoorde ik vandaag, weet echter niet of het waar is.

Ja dat klopt,maar het probleem is geld.

Hij wil inleveren maar niet ten kosten van alles.

 

Hij wil gewoon voetballen en hem maakt het niet uit waar.

 

Ik ben het trouwens eens met veel shouters dat het tijd is dat ricky gaat vertrekken,en dat hij het er ook zelf naar gemaakt heeft.

 

Maar iedereen vergeet wel eventjes dat v/d brom nooit tegen hem heeft gezegd dat hij nummer 12 of 13 was.

v/d brom heeft hem uitgelegd dat ricky geblesseerd is geraakt en het elftal daarna punten ging pakken,ricky is toen te kennen gegeven dat hij moet wachten op zijn kans en dat hij zich via de zelde manier moet terug vechten in het elftal.

 

Nou dat heeft hij gedaan iemand raakt geblesseerd ricky komt erin ze spelen tegen de top clubs goed en ricky was toen niet vergeten wat v/d brom tegen hem had gezegd.

 

Later is v/d brom daar op terug gekomen(en ik vind zelf ook terecht want immers doet het op dit moment beter)

 

Wat van der Brom wel had moeten doen is hem gewoon duidelijk maken dat hij nummer 12 of 13 is jammer genoeg heeft hij dat pas vorige week gedaan.

en daar kan je v/d brom wel iets in verwijten hoe je ook over ricky denkt

0
Woensdag 24 november 2010 om 19:14 uur

<FCDH>

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Vd Bergh: Tijd om verder te kijken
Ricky van den Bergh wil in de winterstop kijken naar andere clubs. De middenvelder baalt van zijn reserverol en wil graag voetballen. Sparta voor hem een reële optie.
Lees het nieuwsbericht

Rick als je al geen half jaartje kan wachen? dan word het tijd om te gaan

0
Woensdag 24 november 2010 om 15:05 uur

Advertentie

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Vd Bergh: Tijd om verder te kijken
Ricky van den Bergh wil in de winterstop kijken naar andere clubs. De middenvelder baalt van zijn reserverol en wil graag voetballen. Sparta voor hem een reële optie.
Lees het nieuwsbericht
0
Woensdag 24 november 2010 om 11:42 uur

tmvnstn

ok, latah ricky! wat jij wilt pik

 

Ricky van den Bergh lijkt bij ADO Den Haag op een dood spoor te zitten. De aanvaller heeft wel oren naar een terugkeer bij Sparta.

'Mijn situatie bij ADO is uitzichtloos', aldus de speler tegen Voetbal International. 'Het wordt tijd om verder te kijken. Ik wil gewoon voetballen. Ik voel me niet te groot voor Sparta. Het is tenminste een club waar ik op een goede manier ben vertrokken.'

Van den Bergh is zijn persoonlijke situatie bij ADO Den Haag meer dan zat. Terwijl de club de successen aaneenrijgt zit een boze Van den Bergh mokkend op de reservebank. Afgelopen maandag barstte de bom op het Haagse trainingsveld. Trainer John van den Brom stuurde zijn aanvaller vroegtijdig naar de kleedkamer. Van den Bergh wilde niet op de situatie ingaan.

'Of ik nog gesproken heb met de trainer? Nee, daar heb ik geen trek in. Het gaat goed met de club en dat gun ik iedereen. Ik zou blij moeten zijn dat ik deel uitmaak van de succesformatie. Toch kan ik niet gelukkig zijn. Als de situatie bij ADO zo blijft dan moet ik in de winterstop maar ergens anders gaan kijken.'

Van den Brom is overigens helder in zijn repliek. 'Ik heb geen zin om elke dag om de tafel te gaan zitten met Ricky van den Bergh. Hij zal zich echt moeten gaan gedragen. Gewoon normaal doen.'

Over een vertrek in de winter valt te praten. 'Maar spelers moeten wel graag bij ADO willen voetballen. Als hij aangeeft te willen vertrekken, dan gaan we naar een oplossing zoeken in de winterstop. Maar als Ricky zich normaal gedraagt, kan hij zeker waardevol zijn, zowel in voetballend opzicht als voor de sfeer.'
 

0
Woensdag 24 november 2010 om 10:27 uur

Nu online

Vak_W, kako, troje en 142 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
3 mei 2024 om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24