Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

K.B

Einde van Vitesse denk ik na dit seizoen!

Andere atrikel staat dat ze grote financiele risicos nemen om dit seizoen nog een goede positie te behalen!

 

Van Leeuwen: "Vitesse is een handelshuis"

Vitesse bereidt zich in het Turkse Belek voor op de tweede helft van het seizoen. Aan trainer Albert Ferrer de taak om van de Arnhemse ploeg een eenheid te maken, die op termijn om de titel moet gaan spelen.

Met een nieuw blik vol buitenlanders vloog Vitesse naar Turkije. Albert Ferrer heeft Engels de voertaal gemaakt, maar de Spanjaard vraagt zich direct hardop af of de spelers hem wel volgen. "Ze verstaan het wel, maar ik weet niet of ze me begrijpen", zegt Ferrer in De Pers.

Ook bij Jong Vitesse werden een groot aantal buitenlanders verwelkomd. Acht proefspelers, waarvan zes uit Georgië en twee uit Rusland. "De wereld is groot", reageert technisch directeur Ted van Leeuwen. "Ik heb geen tijd om in de Georgische competitie te gaan kijken. Daarom laten we die jongens op eigen kosten hiernaartoe komen."

Van Leeuwen verdedigt zich al niet eens meer op de kritiek die wordt geuit. "Ja, wij zijn een handelshuis. Dat geldt voor elke voetbalclub. Hoe denk je dat Heerenveen zijn stadion heeft gefinancierd?" Supporters lijken zich echter niet meer met de club te kunnen identificeren. Daar heeft de directeur echter geen boodschap aan. "Ja zeg, laten we de supporters het beleid laten bepalen, dat schiet lekker op."
 

0
Zaterdag 15 januari 2011 om 21:20 uur

K.B

yesyes schreef:

Daarom zeg ik derijck verkopen en nijland halen. Ook al speelt derijck zo goed ,verdedigers zijn er genoeg te vinden en misschien nog wel betere ook. Aanvallers zijn maar beperkt en vooral zo'n speler als nijland , hij wil zelf best hierheen dus eind van het seizoen snel halen, maarja als kubik volgend seizoen blijft dan hoeft het eigenlijk niet eens. En ik denk ook dat veel afhangt of bulykin blijft of niet , ook voor verhoek.

Sorry, maar weer een opmerking zonder er over nagedacht te hebben.

Derreick is niet alleen een goede verdediger, maar ook gegroeid tot leider in de defensie.

Bovendien gaat het ADO op dit moment niet om verkopen, want we zijn financieel (gezond) en willen kwaliteit uitbreiden ipv inleveren, dus wil ADO ipv cashen liever spelers houden.

Bulykin mag van mij gewoon weg, niet haalbaar, einde verhaal dus niet meer over discusieren.

Als Derreick verlengt heb je de volgende belangrijke spelers voor langere tijd kunnen overtuigen tot verlengen.

 

Immers,Toornstra,Kum,Derreick,V.d Brom (trainer hehe).

 

Nijland wordt gewoon gehaald voor Bulykin en Brouwer moet zich waarmaken als Spits voor een langere periode.

 

Kubik en Verhoek zie ik beide niet weggaan als Ado gewoon de playoffs haalt en met een sportief volgend seizoen uiteraard.

0
Woensdag 12 januari 2011 om 20:59 uur

Kees

langepino schreef:

de tijd hier scheelt toch 2uur met dat van spanje!? dus om 4uur klopt wel denk ik!!

Zelfde tijd hoor. Daar hebben we pas last van als we in de europa-league spelen ergens ver weg in Siberië.

0
Woensdag 12 januari 2011 om 14:57 uur

langepino

Aad schreef:

Op 2 score-sites staat dat de aanvang 16:00 uur is.

 

Hier staat 14:00 uur en op de ADO-site niets.

 

Wat is nu de chte aanvangstijd. Lijkt mij, net als tegen Brugge, 16:00 uur

de tijd hier scheelt toch 2uur met dat van spanje!? dus om 4uur klopt wel denk ik!!

0
Woensdag 12 januari 2011 om 14:52 uur

ADODENHAAG

Martin schreef:

Koevermans zit na dit seizoen zonder contract. Misschien een vervanger voor Bulykin?

Ik geef liever de jeugd de kans dan deze jongen. Sinds zijn AZ-tijd eigenlijk niks meer gepresteerd, en is niet zo technisch als Bulykin. Leuk als hij niks zal kosten, maar hij zal ook wel een 'PSV'-contract vragen. Dan zie ik 3x liever Nijland!

0
Woensdag 12 januari 2011 om 13:41 uur

Ferdy

ADODENHAAG schreef:

Het wordt in ieder geval interessant wat onze keepers betreft: gaan ze Zwinkels behouden, hoe lang blijft Coutinho onze 1e keeper en krijgt Pellatz een meerjarig contract. Voorlopig geen reden Coutinho uit de basis te schoppen.

Yep, Coutinho doet t gewoonweg goed, gelul over die corners is niet direct Coutinho aan te rekenen, de verdedigers moeten s wat scherper en harder t duel in gaan bij corners.

 

Anyway..ik log 10 uur niet in op CADD en zie dat er 175! comments waren, gaat lekker zo met de site. Eerlijk gezegd is CADD momenteel het enige discussieplatform over ADO op internet. Top hoor, niets ten nadele van GGH, HCF of ADOfans of Northside

 

-ADOfans; strakke verslaglegging maar verder niet

-HCF; lekker kritisch

-GGH; wás helemaal top met GGHTV..hopen op n vervolg, René blijf onnavolgbaar

-HarrysvakkieD; geinig

-Northside; Lekker stabiel, van alles wat en altijd leuk leesvoer.

 

Zitten jullie er ook zo in. zijn er nog andere sites, wat is je favo-site?

Al met al helemaal top dat er zoveel sites zijn en iedere webmaster stopt er een hoop tijd in.

ADO (uhm FCDH) leeft blijkbaar als nooit tevoren!

 

Wat kunnen we ouwehoeren met zn allen!

 

Gr

Fer

 

0
Dinsdag 11 januari 2011 om 17:40 uur

ADODENHAAG

tmvnstn schreef:

typisch voorbeeld van een lijnkeeper; isaksson, een houte klaas die niks voetballen kan oplossen en alleen maar balletjes tegenhoud vanaf de lijn

Isaksson is in ieder geval niet slechter in de 16 in de lucht als Coutinho.

 

Weet je, als jullie denken aan een 'voetballende' keeper, denken jullie meteen dat hij ook als controlerende middenvelder kunnen spelen. Maar een keeper heeft maar een paar voetballende kwaliteiten nodig(ik begin bij de belangrijkste):1. positionering, het inzicht om een bal op tijd te vangen. Dit geldt vooral voor in de lucht. 2. spelhervatting, een doeltrap moet bij iemand terecht komen. Coutinho doet dit gewoon redelijk goed. 3. één op één duels en anticiperen op een bal die niet in de hand mag worden genomen. Dit kan Isaksson inderdaad helemaal niet. Coutinho is geen één op éénduel koning, hij kan wel goed anticiperen op zo'n bal, maar daarvoor is hij nog geen goede, voetballende keeper. Zijn kwaliteiten laat hij zien op de lijn!

Als ik hem voor deze 3 punten een cijfer zal moeten geven zal dat zijn: 4,6,7. Een gemiddelde van 6,3 dus volgens mij. Nou, op de lijn verdient die jongen wel een 7,5. Mijn conclusie: lijnkeeper

0
Dinsdag 11 januari 2011 om 15:12 uur

Advertentie

JB

ADODENHAAG schreef:

Coutinho is een steengoede lijnkeeper, maar Vorm en Romero vindt ik completere keepers. Verder vindt ik ten Rouwelaar en Luciano da Silva ook goede lijnkeepers dus als je het zo vergelijkt.. is Coutinho precies goed genoeg voor waar we nu staan! Kijk maar boven ons.. alleen heerenveen heeft een slechtere keeper. Roda beter, AZ.., 020.., Grun (net zo goed), Twente.., PSV (vind ik ook net zo goed)

 

En volgens mij heeft Robert een contract tot 2012.

Als Coutinho 1 ding niet is, dan is het een lijnkeeper.

 

Een lijnkeeper, zoals inderdaad Luciano, ten Rouwelaar, Isaksson en ook Stekelenburg (al groeit de laatste tijd wel) staat op zijn doellijn en reageert op wat er gebeurt.

 

De grote winst voor onze achterhoede met Coutinho op doel vind ik dat je kan zien dat zijn coaching en zijn altijd aanspeelbaar zijn veel rust geeft aan onze verdedigers.

Zij vertrouwen blind op Gino.

Bovendien is hij in de 1-tegen-1 behoorlijk sterk en juist veel bezig met "pro-actief" keepen, waardoor hij vaak al op de juiste plek staat ipv er heen te moeten duiken.

Allemaal aspecten die niets met "lijnkeepen" te maken hebben.

Bovendien zijn zijn spelhervattingen erg goed. En ook snel. Heel vaak weet hij de vrije man te vinden en staat daarmee aan de basis van de snelle omschakeling die iedereen zo typerend vindt voor het huidige spel van ADO.

Vergelijk dat eens met bijv. een ten Rouwelaar die iedere keer zodra hij een bal heeft een volle sprint trekt naar de rand van de 16m en dan daar vervolgens 10-15 seconden lang om zich heen staat te kijken, zich afvragend "waar ben ik?"

En inderdaad, hoge voorzetten zijn zeker zijn sterke punt niet.

 

Maar zeg eens eerlijk, welke keeper in de eredivisie buiten Tyton komt nog vol overtuiging zijn goal uit bij corners en voorzetten van de zijkant?

Want ook bij Romero en Vorm (zeker in de vorm waar hij dit seizoen in verkeerd) denk je soms naar de comedy capers te kijken als ze hun doel uit komen voor een hoge bal.

0
Dinsdag 11 januari 2011 om 13:53 uur

Bleek

Bert schreef:

Ik heb dit nog nergens gelezen. Maar het zo mij niet verbazen als het zo is.

 

Alhoewel ik Coutinho toch de laatste tijd behoorlijk vindt keepen. Zeker als je het vergelijkt met de rest vd keepers in de eredivisie.

 

Alleen die van Roda en 020 zijn beter. Nou ja misschien vergeet ik er nog een of twee maar dan heb je het wel gehad.

Ik vind Coutinho een beperkte keeper maar hij doet het redelijk de laatste tijd!

0
Dinsdag 11 januari 2011 om 13:08 uur

Bert

Bleek schreef:

Den haag ziet geen toekomst in Zwinkels en Coutinho. Het contract van Zwinkels wordt niet verlengd en als dat van Coutinho verlengd wordt is het maar voor één jaar. De club zoekt liever een nieuwe ervaren derde keeper. De beoogde eerste doelman voor volgend jaar is Pellatz met als tweede keeper Tom Boks.

Ik heb dit nog nergens gelezen. Maar het zo mij niet verbazen als het zo is.

 

Alhoewel ik Coutinho toch de laatste tijd behoorlijk vindt keepen. Zeker als je het vergelijkt met de rest vd keepers in de eredivisie.

 

Alleen die van Roda en 020 zijn beter. Nou ja misschien vergeet ik er nog een of twee maar dan heb je het wel gehad.

0
Dinsdag 11 januari 2011 om 12:47 uur

Nu online

yesyes, 071_ADO, Franky, keesvld, Lellow, jamesjones, Kees en 161 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24