Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Advertentie

Welkom in de shoutbox, gast

BLEISWIJK-1

Frans schreef:

 

Beste shouters,

 

Vanavond zijn de onderhandelingen tussen en Vitesse en ADO Den Haag hervat maar ze zijn er nog niet uit....

 

Morgen wil een delegatie van FC Utrecht ADO bezoeken om Timothy Derijck en Jens Toornstra per direct over te nemen....ze willen die miljoenen direct investeren.....

 

Groeten Frans

Dag Frans,

 

Het gaat de laatste weken alleen maar over vertrekkende spelers en/of trainer. Is ADO nog bezig om zich te vertsterken? Want het gaat er zo wel heel slecht uit zien. 

0
Dinsdag 28 juni 2011 om 23:21 uur

jamesjones

Johannes schreef:

Ik ben het wel met je eens, maar helaas hebben we niks te willen. Het probleem met die clausule is dat ADO een bod van 7 ton moet accepteren en dat iedere geinteresseerde club dus heel makkelijk met Timothy in gesprek kan. Het enige wat we kunnen doen is zelf ook met hem in gesprek gaan en hoger bieden. Als we dat kunnen.

Wikipedia: Een is a village in the Netherlands. »

Derijck zal wel naar Utrecht gaan. Maar Toornstra denk ik dat te duur voor ze gaat worden....... als een trainer al 1 miljoen moet kosten voor 1 jaar ;)

0
Dinsdag 28 juni 2011 om 23:20 uur

BLEISWIJK-1

FC Utrecht meldt zich voor Roorda, Derijck, Toornstra en De Ridder
Dinsdag, 28 juni 2011 om 23:06

 

Het akkoord tussen FC Utrecht en PSV over de (ver)koop van Kevin Strootman en Dries Mertens gaat de transfermarkt in Nederland zeer waarschijnlijk in een enorme stroomversnelling brengen. De club uit de Domstad vangt naar schatting dertien miljoen euro voor het duo en kreeg ook al dik vijf miljoen van Sporting Portugal voor Ricky van Wolfswinkel. FC Utrecht bevestigt nu dat het vier spelers op het oog heeft, voor wie het zich allen al heeft gemeld.

 

Nadat maandag al duidelijk werd dat FC Utrecht vol voor Geert-Arend Roorda zou gaan, maakt de club nu zelf bekend dat dat inderdaad het geval is. Maar het blijft niet bij de Friese middenvelder alleen. Ook Timothy Derijck en Jens Toornstra, beiden eigendom van ADO Den Haag, en De Graafschaps-speler Steve De Ridder moeten nu naar De Galgenwaard komen.

De komst van het viertal is nog niet gerealiseerd, meldt voorzitter Jan Willem van Dop via de officiële kanalen. “Dat is afhankelijk van transfersommen en salarissen. We geven ons geld verstandig uit en gaan we geen absurd hoge overnamebedragen betalen. Bij FC Utrecht hebben we het salarishuis op orde, dus de wensen van deze spelers op dit gebied moeten hier absoluut in passen.” Technisch directeur Foeke Booy legt uit dat FC Utrecht meteen wil handelen.

 

“We anticiperen direct, want de competitie begint als snel”, weet de oud-trainer van de Domstedelingen. “Als ik terugkijk op de laatste twee seizoenen, dan heb ik vertrouwen in ons scoutingapparaat. Praktisch iedere speler die is gehaald, heeft zich waar gemaakt bij FC Utrecht en was dus een voltreffer. Ook nu heb ik vertrouwen in onze scouts”, laat Booy weten.

Nu Mertens en Strootman samen naar Eindhoven vertrekken, spreekt Van Dop van een ongekende transfer voor FC Utrecht. “Dit was niet tegen te houden. PSV wilde deze spelers gewoon hebben en de spelers zelf wilden ook graag de overstap maken. Nu de transfer uiteindelijk tegen onze voorwaarden is afgehandeld, zijn we blij met deze voor FC Utrecht hele grote transfer”, aldus de vertrekkend voorzitter.

 

0
Dinsdag 28 juni 2011 om 23:18 uur

Kees

BLEISWIJK-1 schreef:

Voor 750.000 euro doet ADO het echt niet. Ik hoorde op het stukje van de NOS dat het gat gisteren 600.000 om 1.500.000 is. En ze zijn begonnen met 150.000 om 2.000.000. Dat wordt daarom gewoon een miljoen. Zelf heb ik het idee dat Vitesse dat gaat bieden, maar het wel stil wil houden om geen gezichtsverlies te lijden. Ik ben benieuwd of we het ooit gaan horen.

Wat opvallend is, is dat die Vitesse supporters vd.Kallen ook steeds meer gaan zien als een slimme zakenman. 

 

"Die uitgekookte hagenees speelt het spelletje goed , zo simpel is het."
 

 

Ik heb hier het hardste geblérd dat we hooguit tussen de 200 á 300.000 euro van Vitesse zouden krijgen.

 

Het is onvoorstelbaar en knap dat Van der Kallen een veelvoud eruit weet te slepen. In de laatste tig jaar van de eredivisie is zo'n bedrag bijna nooit voorgekomen voor een trainer (Vlemings was ook een duur grapje).

 

Alle credits voor Van der Kallen en ik moet ff op de reservebank plaatsnemen.

0
Dinsdag 28 juni 2011 om 22:08 uur

ADO supporter Leidschenveen

Tommy schreef:

ze houden van de brom gewoon aan z'n contract als vitesse geen normaal bod doet.

zelfs op de vitesse site denken ze dat van brom niet komt.

En als van de brom ziet dat er een andere trainer komt zie ik het zomaar gebeuren dat ie nog bijtekent ook.

 

en nu krijg ik een partij gezeik over me heen hahaha

Welke trainer wil er nu als tussenpaus gaan werken in dat wespennest, als je weet dat ze al akkoord waren met Brom ? Ik zie een trainer niet snel voor maar 1 jaar tekenen, tenzij je een waanzinnig salaris kan krijgen om je afbreuk risico te dekken.

 

Dus als er inderdaad een andere trainert naar Vitesse gaat voor minimaal twee jaar, dan kan je zomaar gelijk krijgen dat Brom gaat bijtekenen. Moeilijk voor te stellen nu, maar ik kijk nergens meer van op.

0
Dinsdag 28 juni 2011 om 21:47 uur

Tommy

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Derksen zegt dat ADO uiteindelijk wel genoegen neemt met 500K voor Brom. Dat geloof ik dus niet. Ik ga van 750K uit. Zullen we het ooit te weten komen ?

ze houden van de brom gewoon aan z'n contract als vitesse geen normaal bod doet.

zelfs op de vitesse site denken ze dat van brom niet komt.

En als van de brom ziet dat er een andere trainer komt zie ik het zomaar gebeuren dat ie nog bijtekent ook.

 

en nu krijg ik een partij gezeik over me heen hahaha

0
Dinsdag 28 juni 2011 om 21:42 uur

ADODENHAAG

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Ik weet niet of ik op De Mos zit te wachten. Die stond werkelijk als een clown voor de dug out bij Sparta te schreeuwen vorig jaar. Op een gegeven moment luister je als speler niet meer naar die onzin. Ik zou het geweldig vinden als Dikkie Dik `thuis` komt als laatste kunstje. Die heeft gigantisch zijn zakken gevuld, kan hij weer lekker in Leidschendam gaan wonen. Staat me bij dat hij in de Rietvink woonde.

De Mos grote bek maar nooit wat gepresteerd. Groot netwerk maar nooit een talent bij hem doorgebroken.. nee zo n nieuwe trainer vind je niet 1,2,3. De verkoop tegen Tauras thuis lijkt trouwens snel te gaan.. online bijna geen vakken meer beschikbaar.

0
Dinsdag 28 juni 2011 om 20:17 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

‘Vitesse en Vd Brom moeten zich schamen’
Johan Derksen heeft altijd zijn mening klaar. Ook over de kwestie Van den Brom is hij duidelijk: De trainer én Vitesse moeten zich schamen en ADO Den Haag blijft met de brokken over.
Lees het nieuwsbericht
0
Dinsdag 28 juni 2011 om 19:40 uur

Advertentie

johnnyroma

RUUD GULLIT WORD DE TRAINER :D NA AFLOOP ALLEMAAL ZUIPEN MET RUUD

0
Dinsdag 28 juni 2011 om 18:51 uur

Tommy

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

ADO geeft Vitesse 48 uur
Vitesse krijgt van ADO Den Haag tot en met donderdag de tijd om een acceptabel bod op tafel te leggen voor John van den Brom. Zo niet, dan blijft de trainer in de hofstad.
Lees het nieuwsbericht

insider(van de nieuwspagina)
Vd Brom gaat zeker naar Vitesse, want dat wil de club nu wel snel laten gebeuren. ADO is immers met een bekende nederlandse trainer bezig, die ook een aantal spelers wil meenemen naar de club. Steijn blijft assistent dus. Derijck en Verhoek vetrekken naar Engeland, daar zijn vergevorde gesprekken mee. Toornstra en Immers gaan zelfs bijtekenen!
 

 ken iemand dit bevestigen?

 

0
Dinsdag 28 juni 2011 om 18:43 uur

Nu online

hagenees abroad, Superjantje, Mr. FC DEN HAAG, opper, supporter-noord, rien1, Vak_W, Max, jbdh, MonkNL, ADO079, Brian, Haagse Haas, TheMariner, Wahter, Aad, BOSMENSEN, Ronaldo, Madmax, RickZ, KickOff, Johan vakkie M, Jacco, Priapus_Rex en 169 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Henk Veerman Jort van der Sande Daryl van Mieghem

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Willem II * 38 - 79
2 Groningen * 38 - 75
3 Roda JC NC 38 - 75
4 Dordrecht NC 38 - 69
5 ADO D.H. NC 38 - 63
6 Graafsch. NC 38 - 63
7 FC Emmen NC 38 - 57
8 NAC Breda NC 38 - 56
9 MVV Maastr. 38 - 56
10 Jong AZ 38 - 56
11 Helmond Sp. 38 - 51
12 VVV-Venlo 38 - 48
13 SC Cambuur 38 - 47
14 FC Eindhoven 38 - 43
15 Jong Ajax 38 - 40
16 Jong PSV 38 - 40
17 Telstar 38 - 35
18 TOP Oss 38 - 34
19 FC Den Bosch 38 - 33
20 Jong Utrecht 38 - 26