Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Aad

supporter-noord schreef:

Ik zie liever Kum vertrekken dan Buijs. Rankovic is zoalzo veel beter dan Kum. En ook maar eens kijken wat die n'Toko kan.

Hoe het mij ook spijt: Rankovic komt nooit meer terug op zijn oude niveau. Na zulke blessures en zo'n lange revalidatie gaat het een hele tijd kosten om weer voldoende wedstrijdritme te krijgen voor voetbal op eredivisieniveau in de sub-top.

 

Bovendien blijft hij zeer blessuregevoelig. Ranko zou een functie moeten krijgen in de technische staf als dank voor wat hij voor ADO heeft betekend. Wanneer hij wél doorgaat vrees ik dat hij er ergens in het vervolg van zijn leven dikke spijt van krijgt.

 

En geloof me, ik weet waar ik over praat. Mijn linkerknie is volkomen kapot als gevolg van een dergelijke blessure en daarna nog 10 jaar doorvoetballen en gaat op termijn worden vervangen door een kunstknie.

0
Vrijdag 7 januari 2011 om 12:21 uur

Karel KLaver

Kees schreef:

Ieder zijn mening. Oke, daar is deze box ook voor. Ik vind het ook een fantastisch en sociaal mens.

 

Overigens maakt onderstaande actie vanaf seconde 9 toch die 4.5 jaar goed. Ben daar normaal geen voorstander van maar bij deze tegenspeler! Ach, moet kunnen.......

 

http://www.youtube.com/watch?v=kHGsly0DSjg

Waar ik me na al die tijd nog steeds over opwindt, is dat de commentator zegt dat Kum onbesuisd inkomt -terwijl het toch echt Enoog is die veel te laat inkomt...

 

Pascal is over zijn top heen, maar er zijn veel mensen die vergeten dat hij maar heel zelden op de plek speelt waar hij hoort -in het midden. Hij wordt vaak op links gestald, en zoals het een goede prof betaamt, voert hij zijn taken zonder gemor uit. Dat dat niet altijd foutloos gaat, hoort erbij. Als iedereen alles perfect zou uitvoeren, zouden we elk jaar de Eredivisie, de KNVB beker en de Champions League winnen.

0
Vrijdag 7 januari 2011 om 11:34 uur

JB

Kees schreef:

Ben ik dan in tegenstelling tot enkele honderden shouters de enige voetbalkenner  ?

In ieder geval ben je trouwer dan een Sint Bernard.

 

Maar soms moet je afscheid nemen ;( en verder gaan.

 

Ik ben het met je eens dat Bosschaart een fantastische voetballer was. Niet voor niets werd hij in zijn Utrecht-tijd bij Oranje gehaald.

Hij heeft daarna in zijn carriere ontzettend veel pech gehad met de trainers die hij bij Feijenoord en ADO tegenkwam en die het niet in hem zagen zitten.

 

Maar ik heb ook het idee dit seizoen dat hij het net niet meer kan bijbenen, met een aantal ongelukkige vrije trappen/strafschoppen tot gevolg. Gewoon, omdat hij een halve seconde te laat is.

0
Donderdag 6 januari 2011 om 12:11 uur

JB

Aad schreef:

Ik zou het ook niet weten maar ik vermoed dat wanneer je 3 of 4 jaar als amateur / jeugdspeler in Nederland aan een club bent verbonden die 4,5 ton salarisverplichting vervalt.

Klopt, die verplichting vervalt nadat je 3 opvolgende jaren een werkvergunning / tijdelijke verblijfsvergunning heb gekregen.

 

Maar dan moet je dus gaan werken met jongens van een jaar of 12, want pas vanaf hun 18e mogen/moeten ze een contract krijgen.

Tot die tijd zijn ze dan ook nog eens vogelvrij.

Kijk bijv. wat Feijenoord gedaan heeft met Jordy Toorenburg.

 

Mij lijkt het een stuk zinniger/financieel aantrekkelijker om vanaf het aanstaande Internationale Jeugdtoernooi (als dat nog steeds doorgaat?) TPS Turku uit Finland (waar Bo Augustsson Hoofd Opleidingen is) als vaste gast uit te nodigen en zo een mooi bruggehoofd in Finland te krijgen.

0
Woensdag 5 januari 2011 om 20:27 uur

Kees

Voor wie tijd over heeft :

 

http://www.ustream.tv/channel/timboektaantje

0
Woensdag 5 januari 2011 om 20:04 uur

;)

Radosavljevic maakt seizoen af in Den Haag

Aan het einde van 2010 was er wat onduidelijkheid over de toekomst van Aleksandar Radosavljevic. De Sloveens international maakt het seizoen echter gewoon af bij ADO Den Haag.

"Hij had een optie in zijn contract, dat hij in december eventueel het contract kon ontbinden om elders aan de slag te gaan, maar daar heeft hij geen gebruik van gemaakt", zo zegt trainer John van den Brom in gesprek met Haaglanden Voetbal.

De verrassing van de eerste seizoenshelft hoopt het tweede bedrijf met wat nieuwe spelers te beginnen. Zo wordt de club in verband gebracht met Ruud Boymans en Marcel Meeuwis, Jordy Brouwer werd inmiddels voor anderhalf jaar vastgelegd. "Wij konden in de aanval, zeker in de breedte, versterking gebruiken. Ik ben blij dat wij Jordy aan de selectie kunnen toevoegen", aldus Van den Brom.

De oefenmeester hoopte lange tijd op de komst van Youssef El-Akchaoui, maar sc Heerenveen vraagt een transfersom van driehonderdduizend euro. Aan die vraagprijs wil ADO niet voldoen. Van den Brom is dan ook duidelijk over de komst van de vleugelverdediger. "Ik denk dat dat verhaal dus over is. Er zit gewoon een te groot gat tussen vraag en aanbod."
 

0
Woensdag 5 januari 2011 om 18:11 uur

Advertentie

;)

ADO500 schreef:

Brouwer voor anderhalf jaar vastgelegd door ADO!

'Oud-Liverpudlian Brouwer acteert komende anderhalf jaar bij ADO'
Dinsdag, 4 januari 2011 om 21:41

Jordy Brouwer speelt de komende anderhalf jaar bij ADO Den Haag. Dat meldt RTV West. De aanvaller tekent volgens de omroep deze week een contract bij de Haagse club. Brouwer was de afgelopen weken op proef bij de club van trainer John van den Brom en heeft naar verluidt een goede indruk achtergelaten bij de technische staf. De Hagenaar stond de afgelopen vier seizoenen onder contract bij Liverpool.

De 22-jarige Brouwer doorliep de jeugdopleiding van Ajax en verkaste in 2007 naar Liverpool. Bij de Engelse topclub speelde hij drie seizoenen bij de beloften. Begin december liet hij zijn contract ontbinden en was hij transfervrij, waarna hij middels een stage een contract probeerde af te dwingen bij ADO. Van den Brom kent Brouwer nog uit de gezamenlijke tijd in Amsterdam.

In het seizoen 2008/09 werd de aanvaller kortstondig uitgeleend aan RKC Waalwijk. Bij de Brabanders kwam de in Den Haag geboren Brouwer tot vijf optredens in de hoofdmacht, waarin hij geen treffers wist te produceren.

0
Dinsdag 4 januari 2011 om 22:01 uur

<FCDH>

Word tijd dat de competitie weer gaat beginnen

0
Dinsdag 4 januari 2011 om 19:48 uur

Kees

yesyes schreef:

Precies en dat gaat dus ook gebeuren als je die poeplap niet trekt,  en wat bereik je dan? ook niks! dan speel je weer gewoon onderin mee en hoe lang zal het dan duren voordat v.d brom blijft, hoe lang zal het duren voor er weer gelijkwaardige spelers terugkomen? Ik snap al die mensen niet , hier kan het toch niet fout gaan met de juiste mensen aan het roer, gewoon erin pompen dat geld dan zal je zien dat je uiteindelijk spekkoper ben. Iedereen in de shit en dh gesteund door de gemeente maakt een wereldsprong. Is toch een ideaal moment nu elke club niks meer te besteden heeft, failliet zullen we never nooit gaan onmogelijk. Waar zijn die investeerders dan? Desnoods met een paar bedrijven zorg je er voor dat die salarissen worden betaald van 2 a 3 belangrijke spelers; Uiteindelijk betaal je ze met gemak terug!

Ach, ik kan je redelijk volgen. Maar WELK geld moet er dan ingepompt worden? Van der Kallen gaat geen eurocent extra meer investeren. Gemeente eveneens absoluut niet meer. Tsja, dan blijven de sponsors over. En die zijn er juist niet in deze tijd om wat extraas te doen.

 

Blijft dus over je scouting en een voorzichtig beleid.

0
Dinsdag 4 januari 2011 om 17:40 uur

Haagse Roel

Midden-Oost schreef:

Dat zeg je goed, ‘redelijk bezet’.

We hebben Supusepa gezien, Kum, Hese , Bosschaart, Piqué, en Leeuwin. Niemand voldoet echt. Onze verdediging is ronduit zwak, zeker bij corners. Piqué vind ik ook nog lang niet van het nivo van vóór zijn blessure, de rest is brandhout links achterin. Gelukkig gaat Zoef niet door maar dit is wel een positie die zeker versterkt moet worden. Verhuren Hese, Supu en mag vertrekken Pascal. Laat Piqué het maar uitknokken met een echte versterking.

Kum en Leeuwin vind ik niet in dit rijtje thuis horen....Kum heeft z'n kuren maar vind ik over het algemeen een bruikbare centrale verdediger. Leeuwin is jong , komt zo uit de 1e divisie en speelt gewoon redelijk tot goed, die jongen wordt alleen maar beter. De tijd dat we echt topverdedigers gaan halen komt nog. Je opmerking over de corners is natuurlijk helemaal juist. kwestie van de organisatie juist neerzetten ,dus leider....lijkt mij Derijck te moeten zijn icm Coutinho. Je mening over de overige spelers deel ik volledig.......vooral die over "Kees" Bosschaart.;)

0
Dinsdag 4 januari 2011 om 15:42 uur

Nu online

troje, tjapi01, haguhnees87, Erik070, Law en 125 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior
Morgen om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26