Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

Kees

dirk schreef:

ADO is absoluut niet kansloos tegen PSV. Dat peperdure fabriekselftal blonk gisteravond uit in besluiteloosheid. En het is dat Wiedermeijer gisteravond twee keer met rode kaarten liep te wapperen voor relatief onbenullige overtredingen, anders had Willem II nog een gelijkspel weggehaald uit Eindhoven.

Overigens vond ik die Leeuwin, een voetballer waar jij niet warm of koud van wordt, weer uitstekend spelen tegen Excelsior. Maar dat terzijde.

Inderdaad, zoals ik enige tijd geleden al schreef. Leeuwin maakt stapjes vooruit. Had ik niet verwacht. Ook Toornstra, waarvan ik dacht dat hij een heel stevige terugval zou krijgen, houdt zich knap staande.

 

Het cliché aan de top komen is moeilijker dan er blijven gaat dus niet altijd op!

0
Zondag 30 januari 2011 om 16:42 uur

Ooievaar

dirk schreef:

ADO is absoluut niet kansloos tegen PSV. Dat peperdure fabriekselftal blonk gisteravond uit in besluiteloosheid. En het is dat Wiedermeijer gisteravond twee keer met rode kaarten liep te wapperen voor relatief onbenullige overtredingen, anders had Willem II nog een gelijkspel weggehaald uit Eindhoven.

Overigens vond ik die Leeuwin, een voetballer waar jij niet warm of koud van wordt, weer uitstekend spelen tegen Excelsior. Maar dat terzijde.

Wat was het 0-1 in 1971? Was toch ook op een zaterdagavond? dus het wordt weer een zoetjes aan tijd. PSV is absoluut niet in vorm. Dus(...)

0
Zondag 30 januari 2011 om 16:38 uur

Bert

Joop schreef:

ADO vreest voor vertrek Derijck en Verhoek. Er is veel interesse. Wellicht vandaag hun laatste duel. Bulykin en Kubik in basis

 

En

 

Mocht Dzsudzsak vertrekken naar Lille, lijkt Verhoek mij de ideale opvolger. Lens naar de linkerkant.

 

Via: http://twitter.com/markvanrijswijk

Tja wat moet je hiervan denken? Slechte zaak. Aan de andere kant met VD Brom aan het roer raak ik niet in paniek. Hij zal wel een lijstje hebben.

 

Bij een vertrek van een van de spelers komt er ruimte vrij om Kubik definitief vast te leggen. Ze zullen bovendien niet zoals Elia voor een paar ton en een doos gevulde koeken vertrekken. Die tijd is geweest. 

0
Zondag 30 januari 2011 om 12:04 uur

Aad

<FCDH> schreef:

Waarom heb ik toch een vermoeden dat 020 nu een bod gaat uitbrengen op verhoek?????

Omdat ze geld hebben en geen rechterspits. Ik heb dat gevoel ook.

Zolang we er goed geld voor beuren vind ik het nog best ook.

Ik hoef niet zo heel ver in de tijd terug te gaan om te weten dat we toen liever Verhoek zagen gaan dan komen.

0
Vrijdag 28 januari 2011 om 18:56 uur

Haagsesjaak

Bolton neemt voortijdig afscheid van Riga
Mustapha Riga heeft van Bolton Wanderers de vrijheid gekregen om transfervrij op zoek te gaan naar een nieuwe werkgever. Club en speler hebben besloten om de samenwerking per direct te beëindigen.


De Engelsen laten op de officiële clubsite weten dat Riga inmiddels is vertrokken. "Wij willen hem bedanken voor bewezen diensten en wensen hem succes voor de toekomst", zo luidt de verklaring.

De 29-jarige Riga, die bij Bolton niet verder kwam dan 22 optredens in 2,5 jaar tijd, zou in de belangstelling staan van Celta de Vigo, dat uitkomt in de Segunda División. Riga speelde in Spanje eerder voor Levante. In Nederland kwam de aanvaller uit voor Vitesse en Sparta.


Misschien?

0
Vrijdag 28 januari 2011 om 10:21 uur

Advertentie

Haagsesjaak

anti-beleid schreef:

Zeer slechte zaak! Voor John van den Brom niet leuk. John doet het hartstikke goed en heeft meer krediet verdiend. Zijn contract moest verlengd worden en niet van Steijn. Steijn is het evenbeeld van Raymond Atteveld. Agressief en opvliegend.

Bij een goed draaiende profclub heb je een redelijke grote technische staf met een directeur, hoofcoach, assistenten, verzorgers etc etc.

 

Iedereen heeft zijn eigen taken. Het kan zo zijn dat Steijn de veldtrainingen doet en John meer het management gaat doen op technisch gebied en de hoofdverantwoordelijke blijft voor het eerste team. Steijn in loop van de tijd de taken laten overnemen zodat John misschien over twee jaar weg kan.

 

Ik zeg dat er wel een visie achter zit bij deze aanstelling, de toekomst zal het uitwijzen!

0
Donderdag 27 januari 2011 om 10:02 uur

Johannes

Aad schreef:

Duidelijk stukje van van den Brom op ADO-fans.

 

Het lijkt mij wel dat hij met dit stukje de druk op directie en van der Kallen wat wil opvoeren. Hij heeft het over "intentie om" en niet "concrete toezeggingen om" de selectie te versterken maar hij bedoelt natuurlijk wel degelijk het laatste.

John is een zeer goede trainer die weet dat deze selectie nu beter presteert dan normaliter kan worden verwacht. Er zitten nog steeds zwakke plekken in, zeker waar het de breedte betreft. Hij wil er dus betere spelers bij en dat kost geld. Salaris én in voorkomende gevallen transfersommen.

 

En dat laatste is nu het grootste probleem. Want dat is er, maar zeer beperkt en moet dus met verstand worden uitgegeven.

Ik kan mij voorstellen dat van der Kallen nu niet hard loopt om Kubik over te nemen. Zoals eerder hier opgemerkt is de Kubik van de laatste wedstrijden die hij speelde zeker niet meer dezelfde dan de Kubik die in het begin fris en vrij speelde en scoorde.

 

Een aantal mensen op deze box wil alles wat los en vast zit kopen. Ik ben blij dat ze bij ADO verstandiger zijn en zeer selectief de centjes uitgeven.

Ondertussen hoop ik wel dat ze de spelbepalende spelers kunnen behouden. Verhoek, Rado, Derijck en zeker Toornstra. En, sorry voor sommigen hier, maar Kubik en Bulykin vind ik vervangbaar. Al zou ik ze best willen behouden.

 

En we moeten met zijn allen maar niet meer reppen over Dost, Boerrichter of Scheurs. Dat soort spelers heeft beslist geen hekel aan ADO maar ze kunnen (voor de centjes) beter en dan hebben ze gelijk dat ze die pakken.

Buitengewoon goed verhaal Aad!

 

We houden in ons achterhoofd dat succes succes anntrekt, dus wie weet gan de inkomsten nog wat omhoog voor komend seizoen. Er is plek voor een nieuwe sponsor op het shirt en sowieso gaan er een of twee spelers wel verkocht worden, vrees ik. Maar die brengen dan wel geld in het laadje; wie weet is het spelersfonds ook al wel gevuld tegen die tijd door nieuwe investeerders.

 

We hebben zonder Kubik en Bulykin Heerenveen van de mat gespeeld, dat is hoopvol! Zo goed als er ingekocht en gehuurd is dit seizoen, dat kan ook volgend seizoen lukken. Ik hoop trouwens wel dat het lukt om met Rado een nieuw contract af te sluiten.

0
Woensdag 26 januari 2011 om 23:00 uur

BLEISWIJK

Nog even terugkomend op Kubik. Ik geloof er niks van dat Feyenoord hem wil hebben. Ze hebben voor die positie al Cabral en Biseswar. Dat AZ hem wil hebben zou kunnnen.

Ado heeft de afgelopen periode gefleurd met spelers die linksbuiten kunnen spelen. Denk maar aan Nijland en ik ben er ook van overtuigd dat ze een lijntje naar Boerrigter hebben. Dit omdat ze vinden dat Ling te veel vraagt. En als het echt 750.000 is wat hij vraagt dan zou ik eerder voor Boerrigter gaan.

Ik weet niet of het iemand is opgevallen maar ik vind namelijk dat Kubik na een goede start steeds minder is gaan voetballen. Hij heeft ook al een behoorlijk tijd niet gescoord. Pakt een onnodige gele kaart tegen AZ en is momenteel geblesseerd. Bovendien zou het zomaar kunnen dat Vicento nu het vertrouwen krijgt.

Er wordt nu gewoon een spel gespeeld tussen Ling en Ado. Ik hoop dat ze er uiteindelijk uitkomen omdat Kubik op mij erg positief overkomt en ook een beetje symbool staat voor het nieuwe ADO. Maar dan moet Ling wel zakken in zijn prijs!
 

0
Woensdag 26 januari 2011 om 16:57 uur

<FCDH>

quincy... schreef:

niemand komt aan kubik kut!

Ze liggen weer te slapen bij den haag straks heeft az hem en dan verkopen ze hem met grote winst ?leren ze het dan nooit in den haag? tuurlijk hebben ze nog tijd maar kubik is echt een goeie speler vastleggen

0
Woensdag 26 januari 2011 om 16:31 uur

<FCDH>

sjampie schreef:

'AZ en Feyenoord hebben Kubik op het oog'
Frantisek Kubik staat in de belangstelling van Feyenoord en AZ, meldt het Algemeen Dagblad. De aanvaller speelt dit seizoen voor ADO Den Haag, dat de Slowaak huurt van AS Trencin.

De 21-jarige aanvaller heeft in de eerste helft van het seizoen indruk gemaakt op zowel AZ als Feyenoord, dat de jongeling met grote belangstelling volgt. ADO heeft tot het einde van het seizoen op huurbasis de beschikking over Kubik, die daarna mogelijk terugkeert naar de club van Tscheu la Ling.

Kubik, die in achttien competitiewedstrijden tien keer vroegtijdig naar de kant werd gehaald, maakt op de vleugels bij ADO indruk. Tijdens het lopende seizoen, waarin de club van trainer John van den Brom momenteel de achtste plaats bezet op de ranglijst, scoorde de voorhoedespeler zes keer en leverde hij al drie assists.


Daar heb je het al snel vast leggen als het financieel gaat natuurlijk !!!!!!

Den haag heeft nog tijd zat om hem vast te leggen komt goed

0
Woensdag 26 januari 2011 om 08:42 uur

Nu online

Lellow, LeoH, Fido, Mr.070, Johannes en 185 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24