Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

TVT

los schreef:

Wat is het nut van online kaartjes verkopen als ze ze niet opsturen , maar daar wel mee adverteren? Ik had gewoon naar de sigarenboer op de hoek kunnen lopen - alleen ben ik vroeg weg en laat weer thuis dus dat is niet zo gemakkelijk voor mij -, in plaats van zondag in de rij te moeten aansluiten..

 

En logisch dat ik mijn kaartje sowieso heb, ik heb maandag al betaald!

 

Sorry maar ik vind dit weer ouderwets amateuristisch..gelukkig spelen we momenteel een stuk professioneler :D

 

Inderdaad naar, weet je waar ze liggen?

Mochten ze bij de kassa liggen dan ben je idd de sigaar!

Hoop voor je dat ze bij bureau ticketing liggen ofzo, daar zal niet een enorme rij staan.

Maar mochten ze wel bij de kassa liggen en DH wint gewoon 3-1, dan heb je het er toch voor over gehad, ondanks dat het extra tijd kostte.

 

En bedankt voor het melden dat niemand ooit meer probeerd het via internet te doen want zo werkt het idd niet!

0
Vrijdag 18 februari 2011 om 15:07 uur

los

Heb maandag voor het eerst via de website een kaartje gekocht, voor de wedstrijd tegen Feyenoord.

 

Na het bestellen kreeg ik netjes een bevestigingsmail:

 

De tickets worden per post naar u toegestuurd.


Mocht u de tickets 3 werkdagen voor aanvang van de wedstrijd niet hebben ontvangen, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Je begrijpt het al, nog geen kaartje ontvangen.

Mail naar ticketing gestuurd, geen antwoord.

Vandaag ticketing gebeld.

Kreeg een ongeinteresseerde muts aan de lijn die mij, na wat gezoek, vertelde: uw ticket ligt hier klaar hoor!

 

...waarop ik verbaasd antwoord:

Waarom hebben jullie hem niet opgestuurd?? De reden dat hem online koop, is omdat ik geen tijd heb om naar het stadion te komen! Had ik dit geweten dan had ik hem beter in de winkel kunnen kopen!

 

antwoord: we sturen geen kaartjes op. Heeft te maken met de wedstrijd ofzo. Of het is teveel werk. Of te druk, ofzoiets. Ik weet het niet precies.

 

Kortom mensen, HET IS ZINLOOS OM KAARTJES ONLINE TE KOPEN.

 

Goed pissig nu, want nu kan ik op de dag van de wedstrijd eerst nog in een andere rij gaan aansluiten..

 

Dat wou ik even kwijt!

0
Vrijdag 18 februari 2011 om 13:59 uur

ADO supporter Leidschenveen

Jens Toornstra moet nodig geflitst worden (weblog)
vandaag 14:05

DEN HAAG - Het gaat erg snel met de carrière van Jens Toornstra uit Ter Aar. Tegenwoordig speelt hij de sterren van de hemel in volle stadions, terwijl hij anderhalf jaar geleden nog de defensie van RKDEO omspeelde. Ook spannend, maar heel iets anders.

Over twintig jaar wordt er over Toornstra een biografie geschreven, dat kan bijna niet anders. Het verhaal is veel te mooi om te laten liggen, een verfilming ligt ook voor de hand. Van de tweede klasse amateurs in één streep door naar de eredivisie en van daaruit het Nederlands elftal in. Als Toornstra immers zo doorgaat, kan Van Marwijk hem niet meer negeren.

Ik was erbij op het moment dat Toornstra zijn glansrijke carrière als profvoetballer startte. Op 4 december 2009 kwam hij in de uitwedstrijd tegen Roda JC in de 57ste minuut in het veld voor Yuri Cornelisse. Op dat moment zat ik naast collega Van der Deijl op de commentaarpositie. Ik ga hier niet beweren dat wij bijzonder veel verstand hebben van voetbal hebben, maar je kon wel direct zien dat Toornstra een groot talent was. Hij trok direct het spel naar zich toe en was niet bang om te falen. Het verdere verhaal van Toornstra is bekend, hij blinkt wekelijks uit bij ADO, scoort tegenwoordig ook en ongeveer iedere club is in hem geïnteresseerd.

Deze week sierde hij de cover van het voetbalblad VI, samen met Bulykin, Verhoek en trainer Van den Brom. Waar zou Toornstra nu nog over dromen? Exact een jaar geleden werd er een mooie reportage gemaakt door de redactie van Vak W. In de openingsscène parkeert Toornstra zijn afgeroste Suzuki Swift (bouwjaar 1994) tussen de splinternieuwe andere auto’s. Hij is de bescheidenheid zelve, terwijl hij toch als een komeet omhoog is geschoten Nu is het echter mooi geweest, Toornstra moet nu een tijd op dit niveau blijven spelen en lekker bij ADO Den Haag blijven. Hij is belangrijk voor ADO en de kans bestaat dat hij met de Hagenaars Europa ingaat, dat is toch ook mooi. En als hij echt zo goed blijft, vernoemen we gewoon een straat naar hem. Dan dopen we de Torenstaat gewoon om in de Toornstraat. Dat scheelt maar een paar letters.


bron: West online

0
Donderdag 17 februari 2011 om 18:48 uur

marcellino

Gustav schreef:

Als er iemand geen recht meer van spreken heeft over het hedendaagse ADO is hij het wel.

De beste man komt al jaren niet meer, heeft altijd veel kritiek gehad op vorige bestuurders al dan niet terecht.

Hij zou weer komen als die gasten weg waren, nou hij dat was een broodje aap verhaal.

Maar hij is een zogenaamde BN-er dus voor de pers interessant, maar daar zitten er meer van in het stadion, die er ook waren toen wij niet in de top van de eredivisie stonden.

beste Gustav

 

Dus als ik het goed begrijp meten we liever voor 6000 a 7000 echte supporters gaan en moeten we de mee lopers maar thuis laten.

 

ik heb het een tijd geleden al gezegd succes brengt supporters,sponsors en spelers die graag willen komen.

 

Dat bres over den haag praat is toch alleen maar goed,den haag leeft weer.

 

en dat alles door goed voetbal meer niet.

0
Donderdag 17 februari 2011 om 09:41 uur

Kees

Ooievaar schreef:

Nou Roel van harte gefeliciteerd met je 45e verjaardag, als ik het wel heb. Het laatste kan ik alleen maar beamen, ik ga straks lekker naar het jeugdtoernooi, ik zal op je toasten, nogmaals proficiat vriend!!

@ Ooievaar.

 

Daarom vernemen we de laatste tijd zo weinig van je. Het jeugdtoernooi is pas in mei, zie mijn shout van hieronder.

0
Woensdag 16 februari 2011 om 16:11 uur

Kees

Aan alle SCChouders: Steun de Club! Juist Nu!


Het stadion raakt vol. Wat lange tijd een grote wens was van de spelers, medewerkers en supporters van de club, is nu realiteit aan het worden. Afgelopen zaterdag was het stadion voor de derde keer uitverkocht. Komende zondag tegen Feyenoord zal het voor de vierde keer helemaal vol zitten. En, we verwachten dat dit niet de laatste keer zal worden dit seizoen.
Sterker nog, de verwachting is dat we vanaf nu iedere thuiswedstrijd het boordje UITVERKOCHT achter het ruitje bij de kassa kunnen ophangen.

Dankzij de medewerking van de supporters en medewerkers van VVV-Venlo hebben we afgelopen week 900 extra kaarten kunnen verkopen in het uitvak. Hierdoor hebben wij 900 ADO Den Haag supporters de mogelijkheid geboden om deze wedstrijd toch nog live in het stadion te kunnen bijwonen. De vraag om kaarten is op dit moment dus groter dan hetgeen er bij ADO Den Haag aangeboden kan worden.

Uit computer gegevens blijkt dat zo’n 10 à 15 procent van onze Seizoen Club Cardhouders niet op komt dagen op de wedstrijddag. Daarom roept de Officiële Supportersvereniging van ADO Den Haag haar leden en Seizoen Club Cardhouders op om, als ze nu al weten dat ze zondag niet naar de wedstrijd kunnen komen, een mail te sturen met daarin uw naam, adres, Seizoen Club Cardnummer, vak, rij en stoelnummer naar INFO@ADODENHAAG.NL met de mededeling dat u niet naar die wedstrijd komt.

ADO Den Haag zal dan, voor deze ene wedstrijd, uw Seizoen Club Card blokkeren en uw stoel opnieuw in de verkoop doen. Hierdoor zal een andere ADO Den Haagsupporter naar de wedstrijd kunnen gaan en het Kyocera Stadion wederom helemaal vol zitten. De extra inkomsten gaan naar ADO Den Haag zelf, en die kunnen het, met het oog op komend seizoen goed gebruiken!

 




 

0
Dinsdag 15 februari 2011 om 14:30 uur

DHFC070

Als die nieuwe sponsor het dan ook meteen ff bekostigd?

Dat er een nieuwe sponsor komt lijkt me een kwestie van tijd als je de afgelopen weken de positieve publiciteit ziet. Wetzel had een klein aandeel in het verbeterde imago maar goede resultaten met positief voetbal doet veel meer wonderen. Alles en iedereen wilt op dit moment bij Den Haag horen. 

0
Dinsdag 15 februari 2011 om 12:34 uur

Kees

Op het ogenblik is het enorm stil rond de R.V.C. en overige directies. Prima, je hoort en leest zo goed als niets. Laat de technische directie maar het voortouw hebben in deze voor ons zo goeie tijd.

 

Ben wel benieuwd wanneer de eerste geruchten over de shirtsponsor komen. Tenslotte loopt het contract af. Overigens niets dan lof voor Fit For Free die er in een slechte tijd zijn ingestapt en zich (ogenschijnlijk) altijd op de achtergrond hebben gehouden. Keurig.

0
Dinsdag 15 februari 2011 om 09:23 uur

Advertentie

Aad

Zonet gezworen dat ik nooit maar dan ook nooit meer naar VI op RTL 7 kijk. Niet voor Derksen want die gaat steeds beter en genuanceerder over onze club praten.

Maar die van der Grijp zit me daar toch de caberetier uit te hangen ten koste van Bulykin en Toornstra ("wie is dat ?") dat ik mij voorgenomen heb hem zijn tanden uit zijn smoel te slaan du moment dat ik hem tegenkom.

En dan zitten daar die Ajax-fan en die volgevreten F'noord relikwie van een Boskamp dan hartelijk om te lachen. En dat na eerst een kwartier over Ajax te hebben gewauweld. En daarna de loftrompet steken over die Jap bij F'noord die precies 1,5 wedstrijd tegen mindere clubs uit de eredivisie een paar leuke dingen heeft gedaan.

Nou ik kan mijn tijd beter besteden.

 

(Hèhè dat lucht even op

0
Maandag 14 februari 2011 om 21:14 uur

MTB

TVT schreef:

Feyenoord krijgt dat vak wel vol dus het lijkt me niet

dat vak is al langere tijd compleet uitverkocht. 900 man (en terecht!)

0
Maandag 14 februari 2011 om 13:52 uur

Nu online

ton, Aad, Franky, viarijn en 202 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24