Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

ADODENHAAG

Elia overweegt vertrek in zomer
Uitgegeven: 14 februari 2011 10:14
Laatst gewijzigd: 14 februari 2011 10:18

AMSTERDAM - Eljero Elia lijkt zijn langste tijd te hebben gehad bij Hamburger SV. De vleugelspits moest afgelopen weekend op de bank beginnen tijdens het duel met VfL Wolfsburg (0-1 winst) en daarvan baalt de Nederlander flink.
''Ik was zeer verrast dat ik niet in de basis stond. Blijkbaar is er niet veel vertrouwen in mijn kwaliteiten en heb ik daarom geen basisplaats", aldus Elia tegenover de Hamburger Morgenpost.

''Zoals het er nu aan toe gaat, gaat het niet werken. Ik voel mij sterk en wil de fans dat laten zien. Deze situatie is zeer frustrerend'', vervolgt Elia die nog een contract tot medio 2014 heeft bij HSV.


Conclusies

De oud-speler van onder meer FC Twente overweegt een vertrek als zijn situatie niet verandert. ''Ik blijf hard werken omdat HSV een leuke club met fantastische fans is. Maar als ik geen basiskracht kan worden, moet ik in de zomer wellicht conclusies trekken.''


 

0
Maandag 14 februari 2011 om 12:59 uur

Ferdy

Weliswaar een krakkemikkige vertaling maar Bulykin staat groots in Sovjetsport:

 

http://www.sovsport.ru/gazeta/article-item/438240


Dmitry Bulykin blijft verschrikken het Nederlands kampioenschap voor keepers. Op dit moment, twee keer ging naar Kevin liep uit "Venlo. Russen zijn 15 doelpunten in de competitie!

"Den Haag" geen genade kent - gezien won vijf opeenvolgende overwinningen in het kampioenschap, het team van John van der Brom sensationeel verankerd in de top vijf. Op vijf speelt en chief scorer gaagtsev - Dmitry Bulykin. Op zaterdag was de Russische gekenmerkt door een ander te verdubbelen. En de tweede goal werd voorafgegaan door een wonder van ons ras topscorer van de middencirkel. Echter, het eerste doelpunt gescoord uit een penalty (die mijzelf en Dmitry verdiend), was spectaculair. Verspreiding van de doelman en de bal op verschillende hoeken, liep naar de rand van een veld merk, verlaagd leggings en aangetoond dat de camera plaat met Russische symbolen en het opschrift «Bulykin» boven wapenschild.


"Ten minste voor een keer Oorzaak IN TEAM"
- Commentatoren hebben gesuggereerd de wedstrijd, waarin de besturen getikt, dus je hebt aangetoond dat kloppen op de Russische nationale ploeg.

- Ha ha - lachen, Dmitry. - Ik werd gevraagd iets dergelijks en na de wedstrijd. En ik antwoordde dat het verzoek voldoet aan de lezers van de populaire Russische krant. En we hebben allemaal afgesproken dat ik wordt verwezen naar een doel een van de manieren die ik zal de lezers van "Sovjet-Sport! Nou, een van de opties was - aan te tonen in de kamer van de Russische T-shirt met symboliek. En ik besloten om het schild laten zien - ik heb het mooi en licht! Dus draag ik de doelen aan de lezers van "Sovjet-Sport".

- Misschien besteedt meer en een Nederlandse professionals die werkzaam zijn in Rusland?

- In principe, niet over nadenkt - Dmitry grinnikt.

- Van RAF belde ten minste een keer?

- Nee

- Wat moet u doen om u op alle op dezelfde wijze in de nationale ploeg?

- Ik heb een uitleg van wat er gebeurt. Maar de details niet willen gaan.

- Interview met Advocaat te lezen?

- Ja. Dick zegt dat de vorm van andere stakers zijn beter dan de mijne.

- En dat Pavlyuchenko en Pogrebnyak spelen in meer serieuze toernooien en clubs dan jij.

- Ik weet het niet. Naar mijn mening, zij niet langer op de bank zitten.

- Match met Iran eruit?

- Ik zag maar een doel en lees de reviews op het internet.

- Netwerk is vol van een beroep op advocaten: "Bulykin - in het team!".

- Ja, ten minste voor een keer gewekt, om de concurrentie.

"Er waren drie Golan aan de Record"
- Een populaire vraag onder de fans: het is Nederlandse Eredivisie zo zwak of Bulykin - "het beest"?

- Wanneer kom je uit op 90 minuten, wanneer het hele team speelt tegen u, natuurlijk, scoor je meer. Ik kan niet zeggen dat het kampioenschap zwak is. Het is erg degelijk team, grote jonge jongens hebben.

- En wie van de spelers kuste je bord?

- Het is Wesley Verhuk. In de laatste wedstrijd heb ik hem geholpen om te scoren, nu is hij hielp me toen ik scoorde de tweede.

- Is er overdracht? Je liep met de bal door polpolya.

- Er is een verhaal over. Coach Van der Brom een of andere manier in de pers gezegd dat Bulykin is pas klaar op 85 procent. Ik ben er wel aan na deze publicatie gingen omhoog en zeg: "Ik kan meer toe te voegen!". En hij zei: "Kom op!". Dus na de wedstrijd met "Venlo", vertelde hij me: "Het blijkt dat je echt iets toe kan! Verbaast me elke keer meer en meer. Niet van u verwachten zoals eikels! ". Hij heeft een gevoel voor humor een volledige bestelling, houdt van een grapje.

- Je hebt waarschijnlijk al een held in Den Haag. Posters met uw afbeelding is niet opgehangen in de straat?

- Ik Radosavljevic zei dat een krant een verslag over een lokale groep, dus er hebben ze een trommel was mijn foto! We lachten voor een lange tijd. En in Den Haag, ik weet het, liefde en wil dat ik blijf.

- 15 doelpunten in het kampioenschap - het beste resultaat voor het seizoen heb je, zo lijkt het, is het niet?

- Tijdens het seizoen in het kampioenschap - was er gewoon niet. Maar dit was niet nodig om te stoppen. Ik was hier vier jaar geleden, van harte gefeliciteerd, ik meer van alle Russische spelers in de geschiedenis van de Nederlandse competitie scoren ben. Nu ben ik steeds dichter bij een ander record - de beste buitenlander in Den Haag scoorde 17 doelpunten. Ik ben slechts drie om hem te verslaan.

Den Haag - Venlo - 03:00 (0:0). Scorers: Tornstra, 53 - 01:00, Bulykin, 63 - vanaf de strafschopstip - 02:00, Bulykin, 83 - 3:0.

Twente - Vitesse - 1:0 (1:0). Doel: Shadley, 39. FC Twente: Mihailov, Onyewu, Visgerhof, Rosales, Douglas, Janssen, Bram, Bajrami (Jon, 73), Shadley (Landzat 89), Ruiz de Jong.

FC Twente - contender Rubin "met 1 / 16 finales van de League of Europa. De eerste wedstrijd zal worden gehouden op 17 februari in Moskou.

Positie leiders: 1. PSV - 50 (na 23 wedstrijden), 2. Twente - 50 (23), 3. Ajax - 44 (22), 4. Groningen - 43 (22), 5. Den Haag - 41 (23).

Scorers: Vleminks (NEC) - 17, Bulykin (Den Haag), Matavzh (Groningen) - 15.

ACHTERGROND
In een interview met Sovjet-Sport "op 26 december 2010, Dmitry Bulykin, commentaar op het verzoek van een van de bezoekers SOVSPORT.RU gewezen op het volgende doelpunt voor" Den Haag "een of andere manier" op een bijzondere manier, "stelde een wedstrijd:

- Laat alle lezers komen en schrijf opties op de site. Ik was op een gegeven moment gevraagd om Ilya Kowalczyk doel "pomp" in hockey nota - zei ik.
 

0
Maandag 14 februari 2011 om 12:04 uur

<FCDH>

DHFC070 schreef:

Wordt de LSU weer nieuw leven ingeroepen?

Het wordt wel de hoogste tijd dat er wat gaat veranderen want de sfeer afgelopen zaterdag was wel echt bedroevend. En dan heb ik het nieteens over vlaggen en al die onzin maar gewoon het vocale. 

Midden Noord en Vak G werden er uitgezongen door het kidsvak...

Het zuiderpark is toch niet meer te overtreffen kijk nu zit het wel voller en is het nu ook gezellig maar die tijd van toen komt nooit meer terug qua sfeer dan maar daarom kunnen we natuurlijk wel proberen om iedereen weer bij elkaar te krijgen dat geeft wel wat meer sfeer denk ik?

0
Maandag 14 februari 2011 om 12:04 uur

DHFC070

Wordt de LSU weer nieuw leven ingeroepen?

Het wordt wel de hoogste tijd dat er wat gaat veranderen want de sfeer afgelopen zaterdag was wel echt bedroevend. En dan heb ik het nieteens over vlaggen en al die onzin maar gewoon het vocale. 

Midden Noord en Vak G werden er uitgezongen door het kidsvak...

0
Maandag 14 februari 2011 om 11:49 uur

Ferdy

Ferdy schreef:

IS de Shoutbox overspannen? Wordt ineens paginavullend bij mij???

OK, staat weer goed.

 

Anyway...we doen hele goeie zaken dit weekend, Roda-020 gelijk is helemaal lekker. Nu nog de Grafschaap een gelijkspelletje tegen Grunn en t kan wel eens heel spannend gaan worden de komende tijd.

Twente, 020 en Grunn krijgen we nog thuis dus alles hebben we in eigen hand voor een 4-e plek en rechtstreekse plaatsing voor Europa.

0
Zondag 13 februari 2011 om 17:22 uur

Bert

Kees schreef:

Toornstra maakte een enkele beweging waarbij als ik die zou maken mijn benen in een dubbele knoop zouden zitten.

 

De verdienste ten opzichte van vorige jaren is wel dat we dit soort wedstrijden eindelijk eens winnen. Coutinho en Toornstra waren de absolute uitblinkers met Pique en Ammi op de hielen gevolgd.

 

In mijn beleving maakt Vak T (familievak) en het aanpalende Kids vak een ongelooflijke herrie. De rest van het stadion hoor je bijna niet meer.

Vak T had duidelijke instructies schreeuwen en juichen voor Ado.

 

Schipluiden werd net als de andere verenigingen netjes omgeroepen.

 

Bulykin is de beste speler van Ado. Coutinho keept ook weer een wereldpartij. Derrijck ook weer degelijk. Kubik en Immers waren minder. N Toko deed het naar behoren. Pique had niet zijn beste wqedstrijd Ammi gewoon weer goed. Toornstra ook geweldig. Verhoek speelde ook perfect. Dat was het 3 punten rijker

 

Tom Boks zat gewoon in de kantine bij Schipluiden toen ik die kaarten voor Ado uitdeelde. Zijn tijd komt nog wel.

0
Zondag 13 februari 2011 om 00:15 uur

Advertentie

edgar

Teeg070 schreef:

ja en dat ken je dan voor elke speler zingen       vd kallen is ze naam en verhoek laat hij niet want hij is goed hij is goed hij is goed   

  enz    ja ja  die gaan we erin gooie vanavond   kamioenuhhhhhhh  3-0 buly toornstra en verhoek;)

odf wat dacht je van deze:

 

 

Wij vieren feest, dus weg met de malaise

want het is nu tijd voor de polonaise.........

Hollandaise Van hier tot Oeteldonk..........

0
Zaterdag 12 februari 2011 om 14:37 uur

Bert

K.B schreef:

Maakt niet uit of je 5e of 8e wordt want playoffs zijn playoffs, maar inderdaad leuk voor de statestieken.

Of groningen moet een terugslag krijgen en die moeten we pakken thuis, maar over een 4e plaats mag je alleen maar dromen.

Ik dacht wel dat het financieel wat uitmaakt of je 5e of 8e wordt.

Maar dat weet ik ook niet zeker.

 

Vervelende is wel dat je SCC niet geldig is tijdens de nacompetitie. Daardoor zijn die wedstrijden vaak maar matig bezet.

 

Ja wat een luxeprobleem. Misschien gooien ze er tegen die tijd weer een kortingsactie in.

 

Wel leuk natuurlijk als we nog lekker doorvoetballen. Duurt die zomerstop ook wat korter. Maar goed eerst maar eens van VVV zien te winnen.

0
Dinsdag 8 februari 2011 om 20:49 uur

Kees

bulldog schreef:

kijk van der kallen gaan gaaf toch

http://www.youtube.com/watch?v=pD6eyRoR1mE&feature=related

We hebben de opvolger van Bulykin al in huis. Zo'n motoriek en zoveel schijnbewegingen in twee minuten tijd. Prachtig!

0
Dinsdag 8 februari 2011 om 19:57 uur

Ferdy

Kinderwijsheid

M'n dochter durfde nooit mee naar ADO. Ze was gewoonweg bang.
Als rechtgeaard Hagenees maakte ik me zorgen.
Vaak ondernam ik na school met haar de trip naar het stadion, gewoonweg eens laten zien dat t allemaal niet zo eng is en dat Immers in t echt niet zo lelijk is als op TV, Vd Brom niet echt Bromsnor is, maar telkensweer was de enige shout van haar:
Papa..ik wil niet zo hoog!
Vanzelfsprekend zochten we hulp, van psychotherapeut tot Ted Troost, het mocht niet baten.
De laatste tijd lijken haar problemen minder, er is weer een gezond verlangen naar alles wat met het Haagse sportgebeuren te maken
heeft en telkens weer zie ik die pret-oogjes als papa zn vrienden ontvangt om met de mannen naar t stadion te gaan voor de wedstrijd.
Als zorgzaam ouder zoek je telkens weer naar oorzaken...heeft ze een aangeboren afwijking dat ze niet zo "hoog" wil? Is ze bang voor de massa, sterker nog..je twijfelt of dat kinderhart wel groengeel is.

Afgelopen zondagavond, het verplicht bord op schoot gebeuren, Studio Sport. Ultiem family-moment en toen ging voor mij het licht aan..."O papa, spelen ze nu maar 5 hoog!!!
Wanneer mag ik een keer mee?

A fan is born!

0
Dinsdag 8 februari 2011 om 17:48 uur

Nu online

Franky, Lellow, Marko1969, Priapus_Rex, ADOZoetermeer, 071_ADO, fcdh-denhaag, Law en 155 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Logo Jong FC Utrecht Logo ADO Den Haag
0-2
29 april 2024

Volgende wedstrijd

Logo NAC Breda Logo ADO Den Haag
Morgen om 20:00 uur
Rat Verlegh Stadion, Breda

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II + 36 - 75
2 Roda JC + 36 - 72
3 Groningen + 36 - 71
4 FC Dordrecht 36 - 67
5 ADO Den Haag 36 - 62
6 Graafschap 36 - 62
7 NAC Breda 36 - 54
8 Jong AZ 36 - 53
9 FC Emmen 36 - 51
10 MVV Maastr. 36 - 50
11 Helmond Sp. 36 - 47
12 SC Cambuur 36 - 46
13 VVV-Venlo 36 - 45
14 Jong Ajax 36 - 40
15 FC Eindhoven 36 - 40
16 Telstar 36 - 34
17 Jong PSV 36 - 34
18 FC Den Bosch 36 - 33
19 TOP Oss 36 - 33
20 Jong Utrecht 36 - 24