Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

ADOnieuwegein

Vitesse wil niet 'overal het dubbele' betalen
Vitesse rekent niet langer op de komst van John van den Brom. De onderhandelingen met ADO Den Haag werden dinsdag definitief gestaakt. Daarmee willen de Arnhemmers tevens een statement maken.

Eigenaar Merab Jordania verklaart steevast dat geld geen rol speelt in het Gelredome. De club slaagt er echter niet in een trainer van ADO Den Haag los te weken. Van een aanfluiting wil algemeen directeur Paul van der Kraan echter niet spreken.

"Ik weet niet of je het zo kunt noemen", zegt hij in De Gelderlander. "Als je in het voetbal onderhandelt over een afkoopsom, dan kan het zijn dat je er niet uitkomt." Van den Brom moest naar verluidt één miljoen euro opleveren.

"Vitesse wil betalen voor datgene wat het krijgt, en niet overbetalen", legt de directeur uit. "Als we overal dubbel voor gaan betalen, dan zijn we volgend jaar het dubbele kwijt en zijn we nog niet verder met de club. Dat geldt dus ook voor afkoopsommen."

 

Dan had je op een normale manier zaken moet doen sukkel !!!!

0
Woensdag 29 juni 2011 om 09:11 uur

<FCDH>

Vitesse zet streep door komst Van den Brom
John van den Brom zal niet de nieuwe trainer worden van Vitesse. De Arnhemse club is niet tot een akkoord gekomen met diens werkgever ADO Den Haag.

"We hebben een bijzonder goed bod neergelegd", aldus Vitesse-directeur Paul van der Kraan tegen De Gelderlander. "Uiteindelijk bleef er een behoorlijk verschil tussen vraag en aanbod dat niet te overbruggen valt. Je weet het in het voetbal nooit, maar ik heb niet het idee dat we hier nog over gaan praten."

Het nieuws zal bij Van den Brom voor gemengde gevoelens zorgen. Hij liet de eerste training van ADO al aan zich voorbijgaan en wordt door fans van de club gezien als verrader, vanwege zijn gesprekken met Vitesse.

Vitesse zal zijn zoektocht naar een nieuwe trainer elders voortzetten. Het ontdeed zich eerder deze maand van de Spanjaard Albert Ferrer.

 

0
Woensdag 29 juni 2011 om 08:17 uur

Tommy

hahaha die dogo liet zich opnaaien door een haagse fan:

 

ik heb alsnog het gevoel dat hij voor een gepast bedrag naar ons toekomt (ook al blijft alles te veel) als ado dat niet doet dan blijven ze met een trainer zitten die weg wilt en die steeds minder waard wordt(aflopend contract die die niet gaat verlengen) en dan nemen wij menzo dit jaar (misschien nieuwe poging in winterstop?!?!?) en dan hebben we hem volgend jaar gratis. ook is er een kans dat v/d brom een zaak gaat aanspannen ivm finaciele verbetering....(ken zijn contract niet maar hoort bij een optie) jordania speelt het spel iig perfect mee door te zeggen dat die voor een andere trainer gaat. wat ben jij voor ei dan. vitesse heb vd brom illegaal benaderd. daar heb chelsea een straf voor gekregen: een jaar geen spelers mogen tranfereren. en dan gaat hij naar de arbitrage wat dan? wat ken vitesse bieden behalve meer geld wat den haag hem niet ken bieden. jullie zijn op 1 goal na de nacompetitie ontlopen en jullie hebben een selectie van 12 man doe meeen lol zeg. Zelfs al verkopen wij verhoek (aan A.villa trouwens never nooit aan jullie) danhebben wij vincento daar en hocher op de andere kant. halen we van dat geld een nieuwe centrum verdediger ken derijck ook weg (ook niet naar jullie trouwens hahaha) Den haag heb misschien minder geld, maar voorlopig nog altijd meer toekomst dan jullie Benjaminjr, je hebt nog minder verstand dan een krekel! Chelsea heeft een boete gehad omdat ze een speler foutief hebben benaderd. Voor trainers gelden andere regels, maar dat schijnt bij jullie in dat kut- dorp niet door te dringen... Voor trainers geldt gewoon het Nederlands arbeidsrecht en daarom mag hij een andere werkgever of een andere werkgever hem gewoon benaderen. Iedereen van ons die werkt weet ook dat je gewoon mag solliciteren zonder je baas in te lichten. Misschien is dat wel het probleem bij jou en heb je gewoon nog nooit een baan gehad? Niet alleen is het gewoon toegestaan voor een trainer om gedurende zijn contract met een andere club te onderhandelen, het is zelfs zo dat een club wettelijk gezien een werknemer geen positie verbetering mag belemmeren. Dus aangezien van den Brom geen conccurentiebeding in zijn contract heeft staan en aangezien hij bij Vitesse 5 keer zo veel kan verdienen dan bij ADO, heeft ADO bij een rechtszaak geen poot om op te staan.....John kan gewoon ontslag nemen!!

dogo2 bij ons op de site heb je een veel minder grote bek whahaha. wil je bijdehand doen ofzo hahaha o trouwens gelderlander al gelezen? wahahah

0
Woensdag 29 juni 2011 om 00:47 uur

pmc

JB schreef:

Ja maar in Nederland lukt dat niet.

 

En dat is de grote fout die ze gemaakt hebben.

Ik zal het eens op zoeken het kan via NL ook tegenwoordig maar ja moet je wel een goede zakenman voor zijn die een trainer ergens kan losweken

0
Woensdag 29 juni 2011 om 00:36 uur

Stantana

John van den Brom niet naar Vitesse

 

Laatst bijgewerkt op: woensdag 29 juni 2011 | 00:05

ANP

door Gerard Borgman

 

 

ARNHEM - De overgang van trainer John van den Brom van ADO Den Haag naar Vitesse is van de baan. Dat heeft Paul van der Kraan, de algemeen directeur van Vitesse, dinsdagavond laat bevestigd tegen De Gelderlander.

ADO en Vitesse zijn dagenlang in gesprek geweest over de afkoopsom van de 44-jarige Van den Brom. ,,We hebben een bijzonder goed bod neergelegd’’, zei Van der Kraan dinsdagavond, nadat de moeizame onderhandelingen waren stopgezet. ,,Uiteindelijk bleef er een behoorlijk verschil tussen vraag en aanbod dat niet te overbruggen valt. Je weet het in het voetbal nooit, maar ik heb niet het idee dat we hier nog over gaan praten.’’

Van den Brom was eerder zelf al tot overeenstemming gekomen met Vitesse-eigenaar Merab Jordania. De clubbaas wil in 2013 kampioen van Nederland worden, maar Jordania is er dus niet eens in geslaagd een trainer los te weken bij ADO Den Haag. Toch wil Van der Kraan de soap rond Van den brom niet zien als een aanfluiting voor Vitesse.

,,Ik weet niet of je het zo kunt noemen’’, aldus de algemeen directeur. ,,Als je in het voetbal onderhandelt over een afkoopsom, dan kan het zijn dat je er niet uitkomt.’’

Jordania verklaart steevast dat geld geen rol speelt bij zijn ambitieuze ‘Project 2013’ in Arnhem. Hoe dat te rijmen valt met de mislukte flirt met Van den Brom? Van der Kraan: ,,Vitesse wil betalen voor datgene wat het krijgt, en niet overbetalen. Als we overal dubbel voor gaan betalen, dan zijn we volgend jaar het dubbele kwijt en zijn we nog niet verder met de club. Dat geldt dus ook voor afkoopsommen.’’

Van den Brom staat bij ADO nog een seizoen onder contract. Het is nog niet duidelijk of de coach uit Amersfoort na alle tumult van de laatste dagen zijn contract in Den Haag gewoon zal uitdienen. Vitesse begint zondag 3 juli met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Na de mislukte besprekingen met ADO zit de Arnhemse club nu dus nog steeds zonder hoofdtrainer.

0
Woensdag 29 juni 2011 om 00:22 uur

pmc

JB schreef:

Heb je kinderen?

 

Als dat poppetje niet in dat playmobil huisje wil, liggen in no-time het huisje en de poppetjes (al dan niet in gruzelementen) in een hoek gesmeten.

 

Als zondag de pleuris uitbreekt bij de eerste training in Arnhem, met alle 11 spelers en geen trainer, kan het zomaar zijn dat Jordania de handdoek gooit en een club in België koopt.

Heeft hij geen gezeik met werkvergunningen voor exotische spelers en heeft hij vooral zelf geen problemen met een evrblijfsvergunning.

 

VVST staat te koop, aangezien de eigenaar Standard Luik heeft gekocht en volgens de Uefa/fifa regelementen mag iemand geen belang in meer dan 1 club hebben.

Als er voor zaterdag geen spelers en trainer zijn komen die paar ''fan'' van fietstas in opstand. heb het ergens zitten lezen dacht de zoorzitter van de suppoorters club

0
Woensdag 29 juni 2011 om 00:18 uur

Advertentie

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Vitesse: Van den Brom komt niet
De overgang van John van den Brom naar Vitesse is volgens de Arnhemmers definitief van de baan. De club vindt de vraagprijs te hoog voor de trainer die niet naar de arbitragecommissie wil stappen.
Lees het nieuwsbericht
0
Woensdag 29 juni 2011 om 00:17 uur

JB

Ferdy schreef:

Ik ga toch even tegen de draad in; Brom vertrekt wel want t is Jordania er alles aan gelegen om m binnen te halen.

Die narcistische gek zal een nederlaag nevah nooit willen incasseren.

Het is zn speeltje, vergelijk t maar met een klein kind met een playmobil huisje dat zn poppetjes erin wil hebben. Tevens kan hij en dat krakkemikkige bestuur daar dit nooit verkopen aan de achterban, de sfeer is al anti daar dus deze tik zal heel hard aan komen.

 

En dat geneuzel dat t Brom siert dat ie niet naar de arbitragecommissie loopt, pff Dat is niet uit clubliefde hoor, hij weet drommels goed dat m dat 100% de nek zal kosten!

Heb je kinderen?

 

Als dat poppetje niet in dat playmobil huisje wil, liggen in no-time het huisje en de poppetjes (al dan niet in gruzelementen) in een hoek gesmeten.

 

Als zondag de pleuris uitbreekt bij de eerste training in Arnhem, met alle 11 spelers en geen trainer, kan het zomaar zijn dat Jordania de handdoek gooit en een club in België koopt.

Heeft hij geen gezeik met werkvergunningen voor exotische spelers en heeft hij vooral zelf geen problemen met een evrblijfsvergunning.

 

VVST staat te koop, aangezien de eigenaar Standard Luik heeft gekocht en volgens de Uefa/fifa regelementen mag iemand geen belang in meer dan 1 club hebben.

0
Woensdag 29 juni 2011 om 00:15 uur

olaf1982

Als ze voor Toornstra komen mogen ze die 12 miljoen gelijk bij ons inleveren...bovendien wil die ni eens naar Utrecht joh met zo'n selectie en zo'n trainer

0
Woensdag 29 juni 2011 om 00:12 uur

pmc

ADODENHAAG schreef:

Daar hoop ik ook op. Maar je kan beter uit gaan van het slechtste hè. Dan valt het uiteindelijk allemaal wel mee...

Ik vindt het een geruststelling als hij zou blijven, als dan ook nog toornstra blijft zou ik nu nog een fles jenever kapot schieten, bewij van spreken, Verhoek gaan we niet behouden, ok, dat leverd knaken op. derijck misschien blijft hij nu wel, dus links om of rechts om het zou betr zijn, brom weet ook nu wel dat het bij fietstas niet goed zit, hij realiseert zich nu dat hij GEEN 1ste keus is, anders hadden ze dat miljoen wel neer gelegt voor een ''droom'' trainer.

Motivatie??? kom op ook hij heeft emotie tranen en die speel je niet, in ze broek zeiken en gewoon op tv vertellen!!!!! zou jij dat doen???? is emotie.

0
Woensdag 29 juni 2011 om 00:11 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 142 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Excelsior/RKC
22 mei 2024 om 18:45 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26